Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 191 / 422 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
5,701 ile 5,730 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Sheriff Misafir

Ronaldinho gideceğine göre (büyük bir ihtimalle) kadroda alternatilerin çoğalması adına isabetli bir transfer diye düşünüyorum..

Post De Sanctis Sevilla da...

Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen kaleci Morgan De Sanctis, La Liga ekiplerinden Sevilla'ya transfer oldu. Basına tanıtılan 30 yaşındaki kaleci Sevilla'ya kupa kazanmak için geldiğini belirterek, "Sevilla'ya geldim çünkü artık başarılar elde etmek ve kupa kazanmak istiyorum. Udinese'de bunlar olmuyordu. 30 yaşında Sevilla gibi önemli bir kulübe transfer olmak büyük bir olay. Bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum" diye konuştu.

2010 yılına kadar sözleşme imzalayan İtalyan kaleci, takımın 1. kalecisi Palop ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise, "Palop dünyanın en iyi kalecilerinden biri ama 33 yaşında, aramızda tatlı bir rekabet olacak. Ben sorun çıkaran bir insan değilim o yüzden formayı kim hakediyorsa o giyer" şeklinde cevap verdi.1.90 boyundaki kaleci, Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri olarak kabul ediliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ricardo süper kaleci alırlarsa iyi iş yaparlar

4. Default

çok hızlı bir oyuncu ama barselonada oynayamaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence barcelona gibi takımın inanılmaz kötü transfer yaptığını düşünüyorum.barcelona nın transfer politikasını beğeniyordum ama inanılmaz kötü ve gereksiz bir transfer.bence hleb barça da 18 e bile giremez barcelona kazık yemiş

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    her zaman o tip pozisyonları ingilterede bulamaz ve her zaman o kadar penaltı kullanamaz.birazda istikrar lazım
    Premier Lig bu her an her şey olabilir.

omer-faruk-14 Misafir

Vieira'nın veliahtı Villarreal'de. Güzel bir transfer. Mavuba kendini gösterir.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Brezilyalı defans oyuncularına ödenen paralara acıyorum...
    Acımaktan da öte. O parayı bana verseler keşke.

omer-faruk-14 Misafir

Yine şike var bu transferin içinde. Fenerli yöneticiler Real'le anlaştı. O yüzden biz de alamadık Saviola'yı.

omer-faruk-14 Misafir

Ricardo gibi kaleciler İspanya'da oynayamaz.

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Yine şike var bu transferin içinde. Fenerli yöneticiler Real'le anlaştı. O yüzden biz de alamadık Saviola'yı.
    sen bunu yazarken ciddimisin ??
    yine bi tartışma çıkarıcaksın ciddiysen bende galatasaraylıyım ama real madrid gibi bi takım fenerbahçeli yöneticilerin sözüyle mi hareket edicek ??
    ayrıca fenerli yöneticilerin de böle bişi yapacaını zannetmiorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

Quote Originally Posted by SefaReis66 View Post
    sen bunu yazarken ciddimisin ??
    yine bi tartışma çıkarıcaksın ciddiysen bende galatasaraylıyım ama real madrid gibi bi takım fenerbahçeli yöneticilerin sözüyle mi hareket edicek ??
    ayrıca fenerli yöneticilerin de böle bişi yapacaını zannetmiorum ..
    neden olmasın
    realle fenerin arası iyidir
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barca'da fazla iş yapacağını sanmıyorum ama hayırlı olsun..

arkadaşlar akşam akşam saçmalamayın yahuu ..
    adamlar dünyanın en büyük kulübü bir iki yöneticinin lafıyla sırf oyuncuyu biz almayalım die o kadar para mı vercekler ??

Milletde para çok.Nereye transfer yapacaklarını bilmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kluise72 View Post
    neden olmasın
    realle fenerin arası iyidir
    Dogrudur

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

hleb öyle extra bir oyuncu değil bence arsenal gibi takım oyunu oynayan bir takımda başarılı olmuştu barca'da o kadar başarılı olabileceğini sanmıyorum

Alternatif kanat oyuncusu oldu fena transfer değil...

Güzel kadro kurdu Real Dinamik ßir turuncu orta saha + Avrupanın en iyi 5-6 forvetinden ßiri Nistelrooy...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

R.madrid için o kadar iyi transfer degil bence ama R.madrid 2 senedir 1 transferini beyendim oda SNEJDER harika bi oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Daha dün hamburgda mutluyum diyodu hayırlı olsun Madrid yine iyi transfer yaptı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ben pek beğenmiyorum bu adamı

Çok iyi transfer gerçekten, Galatasaray'a bekliyorduk ama Real Madrid'e gitti Yahu bizim medya gerçekten çok kaliteli, bir kez daha anladık

Yılın en iyi transferlerinden biri, gelecekte Brezilya Milli Takımının vazgeçilmezi olacak, gerçekten çok iyi bir transfer, ödenen rakam da 28 milyon Euro, çok astronomik bir rakam, R.Madrid'den bu beklenirdi Önümüzdeki sene de şampiyon olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Çok para verilmiş.Yazık!..

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Bu takastan iki takımda zararlı çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Önce Blatter sonra Ronaldo Konuştu Ortalık Karıştı!

Blatter

Blatter: "Ronaldo gitmek istiyorsa ne tutuyorsunuz?"

Blatter, Sky Sports'a yaptığı açıklamada, dünyada birçok kulubün oyuncuları uzun süreli sözleşmelerle kendilerine bağlayıp, başka kulüplere gitmelerinin yolunu kesmeye çalışmalarından yakındı.

“Oyuncuların transfer edilip, satın alındığı futbolda modern kölelik hakimdir” diyen Blatter, FIFA'nın, bu uygulamanın önüne geçmek için çalışmalar yapıldığını bildirdi. Blatter ayrıca, söz konusu düzenlemeler ile yaşı ilerleyen oyunculara, kulüplerine tazminat ödemeleri şartıyla mevcut sözleşmelerini 2-3 yıl sonra fesh etme fırsatı verileceğini ifade etti.
    Manchester United'ın Portekizli forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'e gitmek istemesine rağmen kulübünün bunu engellemeye çalışmasıyla ilgili bir soru üzerine ise Blatter, şunları söyledi:

“İngiliz kulübü Ronaldo'nun gitmesine izin vermeli. Bir oyuncu, başka bir kulüpte oynamak istiyorsa buna bir çözüm bulunmalı. Mutlu olmadığı bir kulüpte oynamasının, ne oyuncu ne de kulüp için bir faydası vardır.”

goal.com

C.Ronaldo

Ronaldo: 'Blatter'a katılıyorum'

Blatter'ın 'Ronaldo, Real'e gitmek istiyorsa gitsin' açıklamasına Ronaldo hak verdiğini dile getirdi.

Blatter'ın yaptığı 'Bırakın geleceğini Ronaldo belirlesin' açıklamasına, Cristiano Ronaldo tamamiyle katıldığını belirtti. Günümüzde futbolun 'modern köleliğe' benzediğini söyleyen Blatter hakkında konuşan Portekizli yıldız "FIFA Başkanı'na katılıyorum. Bence haklı ve bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ronaldo sonunu getirmek istiyorsa gitsin Madrid'e.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Şans ve Barcanın beceriksizliği Real'i şampiyon yaptı ...
    Bu ne şans tır nede Barca'nın beceriksizliği

Sahaya çıktılar 3 puanı aldılar Şampiyon oldular bu her böyle olmasada sonuçta onlar şampiyon oldu.

Senin buna ''şans'' diyerek bütün seneki emeklerini 2saniyede harcaman demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beckham'ın yolundan gitmek istiyor anlaşılan

Mesaj Yetkileri