Ne olursa olsun 20 milyon euro filan astronomik bir rakam hem alacağımız oyuncu 32 yaşında . Gelecek vaadeden bir isim olsa hadi al diyecemde 32 33 yaşına gelmiş bir oyuncu için bu kadar abartmaya gerek yok . Max . 8 10 milyon euro vermeli yönetim
Printable View
Ne olursa olsun 20 milyon euro filan astronomik bir rakam hem alacağımız oyuncu 32 yaşında . Gelecek vaadeden bir isim olsa hadi al diyecemde 32 33 yaşına gelmiş bir oyuncu için bu kadar abartmaya gerek yok . Max . 8 10 milyon euro vermeli yönetim
Villarreal ya bu yıl Senna'yı satacak ya da sözleşmesini uzatacak, başka çaresi yok. Neden mi?
2011'de sözleşmesi bitiyor bildiğim kadarıyla Senna'nın ve 2009'da FIFA'nın yeni kuralına göre sözleşmesi bitimine 2 yıl kala futbolcunun maaşını ödeyerek transfer edebilir isteyen bir takım. Bu da demek oluyor ki Senna'nın şu anki maaşı 1.8 milyon Euro ise, iki yıllık maaşı 3.6 milyon Euro ödendiğinde Senna FIFA kurallarına göre serbest kalıyor önümüzdeki yıl.
Senna'nın bu yüzden bize satılması onlar için de karlı olacak, tabii Senna sözleşme uzatmaya sıcak bakmazsa. Luis Aragones ile çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi zaten, menajerlerinin de görüşmeleri sürdürdüğünü ve Villarreal onay verirse Fenerbahçe'ye geleceğini belirtti.
gel kaç paraysan yine gel ya:D
--------------------------------Volkan-------------------------------------
---------------Gökhan----Edu-----lugano----r.carlos---------------------
--------------------------------Senna---------------------------------------
-------------------------Emre-------Alex-----------------------------------
-------------Kazım--------------------------------U.boral------------------
-------------------------------Guiza--------------------------------------------
Fenerbahce harika bi total dominasyon kuralabilir :) Alex yerine appiah olsaydı daha iyi olurdu..Senna 32 yaşında kaça kadar oynar bilemem ama 8-10 mn eurodan fazla verilmemeli...
Herkes gibi ben de bu yaştaki bir oyuncunun en fazla 8-10 m euro edeceğini düşünüyorum...;)
Starspor'a ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 17 m $ karşılığında Senna transferinin bittiğini haftaya Perşembe açıklanacağını söylediler. 17 m $ maaş + bonservis.
Çok iyi anlaşma ne kelime, mükemmel bir anlaşma olur. 17 milyon Dolar = 12 milyon Euro olduğunu düşünürsek, bonservis için tahmin ediyorum ki 8 milyon Euro, Senna'ya ise yıllık 2 milyon Euro ödenir. Alaattin Metin'in yazısına göre Senna Aurelio'nun istediği miktardan çok daha azını istiyormuş.
NTV Spor'daki habere göre "Aragones beni Türkiye'ye çağırıyor." demiş Senna, inşallah bu transferi sonuçlarız. Partizan maçını bekliyor olabilir yönetim, gruplara kalınır kalınmaz bu transfer gerçekleştirilir. Zira gruplara kalınması halinde yüklü bir bedel geliyor Şampiyonlar Ligi'nden, Galatasaray eğer Steau'ya elenir de gruplara kalamazsa 10 milyon Euro civarında bir para alacağız, Galatasaray tur atlayıp gruplara kalırsa 5 milyon Euro civarında bir gelir elde edeceğiz. Herhalde ŞL neticeleri bekleniyor.
Star Tv deki spiker üstüne basa basa söyLedi. 17 M $ oyuncunun her türLü masrafı içinde oyuncu Fenerbahçenin Partizanı eLedikten sonra geLecegi söyLendi. Eger Fener Partizana eLenirse ki bu da bir ihtimaL, transfer yatar.
Nefesleri tuttuk bekliyoruz :p :D
Yahu aziz yıldırım mı ne açıklama gelmemişmiydi 23 mn euro isteniyor neden bu kadar ucuza düştüler acaba? :) Bakalım doğru çıkacak mı haber..
Eğer 20 milyon€ istiyorlarsa o paraya daha iyi oyuncular alınabilir..Toplamda 15 milyon € civarında olursa makul bir transfer olur.
Dün o haber yalanlandı.
İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçe-Senna-Villarreal üçgeninde gelişen transferle ilgili olarak bugün ilginç bir habere imza attı.
Marca, Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmeyi kesinlikle düşünmediğini ancak sarı laciverlilerin teklifini, Villarreal'den alacağı ücreti yükseltmek için koz olarak kullandığını iddia etti.
İspanyol gazetesi haberinde, Senna'nın menajeri Eli Coimbra'nın, ''Senna, Villarreal'de devam etmek istiyor. Ancak kendisinin değerli bir oyuncu olduğunua inanıyor ve bu yüzden kendisi ile yeni bir sözleşme yapılmasını istiyor'' açıklamalarına da yer verdi.
Menajer Coimbra, Fenerbahçe'nin teklifi için ise ''Fenerbahçe, Senna için yıllık 2.5 milyon euro öneriyor. Bu gerçekten büyük para. Türkler güçlü bir takım kurmak istiyor ve Aragones'de Senna'nın neler yapabileceğini biliyor'' ifadelerini kullandı.
Maraton
Güiza ile ilgilendiğimizi ilk Starspor söylemişti.Gerçi ben pek güvenmem Starspora aama yinede insan düşünüyor.
Marca nerede İspanya'nın FotoMaç versiyonu, aksine İspanya'nın en saygın gazetesi. Aragones ile Güiza'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağını ilk Marca açıklamıştı. Yine Aurelio'nun Betis'le anlaştığını, van der Vaart'ın R.Madrid'e gideceğini söylemişlerdi. FotoMaç gibi atıp tutmuyorlar.
Senna'nın maaşını yükseltmek istediği kesin, gelmiş bu yaşına, artık para kazanmak da istiyor. Menajeri Fenerbahçe'den teklifin geldiğini de söylemiş, bakalım bundan sonrasını bekleyip göreceğiz.
Her ülkenin basını yalan haber yapar, boş yere kasmayın kendinizi. Marca güvenli diye kaynak gösterdiğiniz onlarca futbolcu yalan olmuşken Dünya üzerinde hiçbir basına güvenmem ben. Resmi bir ağızdan duymadığım sürece Starspor'a da güvenmiyorum. Süleyman Rodop bu ekibin başında yanılmıyorsam.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/res...clearpixel.gif Anlaşma sağlandı
Gaziantepspor Başkanı Sayın İbrahim Kızıl ile kulüp binamızda Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım arasında yapılan görüşme neticesind, futbolcular Mustafa Cevahir ve Olcan Adın'ın Gaziantepspor Kulübü'ne verilmesi konusunda anlaşma sağlandı. Buna göre bu iki futbolcu bugün tarihi ile resmen Gaziantepspor'un futbolcusu oldular ve futbolcuların bonservis hakları da Gaziantepspor tarafından alınmış oldu. İki futbolcu bu akşam Gaziantep'e gidecek ve arzu edilirse yarınki maçta forma giyebilecekler.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Olcan bonservisiyle verilmiş sanırım fb neden alt yapı kuruyorki? hiç uğraşmasın daha iyi..
Gaziantep Kemal gibi yeteneği olan bir oyuncuyu kaybetti.Bence diğer 2 sine göre daha iyi bir transferdi Kemal..
Olcan Lig A'da Karşıyaka'da bile ön plana çıkamadı. Kendini geliştiremedi. Bu nedenle gönderilmesinde bir sorun yok bence.
Kemal'i almak istemediler mi yoksa alamadılar mı o önemli ? Bence kalsın zaten kendi istiyor diye verdik biz kemali bu takımda deniz barış selçuk maldonado oynuyorsa kemal de hayli hayli oynar bence kalsın satmayalım
Kemal Kocaelispor'a verildi.
Hadi yaa içimde hala bi umut vardı, neyse hayırlı olsun onun için :) gerçekten zor bir dönemden geçiyor olmalı İstanbuldan Gaziantep'e git sonra geri dön Kocaeli'ne Allah yardımcısı olsun gerçekten
Gaziantep'te kaptanlığa da getirilmişti ayrıca Gaziantep onun öz yuvasıydı. Gaziantep'te daha başarılı olurdu. Hayırlısı olsun onun için de Olcan ve Mustafa için de.