Egemen onu kastetmedi.Alex'in yetenekleri tartışmasız çok çok iyi.Lincoln de onun gibi teknik ama burda görülmesi gereken bir gerçek varki Lincoln'ünn alex'ten daha çok koştuğu,daha çok mücadele ettiği.
Printable View
Barıs özbek sag bek oynayabilir Kalli demişti birtini sag bek yapıcam hemen milli takıma yükselir diye bugun barısa mevkısı sordular barıs Sag bekte oynayabiliyorum dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Servet bugün ısrarla oynamaya geldim yedek kalmaya gelmedim dedi Demekki Servet ilk onbirde olabılrı
Özer Hurmacı iel anlaşmışız...Gelecek sezon takıma katılacakmış...bilginize........
İnşallah Barış Özbek sag bekte iyi oynarda Sağ bek sıkıntımızda kalmaz.
Bencede süper olur kaynak?
kaynak: Vatan Gazetesi.........
Yahu sağ bekte sıkıntı yaşayacağımızı kim söyledi.Uğur Uçar gibi biri var orda.Herkes niye bu kadar sağ beke takmış anlamadım gitti
O da doğru aslında gencecik Ugur kapatır orayı.
Yönetim forvet transfer etmezse Sampiyonlar Ligine katilmayi unutsun..
Harbiden senden ve benden başka Beşiktaşın kimse umurunda değiL sanırım :)
DeLgado için ise geçen de söyLemiştim madem bu kadar fobisi var araba iLe gitsin o da ya .Ne yani şimdi avrupa maçLarında biz deLgado yu kuLLanamayacakmıyız.Umarım bir an önce bu fobisini yener.Demekki geçen sezon o yüzden gitmiyormuş depLasmanLara sakatım feLan beLLi oLdu niye gitmediği.
Bir forvet transferi şart yahu.
Beyler bence Nilmar veya Tomasson gelecek forvete...İkisi de iyi oyuncu yararını görürüz..Aslında böyle Avrupa kariyerli biri olsa çok iyi olurdu..
Yok artık L'Bron..Lincoln koşan tekniği çok iyi ve pasları da muhteşemm..Şimdi diyeceksin ki Alex koşmuyor ama onun da tekniği var,pasları da önemli bölgelere ama Alex Avrupa'da hiç oynamadı..Avrupa'da hiç tecrübesi yok..Avrupa'da da oynayamaz bence..
Bu arada F.Bahçe'nin en büyük hatası Deivid'i göndermemekti..
Beşiktaş camiası sizin elinizde... :D
Alex Avrupa'da hangi takımda oynadı ki??Allah aşkına söyleyin..Hangi Avrupa maçını tek başına çevirdi??Lincoln çevirdi mi derseniz örnek olarak Schalke 04-F.Bahçe maçlarını gösterebilirim..
Tamam burası Alex-Lincoln yeri değil tartışma çıkarma...
Palmeiras (1997-2000)Técnicos: Luis Felipe Scolari
Jogo inesquecível: Palmeiras x River Plate (semifinal da Libertadores de 1999). “Foi, sem dúvida, uma das melhores atuações da minha carreira”.
Lembrança ruim: Palmeiras e Boca Juniors (final da Libertadores de 2000). “Tínhamos um time muito bom, determinado e não merecíamos perder o título”.
Flamengo (2000)Técnicos: Carlinhos e Zagallo.
Jogo inesquecível: Flamengo 3 x 1 Corinthians (Campeonato Brasileiro de 2000). “Foi o jogo que nos classificou para a primeira divisão do Brasileiro”.
Lembrança ruim: “Minha passagem pelo Flamengo não foi como eu esperava e acabei vivendo o pior momento da minha carreira”.
Palmeiras (2001)Técnicos: Marco Aurélio e Celso Roth
Jogo inesquecível: Guarani 1 x 2 Palmeiras (Campeonato Paulista de 2001). “Fiz um dos mais belos gols da minha carreira, driblando quatro adversários, inclusive o goleiro”.
Lembrança ruim: “A derrota na semifinal da Libertadores. Foi duro perder para o Boca em pleno Parque Antárctica”.
Cruzeiro (2001)Técnicos: Ivo Wortman e Marco Aurélio.
Jogo inesquecível: Cruzeiro 2 x 2 Atlético-MG (Campeonato Brasileiro de 2001). “Foi algo muito especial poder disputar este clássico diante de um Mineirão lotado”.
Lembrança ruim: “Fui informado por telefone que o Marco Aurélio (técnico) não queria contar comigo na equipe e isso me entristeceu muito, porque desejava continuar no clube”.
Palmeiras (2002)Técnicos: Wanderley Luxemburgo
Jogo inesquecível: Palmeiras 4 x 2 São Paulo (Liga Rio-São Paulo 2002). “Fiz o gol mais bonito de minha carreira e até ganhei uma placa por ele”.
Lembrança ruim: “A eliminação do Rio-São Paulo por causa do regulamento ruim que usava os cartões como desempate”.
Parma (2002)Técnicos: Cesare Prandelli.
Jogo inesquecível: Não tenho nenhum.
Lembrança ruim: “Minha passagem pelo Parma foi tão curta quanto frustrante. Mas felizmente consegui sair do clube dono do meu passe e do meu futuro”.
Cruzeiro (2002-2004)Técnicos: Wanderley Luxemburgo e Paulo César Gusmão
Jogo inesquecível: Cruzeiro 3 x 1 Flamengo (Final da Copa do Brasil 2003). “Ali eu tive certeza que **uela entraria para a história”.
Lembrança ruim: “Esta passagem pelo Cruzeiro foi tão feliz que não carrego nenhuma lembrança ruim”.
Fenerbahçe (2004...)Técnicos: Christoph Daum e Zico
Alex'in Avrupa'daki tek deneyimi yarım sezon Parma'da oynamış..Bu arada CashFl0w tartışma falan çıkarmıyorum..Biraz mantıklı düşünmeye çalışıyorum..
saviola yattı mı?bu kadar basit mi bunu söylemek:(
Başlık Transfer karşılaştırmaları değil transfer haberleri. Lig başlayınca kim daha iyi herkes görür zaten.
Lincoln, Alex kadar teknik değil. Sadece Alex'ten daha hareketli..Ayrıca ben Alex'ten memnunum..
Polemiğe gerek yok görüşlere saygılı olun biraz...
Ne alakası var Lincoln-Alex tartışma yeri değil ki burası hala bişiler üretiyosun yok Alex'in başarısı yok Lincoln'un var... Bu lafların da tartışma çıkmasına neden oluyor kaanali....
Ben hala neden Serkan Çalık sağlık kontrolune katılmadı anlamıyorum...Neyse üzerinde durmayalım...
Katılmasa ne olacak adam geldi işte imzayı attı boşver gerisini...:)
Özer Hurmacı'nın videolarını izledim.Muhteşem,çok yetenekli.İnşAllah Fenerbahçe alır.
Bu arada size kötü bir haber. Eğer haber doğru ise yabancı sınırlaması konusunda karar 28 Temmuzda belli olacakmış....Daha 1 aydan fazla var....
Kimin ne olduğunu sezon başlayınca görücez şimdiden neyi tartışıyorsunuz...
Ayrıca bugün Adriano'da yalanlandı resmi sitede...Eeeee şimdi kim gelecek santrafor mevkiine kimse gelmesse valla diil avrupa Türkiye'de bile ilk 3 zor olur bizim için...Çünkü gol atacak bir santraforumuz yok şuan ayrıca Ali Bilgin'de alınsın artık çok uzadı bu iş Ali alınırsa sağ kanat sorunu kalmaz ama santrafora kesinlikle bir yabancı alınmal kesinlikle...
Tartışma çıktı mı??Çıkmadı..Çıkacak mı??Çıkmayacak..Çıksa bile benim yüzümden olmaz bu saatten sonra..Herkesin görüşüne saygın var...Ben sadece Lincoln'ün Avrupa tecrübesinden ve Alex'le özelliklerini karşılaştırdım..Alex'le Lincoln'ü tartışmadım..Arkadaş Alex Lincoln'den kat kat iyi dedi..Kat kat kelimesi bana abartılı geldi bu kadar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet..Gelirse Fenerbahçe için iyi bir transfer olur..
O zaman mecbur Carrusca ve Tomas gitmesi lazım...
Carrusca'yı kiralarlar bence..Tomas'ı da yollayacaklar..
Tomas bi gitse
saviolanın gelmemesine bitek ben mi üzülüyorum:icon_sad:
UĞur daha genç yahu... Ya tutmassa sağ tarafta... Sanki 10yıllık toğçu... Tutmassa kötü oynarsa hatalar yaparsa ne olucak geçen seneki Cihan gibi olucak... Bence sağ beke transfer düşünülmeli...
Alex çok yetenekli, Brezilya'nın en yetenekli futbolcularından ama hırs yok, koşma yok, dolayısıyla bir anlam ifade etmiyor. 3 sene önce Alex alındığında onu izliyorduk Copa America'da, muhteşem oynuyordu, kaptandı, o zamanlar çok iyiydi ama şimdi eskisi kadar iyi değil.
Lincoln ise çok koşan bir futbolcu, Alex'ten daha çok koşup mücadele ettiği kesin. İstatistik olarak Alex'i yakalaması imkansız gibi gözüküyor ama takım oyuncusu sonuçta. Alex ise bireysel futbolcu, yani istatistiklere bakarsak Alex harika durumda ama oyun içinde kaybolan birisi.
Teknik olarak Alex daha iyi, göze daha hoş gelen futbol oynuyor Alex ama bu bireyselde böyle, maç içinde Alex kaybolur ama Lincoln asla kaybolmaz.
Lincoln 90 dakika koşar, topla oynar, gol atamaz, asist yapamaz ama Alex 90 dakika adı bile duyulmaz, en kritik dakikada gol atar. (bkz. Fenerbahçe-Ankaraspor maçı, topukla attığı gol) Bunun örneği çok tabii.
Şimdi bana sorsanız kimi istersin diye, Lincoln derim, çünkü gördük ki Alex ile Avrupa'da başarı sağlanmıyor, ligde istenilen başarıyı sağlar, gol kralı olur ama önemli olan Avrupa'da. Tuncay kadar koşan, hırslı, takım oyuncusu bir 10 numara lazım Fenerbahçe'ye.
Ben demedimmi gelmiyecek diye.
Başkada kimse gelmez.
Ya bizim için bu yabancı sınırlaması pek önemli değil onu Fenerbahçe düşünsün bizim o kadar yabancımız yok ki zaten satarız Toması yerine alırız birisini ya da Carrusca'yı..