Bu Lincoln un simasi Hakan Sukur u animsatmiyor mu?
Bu Lincoln un simasi Hakan Sukur u animsatmiyor mu?
Buyrun İmza töreni burda
http://www.youtube.com/watch?v=DMZa4sBmZBQ
Yoo nerden çıkardın şimdi ??![]()
Alex seneye çok ıslıklanır, çok küfür yer. Çünkü onun açıklarını kapatacak kadar koşan biri olmayacak. Başkan hata etti Alex'i tutarak, Lincoln gibi koşan bir orta saha almalıydık.
http://www.youtube.com/watch?v=gdvOfs7d2t4 Buraya baksana cidden cok benziyor buradaki resimlerde..
Ehh biraz anımsatıyor bazı fotoraflarda.
Üzülmeyin yahu, rota Ronaldo'ya döner şimdi, oradan devam ederiz..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
bu yalan haberler yuzunden zigice olsun gudjonsene olsun bakislar olumsuz yonde olacak artik
Barıs özbek sag bek oynayabilir Kalli demişti birtini sag bek yapıcam hemen milli takıma yükselir diye bugun barısa mevkısı sordular barıs Sag bekte oynayabiliyorum dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Servet bugün ısrarla oynamaya geldim yedek kalmaya gelmedim dedi Demekki Servet ilk onbirde olabılrı
Özer Hurmacı iel anlaşmışız...Gelecek sezon takıma katılacakmış...bilginize........
İnşallah Barış Özbek sag bekte iyi oynarda Sağ bek sıkıntımızda kalmaz.
Bencede süper olur kaynak?
kaynak: Vatan Gazetesi.........
Yahu sağ bekte sıkıntı yaşayacağımızı kim söyledi.Uğur Uçar gibi biri var orda.Herkes niye bu kadar sağ beke takmış anlamadım gitti
O da doğru aslında gencecik Ugur kapatır orayı.
Yönetim forvet transfer etmezse Sampiyonlar Ligine katilmayi unutsun..
Harbiden senden ve benden başka Beşiktaşın kimse umurunda değiL sanırım
DeLgado için ise geçen de söyLemiştim madem bu kadar fobisi var araba iLe gitsin o da ya .Ne yani şimdi avrupa maçLarında biz deLgado yu kuLLanamayacakmıyız.Umarım bir an önce bu fobisini yener.Demekki geçen sezon o yüzden gitmiyormuş depLasmanLara sakatım feLan beLLi oLdu niye gitmediği.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bir forvet transferi şart yahu.
Beyler bence Nilmar veya Tomasson gelecek forvete...İkisi de iyi oyuncu yararını görürüz..Aslında böyle Avrupa kariyerli biri olsa çok iyi olurdu..
Yok artık L'Bron..Lincoln koşan tekniği çok iyi ve pasları da muhteşemm..Şimdi diyeceksin ki Alex koşmuyor ama onun da tekniği var,pasları da önemli bölgelere ama Alex Avrupa'da hiç oynamadı..Avrupa'da hiç tecrübesi yok..Avrupa'da da oynayamaz bence..
Bu arada F.Bahçe'nin en büyük hatası Deivid'i göndermemekti..
Beşiktaş camiası sizin elinizde...![]()
Alex Avrupa'da hangi takımda oynadı ki??Allah aşkına söyleyin..Hangi Avrupa maçını tek başına çevirdi??Lincoln çevirdi mi derseniz örnek olarak Schalke 04-F.Bahçe maçlarını gösterebilirim..
Tamam burası Alex-Lincoln yeri değil tartışma çıkarma...
Palmeiras (1997-2000)Técnicos: Luis Felipe Scolari
Jogo inesquecível: Palmeiras x River Plate (semifinal da Libertadores de 1999). “Foi, sem dúvida, uma das melhores atuações da minha carreira”.
Lembrança ruim: Palmeiras e Boca Juniors (final da Libertadores de 2000). “Tínhamos um time muito bom, determinado e não merecíamos perder o título”.
Flamengo (2000)Técnicos: Carlinhos e Zagallo.
Jogo inesquecível: Flamengo 3 x 1 Corinthians (Campeonato Brasileiro de 2000). “Foi o jogo que nos classificou para a primeira divisão do Brasileiro”.
Lembrança ruim: “Minha passagem pelo Flamengo não foi como eu esperava e acabei vivendo o pior momento da minha carreira”.
Palmeiras (2001)Técnicos: Marco Aurélio e Celso Roth
Jogo inesquecível: Guarani 1 x 2 Palmeiras (Campeonato Paulista de 2001). “Fiz um dos mais belos gols da minha carreira, driblando quatro adversários, inclusive o goleiro”.
Lembrança ruim: “A derrota na semifinal da Libertadores. Foi duro perder para o Boca em pleno Parque Antárctica”.
Cruzeiro (2001)Técnicos: Ivo Wortman e Marco Aurélio.
Jogo inesquecível: Cruzeiro 2 x 2 Atlético-MG (Campeonato Brasileiro de 2001). “Foi algo muito especial poder disputar este clássico diante de um Mineirão lotado”.
Lembrança ruim: “Fui informado por telefone que o Marco Aurélio (técnico) não queria contar comigo na equipe e isso me entristeceu muito, porque desejava continuar no clube”.
Palmeiras (2002)Técnicos: Wanderley Luxemburgo
Jogo inesquecível: Palmeiras 4 x 2 São Paulo (Liga Rio-São Paulo 2002). “Fiz o gol mais bonito de minha carreira e até ganhei uma placa por ele”.
Lembrança ruim: “A eliminação do Rio-São Paulo por causa do regulamento ruim que usava os cartões como desempate”.
Parma (2002)Técnicos: Cesare Prandelli.
Jogo inesquecível: Não tenho nenhum.
Lembrança ruim: “Minha passagem pelo Parma foi tão curta quanto frustrante. Mas felizmente consegui sair do clube dono do meu passe e do meu futuro”.
Cruzeiro (2002-2004)Técnicos: Wanderley Luxemburgo e Paulo César Gusmão
Jogo inesquecível: Cruzeiro 3 x 1 Flamengo (Final da Copa do Brasil 2003). “Ali eu tive certeza que **uela entraria para a história”.
Lembrança ruim: “Esta passagem pelo Cruzeiro foi tão feliz que não carrego nenhuma lembrança ruim”.
Fenerbahçe (2004...)Técnicos: Christoph Daum e Zico
Alex'in Avrupa'daki tek deneyimi yarım sezon Parma'da oynamış..Bu arada CashFl0w tartışma falan çıkarmıyorum..Biraz mantıklı düşünmeye çalışıyorum..