Sayfa 191 / 896 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
5,701 ile 5,730 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

29 Ocak 2008

Kulübümüz‚ Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal´ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Böylece rötarlı da olsa iki oyuncuyu da almış olduk. :} Forvette Güiza ve Semih haricinde alternatifimiz yoktu, iyi bir transfer oldu. Hatta eğer kafa olarak hazır bir Gökhan olursa Güiza ve Semih'le büyük forma savaşı verebilir. 7 ve 11 numaralı formalar boş; büyük ihtimalle 11'i alır. Kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun. Hoşgeldin Gökhan Ünal.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    29 Ocak 2008

Kulübümüz‚ Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal´ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Böylece rötarlı da olsa iki oyuncuyu da almış olduk. :} Forvette Güiza ve Semih haricinde alternatifimiz yoktu, iyi bir transfer oldu. Hatta eğer kafa olarak hazır bir Gökhan olursa Güiza ve Semih'le büyük forma savaşı verebilir. Kulübümüze hayırlı, uğur olsun. Hoşgeldin Gökhan Ünal.
    Zamanında Gökhan ve Mehmet Fenerbahçede diye haber yapan gazeteler yarın biz demiştik diye manşet atmasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Zamanında Gökhan ve Mehmet Fenerbahçede diye haber yapan gazeteler yarın biz demiştik diye manşet atmasınlar
    Kesin atarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Allah yolunu acik etsin bizde yapamadigi patlamayi Fenerbahcede yapacak Gokhan bundan eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gökhan Ünal hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.Bakalım kendisini toparlayıp tekrar eski günlerini yaşatabilecek mi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi sıra geldi yabancı transferine. Aslında Deivid ile de yollar ayrılabilir ama Deivid yedek kaldığında sorun çıkarmayan bir oyuncu olduğundan sanırım tutuluyor kadroda. Gelecek oyuncu da muhtemelen yıldız olmayan, çok genç ve gelecek vaad etmeyen, orta yaşlarda, yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir orta saha oyuncusu olacaktır.

Aziz Yıldırım kulüpler birliğini bırakmayıp şu yabancı olayını da bir çözüme kavuştursun, sonra bıraksın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gökhan'ın satılmasına üzülmedim açıkcası.Kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen bizde yapamadı.Bu kadar transfer haberinden sonrada yapabileceğini sanmıyordum.Bizde kalsaydı yine varlığı ile yokluğu farkedilmezdi.Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Burak Yılmaz'ı parayla satıp , Stoke'ye Kazım ve para verip Tuncayı alabilirdik

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

İyi bir gol kaçırma makinesi... Tek forvet oynayan bir takım için çok gereksiz bir oyuncu.

Şimdiden allah sabırlar versin Güiza-Gökhan Ünal ikilisinin kahrını çekeceklere...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devre arası için iyi transfer bence...

Hayırlısı olsun.Yararlı olacağına dair en ufak bir umudum bile yok,umarım mahcup olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayırlısı olsun izleyip görücez önceden bilemeyiz ne kadar başarılı olacağını sezon başından beri formu düşüktü bir türlü kendini toparlayamadı bakalım tekrar eski formuna dönebilecek mi?...

Hayırlı olsun ne diyelim..İnşallah kendisinden beklenen patlamayı bizde yapar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslına bakarsak,yönetim tarafından alınmış büyük bir risk Gökhan Ünal. Risk almak iyidir. Kötüde çıkabilir, ama patlamayı yapar ise? İyi iş yaptı yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gökhan uefa'da oynayamayacak ama.iyi oynarsa bu sorunu da var

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Aslına bakarsak,yönetim tarafından alınmış büyük bir risk Gökhan Ünal. Risk almak iyidir. Kötüde çıkabilir, ama patlamayı yapar ise? İyi iş yaptı yönetim.
    Aynen. Ya eski Gökhan olucak ya da Trabzon da ki umarım ilk seçenek olur. Eski günlerine dönerse çok yararlı olur. Bu konuda en büyük güvencem M.Topuz belki o Gökhan'ı eski Gökhan yapar : )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fener en iyisini yaptı bence eğer Gökhan eski performansına dönerse FB'nin gol sorunu çözülebilir...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu sessizlik hayra alamet değil ben söyleyeyim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fm'de işinize yarar
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Fm'de işinize yarar
    Evet FM'de baya atıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

ben Gökhan a sonuna kadar inanıyorum başarılı olacaktır...güzel transfer..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bana Kalırsa vasat bir transfer ama izlemedn yorum yapmak yanlıs olur..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kayseri'den ilk ayrıldığından beri diyorum Gökhan bir büyük takımın gol yükünü çekemez diye. Göründü ki Trabzon'un bile istenilen düzeyde çekemedi şimdi ise Semih'in bile doğru düzgün oynayamadığı bir büyük takıma geldi. İşi gerçekten çok zor. Pek fazla etkili olacağını zannetmiyorum.

Hayırlı olsun yine de.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Del Piero_10 Misafir

Gökhan Ünal bence gereksiz oldu. Semih'in de ayrılma vakti gelmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şahsen Semih gibi birisi varken Gökhan Ünal'ı alıyorsak Semih'e haksızlık ediyoruz.. Ben olsam 2 dakika daha Fenerde durmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bana kalırsa bu transferdeki amaç, forvet hattında rekabeti yükseltmektir ve bence doğru yapılmıştır.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alican sende ha GS alabilseydi farklı konuşurdun:d

Gökhan gitti Burak alındı ne fark etti sorarım başkana.Birde 5 m€dan aşağı satılmıcak deniyordu.Ben hiç istemiyorum Burak gelsin.Kazım olsaydı daha iyi olurdu en azından disiğlinsiz ama Yattara gelene kadar oynardı gelincede o mevkide rekabet olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Al Güiza'yı vur Gökhan'a. Ne farkı var bu iki oyuncunun arasında. Fenerbahçe çok yanlış bi politika uyguladı. Mehmet Batdal'ı alsalardı daha yerinde transfer olurdu...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizim yönetimde almak istedi ama cepte akrep olduğundan alamdı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Al Güiza'yı vur Gökhan'a. Ne farkı var bu iki oyuncunun arasında. Fenerbahçe çok yanlış bi politika uyguladı. Mehmet Batdal'ı alsalardı daha yerinde transfer olurdu...
    Mehmet Batdal çok ağır, en kötü hamle yavaş bir pivot santrafor ile oynamak olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri