1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Starspor'a ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 17 m $ karşılığında Senna transferinin bittiğini haftaya Perşembe açıklanacağını söylediler. 17 m $ maaş + bonservis.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Starspor'a ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 17 m $ karşılığında Senna transferinin bittiğini haftaya Perşembe açıklanacağını söylediler. 17 m $ maaş + bonservis.
    Starspor'un sağı solu pek belli olmuyor, ne kadar doğru bilinmez ama maaş ve bonservis, yani toplam 17 milyon Dolar mı? Yoksa sadece bonservis mi 17 milyon Dolar?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Starspor'un sağı solu pek belli olmuyor, ne kadar doğru bilinmez ama maaş ve bonservis, yani toplam 17 milyon Dolar mı? Yoksa sadece bonservis mi 17 milyon Dolar?
    Maaş + Bonservis toplam 17 m $. Bence çok iyi anlaşma olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Maaş + Bonservis. Bence çok iyi anlaşma olur.
    Çok iyi anlaşma ne kelime, mükemmel bir anlaşma olur. 17 milyon Dolar = 12 milyon Euro olduğunu düşünürsek, bonservis için tahmin ediyorum ki 8 milyon Euro, Senna'ya ise yıllık 2 milyon Euro ödenir. Alaattin Metin'in yazısına göre Senna Aurelio'nun istediği miktardan çok daha azını istiyormuş.

NTV Spor'daki habere göre "Aragones beni Türkiye'ye çağırıyor." demiş Senna, inşallah bu transferi sonuçlarız. Partizan maçını bekliyor olabilir yönetim, gruplara kalınır kalınmaz bu transfer gerçekleştirilir. Zira gruplara kalınması halinde yüklü bir bedel geliyor Şampiyonlar Ligi'nden, Galatasaray eğer Steau'ya elenir de gruplara kalamazsa 10 milyon Euro civarında bir para alacağız, Galatasaray tur atlayıp gruplara kalırsa 5 milyon Euro civarında bir gelir elde edeceğiz. Herhalde ŞL neticeleri bekleniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İster maaşlı ister maaşsız bu fiyata anlaşılmışsa bence oldukça iyi bir paraya nokta transfer yapmış olur Fenerbahçe...

Mesaj Yetkileri