Bence 3te 3 yapacaz :)
Printable View
Bence 3te 3 yapacaz :)
Allahım sana geliyorum :D
Yahu ne yapıyorlar anlamıyorum oda alıcak 3m € yıllık sonra sat sata bilirsen.Adam gibi birini almıcaz bu gidişle.
Güiza bu takımdayken yabancı, iyi bir golcü getirmek zaten hata olur, takımın havasını bozar. Türkiye şartlarında düşünüldüğünde de alınabilecek, üstelik bu fiyata alınabilecek iyi oyunculardan Gökhan. Trabzon'da hep mutsuz bir görüntüsü vardı, yeniden heyecanını yakalayabilirse faydalı olur. Tabi ki takımın devamlı oyuncusu olamayacağını kendisi de biliyordur.
Semih ile yaşanan sıkıntıdan sonra muhtemelen sezon sonu yollar ayrılabilir. 3 tane gol kralı olması, üstelik tek forvet oynayan bir takımda olması kesinlikle sıkıntı yaratacaktır. Güiza satılırsa ki sanmıyorum ve satılmamalıdır, 2 yabancı hakkı doğacak. Gökhan alınırsa yabancı hakkı, oyunu çift yönlü oynayabilen bir orta sahadan yana kullanılacak gibi.
Alex'i de say abi.. 4 tane gol kralı olcak takımda .)
Alex gol atıyor en azından, O'nun harici 3 gol kralının attığı gol kadar atar herhalde tek başına.:p
Gokhan transferi bugun netlik kazanir. Buraki istemiyoruz taraftar olarak ama Senol hoca istiyor bakalim nolcak
Guiterrez imzayı attı. Bana göre Gökhan transferi bir iki gün içerisinde biter.
Antuda komlo teorisi yazdılar, Tanjevic istifa ettiken sonra açıklayacaklar Gökhan transferini diye.
Bir günde 2 haber çok fazla gelir bize :D
Gökhan arkadaşlarına veda etti!
FLAŞ... Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan golcü futbolcu Gökhan Ünal Trabzonsporlu arkadaşlarına veda etti. Resmi açıklama için Başkan Sadri Şener'in Kolombiya'dan dönmesini bekliyor.
Ayrıntılar birazdan...
Sporx
Bende haberi koymak için foruma girmiştim, önce davranmışsın. Transfer bitti diyebiliriz.
TS Asbaşkanı "Fenerbahçeyle prensipte anlaştık" dedi.
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos..._5417386_n.jpg
Yakışmadı adama forma :p
Gökhan Ünal Fenerbahçe'de
Trabzonsporlu Gökhan Ünal'ın transferi için oyuncuyla ve kulübüyle prensipte anlaşmaya varılmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kaynak:www.fenerbahce.org
Daha az önce girdim siteye haber yoktu : )
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=18310
Ceyhun Gülselam'ıda alsalar süper olur :p
Yahu kafa göz gircem bari Ceyhun'uda alın yahu :D
Umarım Trabzonda atamadığı golleri bizde atar. Hayırlısı olsun.
Mehmet Topuz ile tekrar yanyana oynayacak, birbirini çok iyi tanıyan 2 adamın beraber oynaması her zaman iyidir.
Birde Gökhan, biraz Semih ile Güiza karşımı bir oyuncu ama hala aradığımız forvet değil, şu Güiza yerine devasa bir forvet olsa fenamı olur...
Kariyerinin İlk Yılları
Kariyerine amatör olarak Kayaşsporda başladı.1999 yılında yine amatör olarak Gençlerbirliği’ne geçen Gökhan, 2000 yılında aynı kulüpte profesyonel oldu. Turkcell Süper Lig 'deki ilk golünü 18 yaşındayken 12 Mayıs 2000 tarihinde Kocaelispor 'a atmıştır. İlk zamanlar Gençlerbirliği 'nde fazla forma şansı bulamayan Gökhan 2001-2002 sezonunun ilk döneminde Gençlerbirliği Oftaş 'da, ikinci döneminde Ankaraspor oynamıştır.2002 de Kayserispor a transfer olmuş ancak 2002-2003 sezonunda Yimpaş Yozgatspor 'a kiralık olarak gönderilmiştir.
Kayserispor
Gökhan Ünal, Gençlerbirliği 'den ayrıldıktan sonra 19 Ağustos 2003 tarihinde Kayserispor ile anlaşmıştır. Turkcell Süper Lig 'de Kayserispor ile ilk golünü 21 Kasım 2004 tarihinde Denizlispor 'a atan Gökhan, yine aynı sezon (2004-05) oyuna sonradan girip, Galatasaray'a attığı 2 golle tanınmaya başladı. 2005-06 sezonunda çok başarılı bir sezon geçiren Gökhan, takımının ligi 5. bitirmesinde önemli rol oynadı ve 2005-06 sezonunu 25 gol atarak Turkcell Süper Lig'ni Gol Kralı olarak tamamladı.2006-2007 sezonuna İntertoto Kupası ile başlayan Gökhan Ünal şanssız bir sakatlık geçirerek 8 hafta sahalardan uzak kalmıştır.2006-2007 sezonunda 25 maçta 16 gol atmıştır.Kayserispor ile son olarak 2007-2008 sezonunda Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşayan Gökhan sezonu 11 gol ile kapatmıştır.3 Haziran 2008 'de ise Kayserispor ile yollarını ayırarak Trabzonspor'a transfer olmuştur. Trabzonspor'da 2008-2009 sezonunu 15 gol ile tamamlamıştır.2009-2010 yılında fenerbahçe transfer olmuştur
Milli Takım Kariyeri
Milli takımının formasını ilk kez 1 Mart 2006 tarihinde Çek Cumhuriyeti ile oynanan hazırlık maçında giyen Gökhan, ilk golünü ise, 28 Mayıs 2006 'da Estonya ile oynanan maçta atmıştır. Gökhan, 24 Mart 2007 tarihinde Pire 'de Yunanistan ile oynanan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçında ikinci golü atarak Millî Takımın tarihindeki 550. golünü kaydetti. İzmir'de 11 Şubat 2009 tarihinde oynanan Fildişi Sahilleri maçında attığı şık gol hala akıllardadır.2010 sezonunun devre arasında Fenerbahçe ye transfer olmuştur.
Kişisel
* 2005-2006 sezonu Turkcell Süper Ligi gol kralı (25 gol)
* A Millî Futbol Takımı'nın tarihindeki 550. golünü attı
Kayserispor
* Fortis Türkiye Kupası: 2007-08
* UEFA İntertoto Kupası: 2006
vikipedi.com
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos...1_891864_n.jpg
Semihi verdik mi ki :D
Sezon sonu Semih veya Güiza'nın gitmesi ihtimalini de hesaba katarsak ve eğer gerçekten istekli oynarsa ki Trabzon'da oynarken Umut ile kıyasladığımda, Umut en azından çabalıyor, uğraşıyor, Gökhan hiç mücadele etmiyor diye eleştirirdim sürekli. Yeniden motive olursa, Topuz'un olması O'nu daha da rahatlatırsa ve kendini yeniden ispatlamak için hırslı olursa faydası olacaktır.
Forvette hala ilk tercih Güiza bana göre. Semih ve Gökhan ne kadar zorlar onları göreceğiz.
29 Ocak 2008
Kulübümüz‚ Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal´ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Böylece rötarlı da olsa iki oyuncuyu da almış olduk. :} Forvette Güiza ve Semih haricinde alternatifimiz yoktu, iyi bir transfer oldu. Hatta eğer kafa olarak hazır bir Gökhan olursa Güiza ve Semih'le büyük forma savaşı verebilir. 7 ve 11 numaralı formalar boş; büyük ihtimalle 11'i alır. Kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun. Hoşgeldin Gökhan Ünal.
Allah yolunu acik etsin bizde yapamadigi patlamayi Fenerbahcede yapacak Gokhan bundan eminim
Gökhan Ünal hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.Bakalım kendisini toparlayıp tekrar eski günlerini yaşatabilecek mi..
Şimdi sıra geldi yabancı transferine. Aslında Deivid ile de yollar ayrılabilir ama Deivid yedek kaldığında sorun çıkarmayan bir oyuncu olduğundan sanırım tutuluyor kadroda. Gelecek oyuncu da muhtemelen yıldız olmayan, çok genç ve gelecek vaad etmeyen, orta yaşlarda, yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir orta saha oyuncusu olacaktır.
Aziz Yıldırım kulüpler birliğini bırakmayıp şu yabancı olayını da bir çözüme kavuştursun, sonra bıraksın.:D
Gökhan'ın satılmasına üzülmedim açıkcası.Kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen bizde yapamadı.Bu kadar transfer haberinden sonrada yapabileceğini sanmıyordum.Bizde kalsaydı yine varlığı ile yokluğu farkedilmezdi.Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye..
Burak Yılmaz'ı parayla satıp , Stoke'ye Kazım ve para verip Tuncayı alabilirdik
İyi bir gol kaçırma makinesi... Tek forvet oynayan bir takım için çok gereksiz bir oyuncu.
Şimdiden allah sabırlar versin Güiza-Gökhan Ünal ikilisinin kahrını çekeceklere...
Devre arası için iyi transfer bence...
Hayırlısı olsun.Yararlı olacağına dair en ufak bir umudum bile yok,umarım mahcup olurum.
Hayırlısı olsun izleyip görücez önceden bilemeyiz ne kadar başarılı olacağını sezon başından beri formu düşüktü bir türlü kendini toparlayamadı bakalım tekrar eski formuna dönebilecek mi?...
Hayırlı olsun ne diyelim..İnşallah kendisinden beklenen patlamayı bizde yapar..
Aslına bakarsak,yönetim tarafından alınmış büyük bir risk Gökhan Ünal. Risk almak iyidir. Kötüde çıkabilir, ama patlamayı yapar ise? İyi iş yaptı yönetim.
gökhan uefa'da oynayamayacak ama.iyi oynarsa bu sorunu da var:)
Fener en iyisini yaptı bence eğer Gökhan eski performansına dönerse FB'nin gol sorunu çözülebilir...
Bu sessizlik hayra alamet değil ben söyleyeyim :p
Fm'de işinize yarar :D