1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu siyasi bir operasyondur. Bekleyin; göreceksiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Quote Originally Posted by Papazın Çayırı
    1. Aziz Yıldırım ile Recep Tayyip Erdoğan'ın ilişkisinin bittiği, 1 hafta önce Erdoğan'ın yakın çevresine Yıldırım ile ilişkisini sonlandırdığı söyleniyor.

Bu iddia gerçek ise bunun mevcut yargılamaya olan etkisi nedir merak ediyorum. Sayın Erdoğan ile kişisel ilişkinin boyutu hukuki bir yargılamanın daha önünde olmamalı. Başbakanın sevmediği insanlar da şayet suçsuzlarsa yargılanmamalılar. Tersi de doğru, suçlu olan Başbakan ile ilişkisine rağmen yargılanmalı. Adil yargılanma ilkesinin bizim bildiğimiz hiçbir yorumunda Başbakan ile arası iyi olanların adil yargılanması gibi bir hüküm yok.
    Bu tarz bir şey mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bu tarz bir şey mi ?
    Bugün malum çevreden bir gazetede yayınlanan Hamdi Akın röportajı da ilginçti. Ismarlama gibi... Şu kadarını söyliyeyim: Fenerbahçe birçok kurum gibi dizayn edilmek isteniyor. Çünkü oraya sızamadılar. Aslında 12 gün önce devlete ait gizli belgelerle ilgili mahkemedeki tutumuyla Aziz başkan kendi ipini çekti. Şimdilik bu kadar... Fazlasını bu forum kaldırmaz. Fakat yakında işin bir spor meselesi olmadığı Türkiye gündemini birazcık takip eden herkese malum olacak. O kadar iddialı konuşuyorum: GÖRECEKSİNİZ!
    Last edited by yaman76hakanFB : 03.Temmuz.2011 at 23:04

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bugün malum çevreden bir gazetede yayınlanan Hamdi Akın röportajı da ilginçti. Ismarlama gibi... Şu kadarını söyliyeyim: Fenerbahçe birçok kurum gibi dizayn edilmek isteniyor. Çünkü oraya sızamadılar. Aslında 12 gün önce devlete ait gizli belgelerle ilgili mahkemedeki tutumuyla Aziz başkan kendi ipini çekti. Şimdilik bu kadar... Fazlasını bu forum kaldırmaz. Fakat yakında işin bir spor meselesi olmadığı Türkiye gündemini birazcık takip eden herkese malum olacak. O kadar iddialı konuşuyorum: GÖRECEKSİNİZ!
    Aynen.. Ama gene her zaman ki gibi Türk futbolunun kalkınması için uğraş veren, zavallı Fenerbahçeye olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bunu aslında bir çok kişi biliyor abi. Hatta ben bir adım daha ileriye götürüyüm,bu işin sonucunda fenerbahçe kulübü küme düşmez ama yönetim düşer.Murat Ülker'de başkan adayı olur yüksek ihtimal seçilir.

Eğer bunlar gerçekleşirse fenerbahçeliliğimi askıya alırım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bunu aslında bir çok kişi biliyor abi. Hatta ben bir adım daha ileriye götürüyüm,bu işin sonucunda fenerbahçe kulübü küme düşmez ama yönetim düşer.Murat Ülker'de başkan adayı olur yüksek ihtimal seçilir.

Eğer bunlar gerçekleşirse fenerbahçeliliğimi askıya alırım.
    Günahını almayalım: Murat Ülker'in adı geçmiyor. Ama Hamdi Akın ve Şadan Kalkavan eksenli bir Fenerbahçe tasarlanıyor. Bu konuyla ilgili şimdilik son mesajım.

Mesaj Yetkileri