Topu kaptırınca bacakları dolaşıyor, iki kişi baskı yapınca yaratıcılığı yok ve düz mantık oynuyor, adam eksilteyim derken çok gol yedirebilir. Kötü oyuncu demedim ama bana göre ilk 11 oyuncusu değil.
Printable View
Bence de. Bu orta saha ve pas düzeni ile buraya kadar. Bu kadar yavaş pas yaparak Galatasaray'ı dinlendirdiler resmen. Bunun transfer ile falan da ilgisi yok. Aykut Hoca hatalarından ders almıyor maalesef.
Bir yanda Fatih Terim takım 10 kişiyken Emre Çolak'ı çıkartıp Aydın'ı oyuna alıyor, diğer yanda Aykut Kocaman skor olarak geri düşünce Sow'u oyuna alıyor, bu çok şey ifade ediyor bence.
Sürekli pres yaptı Galatasaray, zaten baskı görünce şaşıran orta saha oyuncularımız iyice şaşırdı. 2 gol atmamız bile başarı bence. Tebrikler Galatasaray.
Bekir futbolcuysa ben de Messi'yim. Bekir berbat bir stoper, yedirdiği golün haddi hesabı yok. Her pozisyonda çaresiz kaldı G.Saray ofanslarına karşı.
G.Saray'da da Hamit berbattı bugün, böyle devam ederse formayı kaptırır.
F.Bahçe'de Baroni çok silik, Topuz çabaladı, Orhan Şam berbattı. G.Gönül ile aralarındaki fark, benimle Dani Alves arasındaki fark gibi.
Kuyt 90 dakika boyunca, Sow girer girmez Dany ve Semih'i ezdiler. Bu ikisini santrfora çat diye koyamamak ne büyük korkaklık
sahsi fikrim dany 2 tane net hata yapti ama dikkat ettiyseniz o 2 hatadada hep kendini affetirdi geri kosarak dondu toplari çaldi. uyum sorunu var arkadaslar daha hemen alisamaz bir insan takima. nese kupayi aldigimiz icin mutluyum.
Danyyoruz şimdilik, beğenmezsek göndeririz. :n:
Ankarasporun özlemini çekiyodu bizim Aykut efendi durur mu Fenerbahçeyi Ankaraspor gibi korkak yapmalıydı başardı bir sistem vardı ne kupa büyüklüğü ne bişey büyüklüğü acayip yan pas sistemiydi ve başardı sağa sola havadan yerden acayip paslar yaptırıyordu ve onun favori oyuncusu yerli xavisi manevi evladı kıvırcık oğlan baroniyi seçmişti başardı baroni abuk subuk paslar dağıtıyor saçma sapan kayıplar yapıyordu işte yeni bir Ankaraspor mission completed
Helal olsun Aslanlar sonuna kadar hakettiniz bu kupayı ! Cüneyt Çakır'a da selam olsun :)
Kupa çok önemli değildi benim için iyi oyun daha çok önemliydi. Bu sene için takım umut versin yeterliydi ki bence verdi. Kupayı da almak süper oldu tabi, tebrikler aslanlar :)
Takım savunmamız gerçekten çok iyi. Fenerbahçe'nin net pozisyonunu hatırlamıyorum ki rakip Fenerbahçe. Anında defansa gelişimiz forvetlerden başlayan pres muhteşem gerçekten. Kondisyonumuzda iyi 10 kişiyken bile topu ilerde tutabiliyoruz.
Kalemiz sağlam zaten defansta Dany'nin gereksiz kaptırdığı toplar çok sinir bozucu oldu ama genel olarak iyiydi yine de bu haliyle Ujfa'yı kesemez. Takım savunmamızın da çok sağlam olması tabii ki defans ve kalemizin performansını arttırıyor.
Ortasaha da Selçuk diyorum başka birşey demiyorum :) Yavaş oyuncuları hiç sevmezdim Selçuk sayesinde sıcak bakmaya başladım :D Hamit ise çok varlık gösteremedi. Umarım performansını geliştirir çünkü bu haliyle yedek kalır. Yokları oynadı resmen. Amrabat da az kaldı sahada ama öz kaldı etkili oldu. Onu da beğendim ortasahamızda top sürüp adam eksiltecek biri oldu sonunda. Umarım üstüne katarak oynamaya devam eder. Engin'e değinmek bile istemiyorum. Yetenek ne kadar varsa beyin o kadar yok. Esaslı bir ceza şart.
Forvetlerimize de maşallah amma pres uyguluyorlar :D Ah birde son vuruşları iyi olsa ilk 30 dk'da maçı bitirmiştik ama. Bence bitirici, yetenekli adam geçebilen bir forvete ihtiyacımız vardı. Umarım Burak iyi performans gösterir.
Fenerbahçe'de ise Bekir'in rezalet performansı maçı çok etkiledi. Alex'i de ilerde topla buluşturamadılar o da problem yarattı. Kuyt muhteşem bir transfer olmuş.
Genel olarak daha iyi oynayan taraftık. Volkan'ın sakatlığı işimize geldi. Kırmızı kart gördükten sonra bile Fenerbahçe net bir üstünlük kuramadı bize karşı. Hoş bizde kuramadık maçın genelinde ama daha çok pozisyon bulduk daha iyi oynadık.
Cüneyt Çakır bu maçları yönetemiyor kesinlikle. Bir tane düzgün maçını hatırlamıyorum. Bizim 2. golden önceki Kuyt'a yapılan hareket net foul. Gösterdiği saçma sapan sarı kartlar da cabası. Sahanın ağası benim demeye mi çalışıyor ne yapıyor bilmiyorum. Penaltı bence penaltıydı tartışıldı biraz ama.
Engin Baytar'ın kaç maç ceza alacağını merak ediyorum. Aynı hareketleri yapan Bülent Ataman'a 20 maç verenler Engin'e max 3-4 maç ceza verirler. Hakeme fiziksel temas var diye maçı hükmen Manisaspor mağlup oluyor. Ne farkı var buradan. Bunların açıklanabileceğine inanmıyorum.
Dany banada çok sağlam geldi yahu.Adam daha yeni.Alıştıkça daha iyi olur.Valla şu anda kendisine çok sempati duymaya başladım.Tam bir takım oyuncusu.
Dinlemesemde çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz Rıdvan Dilmen penaltı doğru demiş.2.golde de Kuyt'a faul var diye yorum yapmış.
Katılıyorum kendisine.
Cüneyt Çakır vermesi gereken kartlarda ve bazı faul pozisyonlarında hatalıydı.
Ben 10 üzerinden 7 veriyorum.
Açıkcası Aykut Kocaman derbilerde bize çok yardımcı oluyor.Stoch ve Sow varken onu kullanmamak saçmalık.Takımı kazanmaya yönelik çıkartmıyor.Aykut Kocaman olduğu sürece sanırım derbilerde oyun ve pozisyon olarak hep üstün oluruz.
Beyler onu bunu bırakın da, Eboue'nin çalımını görmediniz mi ya :D Baroni resmen kendi market zincirini kurdu :n:
edit: buda kanıtı http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf :n:
Biz çıkabileceğimiz en iyi kadro ile çıkarken, Fenerbahçe yedek kulübesinde 10 milyonluk Sow, 5-6 milyon euroluk Stoch yedekte duruyor. Krasic ilk 18'de olmasa anlarım daha 1 hafta oluyor takıma katılalı ama üstteki yorumda da belirtilmiş Sow - Kuyt çıkılsa maç farklı olabilirdi. Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasında çok ciddi farklılıar var. Oyuncu seçimi bazında Aykut Kocaman çok başarılı, transfer ederken ancak bunları oynatma konusunda da bir o kadar başarısız. Sportif Direktör görevine dönse Fenerbahçe için daha hayırlı olabilir
Hayırlı olsun beyler. Engin Baytar'a de Allah akıl fikir versin.
Ayrıca Emre bugün Hamitten çok daha iyiydi.Ama zihinsel olarak yeterli değil sanırım Orhan Şam'ı bire bir zorlara rahat geçerdi bunu hiç denemedi.
Emrede yapıyodu bu hareketleri hakeme ama enginin çok ağır ceza alması lazım ki o hareketleride kırmızı karttan sonra yaptı ekstradan
Bu arada Yobo'dan sonra Eboue reyiz Baroni'yede imzasını attı:)
http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf
Beklenen sonuç.. Tebrikler Galatasaray'a.. Umarım Aykut Kocaman birazck teknik direktörlük öğrenmiştir Fatih Terim'den..
Takımımızın yarınki antreman programı
Temposuz koşu
yan pas
geri pas
kaleciye pas
ve tabii ki 5e2
Fatih Hoca olduğu sürece G.Saray'ın sırtı yere gelmez. Adam mükemmel bir hoca.
Amrabat ve Aydın'ı oyuna almak yürek isterdi, yaptı. (10 kişiyken)
İşte bu yüzden bir tane Fatih Hoca çıkıyor Türkiye'den. Aykut Hoca hiçbir zaman bir Fatih Hoca olamayacak.
bu günleridemi görücektik, selçuk'u arar hale geldik resmen orta sahada basan boşada olsa çalım atan adam yok
Bu arada Galatasaraylı arkadaşlar bu çalımları çok abartıyolar yani bence normal bi geçiş muhteşemlik ebouede değil salaklık bizimkilerde he bu arada ondan kat kat iyisini söyleyim hiç konuşulmadı bile
niangın iki beşiktaşlının yanından topu süzüp kaleye kadar gidişi açın bakın derim :)
https://www.youtube.com/watch?v=eqCZHxMz7Ds
Hocanın bana göre 3 senedir tek sorunu Galatasaray karşısındaki cesaretsizliği. Önceden maçlardan önce ortam gergin olsa bile rahat olan çıkıp Galatasaray'a karşı kötü oynasa bile kendinden emin olan takım gitti yavaş yavaş.
Ahhh Aykut Kocaman şu hatalarından ders çıkar artık demiyorum çünkü kapasiteni anladım bu kadar.Ders çıkarıcak diye 10 sene bekleriz biz. :)
Yabancı sınırı olmasa Avrupa'da ses getirecek kadrolar kurulabilir. Bunu herkes görüyor ama cesaret edip itiraf edemiyor.
Kuyt Krasic'ten daha faydalı bir transfer olacak gibi görünüyor. Yalnız Fener'in bu orta sahayla işi zor, yediğinden fazla atarsa ancak kurtarır.
Engin'e en az 5 maç gelecek.Disiplin talimatı onu gerektiriyormuş.10 alsın 5 az.
Sunun guzelligine bakin of..
https://p.twimg.com/A0H_Xl2CAAAEreA.jpg