Sayfa 1 / 80 1231151 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Default Fenerbahçe Transfer Haberleri

Fenerbahçe’den müthiş takas teklifi !

Fenerbahçe’de istenileni veremeyen Anelka artık gözden çıkarıldı.

İki yıldır Anelka'nın peşinde olan Newcastle United'a Emre ile takas formülü götüren F.Bahçe yönetimi, üste bir miktar da para istiyor. İngilizler teklifi kabul ederse Anelka'nın gitmesiyle açılacak yabancı kontenjanına bir yıldız daha alınabilecek. Nowotny, R. Carlos ve Cole için önümüzdeki hafta Avrupa seferine çıkılacak. Trabzonsporlu Fatih Tekke için de çok cazip bir öneri hazırlandı.

F.Bahçe, 100. yılda süper bir kadro kurmak için harekete geçerken, büyük umutlarla alınan ve sürekli transfer teklifleri gelen Anelka'yı da istenilen rakamın verilmesi durumunda elden çıkarmayı düşünüyor. İngiliz kulübü Newcastle Unuted'in Fransız oyuncu için ısrarını sürdürmesi nedeniyle sarı-lacivertliler, Anelka'ya karşılık Emre Belözoğlu takasını gündeme getirecek. Bu takasta üste para da isteyen F.Bahçe, İngiliz kulübünün kabul etmesi durumunda hemen işi resmiyete dökecek. Fransız oyuncu, Newcastle United'e verilirse, sarı-lacivertliler, 100. yıl kadrosu için süper bir yabancıyı daha alabilecek. Emre'nin "F.Bahçe'ye gitmem' demem" sözleri transfer şansını artırıyor.

Avrupa Çıkarması

Almanya'nın Leverkusen takımında forma giyen Nowotny'nin de F.Bahçe'ye gelmek istediği bildirildi. Yöneticilerin, Denizlispor maçının ardından bu oyuncu için Almanya'ya gideceği öğrenildi. Buradan da Arsenalli Cole ve Real Madridli Roberto Carlos'un transferleri için İspanya ve İngiltere'ye geçilecek. F.Bahçe, Trabzonlu Fatih Tekke içinde resmi girişimlerde bulunma kararı alırken, bu oyuncuya bonservis ücreti olarak 3 milyon 500 bin avro ve Mehmet Yozgatlı ile Semih teklifi götürülecek. Golcü oyuncuya da yıllık 2 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunacak.

Kapıyı hiç kapatmadı

Emre Belözoğlu, geçtiğimiz yıl da F.Bahçe'nin transfer listesinin başındaydı. Ancak İnter'den ayrılırken, Newcastle'ın teklifini daha uygun bulup Ada'ya gitti. Yıldız futbolcu, transferine ilişkin soruları yanıtlarken, öncelikli tercihinin G.Saray olacağını ancak profesyonelce düşüneceğini söylemiş, "F.Bahçe'ye gitmeyeceğimi söyleyemem" diyerek kapıyı açık tutmuştu.

Şaş anlaşamazsa F.Bahçe'ye

F.Bahçe, teknik direktör Christoph Daum'un alınmasını istediği oyuncular arasında yer alan G.Saray'lı Hasan Şaş için bekleme kararı aldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Şaş'ın "Öncelikle kulübümle masaya oturmak istiyorum" sözlerinden sonra sarı-lacivertliler, bu transfer için deneyimli futbolcunun kulübüyle yapacağı görüşmeyi bekliyor. Hasan ile G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın önümüzdeki hafta yapacağı görüşmeden çıkacak sonuca göre sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyla ilgili tutumlarını netleştirecek.

Kendini Daum'a kabul ettiremedi

Bu sezon ligde Fenerbahçe formasıyla 24 maçta görev yapan Anelka, 10 gol atıp 4 de asist yaptı. Futbolcunun performansı yeterli görülmezken, hocası Daum'un da gitmesine sıcak baktığı belirtiliyor.

Selçuk'tan sonra Önder ile de anlaşma sağlandı

İç transferde de F.Bahçe oldukça hızlı gidiyor. Önceki gün sözleşmesi sona eren Selçuk ile 3 yıllığına anlaşan sarı-lacivertliler, dün de Önder Turacı ile 3 yıllık mukavele yenilemek için anlaştı. Aurelio'nun ise durumu belirsizliğini koruyor. Brezilyalı oyuncu uzlaşmaya yanaşmazsa ısrarcı olunmayacak.

Yeni Şafak
    Alıntıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence biraz hayali yazı. Nerden mi anladım hasan şaşın fb ye gelmesinden.
    Hasan şaşı istemiyoruzzz!!!!!!

Del Piero_10 Misafir

emre son noktayı koydu.3 sezon daha avrupada oynayıp gsye gelmek istiyorum.

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    Hasan zaten gelmeski size adam roma'ya gitmeye bile sıcak bakmıyor

Hasan fb de oynamak için can atıyor o sizi çok istiyor ......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    emre son noktayı koydu.3 sezon daha avrupada oynayıp gsye gelmek istiyorum.
    emre öle bisey demedi
    Dedigi su Türkiye den teklifler aldigim doru ama ben 3 - 4 sezon daha avrupada futbol oynamak istiyorum,Türkiye`ye döndügüm zaman oynayacagım takım Galatasaray da olabilir baska bir takımda olabilir sonucta ben profesyonel futbolcuyum.Dedi.

gönlümdeki takım galatasaray dedi galatasarayda olabilir demedi gönlümdeki lafı çok şeyi ifade ediyor zaten ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ama sonunda bi de Ben profesyonel futbolcuyum o anki şartlar neyi gerektirirse orda oynarım dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

hasan size geldide sizin istemeniz kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

gelemez zaten!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Anelka Fener için yararsız ..
    Hiç bi iyi performansını göremedim.
    Sahada sadece ben varım diyor.
    Fener'e gelmeden önce adı bile duyulmayan Nobre bile Anelka'dan daha iyi..
    Benim fikrim Anelka gitsin de kim gelirse gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

hasan şaşmı istemiyoruz!! fenerbahçeye en son gelecek adamdır hasan şaş

fatih akyel de öyleydi de gelince havalara uçtunuz....herkez öyle söylüyordu fatih gelemez yok fb li taraftar dövdü falan diyodunuz ....
    ayrıca h.şaş ı bir an istediğinizi düşün size gelir mi ..... ondan sonra gelmesin gibi bir yorum yapın ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

düşünmek bile istemiyorum. ben şahsen maçları izlemem eğer o oynarsa

ya arkadaşlar ne saçma bir tartışma ortamına döndürmüşsünüz. Hasan fenere gitmez fenerliler hasanı istemez. NOKTA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Helal sana hurmet bende onu açıklamaya çalıştım. Saolasın. NOKTA

Helal sana hurmet bende onu açıklamaya çalıştım. Saolasın. NOKTA
    herkes aynı şeyi söylüyo biri dayım diyo biri annemin abisi diyo boş bi tartışma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haber asparagas.Emre'nin Fenerbahçe'de oynayacağını zannetmiyorum.Hasan asla gitmez.

Default Tolga için girişim

F.Bahçe, sezon sonunda Shakhtar Donetsk'ten ayrılacak olan eski Trabzonsporlu Tolga Seyhan için atağa kalktı

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in Türk yıldızı Tolga Seyhan'ı da transfer listesine aldı. Geçtiğimiz sezon Trabzon'dan Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına giden Tolga için harekete geçilirken, milli stoperle G.Saray da ilgileniyor. Ukrayna'da gelecek sezon yabancı sayısının 7'ye indirilecek olması nedeniyle Tolga'nın Shakhtar'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Shakhtar'da şu an 18 yabancı bulunurken iki yıllık daha sözleşmesi olan Tolga'nın dönüşüne Trabzonspor'un da onay vermesi gerekiyor.

Kaynak : Fotomaç

Nesil
    2003

Default Fenerbahçe Transfer Haberleri

Fenerbahçe ile ilgili transfer haberlerini bu başlık altında toplayınız.

Quote Originally Posted by zargı
    hasan size geldide sizin istemeniz kaldı
    Bir kere Türkiye'deki her futbolcu F.Bahce'de oynamak ister.Ama biz Hasan'ı istemiyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

zaten fenerbahce fotomaça göre herkesi alıyo fotomaça kalsa bütün dünyadaki futbolcular fenerdeydi

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by OmuraK
    Bir kere Türkiye'deki her futbolcu F.Bahce'de oynamak ister.Ama biz Hasan'ı istemiyoruz.
    cok komik yaa

Quote Originally Posted by OmuraK
    olayı kapadık hala uzatma kardeşim. sürekli tartışma ortamı yaratıyosunuz. Hasan sizi istemiyo siz hasanı bu burda biter!!

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

tamam tolganın shaktardan ayrılması doğrudurda.. fenere gelmesi haberin fotomaçtan çıkması insanı şüpheye sokuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tolga'nın Fenerbahçe'ye transferine Trabzon izin vermeyebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

izin vermeyebilir deil kesinlikle izin vermez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bu ToLga nın transfer haberi nedeniyle kactane baslik acilmis

anelka bize daha faydalı sakın derim

Nesil