Çok şükür sol bekte geldi kimi vermişler karşılık olarak.Bu arada imzanda ki Willkommen çift L ile yazılır.:)
Printable View
Tamamdır Yaman'da bitti iş bir tek Saviola ve Sağ kanat transferlerine kaldı inşallah onlar da olur ben zaten her gece uyumuyorum bunun içinde beklerim.:):)
Volkan'da tamam.Bir kaldı Saviola..
Gittimi yahu... Ali Güneş gitti oda gitmiş oh beee...
2 oyuncununda faydası yoktu işin gerçeği... Bide Baki Mercimek ayrılsa tam olucak...
Sabredin biraz.saviolada biticek insallah
Niye yazık oldu adamın futbol hayatı mı bittiki? Geçen sene bir çok maçta ilk 11de oynadı zaten. daha sonra performansı düştü, hatalar yaptı, hatta onun hataları yüzünden goller yedik ve yedeğe çekildi. Adam'a "yazık oldu" denilicek hiç bir şey yaşanmadı yani.
Fırat abi hiç yedek bırakmadın yahu.:D
Volkan Yaman'da işlem tamam!..
Galatasarayımızın uzun süredir Antalyaspor'dan transfer etmek istediği Volkan Yaman'da sona gelindi
Flaş!Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) abonelere geçtiği haberde; Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Antalyaspor yönetimi ile sürdürdüğü pazarlıklar sonucunda Volkan Yaman'ın transferi için anlaşmaya vardılar. Sarı kırmızılı kulüp böyle esürdürdüğü transfer harekatında Linderoth, İsmail Bouzid, Orkun Uşak ve Lincoln'ün ardından Volkan Yaman'ı da transfer ederek sol bek problemini çözdü.
Kaynak: DHA
inşallah parayı seçmez. çünkü buraya gelip avrupada başarı yakalayabilir. hem ayrıca saviola sağ kanatta da oynayabiliyor.
Arkadaşlar gelmeden forması satışa çıktı Lincon'un..
Fiyatı 82 YTL ;)
Yeni Transferlerimizin Formaları Satışta
Galatasaray Futbol Takımı'na yeni katılan tüm oyuncuların formaları Galatasaray Store mağazaları ve online satış sitesinde satışa çıktı.
http://www.galatasaray.org/images/st...lnforma_00.jpg
Siz de takımımızı hayranı olduğunuz futbolcunun forması giyerek destekleyebilir; ayrıca "Size Özel Orijinal İmzalı Forma" kampanyasından yararlanmak için online satış sitemizden ön sipariş verebilirsiniz.
Size Özel Orijinal İmzaları Formanızın ön siparişini vermek için tıklayınız.
Lincoln formasını almak için tıklayınız.
Saviola, zamanında 30m Euraya gelmişti Barça ya;;) Eğer alırsak Dünyanın en tanınmış oyuncularından biri bizim olmuş olur.:D:D:D:D:D:D:D:
KAldi geriye SAVIOLA:D
Ben sölim ama Sol kanad Vederson-Gürhan-U.Boral 3'süyle girerse sezona büyük ihtimalle çok çok zorlanır FB...O bölgeleri Tuncay yamıyodu... O yüzden eskik gözükmedi bu sene... Ama FB gibi bir takımın sol kanadı saydım-saydınız 3kişi olamaz bence...
Tuncay'ın sol kanadı çok etkili kullandığını düşünmüyorum.Tamam defansı çok iyiydi,bek'e çok yardımcı oluyordu ama sol ayağı olmadığı için iyi orta yapamıyordu.Sadece dribblinglerle topu hücuma taşıyordu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Roberto Carlos'u unuttun Can :)
He ya öle yaptık Şemsi...:D Hakan Balta felan alınsın yedeğe hiç değilse girdimi pik kazandırır oyuna...
Emrah Cimbom Saviola'yı alırsa senden birde Saviola avatarı istiyorum. :)
Gelmeden Önce
Savyolaa Savyolaa
Küçük Tavşan Cimbomaaaa:D
Gelince - Maç İçi
Galatasarayımız'ın golüüüü!
7 Numaralı formasıylaa
Javieeeeeeeeer
Saviolaaaa
Javieeeeeeeeer
Saviolaaaa
Javieeeeeeeeeeeeeeeer
Saviolaaaaaa
:D Vayy be ne hoş oldu...
Sen herhalde hiç takip etmedin bundan önce Uğur Boral'ı. Adam ne sol beki yahu!!! Önceden forvetti, sonra G.Birliği'nde sol açık oynadı, FB'ye geldi, sol bek sıkıntısından dolayı ve Tuncay'ı kesemeyeceğinden dolayı sol beke monte edildi, o yüzden de pek isteneni veremedi sol bekte, zira adam hücum adamı, eski bir forvet, tıpkı Kerim gibi. Kerim de eskiden forvetti, sağ beke monte edilmeye çalışıldı ama olmadı, Uğur da öyle.
R.Carlos sol açık da oynar, sol bek de, aynı şekilde Vederson da öyle. Uğur, Gürhan, Olcan da orada hayli hayli oynar.
Tümer son maçlarda hep solda oynadı. G.Antepspor deplasmanında hatta sol açıkta aldı topu sağdaki Tuncay'a iyi kesti ve Tuncay da golünü attı. Tuncay sağda, solda Tümer oynadı son maçlarda, Appiah'ın sağda oynayamayacağını anlayınca Tuncay'ı sağa çekti, sola da Tümer'i monte etti Zico.
Sol sıkıntımız olmaz.
Saviola'da avrupadan dev bir klüp devreye girmedikçe Galatasaray geleceğini düşünüyorum.
Nurhay Nakis kimdir??
31 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu'nda görev yapan Sivaslı Nurhay Nakis, Arjantinli milli futbolcuların, Türkiye'deki muhtaç kişilere 10 bin Euro yardımda bulunduğunu söyledi. Almanya'nın Nürnberg yakınlarında kamp yapan Arjantin Milli Takımı'nın başındaki isim olan Nurhay Nakis, Arjantinli milli oyuncuların, Münih Ateşesi Yusuf Demir ve kendisi aracılığı ile Türkiye'de yardıma muhtaç çocuklara 10 bin Euro'luk yardımda bulunduğunu belirtti. 34 yıl önce Türkiye'den Arjantin'e göç eden Sivas doğumlu Nurhay Nakis, kısa sürede Arjantin Futbol Federasyonu'nda yöneticilik pozisyonuna geldi. 2006 Dünya Kupası'nın favorilerinden Arjantin Milli Takımı'nın Sorumlusu, Arjantin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve 2. Lig Federasyonu Başkanı olan Nakis, Arjantin Milli Takımı'nın en yetkili isimleri arasında gösteriliyor. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Nakis, Maradona ile çok yakın dost olduğunu, Ortega'yı küçüklüğünden beri tanıdığını söyledi. El Turco lakaplı Nakis, Türk futbolu ile yakından ilgilendiğini ve zaman zaman Türk futbol yöneticilerine oyuncular hakkında tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Fenerbahçe'yi, Ortega konusunda önceden uyardığını da belirten Nakis, Fenerbahçe yönetimi ile bu konuyu birçok defa konuştuklarını belirtti. Arjantin Milli Takımı'nın etkili forveti Hernan Crespo'nun, Chelsea ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu da kaydeden Nakis, Crespo'nun kendisi aracılığı ile transfer teklifinden dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ettiğini söyledi.2006 Dünya Kupası'nın ardından Ağustos ayında Türkiye'ye tatile gideceğini de belirten Nakis, sık sık İstanbul'a geldiğini söyledi. Sivas doğumlu Nakis, Şarkışla'da halen çok sayıda akrabası olduğunu ve onları en kısa zamanda ziyaret etmek istediğini belirtti. Türkiye'deki gelenekleri Arjantin'de de sürdürdüklerini kaydeden 51 yaşındaki Nakis, evli ve 2 çocuk babası.
İlk haftalarda geyet iyi oynuyordu aynı motive ile oynasa ne kendisi yıpranırdı ne takımı zor durumda kalırdı. Her oyuncu mevkiisinde oynayacak diye bir şart yokki. Bakınız Serdar Kurtuluş'a adam DR geldi şimdi Türkiye'nin en iyi DM oyuncuları arasında gösteriliyor. O yüzden ben hep diyorum TD. kararları tamam etkilidir ama herşey futbolcuda biter.
Vallahi arkadaşlar TSL'nin en iyi sol kanadı Fenerbahçe'de.Diğer takımların daha çok sol kanat eksiği var bizden(örn:BJK).Carlos'un gelişi sol kanadımızı geçilmez yapacaktır diye düşünüyorum.
Eğer Saviola gelirse bunda Lincoln ve Carlos gibi isimlerin katkısı büyük olur.
Tarık abi söylediklerinden sonra sana hak veriyorum.Sen doğru düşünüyorsun.:) Bu sene belki sol açığın abonesi olur.
Egemen bizimde Sol kanadımız sizinki kadar olmasada sağlam.Deli-Tello ikilisi var o bölgede bu sezon.
Tamam Andiry umarım yeni sezonda sol kanadınızda Uğur Boral oynar... Ben FB de Uğur Boral ın en son bekte oynadığını grdüm için bek dedim bilmiyom daha öncesinde hangi mevkide oynadıNı...
demek ki yabancı sınırı serbest kalmasa da iyi bi takım kurulabiliyomuş