Nasıl ne alakası var yahu? Ben mi gidip anlaştım Ali Turan'la?
Printable View
Gsye pişer,Ankaragücü yer :)
hayırlısı olsun Ali Turan için.
Mustafa bu adamın sözleşmesinde son 6 ay değil mi? Bosman kuralları çok açık, artık istediğimiz zaman kulübüne danışmadan görüşebiliriz kendisiyle, sözleşmesi bittiği anda da gelir. Ama ben istemiyorum açıkçası kendisini, O mevkiide kendisinden daha iyi isimler var. Bence bir tane hakkımız da varken yabancı stoper getirmeliyiz. Türkiye'de maalesef stoper fazla yetişmiyor, yetişenlerin en iyileri de zaten bizde şu anda.
şu 6 aydan az mevzusu neden inatla görmezden gelinip ezbere konuşuluyor?
fmden de mi bilmiyoruz yahu? emre b, okan bizden nasıl gitti intere?
uefa böyle bir hak vermiş, gidip aliyle anlaştık. "sezon sonu bedavaya gideceğim, izin verin şimdi gideyim." şimdi gelse bir miktar para, muhtemelen oyuncu da verilecekti. ne var şimdi bunda ?
ks de kendi bilir, satmasın; 6 ay pafa atsın adamı. onu mal gibi görüp öyle davransın. yasal olarak oyuncuyla anlaşan bizim yaptığımız etik değil; topçuya mal gözüyle bakmak etik bu ülkede.
alinin gelmesini istiyordum ama tüm bu olanlardan sonra umarım a.gücü'ne gider. ks ile de umarım transfer hukukumuz olmaz bundan sonra.
Kural der ki 6 aydan az sözleşmesi olan oyuncu ile görüşmek serbesttir.Bu konuda eleştirilmesi oldukça abes olur zaten ki Kayserispor'un amacı oldu bittiye getirip üstünü kapatmak.Zira Galatasaray'dan alacağından bir miktar daha fazlasını (örn: 300k) ve özellikle de Ankaragücü'nün elindeki fazla fazla futbolculardan 2şer-3er toplamak istiyorlar sanırım.Bu zihniyet pek hoş değil ama oyuncu gitmek isterse de yapılabilecek bir şey olmaz en nihayetinde.
Türk takımları tüccar zihniyetinden pek kurtulamaz, dolayısı ile Anadolu'dan şampiyon çıkmaması doğal.
İki dip not, Yücel Şahin o şekilde bir açıklama yapmadığını söyledi.Gençlerbirliği menajeri de 2 oyuncu için bize gelen bir teklif yok dedi.
Kayseri baktı Fb'den Bjk'den ses yok Ankaragücünü kattı araya fiyat arttırmak için:) Hala etik değil diyen arklar Fm oynamıyo galiba daha ne kadar anlatacak burdaki herkes bunu size..
Etik değil diyen arkadaşlar için bir önceki sayfadaki mesajımı tekrar yazayım:
Kulübü ne kadar Ankaragücü ile anlaşırsa anlaşsın, oyuncu gitmek istemiyorum dedikten sonra satamazlar.Quote:
Oyundan bilmeniz lazım. Sözleşmesi bitimine 6 ay kala, oyuncularla görüşebiliyorsunuz. Bu ayıp değil. Galatasaray bir ayıp yapmışsa bunu Manisasporlu Sezer ve Ufuk olayında yapmıştır. Çünkü onların kontratının bitmesine 1 sene vardı sezon başındayken.
Ali Turan konusunda ayıp falan yok yani.
Süleyman Hurma "İlk defa bu kadar büyük bir fırsat yakaladım" dediğini söylemişti Ali Turan'ın. Ali Turan gerçekten böyle düşünüyorsa gitmeyi reddeder ve sözleşmesinin bitmesini bekler.
Kayserispor Mehmet Topuz konusunda doğru yaptı. Ama Ali Turan konusunda yanlış yapıyor. Elbette para kazanmak isteyip Ankaragücü ile anlaşmları doğal. Ama kalkıp da Ali Turan'ı ayartıyorsunuz diyemezler. Kızacaklarsa Uefa'ya Fifa'ya kızmalılar böyle bir kural olduğundan dolayı.
Yaygara çıkartmaya çalışıyor gibiler. Bunu yiyeceğimizi sanmıyorum.
Biz de kalkıp o zaman Kewell'ı isteyen Fulham, Zenit vs. gibi takımlara çamur atalım o zaman. Hatta fotomaçın haberlerine inanıp, Fenerbahçe'ye de çamur atalım. Onlar da Kewell'ı istiyormuş.
Hadi Ahmet Gökçek bastırr :D Sende git Ali Turan'la görüş alalım Ali'yi :n:
Bu ne yahu. Her transferi olay bu Kayseri'nin.
yav Ali Turan mevzusunda bence de gayet etiğe uyan bir mevzu GS bunu daha öncede yaptı Kewell'la ve Leo Franco'yla sözleşmelerinin bitimine 6 ay kala anlaşıldı ama medya da çıkmadı sezon sonu geldiler...
"Sarı-kırmızı, sarı-lacivert arasında!"
Galatasaray'ın, Kayserispor'dan transfer etmek için büyük çaba gösterdiği Ali Turan transferinde, Ankaragücü'nün devreye girmesi tüm işleri karıştırdı. Süleyman Hurma'nın Ankaragücü ile prensipte anlaştık açıklaması üzerine editörümüz Hilmi Sever, Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven ile görüştü. Ankaragücü Kongresi'nde bulunan ve önemli açıklamalarda bulunan Ender Yurtgüven, Ali Turan için Kayserispor'la her konuda anlaştıklarını, oyuncu ve menajeriyle de görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Kayserispor açısından bir sıkıntıları olmadığını ve bonservis bedeli konusunda anlaştıklarını açıklayan Yurtgüven, Ali Turan'ı ikna etmek için yeniden konuşacaklarını belirtti.
Bu transferin takas ile değil, bonservis ücreti karşılığında olacağını söyleyen Yurtgüven, Ali Turan'ı kadrolarına katmayı çok arzuladıklarını ifade etti.
Yurtgüven, Ali Turan'ın 'Galatasaray'a verilmiş bir sözüm var ve şu an için Galatasaray'da oynamayı düşünüyorum." dediğini ve kulübüye anlaştıkları oyuncuyu Ankara'ya getirmeye çalıştıklarını belirtti.
Haber: Hilmi SEVER
Açıkçası ben Ali Turan'ın gelmesini istiyorum Servet'ten ve Emre Aşık'tan şey öğrenir kendini geliştirir çok iyi bir alternatif olur hatta Gökhan Zan yerine her türlü oynar.
G.Saray ile G.Birliği anlaştı
Gençlerbirliği, devre arası transferde girişimlerini sürdürürken, Galatasaray Kulübü ile Serkan Çalık konusunda anlaşma sağladı. Her iki kulübün şartlarda anlaşmasına karşın, sarı-kırmızılı oyuncuyla ücret konusunda pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.
Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, sözkonusu transfer konusunda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuyla fiyat konusunda aralarında ''uçurum'' bulunduğunu belirterek, ''Biz kulübüyle bonservisi için 150 bin avroya anlaştık. Serkan'ın Yunanlı menajerinin bize son teklifi sadece futbolcu için 250 bin avro oldu. Bu rakam Gençlerbirliği için çok büyük. Serkan'ın bir de sakatlık problemi var, ancak kendisi 2,5 aydır normal idmanlarına devam ediyor. Yine de anlaşma öncesinde sağlık kontrolleri yapılacak. Görüşmelerimiz sürüyor'' diye konuştu.
Kaynak : AA
250 bin avro Serkan icin gayet normal.. Ilhan Cavcav icin cerez parasi :)
Serkan Kurtuluş sanmıştım ilk duyduğumda. 1 yıl top oynamamış adam için iyi para
Galatasaray, Almanya Bundesliga Ligi takımlarından Wolfsburg'un Portekizli stoperi Ricardo Costa'yı renklerine bağladı.
Gökhan Zan'ın sakatlanmasından sonra stoper mevkiinde sorun yaşanan sarı-kırmızılı takım çözümü Almanya'da buldu.
Galatasaray, Wolfsburg'un 29 yaşındaki Portekizli stoperi Ricardo Costa'yı transfer etti.
DHA
Fena oyuncu degil fakat Galatasaray'in defansina cözüm olacagini sanmiyorum.
RICARDO COSTA KİMDİR?
Tam adı Ricardo Miguel Moreira da Costa olan 1981 doğumlu 29 yaşındaki Portekizli futbolcu Almanya Bundesliga'da top koşturuyor.
Ricardo Costa alt yapıdan çıktığı Portekiz'in Porto takımında 2001'den 2007'ye kadar 75 maçta forma giydikten sonra Alman ekibi Wolfsburg'a transfer oldu. 183 cm boyunda olan Costa defansın göbeğinde görev yapıyor.
Hayırlı olsun..
Aradığımız adam mı değil mi bilmiyorum.
Tek sevindirici nokta Lincoln ile takas edilmeye çalışıldığı. Kesinleşen birşey yok henüz.
Resmi site duyurmadi daha haberi
Ricardo Costa-Lincoln takası oluyormuş sanırım.Kesin anlaşılmış futbolcuyla.
Biri fm profilini koyabilir mi?
Transfer tam bir kapalı kutu. Umarım başarılı olur hayırlı olsun.
Fm profiline göre aradığımız adam değil gibi yani yine Servet tarzında bir oyuncu.
Dün akşam WFL'yle kariyer açtım daha :D
Bu adamı oynattım defansı öne çıkarmadığmdanmıdır nedir iyi oynadı bende
meira hiç gitmemeliydi o yüzden
Transfer kesinleşti mi?
Hala resmi sitede haber yok.
Costa Alman gazetesine Gs ile görüşüyorum demiş.