Alınacak sol açık için alternatif. Vargas ilk tercih.
Printable View
Almiron Juventus'a geri mi döndü :S
Mükemmel transfer Vidal. Şuan hali hazırda yükselişte olan ve alınabilecek en iyi MC'lerden biri :)
88 maç 55 gol mükemmel yahu. Eğer bu formunu sürdürürse Lazio'da da müthiş iş yapar Cisse.
FM'de mükemmel oluyor ama gerçekte hiç izlemedim. İçimden bir his çok başarılı olacak,potansiyeline ulaşacak diyor :)
Muslera'nın yerini doldurmasa da fena transfer değil bana göre...
cesena ilgileniyor takımda kalmaz.
Rossi belkide Juventus tarihinin en cılız forvet oyuncusu olacak.güçsüzlüğü bir yana hiçbir extra özelliği olmayan düz bir oyuncu.elinde Quagliarella varken Rossiye bu kadar para vermek bana hiç mantıklı gelmedi.Quag = 12m / Rossi = 25-30m..belki Rossinin yaşı avantaj fakat potansiyeli yok.birde italya gibi bir ligin en iyi takımında oynayacak.
07-08 - 27maç 11gol
08-09 - 30maç 12gol
09-10 - 34maç 10gol
10-11 - 36maç 18gol
bu kadar golü bende atarım.
Serie A ya döndüğümüzden beri ilk kez bu sezon kaliteli oyuncularla ilgileniyoruz.
Bence Bastos'un ilk tercih olması gerekir. Yetenek olarak daha ileri seviyede.
Juve için çok güzel transfer.
Melo'yu GSnin başına sardık yani. Hayırlısı olsun
NTV SPOR un sitesi Vidal haberini yazma gereği duymamış bile..
Melo geçen sene iyi performans sergileyen birkaç adamdan biriydi. Para kazanmadan onu göndermek Marotta'nın rezil hamlelerinden biri.
Kadro büyük ihtimalle böyle olacak
Buffon
Lichtsteiner - Bonucci - Chiellini - Ziegler
Krasic - Pirlo - Vidal - Bastos
Matri - Rossi
Kadro inanilmaz saglam.
Bence en iyi ihtimalle üçüncülüğü kovalar.
Milan'la şampiyonluk yolunda çekişecektir Juventus. Milan'ı tutarım ben İtalya'da ama küçüklüğümden beri Del Piero sağolsun Juventus'a sempatim vardır :) Bastos ve Rossi transferleri kesin mi?
Teşekkürler.
Rossi transferi çok yanlış. Adamın hiçbir özelliği yok. Matri, Rossi ne kadar götürür takımı meçhul.
takımın orta bölgesi çok rahat geçiliyor.Bonucci ve Barzagli yetersiz.Pirlo da defansif olarak geriye hızlı dönebilen bir yapıda değil.takım sahanın kaleden kaleye olan orta bölgesini hiç kullanamıyor.kanatlar iyi görünüyor fakat orta bölge gerçekten zayıf.defansta Chiellini'nin yanına agresif tek hamleli olmayan çevik bir stoper alınması gerekli yoksa yine hüsran olur.forvetler de yaratıcılıktan uzak italyan oyuncular zaten.umarım bu yetersiz kadroya birde Rossi gibi gereksiz bi transfer yapılmaz.Vucinic veya Lisandro Lopez teknik kapasitesi yüksek ve fiziksel olarak güçlü oyuncular oldukları için Rossi yerine tercih edilmesi gereken tipte oyuncular.Rossi Barcelona'da oynar ama Juventus'ta oynayamaz.sol açığa da ne Vargas ne Bastos alınmalı.içeri dışarı dribbling yapabilen bir oyuncu lazım.Krasic gibi sadece ileri koşu yapan adamları tutmak kolay fakat sağa sola deplase olabilen oyuncular her zaman avantaj.Bastos buna yakın oyuncu fakat devamlılığı olmadığı için Brezilya milli takımında da tutunamamıştı.
İtalyan şampiyonu Milan'ın terübeli yıldızı Gennaro Gattuso, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamalarda eski takım arkadaşı ve yakın dostu Kaka'yı yeniden Milan'da görmek istediğini söyledi.
http://www.yukleresim.com/images/729...8759035049.jpg
İtalya Seri A'nın son şampiyonu Milan'ın orta sahadaki savaşçısı Gennaro Gattuso, Corriere Dello Sport'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Eski takım arkadaşı ve yakın dostu Kaka'yı tekrar Milan formasıyla görmek istediğini dile getiren Gattuso, arkadaşının Milano'da yeniden doğabileceğini iddia etti. Kaka'nın teknik ,güçlü ve dayanıklı bir oyuncu olduğunu söyleyen tecrübeli orta saha, Kaka'nın fiziğinin Milano'da ayakta kalabilecek kadar iyi olduğunu öne sürdü.
"Jose Mourinho onu daha fazla Real Madrid'de istemiyor. Benim görüşüme göre Milan'la anlaşmak için maaşından da feragat edebilir" diyen hırçın oyuncu, Kaka ile ilgilenen Paris Saint Germain'in genel direktörü olan eski teknik direktörü Leonardo'ya da değinmeden edemedi ve eski teknik direktörünü " Beni alt yapıdaki bir çocuk gibi tehdit edeceğine beni düşünmediğini bana söylemesini tercih ederdim." diyerek eleştirdi.
Milan'ın kendisine çok iyi bir anlaşma verdiğini ama kendisinin de Milan için çok şey verdiğini söyledi. " Teklifleri reddettim çünkü para hayattaki her şey değil. Milano benim evim." diyerek kulübüne bağlılığını bir kez daha dile getirdi.
Juventus'a transfer olan Pirlo'nun eksikliğinin hissedileceğini söyleyen Gattuso, orta sahadaki eski partneri kalitesinde oyuncuları bulmanın artık çok zor olduğunu söyledi.
Milan'ın transfer etmek istediği Fabregas'ın da harika bir transfer olacağını söyleyen 33 yaşındaki yıldız, Milan'ın daha önceden transferini bitirdiği Mexes ve Taiwo'yu hala basına tanıtmamasının altında çok büyük bir transfer bombasının olabileceğini iddia etti.
İtalyan Serie A ekiplerinden Juventus'un 33 yaşındaki kalecisi Gianluigi Buffon, futbolu bıraktıktan sonra ABD ya da Çin milli takımlarının başına geçme hayali olduğunu dile getirdi.
http://www.yukleresim.com/images/065...2414318876.jpg
Serie A ekiplerinden Juventus'un başarılı kalecisi Gianluigi Buffon futbolu bıraktıktan sonra ABD ya da Çin milli takımlarından antrentör olmak istediğini belirtti.
Sky Sports'un haberine göre, transfer döneminde ismi Manchester City ve Roma ile anılan Buffon; "Üç ya da dört yıldır kafamda çılgın bir plan var. Futbolu bıraktıktan sonra ABD milli takımına ya da Çin milli takımına antrenör olmak istiyorum." şeklinde konuştu.
Bu iki hayalinden birisinin gerçek olması durumunda enteresan bir deneyim yaşayacağını dile getiren Buffon'un kulübü Juventus ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İtalya Ligi takımlarından Roma, Marsilya'nın Arjantinli sol beki Gabriel Heinze'yi bir yıllığına kadrosuna kattı.
http://www.yukleresim.com/images/986...2739853481.jpg
Serie A ekiplerinden Roma, Marsilya'dan ayrılan Arjantinli sol bek Gabriel Heinze'yi kadrosuna kattı.
Eski Real Madrid ve Manchester Unitedlı bir yıllık sözleşmeye imza atarken; "Geçmiş yıllarda bir çok büyük kulüp forması giydim ve şimdi de başka bir büyük kulüp olan Roma'ya geldim.Bu yüzden buraya gelmek için çok fazla düşünmedim" şeklinde konuştu.
33 yaşındaki futbolcunun transferin maliyeti hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
Roma formasını giymenin kendisi için bir onur olduğunu dile getiren Heinze, Başkent ekibinin Bojan Krkic, Jose Angel, Lamela ve teknik direktör Luis Enrique'nin ardından beşinci transferi oldu. Böylece Roma da Fulham'a giden Norveçli sol bek Jonh Arnie Riise'nin yerini Gabriel Heinze doldurmuş oldu.
Buffon FM'ye sarmış, hani şu küçük takımı alıp dünya devi yapma çabaları falan :D
İstemekle olsaydı bu işler şimdi Sabri Barcelona'da olurdu değil mi ama ?
Heinze da her sene farklı bir kulüpte ter dökmeye başladı. Siirt Jetpa'da bırakırsa futbolu kimse şaşırmasın .
Belliydi zaten birkaç yıldır kafasına taktığı bandajdan anlamıştım . Uzakdoğu ' ya merak saldığını ...