Diren ve efsane ol Atleticooo.
Printable View
Diren ve efsane ol Atleticooo.
Calderondaki atmosfer inanç süper.
yarı finale çıktı atletico o takım zor gol yer :D bi de lig şampiyonu olursak var ya
bu arada messi yi gören var mı sahada
Veeee Yarı Finaldeyiz ulan !
Helal olsun Atletico helal olsun Simeone reis !
Sırada Real var bence. :)
Ve Atletico yarı finalde , hem ligde hem ŞL'de canavar gibi gidiyorlar helal olsun :D
Hadi hayırlı olsun. Gönlümden geçen esleşmeler:
Chelsea-Atletico
Bayern-Real
Zuhaha dünyanın en iyi futbolcusu messi'nin adını bile duymadık. Helal olsun atletico
Diego Costa ve Arda'nın dönüşüyle daha da can yakar bu takım.
Adettendir ben de yapayım tahminlerimi :
Atletico Madrid - Real Madrid
Chelsea - Bayern Munih
Final
Atletico - Chelsea
Chelsea - Real Madrid
Bayern - Atletico
Final
Chelsea - Bayern
şeklinde olur bence :D
Atletico Madrid'in önmenemez yükselişi devam ediyor.
Bu futbol şöleninden sonra ben FM oynuyorum :D Biraz simoene'ye özeneyim :D
Atletico Madrid - Chelsea
Bayern Munich - Real Madrid
Final
Atletico - Real
Atletico-Chelsea
Real - Bayern
Final
Atletico 1-0 Bayern Gol: dk 90+3 Arda Turan
Şampiyon ATLETICO.
Tamam kilitleyin konuyu 2014-2015 konusunu açabiliriz,ben bitirdim ŞL'yi.
yalnız iki senedir şl de tokatlanan bi barcelona var :D guardiola nın günahını alıyomuşuz :D
Umarım Chelsea Atletico ile eşleşir yoksa Bayern'i iki maçlı eşleşmede bu takımla yenmek çok zor, gerçi Mourinho varsa umutta vardır.
Simeone tartışmasız dünyanın en büyük hocası. Elindeki kadro başka bir hocada olsun iddia ediyorum 2 sene içinde Sociedad'la falan yarışırlar ligde. Bu adam çok ayrı hem oyuncuları daha iyi oyuncular yapıyor hem de efsane bir futbol oynatıyor.
Doğruları söylemek de suç olmuş. :uzgun:
Umarım Atletico Madrid kazanır Şampiyonlar Ligi'ni. Adamlar hakediyor resmen.
Atletico Madrid , Simeone geldiğinden beri zaten her sezon giderek beklentilerini arttırıyor. Büyük hoca gerçekten. Simeone geldiğinden beri her sezon en az 1 kupa kazanan Atletico'nun almadığı 2 büyük kupa kaldı birisi La Liga , birisi de ŞL ikisine de çok yakınlar şuan ve en kötü bir kupa alacak bence Atletico tabi umarım 2 kupayı da kazanırlar. :)
Atletico'nun Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl Dortmund'un yaptığını yapmasını çok istiyorum. Şimdi tek bir engel kaldı o yolda. Umarım finale de çıkarlar. Final tek ayaklı olacağı için, Bayern de gelse belli olmaz sonuç. Bir de bakmışsın ki, Arda UEFA'dan sonra Şampiyonlar Ligi'ni de kaldırmış. :)
İlk yarım saatteki futboluyla Real ve Chelsea'yi rahat eler Atletico ama Bayern'i iki maçlı sistemde elemesi imkansız.Finalde belki sürpriz olabilir.
bence tam tersi, bayern cikarsa barcaya benzer futbol oynayan rakibini de safdisi eder bir sekilde atletico. cunku oynadiklari futbol tam olarak anti-total futbol, simeone ve ekibi barca modelini cozmus durumda :D real veya chelsea cikarsa isleri daha zor olacak. umarim bayern-atletico eslesmesi olur da sonucu goruruz. bu konuda atleticodan umitliyim.
Atletico bu saatten sonra kim gelirse gelsin eler bence. Aslında tam eleminasyon takımı Atletico. Final 2 ayaklı olsa kesin şampiyon olurlar. :D Zor gol yiyorlar muazzam bir kaleci ve savunmaya sahipler. Gol yediklerinde de savunmadan çıkmaya çalışırken top kaptırıp yiyorlar genelde Barça ve Real maçlarında bunları gözlemledim ben. Munih'ten de anca öyle yerler 1-2 gol. Ama bence en iyi kura Real Madrid olur. Mou daha çok zorlar Atletico'yu çünkü onlar da Atletico gibi tam eleminasyon takımı.
Bence eşleşmeler şöyle olacak: Bayern Münih - Atletico Madrid, Real Madrid - Chelsea şeklinde. Finalde ise Bayern Münih - Chelsea takımlarını izleriz.
Kupayı ise ikisinden birisi kazanır.
Daniel Alves: "Sahanın çimleri uzun, zemin de çok kuruydu.."
http://i.imgur.com/uM7W28v.png
tata hocam gule gule...
Real madrid - chelsea
atletico - bayern olur yari final..
Hiç olmadı bu. Atletico çok zorlanabilir Courtois'sız.Quote:
Şampiyonlar Ligi yarı finalinde olası bir Atletico Madrid-Chelsea eşleşmesinde Atletico kalesinde Courtois forma giyemeyecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Barcelona'yı eleyen Atletico Madrid'de büyük bir sevinç yaşansa da yarı finalde olası bir Chelsea eşleşmesi kaleci Courtois için sorun olacak.
Chelsea'den kiralık olarak alınarak Atletico Madrid'de oynayan Belçikalı kaleci Thibaut Courtois'nın sözleşmesi gereği, Avrupa kupası maçlarında olası bir Chelsea eşleşmesinde oynatılmamasıyla ilgili bir madde olduğu ortaya çıktı.
Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, Courtois ile ilgili sözleşmedeki maddeyi doğruladı. İspanyol kulübün yarı finalde olası bir eşleşmede Courtois'yı oynatabilmek için İngiliz kulübüyle tekrar masaya oturacağı bildirildi. Sözleşmenin ihlal edilmesi halinde ise ödenecek tazminatın maç başına 3 milyon euro olduğu belirtildi.
Bu sezon Atletico Madrid'in en iyi futbolcularından biri olan, birçok maçta takımını yenilmekten kurtaran Courtois, oynamaması halinde büyük bir eksik olarak kabul ediliyor.
Öte yandan 40 yıl aradan sonra ilk kez Avrupa'daki en büyük futbol turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkan Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone, Barcelona galibiyetinin ardından "Her zaman en iyiler kazanmıyor bazen de en fazla mücadele eden kazanıyor. Bu turnuvayı başladığımız gibi mücadele ederek bitireceğiz" dedi.
Arsenal maçında Mesut için açılan pankart nedeniyle kısmı saha kapatma cezası vermiş UEFA Münih'e. Kapatılan kısma da No to Racism pankartı astırmış.
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/...rib%C3%BCn.jpg
Bu kadar gelmişken Guardiola vs Mourinho izlememek olmaz.
Bu arada iyi ki deplasman tribünü kısmını kapatmamışlar.
Arda, eğer kupayı alırsak seremonide Galatasaray bayrağı açarım demiş :)
Atletico büyük surpriz yapti valla helal olsun. Finalde Münih - Atletico karşılaşmasini görmek isterim. :)
Dun macta messi neden etkisiz kaldi sizce ?
Atletico'ya iddaa oynamış. :D Şaka bir yana Atletico'nun müthiş savunmasına bağlıyorum ben adamı madam eder onlar. :D
Barça tipi takım Bayern ama eski Barca tipi. Şu an ki Barceloa ile Bayern kıyaslanamaz bile. Bayern'e gücü yarı finalde yetmez Atletico'nun.
Yalnız o yıllarda Barcelona şuandakinden çok daha güçlü bir takımdı. Tabii turnuvadaki en favori takımı eliyorsan kupayı alma olasılığın da büyük ölçüde artıyor. :)