Originally Posted by
uAburak89
Sabahtan beri iş yerinde televizyondan takip ettim gelişmeleri, CNN Turk reyting için fazla abarttı. Diğer kanallar daha doğru bir tutum içindeydi bana göre. Kimsenin bir şey bildiği yok, ama o kadar çok varsayım yaptılar ki. Bunun amacı ilgi çekmek, tv kanalları açısından bakarsak olaya. Gözaltılara gelince, kimse suçlu değil şu anda böyle bir sıfat kullanılmamalı. Gözaltına alınmaların devam edeceğini söyledi CNN Türk. 13 sayfa yazı yazılmış, tahmin ettiğim gibi şeyler genelde, Fenerbahçe üzerinden dönmüş, Fenerbahçeliler savunmuş, diğer takımlar yapmıştır tarzı konuşmuş. İkisi de yanlış, bildiğiniz hiç bir şey yok sağdan soldan duyduğunuz atmasyon olma ihtimali yüksek iddilara kapılmak doğru değil.
Bu yapılan soruşturma keşke daha derin olsa, geçmişte insanların ortaya attığı iddialar da araştırılabilse. Bence bu soruşturmaya sevinmek gerekiyor, bu sene çok fazla komplo teorisi döndü. Bu soruşturma ile ak da kara da belli olacak. Suçsuz olduğu halde iftara atılanlar aklanacak, suçlu olanlar varsa cezasını çekecek. Herkesin istediği bu değil mi ?
Renk, takım, kişi farketmeden suçlu olan kim varsa cezasını çeksin, bu da emsal olsun. Haksız yere, şikeci vb. iftiralara maruz kalanlar da aklansın, rahat etsin.