Cografya olarak dogru yerden oyuncu almış Beşiktaş..Fakat bu oyuncuyu da tanımıyorum..Ama isim olarak diğerinden daha sıcak geldi bana :p :)
Printable View
Cografya olarak dogru yerden oyuncu almış Beşiktaş..Fakat bu oyuncuyu da tanımıyorum..Ama isim olarak diğerinden daha sıcak geldi bana :p :)
tam bir kapalı kutu...sanki drpic daha saglam bir futbolcuydu ama ne diyelim hayırlısı olsun..
Arkadaşlar izlemediğimiz için hakkında bir bilgimiz yok tabii.Ama bu oyuncu yöneticilerin açıklamalarına göre daha iyi gibi.Tabii bu açıklamayı medyanın yüzünden transfer rotalarını değiştirdiler dedirtmemek içinde demiş olabilirler.
Ama Sinan Engin heyecanlı bu transferden.Buda beni umutlandırıyor.
Gordon kulübümüze hayırlı olsun.
Bide drpici koysana
Beyler ben hızımıza yetşemiyorum şimdi ne oldu son durum kimi kesin aldık bir mümin yardımcı olsun :)
Başından beri Zagreb'ten Gordon Schildenfeld'i istiyormuşuz.Ama Zagreb bırakmak istemediği için uçuk rakamlar istiyormuş.Bizde bunu sezon sonuna bırakıp takip ettiğimiz bir diğer oyuncu Drpic'e yönelmişiz.Anlaşmışız ancak son görüntüler yüzünden ondan da vazgeçmişiz.Bugün Başkan Schildenfeld için bir daha bastırmış ve almış...
FM'deki özellikleri bence çok iyi. Birde yaşının 22 olduğunu düşünürsek iyi transfer yaptı Beşiktaş.
Drpic demiş birisi önceki sayfalarda vardı.
http://img181.imageshack.us/img181/4229/drpictm0.jpg
Drpic değiL gordon u aLdı Beşiktaş..Ben Beşiktaş'tan örneğin bir Lugano,Edu veya Song KaLitesinde Stoper bekLiyordum ama Gordon'u getrdiLer.tanımadığımız bir oyuncu ne yapar ne eder bekLeyip görücez.
HayırLı olsun Beşiktaş camiasına
Arkadaşlar bu transfer bu sefer kesin.Resmi sitede yayınlandı,Borsayada bildirildi.Bir kez daha hayırlı olsun.İnşallah katkılı olur..
Buyrun LigTv'nin Gordon için hazırladığı kısa bir görüntü..
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33232
FM'de karşılaştırdığımızda Gordon mental açıdan çok daha iyi duruyor Drpic'den. Fiziğini geliştirmesi gerek ama.
Ne diyelim hayırlısı olsun bireysel hatalar yapmasın Lugano, Song kadar ii olmasada olur... :) Gol yemek problem değil her takım gol yiyor ama biz trajikomik goller yiyoruz Schildenfeld umarım bu sorunu çözer ve sürekli saçma sapan goller yeme alışkanlığımız sona erer...
Schildenfeld Beşiktaş’ta
01.02.2008 14:59
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Dinamo Zagreb’li Hırvat defans oyuncusu Gordon Schildenfeld ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşmaya varıldığını duyurdu:
"Şirketimiz Dinamo Zagrep’te forma giyen Gordon Schildenfeld’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır."
Gordon Schildenfeld kimdir?
1985 doğumlu olan genç defans oyuncusu 1.92 boyunda. Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld futbola burada başladıktan sonra 2007 yılında Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Alman kökenli olan defans oyuncusu, 2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele etti. Genç oyuncu takımıyla geçen sezon 1. Lig'e çıktı. Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın büyük takımlarının dikkatini çeken genç oyuncu, takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Hırvatistan 21 yaş altı milli takımının formasını da giyen Schildenfeld, özellikle hava toplarındaki büyük üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Genç futbolcu, Hırvat milli takımının gelecekteki değişmez oyuncularından biri olarak gösteriliyor.
Bjk.com.tr
Eğer Euro 2008 de Hırvatistan milli takımına seçilme gibi bir hedefi varsa daha iyi oynamaya çalışacaktır.
sonunda bir adam aldık hayırlı olsun.İyi adam bence ilk geldiğinde Tomas'a kötü deniliyordu çok iyi çıktı bu da öyle olabilir
Valla bilmiyorum da eğer bu özellikler gerçeğe yakınsa yani araştırmayı yapan arkadaş başarılıysa bu adam efsane olur, büyük yıldız olur.
Hele adamı biraz izleyelim de gelecek sezon başı gibi araştırmacı arkadaşı rahatsız ederiz, ya helal olsun deriz yada baba sen de iyi abartmışsın deriz ;;)
Drpic yakışmazdı, Gordon hayırlı olsun.
Fm de ki özeLLikLerine bakarsak adam topu oyuna sokabiLen bir tip gibi gözüküyor. Aynı şekiLde ağır ve güçsüz bu da sadece savunmada önceden sezme kabiLiyeti iLe kademeye girebiLdiğini karşısına adam gibi bir forvet geLirse zor anLar yaşayacağını gösteriyor. Gerçi Hırvat araştırmacıLar bu güne kadar bence Fm de hep doğru tespitLer yapmıştır.
HeLe bir başLasın oynamayada görücez bakaLım. Baktık sarmadı göndeririz Diatta gibi :D
Fm'ye bakmak bir oyuncuyu tanımak için güvenilir bir kaynak değil.
Dedigim gibi cok yetenekli, oyuncuyu birazcik taniyorum( yabanci takim forumlari sayesinde)
18 Mart 1985'te Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld Ocak 2007'den beri Dinamo Zagreb'te forma giyiyor.
Alman kökenli olan defans oyuncusu 1.92 boyunda ve Dinamo Zagreb'e kariyerine başladığı Sibenik'ten transfer oldu.
Sibenik altyapısının bir ürünü olan Schildenfeld 16 yaşından itibaren A takıma yükseldi ve ilk maçını Kamen Ingrad'a karşı oynadı.
2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele eden genç oyuncu takımlarını geçen sezon 1. Lig'e taşımayı başardı.
Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın devlerinin ilgisini çeken genç oyuncu, yıldıznın beraber parladığı takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken araya Dinamo Zagreb'in girmesiyle başkentin yolunu tuttu.
Gordon Schildenfeld Hırvatistan Ümit Milli Takımı'nın da formasını giydi.
Hayırlı olsun.Diatta gibi çıkmaz umarım.Hiç bilinmeyen bir defans aldık.Transfer politikası aynı gene.
şemsi öyle diyorsun inşallah öyle olur yine son günlere doğru taraftarın tepkisinden kaçınılmak için yapılmış bir transfer gözüyle bakıyorum ben şahsen.. ama umarım beni yanıltır gordon yaşı bizim için bir avantaj olabilir hayırlısı olsun..
Valla Anıl ben adamı seyretmedim.Sinan Engin'in açıklamaları başka sitelerden okuduğum yazılar dolayısıyla umutluyum.İnşallah yanılmam.Dediğin gibi günü kurtarmak için bir transfer olabilir ama Diatta olayından sonra sanmıyorum transfer için transfer yapacaklarını.Dediğim gibi inşallah Gordon yüzümüzü kara çıkarmaz.:)
http://www.sporx.com/images/1/29/234...denfeld005.jpg
İddialı açıklamalar
Dinamo Zagrep'in defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 23 yaşındaki savunma oyuncusu Beşiktaş'a başarılı olacağına inandığını söyledi.
Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kamp yapan Dinamo Zagrep'in 23 yaşındaki defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığını açıkladı. İlk uluslararası deneyimi olacağını söyleyen 1.91 cm boyundaki 90 kilo ağırlığındaki Gordon, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Böyle bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Benim için Beşiktaş büyük bir fırsat ve ben bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Dinamo Zagrep'in taraftarı çok ateşli. Duyduğuma göre Beşiktaş'ın taraftarı daha ateşli ve çılgınmış. Eşimden de izin alarak buraya geldim. Çok mutluyum" dedi.
Dinamo Zagrep'in spor direktörü Mamic Zoran ise, "Drpic konusunda Beşiktaş ile büyük oranda anlaşmıştık ama transfer son anda gerçekleşmedi. İnternette yayınlanan Drpic'in uygunsuz görüntülerinin bu transferin gerçekleşmemesinde etkili olmuş olabilir ama bunu Beşiktaş yönetimine sormanız gerekir. Gordon, Dr***'ten 4 yaş daha genç bir oyuncu. Savunma bölgemizde 5 oyuncumuz vardı. Gordon'un başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye'de iyi işler çıkartacaktır" diye konuştu.01.02.2008
Kaynak : Sporx.com ve İHA
Schildenfeld İstanbul'da
Beşiktaş'ın, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb Kulübü'nden transfer ettiği Gordon Schildenfeld İstanbul'a geldi.
Siyah beyazlı kulübün, bugün sözleşme imzaladığı Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld, yeni takımına katılmak üzere akşam saatlerinde Antalya'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda, Schildenfeld yazılı 24 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına görüntü veren Schildenfeld, Beşiktaş'ta başarılı olmak istediğini belirterek, "Bana 'Şifo' diyorlar. Burada da aynı şekilde hitap edilebilir" dedi. Schildenfeld'in 4 Şubat Pazartesi gününe kadar dinleneceği bildirildi.
01.02.2008
Kaynak : DHA
Schildenfeld transferi hayırlı olsun Beşiktaş camiasına.İlk defa duyuyorum ismini,bakalım oynayınca göreceğiz nasıl bir oyuncu.
Bu adam Hırvat mı yahu Britanyalı gibi bir ismi var.Hayırlı olsun Besiktas'a......
Alman asıllı Hırvat.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/2008/02/02...59CA36B30b.jpg
http://img.sabah.com.tr/im/2008/02/0...B81C18B61r.jpg
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4900106.jpg
Çeklerde de var Alman adlı olanlar Hübschmann ve Koller gibi.Hitler'in Doğu'da egemen olduğu yerlerde kalan Almanların benliklerini yitirmesinden yada orada yaşamayı sürdürmek istemelerinden ötürü böyle şeyler oluyor.Slovakya,Slovenya,Belarus gibi ülkelerde çok görülen bir durum.
Gordon hakkında yapılan 2 tane yorum.Oyuncu hakkında fikir verebileceğini düşünüyorum.Bu arada Gordon boyuna rağmen acayip hızlı.Youtube'deki görüntülerinden bu kanıya vardım.Birde bu yazılardan sonra Allah son anda kurtarmış hata yapmamızdan diye düşünüyorum.İnşallah yanılmam.:)
Yazılar alıntıdır.
Quote:
Yönetim 2 gün icinde iki tane cok ama cok dogru is yapti. Birincisi Drpic den vazgecilmis olmasi. Verilebilecek en dogru karar bu adami transfer etmememkti.
Karekter olarak sifirin alitinda bir yapiya sahip bir sahismis. Agresif ve biciciymis. Her macta en az 2 tanede rakip takima asisti varmis. Kimseyi takmayan ve takimdada ve taraftarlar arasinda kimse tarafindan sevilmeyen bir oyuncuymus. Bunlari iki gün önce 5 tane Hirvat Dinamo Zagrep taraftarlari olan dostlarimdan ögrendim.
Bu oyuncu icin 1,5 mio € ödeyecegimizi söyledigimde adamlar Piyangoda byük ikramiyeye kazandik diye nerdeyse bayram havasi yaratacaklardi.
Bugün ayni arkadaslara Gordon´u sordum. Ve hepsi Schildenfeld´in Zagrep´den gidecegine inanamadilar. Kendileri icin cok kötü bir haber oldugunu söylediler. Zagrep´li yöneticiler aslinda Gordon´un etrafinda gelecegin takimini kurmak istendigini söylediler. Genc olmasina ragmen bayagi soguk kanli ve saglam bir defans oyuncusu oldugunu söylediler. Avrupa Sampiyonasindan sonrada Hirvat defans´in degismez ismi olacagini söylediler. Ayrica gecen sezon Sibenik takiminda 21 yasinda olmasina ragmen takim kaptani olmasida bu oyuncunun lider özelikleri oldugunun göstergesidir. Hosgeldin Schindelfeld. Bravo yönetim. Son derece dogru secim yaptin.
Quote:
Beyler facebooktan elemanın birisine mesaj atmıştım sağolsun cevaplamış (mesaj attıgım kişi bunların Bad Blue Boys diye bir taraftar topluluğu varmış onlardan). Yazdıklarının türkçesi;
Kesin olarak Drpic ten daha profesyonel ve daha iyi bir oyuncu, bize transferi sırasında Hajduk ta cok isitiyordu. Geçen sene kritik maçlarda 2-3 basit hata yapması bize pahalıya mal oldu ama ona rağmen takımda vazgeçilmeyecek defans oyuncuları arasında. Teknik özellikleri dürüst olmak gerekirse cok fazla iyi değil ama hava toplarında ve markajda cok iyi vücudunu iyi kullanıyor, topa karsı sert bir oyuncu. Kısaca özetlemek gerekirse geleceği parlak (U-21 de oynuyormus) ve kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu bizim ...... (küfür etmiş ):D markonun (marko heralde yöneticilerden biri) geçen seneden süre gelen transfer hatalarından birisi daha.
Bu arada eleman bizim Igor Biscan ile ilgilenip ilgilenmediğimizide sordu, bende yok dedim. Böyle bir durum söz konusumu?
Ben bi Galatasaray taraftarıyım ama bu transfer içime sinmedi bjk için hayırlı bi trasnfer degil bence çünkü buda diaata facias olucak gibime gelior .bjk her şeyden önce sol bek almalıdır benim görüşüm
İzlemeden Diatta faciası olur demek yanlış.İzleyip.görelim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Schildenfeld’den İlk Röportaj
03.02.2008 14:36
Yeni transferimiz Gordon Schildenfeld, ilk röportajını BJK TV'ye verdi. Şimdiye kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünü belirten Schildenfeld, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum" dedi.
Herşeyin çok çabuk geliştiğini belirten Schindelfeld, "Ortam ve tesisler çok güzel, hatta mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Zagreb de büyük bir şehir ama kısa süre olmasına rağmen İstanbul'un trafiği dışında fantastik bir yer olduğunu gördüm" dedi.
İyi bir profesyonel olduğunun altını çizen Hırvat futbolcumuz, "Bu nedenle adaptasyon sorunu yaşamayacağımı ve zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum. Beşiktaş çok iyi bir futbol takımına sahip ve Avrupa'da tanınan bir kulüp; bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını ben de takip ettim. Ayrıca Türk futbolunu ve futbolcularını da yakından tanıyorum. Hırvatistan'da iyi takımlar olmasına rağmen, Turkcell Süper Ligi'nin daha zor ve kaliteli bir lig olduğunu kendi gözlemlerimden biliyorum" diye konuştu.
Çaykur Rizespor ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçını televizyondan izlediğini söyleyen Gordon Schildenfeld, "Bu maçta çok şanssız olduğumuzu söyleyebilirm. Ama 2 ayaklı bir tur ve telafisi var. Biz bu ilk maçı telafi edecek güçteyiz. Benim de katılmamla Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olacağını düşünüyorum" dedi.
Bugüne kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünün altını çizen genç transferimiz, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum. Yaşım itibarıyla artık ülkemin ümit milli takımında oynayamayacağım; umarım buradaki performansımla A milli takımın değişmezlerinden olurum" şeklinde konuştu.
Şampiyonluk yarışına da değinen Schindelfeld, "Şu an liderle 2 puanlık fark var ve biz de yarıştaki 2 rakibimizle evimizde oynayacağız. Bu avantajı değerlendirerek mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Son olarak taraftarlarımıza değinen Schindelfeld, "İstanbul'daki Liverpool maçını hem televizyondan hem de daha sonra internetten izledim. Maç sırasında ve galibiyet sonrasında taraftarların şovu tek kelime ile muhteşemdi" diye konuştu.
Daha önceden maçımızı seyretmesi,nereye geldiğinin bilincinde olması güzel.İnşallah performansıyla yüzümüzü kara çıkarmaz.
Yapması gereken çok basit bir şey var.Kayseri maçında golünü atsın,kral olsun.Tabii sonra yatmamak kaydıyla..
Tandoğan'a bak.Nasılda artist artis süzüyor.:icon_biggrin:
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=16772&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=16770&tipi=K
Bu adam 40 yasında gibi duruyor 23 değilmiydi? :p
Allah Allah.. Baki ile hemen arkadas olmuslar :D Baki simdi ona Kasaplik ögretir :D :D :D
Baki bir çok yabancı dil bildiği için bütün yabancılarla arası iyi.
Kayserispor'dan kim gelecek?
Beşiktaşımız transfere doymuyor... Holosko’dan sonra Gordon’u da renklerine bağlayan ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız şimdi de Boluspor’un genç yıldızı Engin’e kanca attı. Asbaşkanımız Levent Erdoğan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini belirtirken, "Engin ile birlikte Kayserispor’dan önemli bir oyuncuyu kadromuza katmak için çalışıyoruz. Yarın (bugün) Kayserispor Yönetimi ile bir araya gelerek transfer teklifi konusunda görüşmelere başlamak istiyoruz. Ayrıca yurt dışından bir oyuncuyu cuma gününe kadar renklerimize bağlayacağız" dedi.
Kaynak: Hürriyet
Mehmet Topuz olmaz heralde :D ama Cangele olursa süper olur.