R.Madrid'te orta saha dolu.RVDV gidecekse yedek olur.O kadar orta saha varken zor sıra gelir ona.
Printable View
R.Madrid'te orta saha dolu.RVDV gidecekse yedek olur.O kadar orta saha varken zor sıra gelir ona.
bence süper bir transfer.bu arada real madrid hollanda ya dönüyor:D.robben sneıjder drenthe ve nistelrooydan sonra bir hollanda lı dah
Arsenal'in genç yıldızı 15 Milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer oluyor.
Yeni sezona yepyeni bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Katalan ekibi Barcelona, Arsenal'den Alexander Hleb'in transferi konusunda İngiliz ekibiyle anlaşmaya vardı.
İspanyol basınında yer alan haberlerde transferin Barcelona'ya 15 milyon euroya mal olacağı ifade ediliyor. 27 yaşındaki Belaruslu futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'e artık takımda kalmak istemediğini söylediğini açıklamıştı.
Hleb, Arsenal'e 2005 yılından Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart'tan transfer edilmişti.
Spor3
Arsenal'in genç yıldızı :D
Çok ilginç bir transfer Barca adına Gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum ...
Barca Hleb'i ne yapacak ki? Gereksiz bir transfer olmuş eğer doğru ise.
Bir transfer ancak bu kadar gereksiz olabilirdi..
http://www.marca.com/ficheros/marca/..._120608_ES.jpg
Marca'da görünce bu haberi şaşırdım, gerçekten büyük bir transfer olur, daha önce de Real Madrid istemiş, ancak alamamıştı sanırım. At Madrid ile de son günlerde anılıyordu van der Vaart ama hakettiği bir kulübe gidecek eğer transfer gerçekleşirse, bedel de epey büyük ama genç ve kaliteli bir futbolcu, uzun yıllar R.Madrid'e hizmet edebilir.
Hayrlı olsun. Umarım eski günlerine dönebilir Javier.
Mavuba en iyisini yapmış. Kendini gösterebileceği bir takıma gitmiş...
Başarılı olacağını sanmıyorum.
Getafe'de yaptıkları ortada,bu yıl bize benzer bir başarıya büyük bir takımda ulaşıp ulaşamayacağını gösterecek
REALE olan sempatim 2 kat arttı
Robinho ve Saviola gibi gücsüz,zayif forvetler avrupada is yapmaz.. avrupali defanslara karsi etkisiz kalirlar... bana göre gereksiz ve sacma bir transfer olmus.. saviola yi alacaklarina,drogba gibi fizigi kuvvetli bitiriciligi iyi bir oyuncu alsalardi.. neyse is isten gecmis (: hayirli olsun..
bence bal gibi de iş yaparlar.hız desen var teknik desen var yetenek desen var bu oyuncular iş yapar.tabi bu benim görüşüm.saviola çok katkı sağlayacaktır robinho da öyle.saviola zaten hep iyiydi.riijkaard denen şahsiyet ondan yararlanmadı.barça taraftarları hep savioladan yanaydı ama torpilli riijkard ın dediği oldu.ama italya ve ingiltere ligi olsaydı fizik,güç çok daha ön planda olurdu.
Real Betis, Sporting Lİzbon'un milli kalecisi Ricardo Pereira’yı 3 milyon avro karşılığında transfer etmek üzere.
31 yaşındaki kaleci bugün sağlık kontolünden geçti ve iki tarafın bonservis bedelinde anlaşmasından sonra basına tanıtılacak.
Héctor Cúper’in takımın başına geçmesiyle kaleci arayışlarını hızlandıran Betis, Francesco Toldo, Jerzy Dudek, Diego Alves Carreira ve Marco Storari’den red cevabı almışı.
Ricardo bugün Sporting’le idmana çıkmadı ve Sevilla’ya gelerek sağlık kontolünden geçti.
Betis, Sporting’de bir yıl daha sözleşmesi bulunan kaleci için Portekiz kulübüne 3 milyon avro ödeyecek.
Geçen yıl kümede kalma savaşı veren Betis’in kalesini Pedro Contreras ve Toni Doblas koruyorlardı.
Ricardo, Mark González ve Mariano Pavone’dan sonra Betis’in 3.yeni transferi olacak.
ricardo iyi kalecidir.betis in pavone yi aldığını bilmiyordum çok kaliteli bir golcü.sobisle iyi bir ikili olurlar.betis iyi yolda.kanatlarda da mark gonzalez ve odonkor var.ricardo da gelirse çok iyi olur.zaten teknik direktörleri hector cuper oldu.betis iyi yerlere gelebilir.
Ronaldinho gideceğine göre (büyük bir ihtimalle) kadroda alternatilerin çoğalması adına isabetli bir transfer diye düşünüyorum..
Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen kaleci Morgan De Sanctis, La Liga ekiplerinden Sevilla'ya transfer oldu. Basına tanıtılan 30 yaşındaki kaleci Sevilla'ya kupa kazanmak için geldiğini belirterek, "Sevilla'ya geldim çünkü artık başarılar elde etmek ve kupa kazanmak istiyorum. Udinese'de bunlar olmuyordu. 30 yaşında Sevilla gibi önemli bir kulübe transfer olmak büyük bir olay. Bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum" diye konuştu.
2010 yılına kadar sözleşme imzalayan İtalyan kaleci, takımın 1. kalecisi Palop ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise, "Palop dünyanın en iyi kalecilerinden biri ama 33 yaşında, aramızda tatlı bir rekabet olacak. Ben sorun çıkaran bir insan değilim o yüzden formayı kim hakediyorsa o giyer" şeklinde cevap verdi.1.90 boyundaki kaleci, Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri olarak kabul ediliyor.
Ricardo süper kaleci alırlarsa iyi iş yaparlar:)
çok hızlı bir oyuncu ama barselonada oynayamaz
bence barcelona gibi takımın inanılmaz kötü transfer yaptığını düşünüyorum.barcelona nın transfer politikasını beğeniyordum ama inanılmaz kötü ve gereksiz bir transfer.bence hleb barça da 18 e bile giremez barcelona kazık yemiş:D:D:D:D
Vieira'nın veliahtı Villarreal'de. Güzel bir transfer. Mavuba kendini gösterir.
Yine şike var bu transferin içinde. Fenerli yöneticiler Real'le anlaştı. O yüzden biz de alamadık Saviola'yı.:(:mad:
Ricardo gibi kaleciler İspanya'da oynayamaz.
Barca'da fazla iş yapacağını sanmıyorum ama hayırlı olsun..
arkadaşlar akşam akşam saçmalamayın yahuu ..
adamlar dünyanın en büyük kulübü bir iki yöneticinin lafıyla sırf oyuncuyu biz almayalım die o kadar para mı vercekler ??
Milletde para çok.Nereye transfer yapacaklarını bilmiyorlar.
hleb öyle extra bir oyuncu değil bence arsenal gibi takım oyunu oynayan bir takımda başarılı olmuştu barca'da o kadar başarılı olabileceğini sanmıyorum
Alternatif kanat oyuncusu oldu fena transfer değil...
Güzel kadro kurdu Real Dinamik ßir turuncu orta saha + Avrupanın en iyi 5-6 forvetinden ßiri Nistelrooy...
R.madrid için o kadar iyi transfer degil bence ama R.madrid 2 senedir 1 transferini beyendim oda SNEJDER harika bi oyuncu.