Morientes icin acık kapı kaldı oda bize insallah..........
Printable View
Morientes icin acık kapı kaldı oda bize insallah..........
2 yılda 2 takım değiştiren bir futbolcu her zaman kapalı kutudur benim için popülerlik kalite getirmez.Bence o kadar yüksek bir perfformans beklemeyin bu sene ama adapte olup uyum sorununu atlattıktan sonra fırtına gibi eserler diye tahmin ediyorum....
Fernando Torres in yokuluğu kötü ama Forlan da iyi oyuncu Luis Garcia Reyes daha alışmış Sergio Agüero bu sene forvet hattı sorun çekmez...
-fiorentinanın maxi için 18-20 milyon euroluk bir transfer teklifi yaptığı iddaa ediliyor.
-atleticonun real madrid in genç oyuncusu javi garcia için 3 milyon avroyu gözden çıkardığı iddaa ediliyor
-marquez in barçada kalmak istediğini açıklamasına rağmen atletico ile transfer görüşmesi yaptığı iddaa ediliyor.
-ayrıca galatasaray'ın mista ile ilgilendiği iddaaları var
cristiano ronaldo ne kakadır ne de ronaldinho bana göre ronaldinho daha eski günlerine dönemezse dünyanın en iyisi kaka dır
Herkesin aklında bu düşünce var ama Ronaldinho geçen sezon LaLiga'da 20 küsür gol attı
Dünya kupasında malum yorgunluğun patlamasıydı kimse iyi oynamadı kaka adriano ronaldo vs.
Bu sene iyice dinlendi bu sezon Ronaldinho geri dönecek Kaka Messi C.Ronaldo tamam çok iyi oyuncularda Ronaldinho en iyisi en azından milli takımdada kupaları var Kaka hala kupa göremedi daha durun bakalım
C.Ronaldo değilde Kaka' 06-07senesindeki futboluyla daha iyiydi R10 dan... Bu sene bakalım neler olur...
berk hayırlı olsun
ronnie 20 gol attı 10'u penaltıdan 6-7 tane frikikten attı.ne koştu ne yordu kendini her şey gol değil bence.
messi 4 ay sakattı.penaltı atmadı frikik atmadı ama 17-18 gol attı.mücadele etti koştu kendini yordu.beni bu ilgilendirir.
Tamam işte 20 yaşında 25 26 sına gelsin zaten rakibi kalmaz ama şuan 2007 yılından bahsediyoruz Henüz Ronaldinhodan daha iyi değil
R10'u dünya futbolunun önüne atan Dünya Kupası'nda Brezilya takımının başındaki Perreira'dır(Yanlış yazmış olabilirim adını).Daha sonra da zate bi düşüş başladı bu doğru ama bi seneye göre değerlendirme yapamayız.Futbol hayatına baktığımızda son dönemin en iyi oyuncularından bence en iyisi.Ha kişiden kişiye değişir bu görüş ama aldığı ödüller zate bunu kanıtlıyor..
Ayrıca Messi'ye gelince geleceğin en iyi oyuncusu tartışmasız.Gago şunu demek istiyor şu anda iyi ama ilerleyen senelerde yeteneklerini daha da geliştirecek.
Herkesin düşüncesi farklıdır.Benim en beğendiğim oyuncu MESSİ...
Tamam beyler kapatalım artık bu konuyu.Takımımızın iyiliği açısından konu kapanmasa iyi olur:)
Videolara başlayalım..
Nou Camp'taki müthiç Real Madrid maçı.Messi'nin son dakika golüyle maçtan berabere ayrılmıştık.Messi 3 golle maçın yıldızıydı:
http://uk.youtube.com/watch?v=QT0eQvpIuvU
Vicente Calderon'a 6-0'la bozguna uğrattığımzı Atletico Maçının Golleri:
http://uk.youtube.com/watch?v=igbSGr...elated&search=
Ve Messi'nin Getafe ile oynanan Kral Kupası maçında attığı Maradona'nın golüyle büyük benzerlik taşıyan muhteşem gol:
http://uk.youtube.com/watch?v=Zrao0R...elated&search=
Şimdilik bu kadar videolar.Devamı gelecek..
PesKolik isim v yaş kaç senin...:)
Bu arada videolar için sağol özellikle 6-0 lık maç süperdi...
Adım Berk.Yaşım ise 15:)
FC Barcelona 2007/2008 Sezonu Fikstürü:
1.Hafta - Racing Santander-Barcelona
2.Hafta - Barcelona-Athletic Bilbao
3.Hafta - Osasuna-Barcelona
4.Hafta - Barcelona-Sevilla
5.Hafta - Barcelona-Zaragoza
6.Hafta - Levante-Barcelona
7.Hafta - Barcelona-Atletico
8.Hafta - Villareal-Barcelona
9.Hafta - Barcelona-Almeria
10.Hafta - Valladolid-Barcelona
11.Hafta - Barcelona-Betis
12.Hafta - Getafe-Barcelona
13.Hafta - Barcelona-Recreativo
14.Hafta - Espanyol-Barcelona
15.Hafta - Barcelona-Deportivo
16.Hafta - Valencia-Barcelona
17.Hafta - Barcelona-Real Madrid
18.Hafta - Mallorca-Barcelona
19.Hafta - Barcelona-Murcia
Koyu ile yazdığım maçlar çok önemli ve hepsi son haftalarda.Bu maçlardan en azından beraberlik çıkarmalıyız.Madrid deplasmanına en az 4 puan farkla gitmeliyiz..
biz alamadık valencia aldı hayırlı olsun
Güzel transfer olmuş Valencia adına..
Valencia süper transfer yapmış da Arizmendi yedek mi olacak?
Arizmendi genç yedek bekleyebilir.Villa-Zigic ikilisi harika olur.
Zigiç kücük takımdan büyük takıma trnasfer odlu........
Herşeye rağmen Fenerbahçe'ye gelmesini isterdim ama Valenciama hayırlısı olsun diyorum.İyi transfer...
Valencia iyi transfer yaptı bence.. Geçen yıl ki şanssızlıkları yaşamazlarsa onları Şampiyonlar Ligi finalinde görebiliriz..
Zigiç havada Villa ise karada çok etkili olacaklar. Barça'dan sonra en iyi forvete sahipler.
Valencia'ya elbet yararı dokunacaktır ama bence çok çok abartılacak biri değil.Tamam uzun boylu,güçlü fizikli ama Morientes'i kesmemeli bence.
Racing, Zigic’i Satmakta Aceleci Olmayacak
İspanyol Racing Santander Kulübü, Fenerbahçe'nin de peşinden koştuğu Nikola Zigic'i satmakta acele etmiyor.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg
Sarı Kanarya'nın yanısıra Manchester City ve Valencia'nın da gündeminde bulunan Zigic, yeni formasının hangisi olacağını kavuşmak için bir süre daha bekleyecek.
Racing Başkanı Francisco Pernia, ciddi bir teklif almamaları hâlinde futbolcularını satmayacaklarını belirterek, "Oyuncumuzu satmak gibi bir gereksinim içinde değiliz fakat böyle bir olasılık yine de var. Niko, kariyerinde bir üst basamağa çıkmak istiyor ve kulübümüz onun için eni yisi neyse onu istiyor. Herhangi bir takımla anlaşma sağlarsak Niko takımdan ayrılabilir. Ancak Zigic şu anda Racing’in oyuncusudur ve herhangi gelişme olmazsa önümüzdeki sezon da bizde oynamaya devam edecektir" diye konuştu.
kaynak:goal