Sayfa 133 / 439 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
3,961 ile 3,990 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    SON DAKİKA!

Volkan Yaman bitti!

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

DHA'nın 22.46'da üyelerine servis ettiği habere göre;Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Antalyaspor yönetimi ile sürdürdüğü pazarlıklar sonucunda Volkan Yaman'ın transferi için anlaşmaya vardılar. Sarı kırmızılı kulüp böyle esürdürdüğü transfer harekatında Linderoth, İsmail Bouzid, Orkun Uşak ve Lincoln'ün ardından Volkan Yaman'ı da transfer ederek sol bek problemini çözdü.
    22.06.2007

Kaynak : DHA
    Çok şükür sol bekte geldi kimi vermişler karşılık olarak.Bu arada imzanda ki Willkommen çift L ile yazılır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamamdır Yaman'da bitti iş bir tek Saviola ve Sağ kanat transferlerine kaldı inşallah onlar da olur ben zaten her gece uyumuyorum bunun içinde beklerim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu Uğur'a yazık oldu alındığında ne umutlarla gelmişti.Adam şimdi yedek.

Sol açık için Wederson-Uğur rekabeti var.Bence her ikisinin de şansı yüksek.Tümer de orda oynayabilir ama Zico'nun onu ancak orda zoraki durumlarda oynatacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Volkan'da tamam.Bir kaldı Saviola..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Gittimi yahu... Ali Güneş gitti oda gitmiş oh beee...

2 oyuncununda faydası yoktu işin gerçeği... Bide Baki Mercimek ayrılsa tam olucak...

Leoucwhsua Misafir

Sabredin biraz.saviolada biticek insallah

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu Uğur'a yazık oldu alındığında ne umutlarla gelmişti.Adam şimdi yedek.
    Niye yazık oldu adamın futbol hayatı mı bittiki? Geçen sene bir çok maçta ilk 11de oynadı zaten. daha sonra performansı düştü, hatalar yaptı, hatta onun hataları yüzünden goller yedik ve yedeğe çekildi. Adam'a "yazık oldu" denilicek hiç bir şey yaşanmadı yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fırat abi hiç yedek bırakmadın yahu.
    So what?
    Saike

Volkan Yaman'da işlem tamam!..
    Galatasarayımızın uzun süredir Antalyaspor'dan transfer etmek istediği Volkan Yaman'da sona gelindi

Flaş!Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) abonelere geçtiği haberde; Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Antalyaspor yönetimi ile sürdürdüğü pazarlıklar sonucunda Volkan Yaman'ın transferi için anlaşmaya vardılar. Sarı kırmızılı kulüp böyle esürdürdüğü transfer harekatında Linderoth, İsmail Bouzid, Orkun Uşak ve Lincoln'ün ardından Volkan Yaman'ı da transfer ederek sol bek problemini çözdü.

Kaynak: DHA

inşallah parayı seçmez. çünkü buraya gelip avrupada başarı yakalayabilir. hem ayrıca saviola sağ kanatta da oynayabiliyor.

Arkadaşlar gelmeden forması satışa çıktı Lincon'un..

Fiyatı 82 YTL

Yeni Transferlerimizin Formaları Satışta

Galatasaray Futbol Takımı'na yeni katılan tüm oyuncuların formaları Galatasaray Store mağazaları ve online satış sitesinde satışa çıktı.

Siz de takımımızı hayranı olduğunuz futbolcunun forması giyerek destekleyebilir; ayrıca "Size Özel Orijinal İmzalı Forma" kampanyasından yararlanmak için online satış sitemizden ön sipariş verebilirsiniz.

Size Özel Orijinal İmzaları Formanızın ön siparişini vermek için tıklayınız.

Lincoln formasını almak için tıklayınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Saviola, zamanında 30m Euraya gelmişti Barça ya Eğer alırsak Dünyanın en tanınmış oyuncularından biri bizim olmuş olur.:

KAldi geriye SAVIOLA

Ben sölim ama Sol kanad Vederson-Gürhan-U.Boral 3'süyle girerse sezona büyük ihtimalle çok çok zorlanır FB...O bölgeleri Tuncay yamıyodu... O yüzden eskik gözükmedi bu sene... Ama FB gibi bir takımın sol kanadı saydım-saydınız 3kişi olamaz bence...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Aslında bu alternatifleri düşündüğümde sol kanat iyi gibi ... aslında tuncay gibi birini arıyorum belkide hala alışamadım yav

Tuncay'ın sol kanadı çok etkili kullandığını düşünmüyorum.Tamam defansı çok iyiydi,bek'e çok yardımcı oluyordu ama sol ayağı olmadığı için iyi orta yapamıyordu.Sadece dribblinglerle topu hücuma taşıyordu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ben sölim ama Sol kanad Vederson-Gürhan-U.Boral 3'süyle girerse sezona büyük ihtimalle çok çok zorlanır FB...O bölgeleri Tuncay yamıyodu... O yüzden eskik gözükmedi bu sene... Ama FB gibi bir takımın sol kanadı saydım-saydınız 3kişi olamaz bence...

Roberto Carlos'u unuttun Can

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    inşallah parayı seçmez. çünkü buraya gelip avrupada başarı yakalayabilir. hem ayrıca saviola sağ kanatta da oynayabiliyor.
    Sanmiyorum parayi sececegini.artik o da biseylerin farkindadir.hem galatasaraydanda nerden baksa 2 bucuk milyon euro alir

He ya öle yaptık Şemsi... Hakan Balta felan alınsın yedeğe hiç değilse girdimi pik kazandırır oyuna...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Emrah Cimbom Saviola'yı alırsa senden birde Saviola avatarı istiyorum.

Gelmeden Önce
    Savyolaa Savyolaa
    Küçük Tavşan Cimbomaaaa

Gelince - Maç İçi
    Galatasarayımız'ın golüüüü!
    7 Numaralı formasıylaa

Javieeeeeeeeer
    Saviolaaaa

Javieeeeeeeeer
    Saviolaaaa

Javieeeeeeeeeeeeeeeer
    Saviolaaaaaa

Vayy be ne hoş oldu...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    R.Carlos sol bek
    U.Boral sol bek
    Tümer Oyun Kurucu
    Vederson tam bilmiyom hem bek hemde sol kanat galiba... FB nin sol kanadı Vedersonmu olucak yani... Cl de felan çok zorlanırlar... Tümer de bizim Ricardinho gibi olur... Adam oynayamıyo solda bu açık... Tabi herkesin taktiksel anlayışı farklıdır... Sadece ben böle düşünüyorum...
    Sen herhalde hiç takip etmedin bundan önce Uğur Boral'ı. Adam ne sol beki yahu!!! Önceden forvetti, sonra G.Birliği'nde sol açık oynadı, FB'ye geldi, sol bek sıkıntısından dolayı ve Tuncay'ı kesemeyeceğinden dolayı sol beke monte edildi, o yüzden de pek isteneni veremedi sol bekte, zira adam hücum adamı, eski bir forvet, tıpkı Kerim gibi. Kerim de eskiden forvetti, sağ beke monte edilmeye çalışıldı ama olmadı, Uğur da öyle.

R.Carlos sol açık da oynar, sol bek de, aynı şekilde Vederson da öyle. Uğur, Gürhan, Olcan da orada hayli hayli oynar.

Tümer son maçlarda hep solda oynadı. G.Antepspor deplasmanında hatta sol açıkta aldı topu sağdaki Tuncay'a iyi kesti ve Tuncay da golünü attı. Tuncay sağda, solda Tümer oynadı son maçlarda, Appiah'ın sağda oynayamayacağını anlayınca Tuncay'ı sağa çekti, sola da Tümer'i monte etti Zico.

Sol sıkıntımız olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Niye yazık oldu adamın futbol hayatı mı bittiki? Geçen sene bir çok maçta ilk 11de oynadı zaten. daha sonra performansı düştü, hatalar yaptı, hatta onun hataları yüzünden goller yedik ve yedeğe çekildi. Adam'a "yazık oldu" denilicek hiç bir şey yaşanmadı yani.
    Abi oynadı ama mevkisinde oynamadıki.Boşu boşuna yıprandı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Barcelona ile mukavelesi sona eren Arjantinli futbolcuyu transfer etmek isteyen Galatasaraylı yöneticiler, Carusca'nın transferinde büyük faydası olan Arjantin futbol federasyonu 2. başkanı Noray Nakis ile görüşmelere başladı
    Saviola'da avrupadan dev bir klüp devreye girmedikçe Galatasaray geleceğini düşünüyorum.
    Nurhay Nakis kimdir??
    31 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu'nda görev yapan Sivaslı Nurhay Nakis, Arjantinli milli futbolcuların, Türkiye'deki muhtaç kişilere 10 bin Euro yardımda bulunduğunu söyledi. Almanya'nın Nürnberg yakınlarında kamp yapan Arjantin Milli Takımı'nın başındaki isim olan Nurhay Nakis, Arjantinli milli oyuncuların, Münih Ateşesi Yusuf Demir ve kendisi aracılığı ile Türkiye'de yardıma muhtaç çocuklara 10 bin Euro'luk yardımda bulunduğunu belirtti. 34 yıl önce Türkiye'den Arjantin'e göç eden Sivas doğumlu Nurhay Nakis, kısa sürede Arjantin Futbol Federasyonu'nda yöneticilik pozisyonuna geldi. 2006 Dünya Kupası'nın favorilerinden Arjantin Milli Takımı'nın Sorumlusu, Arjantin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve 2. Lig Federasyonu Başkanı olan Nakis, Arjantin Milli Takımı'nın en yetkili isimleri arasında gösteriliyor. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Nakis, Maradona ile çok yakın dost olduğunu, Ortega'yı küçüklüğünden beri tanıdığını söyledi. El Turco lakaplı Nakis, Türk futbolu ile yakından ilgilendiğini ve zaman zaman Türk futbol yöneticilerine oyuncular hakkında tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Fenerbahçe'yi, Ortega konusunda önceden uyardığını da belirten Nakis, Fenerbahçe yönetimi ile bu konuyu birçok defa konuştuklarını belirtti. Arjantin Milli Takımı'nın etkili forveti Hernan Crespo'nun, Chelsea ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu da kaydeden Nakis, Crespo'nun kendisi aracılığı ile transfer teklifinden dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ettiğini söyledi.2006 Dünya Kupası'nın ardından Ağustos ayında Türkiye'ye tatile gideceğini de belirten Nakis, sık sık İstanbul'a geldiğini söyledi. Sivas doğumlu Nakis, Şarkışla'da halen çok sayıda akrabası olduğunu ve onları en kısa zamanda ziyaret etmek istediğini belirtti. Türkiye'deki gelenekleri Arjantin'de de sürdürdüklerini kaydeden 51 yaşındaki Nakis, evli ve 2 çocuk babası.

imzanda ki Willkommen çift L ile yazılır.
    tmm sağol düzelttim

Leoucwhsua Misafir

Saviola'da avrupadan dev bir klüp devreye girmedikçe Galatasaray geleceğini düşünüyorum.
    saviola dev kulup istemiyor.aciklamistim.artik banko oynicagi bir kulup istedigini belirtmis.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Vallahi arkadaşlar TSL'nin en iyi sol kanadı Fenerbahçe'de.Diğer takımların daha çok sol kanat eksiği var bizden(örn:BJK).Carlos'un gelişi sol kanadımızı geçilmez yapacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer Saviola gelirse bunda Lincoln ve Carlos gibi isimlerin katkısı büyük olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tarık abi söylediklerinden sonra sana hak veriyorum.Sen doğru düşünüyorsun. Bu sene belki sol açığın abonesi olur.

Egemen bizimde Sol kanadımız sizinki kadar olmasada sağlam.Deli-Tello ikilisi var o bölgede bu sezon.
    So what?
    Saike

Tamam Andiry umarım yeni sezonda sol kanadınızda Uğur Boral oynar... Ben FB de Uğur Boral ın en son bekte oynadığını grdüm için bek dedim bilmiyom daha öncesinde hangi mevkide oynadıNı...

demek ki yabancı sınırı serbest kalmasa da iyi bi takım kurulabiliyomuş

Mesaj Yetkileri