Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
511 ile 540 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu oyuncu almamızdaki baş sebepler geriden oyun kurabilmesi,genç olması ve gelecek vaadetmesi.Hava topları zaten boyu ile doğru orantılıdır...

Bu arada Alman asıllı ve Hırvat Ümit Milli takımında oynuyor.Bonservisine 2 milyon euro vermişiz...

şu dpric gelecek yıl 4 buyuk ligten birine transfer olacak,ahanda buraya yazıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kenan Önen az önce LIG TVye bağlanıp açıklamış.. Bu adam zaten ilk tercihmiş, fakat pahalı oldugu icin Drpic'e yönelmisiz ve Gordonu sezon sonuna ertelemisiz. Drpic'den vazgecilince yine ilk olarak ilgilendigimiz ve daha pahalı olan Gordonu aldık. Yani yönetim ara transferde fedakarlik yapti diyebiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Drpic daha iyidi bence

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bomba transfer... Avrupali 2. lig takimlarin son gözdesi Gordon alinmis.. yetenekli oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben bu transfere olumlu bakıyorumGenç,uzun boylu bir oyuncu.Geriden de oyun kurabiliyormuş galiba...Drpic transferinden daha çok sevindirdi bu olay benmi.Zaten öyle bir adam Beşiktaş'a yakışmazdı.Neyse hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bütceye göre iyi transfer ayrica yeteneklide..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tanimiyorum bu futbolcuyu yorum yok beşiktaş yine bildigini okumuş görücez artık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Tanimiyorum bu futbolcuyu yorum yok beşiktaş yine bildigini okumuş görücez artık
    Allah'tan yorum yapmamışsın hee...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Birazda fm'ye göre konusalım

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Cografya olarak dogru yerden oyuncu almış Beşiktaş..Fakat bu oyuncuyu da tanımıyorum..Ama isim olarak diğerinden daha sıcak geldi bana

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tam bir kapalı kutu...sanki drpic daha saglam bir futbolcuydu ama ne diyelim hayırlısı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar izlemediğimiz için hakkında bir bilgimiz yok tabii.Ama bu oyuncu yöneticilerin açıklamalarına göre daha iyi gibi.Tabii bu açıklamayı medyanın yüzünden transfer rotalarını değiştirdiler dedirtmemek içinde demiş olabilirler.

Ama Sinan Engin heyecanlı bu transferden.Buda beni umutlandırıyor.

Gordon kulübümüze hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Boy ve kilo yanlış yazılmış.Pas ve teknik iyi sayılır bir savunma oyuncusu için.İzlemeden yorum yapmak mantıklı değil.İzledikçe anlayacağız zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bide drpici koysana

Beyler ben hızımıza yetşemiyorum şimdi ne oldu son durum kimi kesin aldık bir mümin yardımcı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Beyler ben hızımıza yetşemiyorum şimdi ne oldu son durum kimi kesin aldık bir mümin yardımcı olsun
    Başından beri Zagreb'ten Gordon Schildenfeld'i istiyormuşuz.Ama Zagreb bırakmak istemediği için uçuk rakamlar istiyormuş.Bizde bunu sezon sonuna bırakıp takip ettiğimiz bir diğer oyuncu Drpic'e yönelmişiz.Anlaşmışız ancak son görüntüler yüzünden ondan da vazgeçmişiz.Bugün Başkan Schildenfeld için bir daha bastırmış ve almış...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM'deki özellikleri bence çok iyi. Birde yaşının 22 olduğunu düşünürsek iyi transfer yaptı Beşiktaş.

Drpic demiş birisi önceki sayfalarda vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Drpic değiL gordon u aLdı Beşiktaş..Ben Beşiktaş'tan örneğin bir Lugano,Edu veya Song KaLitesinde Stoper bekLiyordum ama Gordon'u getrdiLer.tanımadığımız bir oyuncu ne yapar ne eder bekLeyip görücez.

HayırLı olsun Beşiktaş camiasına

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar bu transfer bu sefer kesin.Resmi sitede yayınlandı,Borsayada bildirildi.Bir kez daha hayırlı olsun.İnşallah katkılı olur..

Buyrun LigTv'nin Gordon için hazırladığı kısa bir görüntü..

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33232
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FM'de karşılaştırdığımızda Gordon mental açıdan çok daha iyi duruyor Drpic'den. Fiziğini geliştirmesi gerek ama.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Ne diyelim hayırlısı olsun bireysel hatalar yapmasın Lugano, Song kadar ii olmasada olur... Gol yemek problem değil her takım gol yiyor ama biz trajikomik goller yiyoruz Schildenfeld umarım bu sorunu çözer ve sürekli saçma sapan goller yeme alışkanlığımız sona erer...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Schildenfeld Beşiktaş’ta
    01.02.2008 14:59

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Dinamo Zagreb’li Hırvat defans oyuncusu Gordon Schildenfeld ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşmaya varıldığını duyurdu:

"Şirketimiz Dinamo Zagrep’te forma giyen Gordon Schildenfeld’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır."

Gordon Schildenfeld kimdir?

1985 doğumlu olan genç defans oyuncusu 1.92 boyunda. Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld futbola burada başladıktan sonra 2007 yılında Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Alman kökenli olan defans oyuncusu, 2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele etti. Genç oyuncu takımıyla geçen sezon 1. Lig'e çıktı. Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın büyük takımlarının dikkatini çeken genç oyuncu, takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Hırvatistan 21 yaş altı milli takımının formasını da giyen Schildenfeld, özellikle hava toplarındaki büyük üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Genç futbolcu, Hırvat milli takımının gelecekteki değişmez oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Bjk.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Euro 2008 de Hırvatistan milli takımına seçilme gibi bir hedefi varsa daha iyi oynamaya çalışacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

sonunda bir adam aldık hayırlı olsun.İyi adam bence ilk geldiğinde Tomas'a kötü deniliyordu çok iyi çıktı bu da öyle olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Valla bilmiyorum da eğer bu özellikler gerçeğe yakınsa yani araştırmayı yapan arkadaş başarılıysa bu adam efsane olur, büyük yıldız olur.

Hele adamı biraz izleyelim de gelecek sezon başı gibi araştırmacı arkadaşı rahatsız ederiz, ya helal olsun deriz yada baba sen de iyi abartmışsın deriz
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Drpic yakışmazdı, Gordon hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fm de ki özeLLikLerine bakarsak adam topu oyuna sokabiLen bir tip gibi gözüküyor. Aynı şekiLde ağır ve güçsüz bu da sadece savunmada önceden sezme kabiLiyeti iLe kademeye girebiLdiğini karşısına adam gibi bir forvet geLirse zor anLar yaşayacağını gösteriyor. Gerçi Hırvat araştırmacıLar bu güne kadar bence Fm de hep doğru tespitLer yapmıştır.

HeLe bir başLasın oynamayada görücez bakaLım. Baktık sarmadı göndeririz Diatta gibi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Fm'ye bakmak bir oyuncuyu tanımak için güvenilir bir kaynak değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Dedigim gibi cok yetenekli, oyuncuyu birazcik taniyorum( yabanci takim forumlari sayesinde)

18 Mart 1985'te Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld Ocak 2007'den beri Dinamo Zagreb'te forma giyiyor.
    Alman kökenli olan defans oyuncusu 1.92 boyunda ve Dinamo Zagreb'e kariyerine başladığı Sibenik'ten transfer oldu.
    Sibenik altyapısının bir ürünü olan Schildenfeld 16 yaşından itibaren A takıma yükseldi ve ilk maçını Kamen Ingrad'a karşı oynadı.
    2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele eden genç oyuncu takımlarını geçen sezon 1. Lig'e taşımayı başardı.
    Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın devlerinin ilgisini çeken genç oyuncu, yıldıznın beraber parladığı takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken araya Dinamo Zagreb'in girmesiyle başkentin yolunu tuttu.
    Gordon Schildenfeld Hırvatistan Ümit Milli Takımı'nın da formasını giydi.

Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon

Mesaj Yetkileri