Fenerbahçe
Galatasaray
Kuyt 90 dakika boyunca, Sow girer girmez Dany ve Semih'i ezdiler. Bu ikisini santrfora çat diye koyamamak ne büyük korkaklık
Originally Posted by grkm33 Kuyt 90 dakika boyunca, Sow girer girmez Dany ve Semih'i ezdiler. Bu ikisini santrfora çat diye koyamamak ne büyük korkaklık korkaklik degil bence teknik direktörlükten anlamiyor aykut kocaman yoksa rakip 10 kisi kaldiktan sonra korkacagini sanmiyorum.
Originally Posted by KanaKe korkaklik degil bence teknik direktörlükten anlamiyor aykut kocaman yoksa rakip 10 kisi kaldiktan sonra korkacagini sanmiyorum. Maçın başında böyle çıkması lazım bence Alex Sow Kuyt 3 lüsü
Originally Posted by grkm33 Maçın başında böyle çıkması lazım bence Alex Sow Kuyt 3 lüsü haklisin bence alex orta sahaya cekilmeli cift forvet oynamali takim alex emrenin yerinde oynamali
Originally Posted by grkm33 Kuyt 90 dakika boyunca, Sow girer girmez Dany ve Semih'i ezdiler. Bu ikisini santrfora çat diye koyamamak ne büyük korkaklık Gol yememiz gerek gol yemeden ikinci bir forvet giremez. Hoş girse de bu orta saha ile ne yapar onu da bilemiyorum. 10 kişi kalan Galatasaray'a oyun olarak ezildi Fenerbahçe.
Forum Rules