Sayfa 137 / 1204 İlkİlk ... 37871271351361371381391471872376371137 ... SonSon
4,081 ile 4,110 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

  1. #4081
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bunun konuyla nasıl bir bağlantısı var
    Nasıl ne alakası var yahu? Ben mi gidip anlaştım Ali Turan'la?

  2. #4082
    Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,617

    Default

    Gsye pişer,Ankaragücü yer

    hayırlısı olsun Ali Turan için.

  3. #4083
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,150

    Default

    Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Nasıl ne alakası var yahu? Ben mi gidip anlaştım Ali Turan'la?
    Mustafa bu adamın sözleşmesinde son 6 ay değil mi? Bosman kuralları çok açık, artık istediğimiz zaman kulübüne danışmadan görüşebiliriz kendisiyle, sözleşmesi bittiği anda da gelir. Ama ben istemiyorum açıkçası kendisini, O mevkiide kendisinden daha iyi isimler var. Bence bir tane hakkımız da varken yabancı stoper getirmeliyiz. Türkiye'de maalesef stoper fazla yetişmiyor, yetişenlerin en iyileri de zaten bizde şu anda.

  4. #4084
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Nasıl ne alakası var yahu? Ben mi gidip anlaştım Ali Turan'la?
    şu 6 aydan az mevzusu neden inatla görmezden gelinip ezbere konuşuluyor?
    fmden de mi bilmiyoruz yahu? emre b, okan bizden nasıl gitti intere?


    uefa böyle bir hak vermiş, gidip aliyle anlaştık. "sezon sonu bedavaya gideceğim, izin verin şimdi gideyim." şimdi gelse bir miktar para, muhtemelen oyuncu da verilecekti. ne var şimdi bunda ?

    ks de kendi bilir, satmasın; 6 ay pafa atsın adamı. onu mal gibi görüp öyle davransın. yasal olarak oyuncuyla anlaşan bizim yaptığımız etik değil; topçuya mal gözüyle bakmak etik bu ülkede.

    alinin gelmesini istiyordum ama tüm bu olanlardan sonra umarım a.gücü'ne gider. ks ile de umarım transfer hukukumuz olmaz bundan sonra.

  5. #4085
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Mustafa bu adamın sözleşmesinde son 6 ay değil mi? Bosman kuralları çok açık, artık istediğimiz zaman kulübüne danışmadan görüşebiliriz kendisiyle, sözleşmesi bittiği anda da gelir. Ama ben istemiyorum açıkçası kendisini, O mevkiide kendisinden daha iyi isimler var. Bence bir tane hakkımız da varken yabancı stoper getirmeliyiz. Türkiye'de maalesef stoper fazla yetişmiyor, yetişenlerin en iyileri de zaten bizde şu anda.
    Kural der ki 6 aydan az sözleşmesi olan oyuncu ile görüşmek serbesttir.Bu konuda eleştirilmesi oldukça abes olur zaten ki Kayserispor'un amacı oldu bittiye getirip üstünü kapatmak.Zira Galatasaray'dan alacağından bir miktar daha fazlasını (örn: 300k) ve özellikle de Ankaragücü'nün elindeki fazla fazla futbolculardan 2şer-3er toplamak istiyorlar sanırım.Bu zihniyet pek hoş değil ama oyuncu gitmek isterse de yapılabilecek bir şey olmaz en nihayetinde.

    Türk takımları tüccar zihniyetinden pek kurtulamaz, dolayısı ile Anadolu'dan şampiyon çıkmaması doğal.

    İki dip not, Yücel Şahin o şekilde bir açıklama yapmadığını söyledi.Gençlerbirliği menajeri de 2 oyuncu için bize gelen bir teklif yok dedi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  6. #4086

    Default

    Kayseri baktı Fb'den Bjk'den ses yok Ankaragücünü kattı araya fiyat arttırmak için Hala etik değil diyen arklar Fm oynamıyo galiba daha ne kadar anlatacak burdaki herkes bunu size..

  7. #4087
    Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren
    Yaş
    40
    Mesajlar
    2,624

    Default

    Etik değil diyen arkadaşlar için bir önceki sayfadaki mesajımı tekrar yazayım:

    Oyundan bilmeniz lazım. Sözleşmesi bitimine 6 ay kala, oyuncularla görüşebiliyorsunuz. Bu ayıp değil. Galatasaray bir ayıp yapmışsa bunu Manisasporlu Sezer ve Ufuk olayında yapmıştır. Çünkü onların kontratının bitmesine 1 sene vardı sezon başındayken.

    Ali Turan konusunda ayıp falan yok yani.
    Kulübü ne kadar Ankaragücü ile anlaşırsa anlaşsın, oyuncu gitmek istemiyorum dedikten sonra satamazlar.

    Süleyman Hurma "İlk defa bu kadar büyük bir fırsat yakaladım" dediğini söylemişti Ali Turan'ın. Ali Turan gerçekten böyle düşünüyorsa gitmeyi reddeder ve sözleşmesinin bitmesini bekler.

    Kayserispor Mehmet Topuz konusunda doğru yaptı. Ama Ali Turan konusunda yanlış yapıyor. Elbette para kazanmak isteyip Ankaragücü ile anlaşmları doğal. Ama kalkıp da Ali Turan'ı ayartıyorsunuz diyemezler. Kızacaklarsa Uefa'ya Fifa'ya kızmalılar böyle bir kural olduğundan dolayı.

    Yaygara çıkartmaya çalışıyor gibiler. Bunu yiyeceğimizi sanmıyorum.

    Biz de kalkıp o zaman Kewell'ı isteyen Fulham, Zenit vs. gibi takımlara çamur atalım o zaman. Hatta fotomaçın haberlerine inanıp, Fenerbahçe'ye de çamur atalım. Onlar da Kewell'ı istiyormuş.

  8. #4088
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Hadi Ahmet Gökçek bastırr Sende git Ali Turan'la görüş alalım Ali'yi

    Bu ne yahu. Her transferi olay bu Kayseri'nin.

  9. #4089

    Default

    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gençlerbirliği menajeri de 2 oyuncu için bize gelen bir teklif yok dedi.
    İlhan Cavcav Orhan'ı Galatasaray istiyor ama vermeyeceğiz demişti geçen gün.

  10. #4090
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    yav Ali Turan mevzusunda bence de gayet etiğe uyan bir mevzu GS bunu daha öncede yaptı Kewell'la ve Leo Franco'yla sözleşmelerinin bitimine 6 ay kala anlaşıldı ama medya da çıkmadı sezon sonu geldiler...
    Screw you guys, I'm goin' home

  11. #4091
    Nesil
    2006
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    3,023

    Default

    Quote Originally Posted by crespo009 View Post

    Bu ne yahu. Her transferi olay bu Kayseri'nin.
    İşte bakılması gereken en önemli noktalardan biri. Katılıyorum İsot Abi.

  12. #4092
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    "Sarı-kırmızı, sarı-lacivert arasında!"

    Galatasaray'ın, Kayserispor'dan transfer etmek için büyük çaba gösterdiği Ali Turan transferinde, Ankaragücü'nün devreye girmesi tüm işleri karıştırdı. Süleyman Hurma'nın Ankaragücü ile prensipte anlaştık açıklaması üzerine editörümüz Hilmi Sever, Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven ile görüştü. Ankaragücü Kongresi'nde bulunan ve önemli açıklamalarda bulunan Ender Yurtgüven, Ali Turan için Kayserispor'la her konuda anlaştıklarını, oyuncu ve menajeriyle de görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Kayserispor açısından bir sıkıntıları olmadığını ve bonservis bedeli konusunda anlaştıklarını açıklayan Yurtgüven, Ali Turan'ı ikna etmek için yeniden konuşacaklarını belirtti.
    Bu transferin takas ile değil, bonservis ücreti karşılığında olacağını söyleyen Yurtgüven, Ali Turan'ı kadrolarına katmayı çok arzuladıklarını ifade etti.
    Yurtgüven, Ali Turan'ın 'Galatasaray'a verilmiş bir sözüm var ve şu an için Galatasaray'da oynamayı düşünüyorum." dediğini ve kulübüye anlaştıkları oyuncuyu Ankara'ya getirmeye çalıştıklarını belirtti.

    Haber: Hilmi SEVER




    Açıkçası ben Ali Turan'ın gelmesini istiyorum Servet'ten ve Emre Aşık'tan şey öğrenir kendini geliştirir çok iyi bir alternatif olur hatta Gökhan Zan yerine her türlü oynar.

  13. #4093
    Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,801

    Default

    G.Saray ile G.Birliği anlaştı

    Gençlerbirliği, devre arası transferde girişimlerini sürdürürken, Galatasaray Kulübü ile Serkan Çalık konusunda anlaşma sağladı. Her iki kulübün şartlarda anlaşmasına karşın, sarı-kırmızılı oyuncuyla ücret konusunda pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

    Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, sözkonusu transfer konusunda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuyla fiyat konusunda aralarında ''uçurum'' bulunduğunu belirterek, ''Biz kulübüyle bonservisi için 150 bin avroya anlaştık. Serkan'ın Yunanlı menajerinin bize son teklifi sadece futbolcu için 250 bin avro oldu. Bu rakam Gençlerbirliği için çok büyük. Serkan'ın bir de sakatlık problemi var, ancak kendisi 2,5 aydır normal idmanlarına devam ediyor. Yine de anlaşma öncesinde sağlık kontrolleri yapılacak. Görüşmelerimiz sürüyor'' diye konuştu.

    Kaynak : AA

  14. #4094
    Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main
    Mesajlar
    3,769

    Default

    250 bin avro Serkan icin gayet normal.. Ilhan Cavcav icin cerez parasi

  15. #4095
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Serkan Kurtuluş sanmıştım ilk duyduğumda. 1 yıl top oynamamış adam için iyi para

  16. #4096
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Galatasaray, Almanya Bundesliga Ligi takımlarından Wolfsburg'un Portekizli stoperi Ricardo Costa'yı renklerine bağladı.

    Gökhan Zan'ın sakatlanmasından sonra stoper mevkiinde sorun yaşanan sarı-kırmızılı takım çözümü Almanya'da buldu.

    Galatasaray, Wolfsburg'un 29 yaşındaki Portekizli stoperi Ricardo Costa'yı transfer etti.

    DHA

  17. #4097
    Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main
    Mesajlar
    3,769

    Default

    Fena oyuncu degil fakat Galatasaray'in defansina cözüm olacagini sanmiyorum.

  18. #4098
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    RICARDO COSTA KİMDİR?

    Tam adı Ricardo Miguel Moreira da Costa olan 1981 doğumlu 29 yaşındaki Portekizli futbolcu Almanya Bundesliga'da top koşturuyor.
    Ricardo Costa alt yapıdan çıktığı Portekiz'in Porto takımında 2001'den 2007'ye kadar 75 maçta forma giydikten sonra Alman ekibi Wolfsburg'a transfer oldu. 183 cm boyunda olan Costa defansın göbeğinde görev yapıyor.


    Hayırlı olsun..

  19. #4099
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    Aradığımız adam mı değil mi bilmiyorum.
    Tek sevindirici nokta Lincoln ile takas edilmeye çalışıldığı. Kesinleşen birşey yok henüz.

  20. #4100
    Nesil
    2007
    Yer
    Konya
    Mesajlar
    813

    Default

    Resmi site duyurmadi daha haberi

  21. #4101
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    490

    Default

    Ricardo Costa-Lincoln takası oluyormuş sanırım.Kesin anlaşılmış futbolcuyla.

  22. #4102
    Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı
    Mesajlar
    2,273

    Default

    Biri fm profilini koyabilir mi?

  23. #4103
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Transfer tam bir kapalı kutu. Umarım başarılı olur hayırlı olsun.

  24. #4104
    Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam
    Mesajlar
    1,132

    Default

    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Biri fm profilini koyabilir mi?


    You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

  25. #4105
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Fm profiline göre aradığımız adam değil gibi yani yine Servet tarzında bir oyuncu.

  26. #4106
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Dün akşam WFL'yle kariyer açtım daha

    Bu adamı oynattım defansı öne çıkarmadığmdanmıdır nedir iyi oynadı bende

  27. #4107
    Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    29
    Mesajlar
    4,220

    Default

    meira hiç gitmemeliydi o yüzden

  28. #4108
    Nesil
    2006
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    3,023

    Default

    Transfer kesinleşti mi?

  29. #4109
    Nesil
    2009
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    4,369

    Default

    Hala resmi sitede haber yok.

  30. #4110
    Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN
    Mesajlar
    1,816

    Default

    Costa Alman gazetesine Gs ile görüşüyorum demiş.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •