güzel oldu bence![]()
güzel oldu bence![]()
So what?
Saike
Yaşasın Kafe Turksportal![]()
zaten sitede bir turkcelestirme calismasi var su ara iyi oldu boylede semsi senin nick degisecek sanirim dimi...ya arada bende degistireilirmiyim acaba dedim ama sayin yonetici mumkun degil dedi![]()
yaw üzülme biz seni böyle tanıdık emre üzülme![]()
So what?
Saike
eyvallah kardes bole tanindik napalim bole devam gerci menun olmadigimdan degil memnunum aslinda nickimden..
ee neden değiştirmek istiyorsun
So what?
Saike
sole daha civcivli bisey yapiyim diyodum amaya emre1502 gibi bisey yapsam diyodum ama neyse canim boylede iyi.ya ofsayttan gol yedin frankfurta elendim kupada deli olcam bu hakemlerin alayi eyyamci ya.
hangi takımsın
So what?
Saike
munchen abi.dortmundada yenildim yaw.bide semsi dun bitanesiyle atistik baya forumda su konuya baksana herif almis takimlari 31=0 yenmis valla ben yonetmiyom diyo kitledim ama herifi bak gelemedi hala
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=35402
olum bayern le nasıl yeniliyon![]()
So what?
Saike
yaw ne bilim iste yeniliyom.cemin taktiklerden birini kullaniyorum bakalim nasil sonuc vercek diye ama biraz alisma donemi sanirim![]()
selamlar arkideşler yeni KAFE güzel olmuş![]()
a.s kardeş hoşgelmişin kafemize![]()
Selamun Aleyküm Beyler Burası Tutmadımı yaa![]()
Kuşluğu bari Ben Açayım![]()
Selam beyler nasılsınız
evet galiba kimseler yok biraz hareketlenin
Ben Kaçar Bu gün çok yorucu bir 3 puan AldıkArtık uyuyayım
Hadi Hayırlı Geceler..
![]()
mesaj sayısı değilde okul![]()
İyi geceler bu arada K.Erciyesspor,Beşiktaş ve Trabzonspor a tebrikler özelliklede Erciyesspor a final oynarsa Uefa dalar
ben kapatayım bari![]()
So what?
Saike
Biz de tekrar açalım bari kuşluğu. 2-3 gün sonra da biri kapatır herhalde![]()
Nasılsın aliihsandikmen.
(/s)
Gündüz pek iyi değildim ama gece oldu kendime geldimİyiyim çok şükür, sen nasılsın?
Merhabalar arkadaşlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hoşbulduk HOP
Napiyorsun bakayım
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
selamlar arkadaslar![]()
a.s arkadaşım...