Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 13 / 422 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Morientes icin acık kapı kaldı oda bize insallah..........

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

2 yılda 2 takım değiştiren bir futbolcu her zaman kapalı kutudur benim için popülerlik kalite getirmez.Bence o kadar yüksek bir perfformans beklemeyin bu sene ama adapte olup uyum sorununu atlattıktan sonra fırtına gibi eserler diye tahmin ediyorum....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Fernando Torres in yokuluğu kötü ama Forlan da iyi oyuncu Luis Garcia Reyes daha alışmış Sergio Agüero bu sene forvet hattı sorun çekmez...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

-fiorentinanın maxi için 18-20 milyon euroluk bir transfer teklifi yaptığı iddaa ediliyor.
    -atleticonun real madrid in genç oyuncusu javi garcia için 3 milyon avroyu gözden çıkardığı iddaa ediliyor
    -marquez in barçada kalmak istediğini açıklamasına rağmen atletico ile transfer görüşmesi yaptığı iddaa ediliyor.
    -ayrıca galatasaray'ın mista ile ilgilendiği iddaaları var

cristiano ronaldo ne kakadır ne de ronaldinho bana göre ronaldinho daha eski günlerine dönemezse dünyanın en iyisi kaka dır

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    2 yılda 2 takım değiştiren bir futbolcu her zaman kapalı kutudur benim için popülerlik kalite getirmez.Bence o kadar yüksek bir perfformans beklemeyin bu sene ama adapte olup uyum sorununu atlattıktan sonra fırtına gibi eserler diye tahmin ediyorum....
    zigic'in klüp değişimi biraz farklı..basamak basamak daha iyi yerlere geliyor.anelka'nın yaptıgı gibi gezmiyor dünyayı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Adam eşit kulüpler arasında dolaşmıyor.Adam her geçen yıl daha iyi bir takıma transfer oluyor.Kulüp değişmesinin nedeni bu.Bu da ne kadar kaliteli biri olduğunu gösteriyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    cristiano ronaldo ne kakadır ne de ronaldinho bana göre ronaldinho daha eski günlerine dönemezse dünyanın en iyisi kaka dır
    Herkesin aklında bu düşünce var ama Ronaldinho geçen sezon LaLiga'da 20 küsür gol attı

Dünya kupasında malum yorgunluğun patlamasıydı kimse iyi oynamadı kaka adriano ronaldo vs.

Bu sene iyice dinlendi bu sezon Ronaldinho geri dönecek Kaka Messi C.Ronaldo tamam çok iyi oyuncularda Ronaldinho en iyisi en azından milli takımdada kupaları var Kaka hala kupa göremedi daha durun bakalım

C.Ronaldo değilde Kaka' 06-07senesindeki futboluyla daha iyiydi R10 dan... Bu sene bakalım neler olur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    C.Ronaldo değilde Kaka' 06-07senesindeki futboluyla daha iyiydi R10 dan... Bu sene bakalım neler olur...
    Bu konuda haklısın Kaka bu senenin en iyi oyuncusu ama genel olarak baktığımızda Ronaldinho çok daha başarılı ilerleyen senelerdede görücez

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

berk hayırlı olsun

ronnie 20 gol attı 10'u penaltıdan 6-7 tane frikikten attı.ne koştu ne yordu kendini her şey gol değil bence.
    messi 4 ay sakattı.penaltı atmadı frikik atmadı ama 17-18 gol attı.mücadele etti koştu kendini yordu.beni bu ilgilendirir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lucho View Post
    berk hayırlı olsun

ronnie 20 gol attı 10'u penaltıdan 6-7 tane frikikten attı.ne koştu ne yordu kendini her şey gol değil bence.
    messi 4 ay sakattı.penaltı atmadı frikik atmadı ama 17-18 gol attı.mücadele etti koştu kendini yordu.beni bu ilgilendirir.
    Messi daha yeni futbolcu çok iyi olacak ama şuanlık dünyanın en büyük futbolcusu diyemeyiz
    Dünya Kupası Yılın futbolcu ödülleri seni ilgilendirir umarım 2 sene önce herkes R10 diye çıldırıyodu adam 1 sene performansı düştü bitti hadi öle olsun bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Messi daha yeni futbolcu çok iyi olacak ama şuanlık dünyanın en büyük futbolcusu diyemeyiz
    Dünya Kupası Yılın futbolcu ödülleri seni ilgilendirir umarım 2 sene önce herkes R10 diye çıldırıyodu adam 1 sene performansı düştü bitti hadi öle olsun bakalım
    neden diyemeyiz yaşı küçük olduğu için mi.beni o ödüller falan ilgilendirmez zaten ben messiden öyle bir ödül beklemiorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam işte 20 yaşında 25 26 sına gelsin zaten rakibi kalmaz ama şuan 2007 yılından bahsediyoruz Henüz Ronaldinhodan daha iyi değil

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

R10'u dünya futbolunun önüne atan Dünya Kupası'nda Brezilya takımının başındaki Perreira'dır(Yanlış yazmış olabilirim adını).Daha sonra da zate bi düşüş başladı bu doğru ama bi seneye göre değerlendirme yapamayız.Futbol hayatına baktığımızda son dönemin en iyi oyuncularından bence en iyisi.Ha kişiden kişiye değişir bu görüş ama aldığı ödüller zate bunu kanıtlıyor..

Ayrıca Messi'ye gelince geleceğin en iyi oyuncusu tartışmasız.Gago şunu demek istiyor şu anda iyi ama ilerleyen senelerde yeteneklerini daha da geliştirecek.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Herkesin düşüncesi farklıdır.Benim en beğendiğim oyuncu MESSİ...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tamam beyler kapatalım artık bu konuyu.Takımımızın iyiliği açısından konu kapanmasa iyi olur

Videolara başlayalım..

Nou Camp'taki müthiç Real Madrid maçı.Messi'nin son dakika golüyle maçtan berabere ayrılmıştık.Messi 3 golle maçın yıldızıydı:

http://uk.youtube.com/watch?v=QT0eQvpIuvU

Vicente Calderon'a 6-0'la bozguna uğrattığımzı Atletico Maçının Golleri:

http://uk.youtube.com/watch?v=igbSGr...elated&search=

Ve Messi'nin Getafe ile oynanan Kral Kupası maçında attığı Maradona'nın golüyle büyük benzerlik taşıyan muhteşem gol:

http://uk.youtube.com/watch?v=Zrao0R...elated&search=

Şimdilik bu kadar videolar.Devamı gelecek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

PesKolik isim v yaş kaç senin...

Bu arada videolar için sağol özellikle 6-0 lık maç süperdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    PesKolik isim v yaş kaç senin...

Bu arada videolar için sağol özellikle 6-0 lık maç süperdi...
    Adım Berk.Yaşım ise 15

FC Barcelona 2007/2008 Sezonu Fikstürü:

1.Hafta - Racing Santander-Barcelona
    2.Hafta - Barcelona-Athletic Bilbao
    3.Hafta - Osasuna-Barcelona
    4.Hafta - Barcelona-Sevilla
    5.Hafta - Barcelona-Zaragoza
    6.Hafta - Levante-Barcelona
    7.Hafta - Barcelona-Atletico
    8.Hafta - Villareal-Barcelona
    9.Hafta - Barcelona-Almeria
    10.Hafta - Valladolid-Barcelona
    11.Hafta - Barcelona-Betis
    12.Hafta - Getafe-Barcelona
    13.Hafta - Barcelona-Recreativo
    14.Hafta - Espanyol-Barcelona
    15.Hafta - Barcelona-Deportivo
    16.Hafta - Valencia-Barcelona
    17.Hafta - Barcelona-Real Madrid
    18.Hafta - Mallorca-Barcelona
    19.Hafta - Barcelona-Murcia

Koyu ile yazdığım maçlar çok önemli ve hepsi son haftalarda.Bu maçlardan en azından beraberlik çıkarmalıyız.Madrid deplasmanına en az 4 puan farkla gitmeliyiz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Bu sezon Atletico çok iyi transferler yaptı ama Torres gibi bir yıldızıda sattı.Bu sezon bana göre UEFA kupasının en büyük favorilerinden
    kesinlikle katılıyorum

biz alamadık valencia aldı hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güzel transfer olmuş Valencia adına..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Valencia süper transfer yapmış da Arizmendi yedek mi olacak?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Arizmendi genç yedek bekleyebilir.Villa-Zigic ikilisi harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zigiç kücük takımdan büyük takıma trnasfer odlu........

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Herşeye rağmen Fenerbahçe'ye gelmesini isterdim ama Valenciama hayırlısı olsun diyorum.İyi transfer...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Valencia iyi transfer yaptı bence.. Geçen yıl ki şanssızlıkları yaşamazlarsa onları Şampiyonlar Ligi finalinde görebiliriz..

Nesil
    2006

Zigiç havada Villa ise karada çok etkili olacaklar. Barça'dan sonra en iyi forvete sahipler.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Valencia'ya elbet yararı dokunacaktır ama bence çok çok abartılacak biri değil.Tamam uzun boylu,güçlü fizikli ama Morientes'i kesmemeli bence.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Racing, Zigic’i Satmakta Aceleci Olmayacak

İspanyol Racing Santander Kulübü, Fenerbahçe'nin de peşinden koştuğu Nikola Zigic'i satmakta acele etmiyor.

Sarı Kanarya'nın yanısıra Manchester City ve Valencia'nın da gündeminde bulunan Zigic, yeni formasının hangisi olacağını kavuşmak için bir süre daha bekleyecek.

Racing Başkanı Francisco Pernia, ciddi bir teklif almamaları hâlinde futbolcularını satmayacaklarını belirterek, "Oyuncumuzu satmak gibi bir gereksinim içinde değiliz fakat böyle bir olasılık yine de var. Niko, kariyerinde bir üst basamağa çıkmak istiyor ve kulübümüz onun için eni yisi neyse onu istiyor. Herhangi bir takımla anlaşma sağlarsak Niko takımdan ayrılabilir. Ancak Zigic şu anda Racing’in oyuncusudur ve herhangi gelişme olmazsa önümüzdeki sezon da bizde oynamaya devam edecektir" diye konuştu.

kaynak:goal

Sayfa 13 / 422 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon

Mesaj Yetkileri