Geçen sene sanırım Inter kabul etmedi.
Printable View
Geçen sene sanırım Inter kabul etmedi.
sen hala bekle adriano ile campelli.ben sana diyorum campell diyo ben londra asigiyim oradan baska biryere gitmem diyo siz hala tuturmussunuz fenere gelecek diye.adriano eger fenere gelsin bende bundan sonra fenerbahceye ronaldinho gelecek deseler inanacam valla kafani calistir adriano neden gelsin fenere bi söyle sampiyonlar liginimi alacaksiniz sampiyonlar ligine bire giremeyeceksiniz neden gelsin adriano.fatih tekke diyorum istemiyor feneri trabzon yönetimi eger para istiyorsa yurt disinda fatihe ne kadar cok teklif geliyo haberin yok galiba.roberto carlos cikti diyo ben chelseadayim sen nasil hala fenere gelcegine inanirsin arkadasim.ayrica crespo fenere gelmez gider milana.milani istiyor o ben milanda bir sene boyunca cok mutluydum simdi gene oraya gitmek istiyom diyooo.ayrica gudjohnsen gidiyo chelseadan transfer teklifleri geliyo baska takimlardan ona.ayrica drogba ya chelseada kalacak yada fransaya gidecek diye duydum ben.Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Saydigin oyuncularin uzerinden bir bir gecelim.Quote:
Ortega - River Plate Ortega'yi satip kulube para sokmasi gerekli idi. Arjantin'i vuran finansal krizden dolayi Ortega satisi gerekli idi.
Kennet Andersson - Kariyerinin sonuna gelmis ve Bologna'da artik ilk 11'e cikamayacak halde idi. Satilmasi supriz olmadi.
Alex - Avrupa'ya gelip basarili olmamasiti. Cruzeiro gosterdigi performanstan sonra fiyatinin tavan yaptigini dusunerek Alex'i satti. Bu zamandan sonra Alex Turkiye liglerinde basarili bir performans gosterdi ama gittikce Brezilya milli takiminin kadrosundan disarida kaldi.
Mirkovic - Juventus'da artik yedekti. Futbol oynamak icin ayrilmak istedi ve ayrilmasina izin verildi.
Appiah - Vieira'nin transferi ile Appiah'in Juventus kadrosuna girmesi imkansizlasti. Bu da satilmasi icin neden oldu. Ilgilenenler Ingiliz liginde orta sirada oynayan takimlardi ve Sampiyonlar liginde oynamak icin Fenerbahce'yi secti.
Anelka - Man City finansal nedenlerle satmak zorundaydi ama Anelka'nin fazla isteyeni yoktu cunku sorunlu oldugu biliniyordu. Barcelona, Larsson'un sakatligi nedeniyle bir Fenerbahce'ye transfer oldugu donem sure ilgilendi ama Fenerbahce'nin odemeyi vaad ettigi parati Barcelona vermeyi kabul etmedi. Anelka'da paranin daha fazla oldugu yere gitti. Onun yerine Barcelona River Plate'den Maxi Lopez'i aldi.
Carew - Valencia'da cok kotu iki sezon gecirdikten sonra Carew'in futbol hayati sorgulanmaya baslamisti. Isteyeni fazla yoktu ve Besiktas'a geldi. Lyon isteyince gitmekte tereddut etmedi.
Hagi - Futbol hayati bittigi dusunuluyordu. Meksika'ya transfer olacakken son anda Galatasaray devreye girince Avrupa'da kalmak istedigi icin Galatasaray'a transfer olmayi kabul etti. (Popescu'da ayni sekilde artik Barcelona'da yeterli gorulmuyordu ve transferine izin verildi, Taffarel bir manastir takiminda oynarken Brezilya kalesine secildi, Galatasaray'in transfer teklifini kabul ettiginde dunya tarafindan artik futbol hayatinin sonlarinda oldugu dusunuluyordu)
Frank De Boer - Yine Barcelona'da oynadigi son sezonda ozellikle yavasladigi nedeniyle cok elestiri aldi. Zamaninda ilgilenen diger takimlar Ajax ve Katar takimlari idi. Ajax az para veriyor, Katar takimlari ise Sampiyonlar Liginde oynama sansi vermiyordu. Bu nedenle Galatasaray'i secti.
Adriano - Adriano su anda dunyanin en iyi 5 forvet oyuncusundan birisi. Inter'in en onemli oyuncusu. Simdi soruyorum, Adriano yukaridaki hangi oyuncu ile benzer bir durumda ki Turkiye'ye transfer olsun? Adriano 5 sene once Inter'e ilk geldiginde Fenerbahce ilgilense belki alabilirdi (veya 6-7 sene sonra artik futbolunun son zamanlarina geldigi zaman alabilir). Ancak su anda Adriano'yu almak hem cok buyuk paralarin Inter'e verilmesini gerektirir, hem de Adriano'ya yilda $10-15M verilmesini gerektirir. Bunlari Fenerbahce vaad etse bile Adriano'yu isteyecek ve istedigi parayi verebilecek Barcelona, Real Madrid, Milan, Man Utd, Chelsea, Liverpool gibi kulupler var. Niye Fenerbahce'ye gelsin? Tabii Inter'in Adriano'yu satmadan once baska bir forvet oyuncusunu almayi garantilemesi gerekir. Adriano'nun yerine kimi koyacak? Baska hangi takim Inter'e yildiz forvet oyuncusunu satmayi kabul edecek? Baska bir takim Inter'e yildiz forvet oyuncusunu satarsa onlar nereden yeni yildiz forvet oyuncusu bulacak?
Anelka ile takas edilir diye dusunuyor bir kac kisi. Ama Anelka'nin kapali defanslara karsi zorlandigini ve ve isteksiz gorundugunu gormek hic de zor degil. O zaman niye Adriano'nun guclu fizigini birakip, yerine kapali defanslarin arasinda saklanacak bir Anelka'yi transfer etmek istesinler ki?
Anelka - Adriano takası gündemde. Anelka 26 yaşında, Adriano da ona yakın yaşta. Yaş farkı yok. Bu takas FB cephesi için çok akıllıca olur, Inter cephesince ne olur bilemem. Bırakın, onu Inter düşünsün.
GS'li arkadaşım, benim yazdıklarımı iyi oku. Campbell, Carlos ve Crespo röportajlarını okudum ben, ve olumlu sinyaller aldım. Sen de oku röportajları. Eski de değil röportajlar. Inter'de kötü sezon geçirdi Adriano. Satabilirler.
Anelka 200 milyon dolarlık adam. R.Madrid, Arsenal gibi takımlarda forma şansı bulmuş biri. Inter bu oyuncuyu isteyebilir. Önemli olan Anelka'nın istekli oynaması. İstekli oynadığı maçları ve istedi mi neler yapabileceğini biliyoruz Anelka'nın...
Alex, Adriano'yu gelmesi için ikna edebilir. Sonuçta Copa America'da Alex kaptanken, Adriano da oynuyordu.
Adriano'nun kariyeri yok. Ama Anelka'nın var. Bu yüzden Inter bunu düşünerek bu takası isteyebilir.
Adriano için yılda 10-15M$ çok fazla. Bu kadar para FB veremez. Inter'in de vereceğini düşünmüyorum. En fazla 5M$ verilir.
perpetua gerçekten güzel bir inceleme yapmışsın.söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım çünkü hepsi doğru şeyler...
adriano'nun fenere transfer olma gibi bir yalanı tartışmak bile gereksiz zaten gazetelerin hiç bir haberine inanmıyorum artık daha hiç tutturan olmadı zaten
Bu röportajı okumayıp da yorum yapmayın. Sol Campbell Londra'dan ayrılacakmış gibi...Quote:
Originally Posted by Vatan | Gökmen Özdemir
İşte gerçek. Geldi demiyorum, ama gelebilme ihtimalim yüksek diyor. Kupadan sonra netlik kazanacakmış.
Eurosport'ta da Sol Campbell Fener'de denmişti :)
O röportajı yaptığını iddia eden kaynaklar bir ara Giuly ile de röportaj yapmışlardı hatırlarsanız. Giuly ilk tercihim Galatasaray demişti ve elinde de GS forması vardı. Ancak ertesi gün Giuly ile yapılan röportajda Giuly'nin sadece Türk Milli Takımı'ndan bahsettiği ve elinde de Türkiye forması olduğu ortaya çıkmıştı.Quote:
Yüce Türk basınının esiri olmayalım...Lütfen.
Hayır Roberto Carlos'un dediği ve benim en güvenilir yabancı kaynaklardan okuduğum cümle şuydu: "Chelsea'nin teklifi baş döndürücü. Dünya Kupası'ndan sonra imzaların atılacağını umuyorum.Aksilik olduğu taktirde hedefim Real Madrid'te jübilemi yapmak."Quote:
Roberto Carlos ise : "F.Bahçe başımı döndüren teklif yaptı. Ya Real'de kalacağım, ya Fener'e gideceğim." dedi.
Fenerbahçe resmi sitesine ve yöneticilerine Eurosport'tan daha fazla güveniyorum. Yönetim "İlgilenmiyoruz" dedikten sonra benim için Eurosport'un söylediği bir önem arzetmiyor.Quote:
Sol Campbell'ın Vatan ile yaptığı röportajı okumamışsın sanırım. Orada dediklerini okursan, FB ' nin bu transferi bitirdiğini görürsün. Eurosport gibi ciddi bir kaynakta bile bu transferin bittiği doğrulandı.
Biz Türk Milleti olarak duygusal bir yapıya sahip olduğumuz için karşımızdakini de bizim gibi duygusal zannediyoruz.Ama emin ol sen bunları Adriano'ya söylediğinde Adriano oralı bile olmayacaktır.Çünkü o ve onun gibileri yalnızca ve yalnızca kendilerini ve markalarını düşünürler.Real madrid,Liverpool,Barca gibi marka albenileri tartışılmaz takımların yanında Adriano'nun Fenerbahçe'yi tercih edeceğini düşünmek büyük bir yanlış olur.Quote:
Adriano'ya soruyorum : "Yılda X milyon euro öneriyorum. Bizim kulübümüz hedefleri olan 100. yıllık bir kulüp. 100. yılımızda Avrupa'da da başarı sağlayacak bir kadro kuruyoruz. Bu kadroda senin gibi bir dünya yıldızı ile de çalışmak isteriz. Kadromuzda Alex, Appiah, Anelka, Crespo, R.Carlos, Campbell gibi dünya yıldızları var. Bu yıldızların arasına sen de eklenince, çok güçlü bir ekip kurup Avrupa'yı sallamayı planlıyoruz. Teknik direktörümüz Fabio Capello / Parreira / Scolari de seni çok istiyor."
Bu teklifi Adriano geri çevirmez.
Bütün bunların yanında elbetteki her Türk gibi ben de bu yıldızların ülkemize gelmesini ve adımızı duyurmasını isterim. Bu prestije şiddetle ihtiyacımız var çünkü. Ancak biraz realist gözle bakmaya çalışırsak durumun hiç de tozpembe olmadığını görürüz...Ne yazık ki...
Bu röportaj emin ol ki yayına girene kadar bir çok değişikliğe uğramıştır ;)
sen bu yazdıklarında ciddimisin ..... şaka mı yapıyorsun ?:eek: :eek: :confused: :confused:Quote:
Selman, ben röportajları okudum ve röportajlarda dediklerim yazıyordu. Crespo röportajını Fotomaç, Carlos röportajını ATV Spor Müdür Selçuk Manav, Campbell'ı ise yukarıda yazdığım VATAN gazetesi yaptı.
Hatırlarsan, Tümer Metin konusunda da Fenerbahçe Resmi Sitesi "İlgilenmiyoruz" demişti, fakat ertesi gün imza atılmış.Quote:
Originally Posted by Crespo
Sol Campbell konusu da öyle, ilgilenmiyoruz dedi; fakat Eurosport ve daha da önemlisi Sol Campbell ilgilendiğini söylüyor.
S.Ulueren ve R.Dilmen de Sol Campbell'ın FB ile flört ettiğini söylemişti.
arkadaşım bunu neye dayanarak söylebiliyorsun.O fiyat anelkanın bütün kariyerinde bonservisine ödenen toplam para.şu anda hangi futbolcu o kadar eder söylermisin bana?Quote:
1-ona göre alex yıldız oyuncu bile değildirQuote:
2- Crespo, R.Carlos, Campbell yazmışsın bunların hangisinde imza atıldı veya anlama sağlandı
3-scolari 2 yıllık sözleşme imzaladı portekizle.Fabio Capello veya Parreira nında FB ye gelmesi biraz hayal olur..
CRESPO FENER'DE
Fransız haber ajansı AFP, Arjantin Milli Takımı'nın golcü futbolcusunun Sarı-Lacivertliler'le anlaştığını duyurdu. Haberde, "Tutkulu F.Bahçe, Crespo'ya teklifini etti ve sonunda 30 yaşındaki Chelseali yıldızı ikna etti" ifadeleri kullanıldı
MAURİNHO İSTEMEDİ
Fransız Haber Ajansı AFP, Arjantin Milli Takımı'nın ve İngiliz Kulübü Chelsea'nın yıldız forveti Hernan Crespo'nun Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Crespo'nun Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun gözüne yeniden girebilmek için çok çaba sarf ettiğini ancak Portekizli teknik adamın tercihini Fil Dişi Sahilleri'nden Didier Drogba için kullandığını belirten ajans, Arjantinli süper forvetin de Sarı - Lacivertliler'e yeşil ışık yaktığını yazdı.
İSTANBUL'UN CAZİBESİ
İstanbul'un yıldız isimler için çok cazip bir kent olduğunu hatırlatan ajans, Crespo gibi bohem bir futbolcunun aldığı kararda da bu şehrin güzelliğinin önemli rol oynadığının altını çizdi. İstanbul'u "Avrupa ile Doğu'yu birbirine bağlayan kent" olarak tarif eden AFP, Hernan Crespo'nun da bu rotaya girdiğini ileri sürdü. Ajansa göre "Tutkulu Fenerbahçe" Hernan Crespo'ya teklifini iletti ve sonunda 30 yaşındaki süper forveti transfer için ikna etti.
CRESPO KABULLENDİ
Dünya Kupası hazırlıkları sırasında, "Chelsea'de oynamak için elimden geleni yaptım. Ancak Mourinho'nun tercihi Drogba'dan yana. Sanırım ikimiz arasında tercih yapmaya sıra gelince kör noktaya denk geliyor" diyen Crespo, "Artık tek yapabileceğim şampiyona sırasında güzel şeyler yapmak ve beni alacak takımı beklemek" ifadesini kullandı. 100. yılında şampiyonluğu hedefleyen Sarı - Lacivertliler'in Crespo ile bombayı patlatmasına kesin gözüyle bakıliyor
ALIN kaynak:1907haber.com
superspor.com
TV izlerseniz de gorursunuz zaten(aaa alt yazi gecti ligTV de)
bu haberde koptm işte :D :D bi link falan verebilirseniz ne mutlu bana
Anelka şu an 200 milyon dolar etmez, fakat toplam ödenen para. Adriano için toplam ne kadar ödenmiş? Veya başka bir oyuncu söyleyin, Anelka'dan üstün 12 oyuncu var yanılmıyorsam.
1- Alex yıldız oyuncu değil mi? Alex, Copa America yıldızı ve kaptanıdır. Şampiyonlar Ligi'nde en güzel 2. gole sahip olan isimdir.
2- Bunlarla nasıl imza atılsın? Dünya Kupası'nda 3'ü de... Kupadan sonra netlik kazanacak. Crespo ve Campbell ile prensipte anlaşıldı. Carlos'un son durumunu bilmiyorum. Campbell ve Crespo ile imza atılacak. + İmza atılmadı, kim imza attı ki zaten? BJK, GS kimi aldı yabancı olarak? Veya diğer dünya kulüpleri... Hangisi transfer yaptı, yapsa bile At. Madrid gibi 17 yaşındaki yıldızı aldı. Kupadaki oyuncular yerli yerinde, takımlarındalar. Kupa bitince, daha doğrusu kendi takımları elenince imza atacaklar.
3- Scolari şansı bitti. Capello, Juventus'tan kesin ayrılacak. Madrid'e de gitmeyeceğini söyledi. FB şansı var. Parreira da gelebilir kupadan sonra, sonuçta eski takımı. Hayal falan olmaz. Bu takımı Daum, Hiddink, Parreira gibi dünyaca hocalar çalıştırdı. En kötü Spaletti veya Cuper gelir. Spaletti'nin gelmesi bomba olur. Cuper final maçlarını kaybeden hoca. Gönlüm Capello'dan yana. Capello olmassa, Parreira veya Spaletti gelsin. Onlar da olmazsa son tercih olarak Luxemburgo gelebilir.
Bu haber çok iyi. Umarım Crespo gelir. Son 5 yıldır en çok sevdiğim, beğendiğim futbolcudur Crespo. Hernan Jorge Crespo... Onu Milan, Chelsea, Inter'de izlerken derdim "Keşke bir gün FB'ye gelse...". Sanırım bu gerçek oluyor. Hayallerim gerçek olacak Crespo gelirse. Mustafa (Budak) abi nasıl Vieri fanıysa, ben de Crespo fanıyım yıllardır :) Umarım imza atar. 30 yaşında. Yaşlı da değil. Çok faydalı olur.
Ben şu noktada bir şey soracağım:
Bizim ana sayfada da bir haber vardı; G.saray Ze roberto ile anlaştı, Perreira'dan izin alıp İstanbul'a imza atmaya gelecek, diye..
Siz inanıyor musunuz, Dünya Kupası'nda kampta olan oyuncuların transfer görüşmesi yapabileceğine, imza atabileceğine.. Hangi teknik sorumlu böyle bir şeye izin verir?
sen diyosunki yani ben o oyuncuya ödenen toplam paraya bakarım peki o zaman raulda kalitesiz senin gözünde çünkü neredeyse hiç para ödenmedi real madride geçerken...
Raul zaten ölmüş. David Villa - Torres oynayacak İspanya forvet hattında. O konuya girmeyelim.
meddah; oyuncu kendisi görüşmüyor zaten, menajerleri görüşüyor. Carlos şöyle demişti ATV'ye : "Menajerlerim transferlerle ilgileniyor."
Menajerleri, teklifleri oyuncuya bildiriyor ve oyuncu da son kararı veriyor tahminimce. Görüşmeler, teklifler menajer ile yapılıyor. Son kararı da oyuncu veriyor.
Bu saydığımız oyuncular ile FB birebir görüşmüş zaten. Menajerleri aracılığıyla da görüşmüşlerdir.
Selman abi nin yazısından sonra 1 sey yazmaya gerek yok.herseyi yazmış
niye daha önce böyle şeyler olmadı mı fb crespo ile anlaşıyor ya .. o nasıl oluyor ....Quote:
Originally Posted by meddah
Ben de onu soruyorum: Nasıl oluyor?
bence bunun konuşulmaması imkansız ... menajerler aracılığıyla veya izin alınarak oluyordur daha önce bu tarz olayları hatırlıyorum ...Quote:
Kampın ortasında izin alınıp geliniyor da..
hemide Dünya kupasından
İmza atma şimdi olmaz, ama anlaşma şimdi olur. İmza kupadan sonra olur.
Ve işte bu da anlaşmayı kesin olmaktan çıkarır.
Sen gider Chelsea'de mutsuz olan Crespo ile, Bayern'den ayrılacak olan Ze Roberto ile söz kesersin. Adam Dünya Kupası'nda patlar. Bonservisi 5 iken 15 milyon olur. Kendisi 1 isterken, 10 versen gelmez..
dünya kupasında bi futbolcu
hocam dur 2 gün ben bi kulübüme imza atıp geleyim...
dese sanırım dünya medyasına oturur.....
Evet, haklısın. Carlos da Chelsea ile kesin olarak anlaşmadı o halde :)Quote:
Ön protokol imzalandıysa, gelir herhalde.
Bunun faxı var, yöneticinin oraya gitmesi var.Varoğlu var yani. Çözüm yolu tükenmez.
Fenerbahçe Fatih Tekke'yi bitirmek için ilginç bir formül buldu... Kanarya hedefe dev bir adım attı ve Trabzonspor'u mutlu etti!.. İddiaya göre Fatih Tekke'nin bitmesi an meselesi!..
İşte o iddia:
Fatih Tekke’yi 100. yıl kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Umut Bulut’un transferinde Trabzonspor’a yardımcı olduğu ortaya çıktı.
Günlerdir Umut’u renklerine bağlamak için uğraşan Bordo-mavililerin transferine Fenerbaçe yönetiminin yardım ettiği öğrenildi.
Aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’la görüşen Fenerbahçeli yöneticilerin, ''Umut’u Trabzonspor’a verin, arada olan para probleminizi biz çözeriz'' dediği ifade edildi.
Fenerbahçe Fatih Tekke ile ön anlaşma imzalamış ancak bonservisi konusunda yaşanan sorun nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.
Spordabugün.com
Quote:
Aradaki fark şu: Carlos'un veya bir başkasının gidebileceği Chelsea'den büyük kaç takım var? Ve yine gidebileceği Fenerbahçe'den büyük kaç takım var?
Örneğin Crespo.. Zaten son iki üç senedir Chelsea ve Milan gibi iki büyük takımda oynuyor. Ve de çok iyi oynamıyor, bir türlü banko olamadı. Şimdi bu adama Fenerbahçe yıllık x milyon para ve ynama garantisi verir.. Adamımızın Dünya Kupası öncesinde başka herhangi bir takımdan alabileceği böyle bir garanti yoktur mesela.. Ve Dünya Kupası öncesinde Fenerbahçe'ye gelmeye bayıla bayıla hazırdır..
Ama adamımız tutar Dünya Kupası'nda süper oynar, Arjantin şampiyon olur, olur da olur.
O zaman, atıyorum Man. Utd. ister, Barcelona ister şu ister bu ister adamı. Fenerbahçe'nin Dünya Kupası öncesinde verdiği parayı, hatta daha fazlasını da verirler..
Evet haklısın, ama FB bunu da düşünüp ön protokol imzalamıştır. Hani kira için ev tutarsın da, kapora verirsin ya evi başkasına vermesin sahibi diye.. Bu da öyle olur, kapora vermiştir FB Crespo'ya :D Yani ön protokol imzalamıştır.
Halil Hamit Altıntop kardeşler Fenerbahçe'me gelecek die rivayetler var umarım doğrudur....Ozmn transferde şampıyon oluruz işte (vv)
Quote:
Umarım öyledir, çünkü Arjantin grupta ikinci bile olsa çeyrek finale kağıt üzerinde çok yakın. Orada da yine kağıt üerinde ya Almanya, ya da İngiltere ile karşılaşması muhtemel.
Velhasıl, Arjantin kendisini pek sıkmadan yarı final görebilir ve Arjantin'in en banko adamlarından biri Crespo..
Portsmouth heeft Anelka op de korrel Door: Leon Voskamp
12/06/2006 22:14
http://www.voetbal24.nl/admin/images...umb_anelka.gif Nicolas Anelka kan zijn carriere vervolgen bij Portsmouth. De manager van 'Pompey', Harry Redknapp, sprak volgens verschillende Engelse kranten in Israël met voorzitter Sacha Gaydamak over een transfer van de 27-jarige aanvaller.
Portsmouth probeerde eerder Jermain Defoe van Tottenham Hotspur aan te trekken, maar slaagde daar niet in.
Anelka staat momenteel onder contract bij Fenerbahçe en zou wel oren hebben naar een vertrek naar de Premier League. Daar speelde hij al eerder voor Arsenal en Manchester City.
acaba ne anlama geliyor cok merak ettim yabancı 1 sitede bugün cıkan 1 haber.
bu arada hakan şükür vieri fenerbahceyle anlastı gibi bisi demisti..Vieriyle sampdoria da ilgileniyor belirtmek istedim..
Katılıyorum meddah. Arjantin final oynayabilir. Almanya ile oynarsa, rahat geçer. İngiltere'yi de geçer bence. Yarı final garanti gibi Arjantin'in.
Soylemek istedigim, eger Real Madrid veya Chelsea Adriano'yu istese belki o takimlarda oynamak icin Adriano $5M kabul eder. Ama is Fenerbahce'ye geline bunun cok ustune bir rakam isteyecegine hic suphe duymamak lazim. Adriano eger dunyanin en iyi 5 forvetinden birisi ise bu adamin alacagi para haftada 80-100 bin pound olacaktir. Yani yaklasik $7-9M civardinda olacaktir. Fenerbahce'ye gelmek icin de bu paranin ustunde bir rakam isteyecektir.Quote:
Aslan’a mesaj var http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifSchalke Başkanı, F.Bahçe’nin gündeminde olan Hamit-Halil Altıntop kardeşleri satmayı düşünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olur dedi 13.06.2006‘Fahri üyeleriyim’
Schalke Başkanı Gerhard Rehberg, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Hamit ve Halil Altıntop kardeşler için çarpıcı açıklamalar yaptı. Rehberg, Hamit ile 2007, Halil ile de 2009 yılına kadar sözleşmelerinin olduğunu hatırlatarak, “İki futbolcumuzu da satmayı düşünmüyoruz. Eğer bir gün Türkiye’ye göndermeyi düşünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olacaktır. Ben Galatasaray’ın fahri üyesiyim. Galatasaray’ın başkanı da Schalke’nin fahri üyesi. Bu yüzden öncelikli tercihimiz Galatasaray’dan başkası olamaz” ifadesini kullandı.
‘Birlikte gelirler’
Başkan Rehberg’in danışmanlığını yapan işadamı Adem Çukur ise Altıntop ailesinin birbirinden ayrılmak istemediğini dile getirdi. Çukur, “Hamit ve Halil futbol hayatlarını aynı takımda sürdürmeyi istiyor. Almanya’da yaşayan ailelerinden de ayrılma gibi bir niyetleri şimdilik yok. Hep birlikte giderlerse transfere sıcak bakabilirler. Ancak Schalke kulübü göndermeme kararı alırsa yapacak birşey yok. Bence yeni sezonda Almanya’da kalacaklar. Çünkü kulübün düşüncesi bu yönde” açıklaması yaptı.
http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/image.../hamit1306.jpghttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif
Doğruluğuna inanıyorum. Hamit, Schalke-FB maçından önce "Fenerbahçe'yi yeneceğiz, ben Galatasaraylıyım" demişti.
belki hamit galatasaraylı ama ben schalke başkanın böyle bir yorum yapacağına inanmıyorum ... sonuçta sen bir kulüp başkanısın en iyi teklifi kim verirse ona satmak zorunda kulübün çıkarlarımı önemli yoksa galatasarayın çıkarlarımı .... belki çok az bir farkla galatasaraya verebilir ama arada çok bir fark varsa bence fb ye vermek zorunda ... yöneticiliğin gereği bu ...Quote: