güzel oldu bence:)
Printable View
güzel oldu bence:)
Yaşasın Kafe Turksportal :)
zaten sitede bir turkcelestirme calismasi var su ara iyi oldu boylede semsi senin nick degisecek sanirim dimi...ya arada bende degistireilirmiyim acaba dedim ama sayin yonetici mumkun degil dedi :(
yaw üzülme biz seni böyle tanıdık emre üzülme:)
eyvallah kardes bole tanindik napalim bole devam gerci menun olmadigimdan degil memnunum aslinda nickimden..
ee neden değiştirmek istiyorsun
sole daha civcivli bisey yapiyim diyodum ama :D ya emre1502 gibi bisey yapsam diyodum ama neyse canim boylede iyi.ya ofsayttan gol yedin frankfurta elendim kupada deli olcam bu hakemlerin alayi eyyamci ya.
hangi takımsın
munchen abi.dortmundada yenildim yaw. :D bide semsi dun bitanesiyle atistik baya forumda su konuya baksana herif almis takimlari 31=0 yenmis valla ben yonetmiyom diyo kitledim ama herifi bak gelemedi hala :D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=35402
olum bayern le nasıl yeniliyon:D
yaw ne bilim iste yeniliyom.cemin taktiklerden birini kullaniyorum bakalim nasil sonuc vercek diye ama biraz alisma donemi sanirim :D
selamlar arkideşler yeni KAFE güzel olmuş:D
a.s kardeş hoşgelmişin kafemize :D
Selamun Aleyküm Beyler Burası Tutmadımı yaa :)
Kuşluğu bari Ben Açayım :)
Selam beyler nasılsınız
evet galiba kimseler yok biraz hareketlenin
Ben Kaçar Bu gün çok yorucu bir 3 puan Aldık :) Artık uyuyayım :) Hadi Hayırlı Geceler.. ;;)
mesaj sayısı değilde okul :)
İyi geceler bu arada K.Erciyesspor,Beşiktaş ve Trabzonspor a tebrikler özelliklede Erciyesspor a final oynarsa Uefa dalar
ben kapatayım bari:D
Biz de tekrar açalım bari kuşluğu. 2-3 gün sonra da biri kapatır herhalde :p
Nasılsın aliihsandikmen.
Gündüz pek iyi değildim ama gece oldu kendime geldim :) İyiyim çok şükür, sen nasılsın?
Merhabalar arkadaşlar :)
Hoşbulduk HOP:)
Napiyorsun bakayım
selamlar arkadaslar :)
a.s arkadaşım...