Home premium hem olmasa orjinal olmayan yazılımlarda yukleyebiliyorum
Printable View
Home premium hem olmasa orjinal olmayan yazılımlarda yukleyebiliyorum
Benim tüm fm'lerde belirli bir taktiğim vardır. 2010'un taktik yaratıcısıyla da onu yaptım. Gerçekten deli oldu sevdim ama fenerbahçem taktiğime uygun değil malesef mc'lerimin sayısı az geldi. Denizi bile transfer listesinden çıkardım yedek olsun diye Bi de çift forvet oynuyorum fbde toplam forvet 3 :) Ya oyuncu alacağım ya altyapı...
Taktiğim 4(dr-dl-dc-dc)-1(dmc)-2(mc-mc)-1(amc)-2(for-for)
Sizin vesilenizle tüm arkadaşlara bir öneride bulunmak istiyorum arkadaşlar:
Eğer gerçekten güçlü bir orta saha istiyorsanız Elano kadronuzda olsun.
Sizin kadronuzda;
----------Baroni-----------
Emre----------------Elano
--|----------------------|--
--v----------------------V--
----------Alex--------------
sizin taktiğinizde çok işe yarıyabilir. Keza golcülüğü bu kadar iyi olan Alex'i de forvete kaçırabilirseniz çok gol bulabilirsiniz :)
Baroni'yi yanlış yazmış olabirim, özür dielrim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaraylı iseniz zaten Galatasaray'da AMC denen bir mevkii yok.
Tobi - Arda - Sarp
üçlüsünden Tobi ile Sarp'a defansa ok çıkarıp Arda'ya da ileri ok çıkarırsanız ( Keita'yı AMR Elano'yu AML yaptıysanız tam ortalarına ok çıkarın :D) Arda o görevi fazlasıyla üstleniyor zaten. Hatta sonradan kim nereye kaç pas atmış pakın Arda tüm orta sahayı tek başına yönetiyor.
AML ve AMR kanat olmayacak yalnız, ceza sahasının köşelerine yerleştirince AMC oluyorlar ama AMR ve AML mevkiisini alıyorlar. Bu iki oyuncuya da "Striker" özelliklerini verin. Elano'da şut nadiren olacak, onu en sağa getirin ve takımı izleyin :)
yeni taktik olayını kullanıyorum onda ok olayı yok :) birde ben 4-2-3-1 oynuyorum elano AMC olarak advanced playmaker,trequartista falan naptıysam olmadı ikinci yarı cıkarıyorum olmuyor aramız acılacak bu gidisle :) en sonunda mcye koydum orda biraz daha iyi gibi.
Taktik bölümüne gelip sağdaki sahanın sağ üst köşesindeki "Tactic" e tıklayıp "Convert to Clasic" diyince oluyor.
Bu da benim taktiğim. 10 maç 31 gol. 11'i Elano'dan. 8 de asisti var...
http://img50.imageshack.us/img50/9033/tactice.png
* En üstteki yatay takvimin altındaki çubuğa sağ tıkladığınızda sık kullandığınız (kadro,antreman,taktik,oyuncu arama vs..) butonlarını o çubuğa ekliyebiliyoruz.
Oyun biraz daha pratikleşiyor.
O tür pratiklikleri koymalarının zamanı gelmişti zaten. Mesela oyuncu ararken, kontrat durumuna ve bedeline baktığımız transfer ekranına mevkisini ekleyebiliyoruz ya da istediğimiz özelliği. Bu tür küçük ama kullanımı kolaylaştıran hamlelerin olması güzel.
Ayrıca okların olmasını görmez size ayrı bir haz vermiyorsa, oyuncuya sağ tıkladığınızda oyuncuya ofans görevi verdiğinizde ya da defans görevi verdiğinizdee aynı işlemi yapıyor.
ÖnemLi değiL onu indirdiğimde de takıLdı 99da:D
VaLLa sinirimden güLüyorum ya...
Demo ile yarım sezon oynadım.Bir başka deyişle demoyu bitirdim.Takımım Galatasaray'dı.Sizlerle bu 6 aylık kariyerden ssler paylaşmak istiyorum.
Kullandığım Taktik
16 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Süper Lig Oyuncu Verileri
Uefa Avrupa Ligi J Grubu Puan Durumu
Oynadığım Bazı Önemli Maçlar
http://img136.imageshack.us/img136/5180/gsbjk.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/4060/fbgs.jpg
http://img34.imageshack.us/img34/6408/werdergs.jpg
Genel Veriler
*NOT:Eklememi istediğiniz bir ss varsa,16 hafta sonundaki ssleri ekleyebilirim.
Elano , marc janko , suarez , servet , mustafa , nihat , granero bunları çok merak ediyorum :)
Oyunu cidden çok beğendim :) Benim uygulamaya çalıştığım ve sanal zekaya anlatamadığım taktik anlayışını bu şekilde çok güzel anlatabiliyorum. 3D çok güzel olmuş verdiğimiz taktikleri 1 e 1 uyguladıklarını görebiliyoruz. Ayrıca zıplamalarda bacakların pozisyonuna bile dikkat edilmiş bravo . Ayrıca Gs araştırmacısı kimse çok teşekkür ederim %99 başarı sağlamış bana göre .
Son olarak avrupada gol krallığını kaçırmış marc janko nun profili içler acısı çok kötü :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ivica Olic biraz garip ve dengesiz olmamış mı :S Bu adam böyle birisi mi yoksa ben mi yanlış tanıyorum.
http://img444.imageshack.us/img444/7118/palermo.jpg
Katılıyorum, Ivica Olic gibi kendini kanıtlayarak Bayern'e gelmiş ve günümüzde Toni - Klose - Gomez üçlüsünden formayı kapabilmiş bir oyuncunun First Touch'unun o olmaması gerek.
Lakin şöyle bir durum var, şutu 10 olan adam bana 35 metrelik mesafeden gol attı. Bu da dengesizliğin kanıtı :)
Arkadaşlar İstanbulspor'un A takım kadrosunu koyabilir misiniz? yardımcı olursanız sevinirim.
Ya neden herkes taktik ile ilgili mesajlar yazıyor?Taktik yaratıcısından başka bir yenilik yok sanki oyunda!
Gerçektende birazda diğer yeniLikLerLe iLgiLi SS koysanız?
çilekli demonun rapidshare linkinde problem var ilgilenirseniz sevinirim
Uf skora bak.
:)
Turk oyunculara gereken degerleri vermedigimiz tezine bir darbe olsa gerek.
Ancak tabii goz onunde tutulmasi gereken bazi diger seyler de var.
Mesela Bosna'nin kadrosunun onemli bir kismi gercek oyunculardan olusmuyor. Mesela Besim Karalic, Ante Jelic, Slavisa Alagic , Dragomir Marinkovic vs.
Turkiye'de vasat bir oyuncu olarak nitelendirilebilecek ve ozellikle son zamanlarda pek cagirilmayan Ivan Radeljic, bu oyununuzda Milli takim oyuncusu huvviyetinde. Branimir Bajic de buna eklenebilir.
Zaten oyunu oynarken ozellikle tek ulke ve small db kullanilmasi bu tip sorunlari ortaya cikartabiliyor cunku butun takimlari dolduracak yeterlilikte oyuncular oyuna yuklenmiyor.
Bunun yaninda yaratilan ve kadro ekraninda gri olarak gorunen oyuncular ozellikle zayif yapiliyor ve yeterince oyuncusu yuklenmemis takimlarin onemli basarilar kazanmasinin onune geciliyor. Bu da yillardir SI forumlarinda istenen bir ozellik ve bir kac yildir oyunda mevcut.
Oyun ciktiginda ve daha cok lig ile oynattiginizda bu tip sorunlar ortaya cikmayacaktir.