Ronaldinho gideceğine göre (büyük bir ihtimalle) kadroda alternatilerin çoğalması adına isabetli bir transfer diye düşünüyorum..
Ronaldinho gideceğine göre (büyük bir ihtimalle) kadroda alternatilerin çoğalması adına isabetli bir transfer diye düşünüyorum..
Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen kaleci Morgan De Sanctis, La Liga ekiplerinden Sevilla'ya transfer oldu. Basına tanıtılan 30 yaşındaki kaleci Sevilla'ya kupa kazanmak için geldiğini belirterek, "Sevilla'ya geldim çünkü artık başarılar elde etmek ve kupa kazanmak istiyorum. Udinese'de bunlar olmuyordu. 30 yaşında Sevilla gibi önemli bir kulübe transfer olmak büyük bir olay. Bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum" diye konuştu.
2010 yılına kadar sözleşme imzalayan İtalyan kaleci, takımın 1. kalecisi Palop ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise, "Palop dünyanın en iyi kalecilerinden biri ama 33 yaşında, aramızda tatlı bir rekabet olacak. Ben sorun çıkaran bir insan değilim o yüzden formayı kim hakediyorsa o giyer" şeklinde cevap verdi.1.90 boyundaki kaleci, Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri olarak kabul ediliyor.
Ricardo süper kaleci alırlarsa iyi iş yaparlar![]()
çok hızlı bir oyuncu ama barselonada oynayamaz
bence barcelona gibi takımın inanılmaz kötü transfer yaptığını düşünüyorum.barcelona nın transfer politikasını beğeniyordum ama inanılmaz kötü ve gereksiz bir transfer.bence hleb barça da 18 e bile giremez barcelona kazık yemiş![]()
Vieira'nın veliahtı Villarreal'de. Güzel bir transfer. Mavuba kendini gösterir.
Yine şike var bu transferin içinde. Fenerli yöneticiler Real'le anlaştı. O yüzden biz de alamadık Saviola'yı.![]()
Ricardo gibi kaleciler İspanya'da oynayamaz.
Barca'da fazla iş yapacağını sanmıyorum ama hayırlı olsun..
arkadaşlar akşam akşam saçmalamayın yahuu ..
adamlar dünyanın en büyük kulübü bir iki yöneticinin lafıyla sırf oyuncuyu biz almayalım die o kadar para mı vercekler ??
Milletde para çok.Nereye transfer yapacaklarını bilmiyorlar.
hleb öyle extra bir oyuncu değil bence arsenal gibi takım oyunu oynayan bir takımda başarılı olmuştu barca'da o kadar başarılı olabileceğini sanmıyorum
Alternatif kanat oyuncusu oldu fena transfer değil...
Güzel kadro kurdu Real Dinamik ßir turuncu orta saha + Avrupanın en iyi 5-6 forvetinden ßiri Nistelrooy...
R.madrid için o kadar iyi transfer degil bence ama R.madrid 2 senedir 1 transferini beyendim oda SNEJDER harika bi oyuncu.
Daha dün hamburgda mutluyum diyodu hayırlı olsun Madrid yine iyi transfer yaptı
ben pek beğenmiyorum bu adamı
Çok iyi transfer gerçekten, Galatasaray'a bekliyorduk ama Real Madrid'e gittiYahu bizim medya gerçekten çok kaliteli, bir kez daha anladık
![]()
Yılın en iyi transferlerinden biri, gelecekte Brezilya Milli Takımının vazgeçilmezi olacak, gerçekten çok iyi bir transfer, ödenen rakam da 28 milyon Euro, çok astronomik bir rakam, R.Madrid'den bu beklenirdiÖnümüzdeki sene de şampiyon olacaklar.
Çok para verilmiş.Yazık!..
Bu takastan iki takımda zararlı çıkar.
Blatter
Blatter: "Ronaldo gitmek istiyorsa ne tutuyorsunuz?"
Blatter, Sky Sports'a yaptığı açıklamada, dünyada birçok kulubün oyuncuları uzun süreli sözleşmelerle kendilerine bağlayıp, başka kulüplere gitmelerinin yolunu kesmeye çalışmalarından yakındı.
“Oyuncuların transfer edilip, satın alındığı futbolda modern kölelik hakimdir” diyen Blatter, FIFA'nın, bu uygulamanın önüne geçmek için çalışmalar yapıldığını bildirdi. Blatter ayrıca, söz konusu düzenlemeler ile yaşı ilerleyen oyunculara, kulüplerine tazminat ödemeleri şartıyla mevcut sözleşmelerini 2-3 yıl sonra fesh etme fırsatı verileceğini ifade etti.
Manchester United'ın Portekizli forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'e gitmek istemesine rağmen kulübünün bunu engellemeye çalışmasıyla ilgili bir soru üzerine ise Blatter, şunları söyledi:
“İngiliz kulübü Ronaldo'nun gitmesine izin vermeli. Bir oyuncu, başka bir kulüpte oynamak istiyorsa buna bir çözüm bulunmalı. Mutlu olmadığı bir kulüpte oynamasının, ne oyuncu ne de kulüp için bir faydası vardır.”
goal.com
C.Ronaldo
Ronaldo: 'Blatter'a katılıyorum'
Blatter'ın 'Ronaldo, Real'e gitmek istiyorsa gitsin' açıklamasına Ronaldo hak verdiğini dile getirdi.
Blatter'ın yaptığı 'Bırakın geleceğini Ronaldo belirlesin' açıklamasına, Cristiano Ronaldo tamamiyle katıldığını belirtti. Günümüzde futbolun 'modern köleliğe' benzediğini söyleyen Blatter hakkında konuşan Portekizli yıldız "FIFA Başkanı'na katılıyorum. Bence haklı ve bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum" diye konuştu.
goal.com
Ronaldo sonunu getirmek istiyorsa gitsin Madrid'e.
Beckham'ın yolundan gitmek istiyor anlaşılan![]()