Nene'nin Yanında Mathias Defederico İsmi'de Konuşuluyor...
Bu Duyumcularda Ne Duyum Vereceğini Şaşırdı :0:
Fm'de Karşılarına Çıkan Oyuncuyu Fener'e Getiriyorlar Herhalde :icon_evil:
Bakalım Hayırlısı...
Printable View
Lig TV'de Haftanın Renkleri programında bir yorumcu cuma günü Aziz Yıldırım ile telefonda görüştüğünü ve yabancı transferi istemiyorum dediğini söyledi. Şu anda oynayan 6 yabancımız var, kulübeye yabancı transferi istemiyorum, bu nedenle yabancı sayısındaki +2 yerine, İngiltere'de ki kadar sert olmasa da belli kriterlerle sınırsız yabancı olmalı gibi şeyler demiş.
Aykut Kocaman eli boş da gelebilir, kanatlara alınacak bir oyuncuyla Özer kulübeye geçecekse kimse gelmesin, dün Gökhan girdikten sonra sağ kanada geçti, orada da çok başarılıydı.
Alınacak oyuncu Gökhan gibi gelecek sene düşünülerek alınabilir, bu nedenle zaman zaman yedek oturması da sorun olmaz. Lugano-Bilica-Santos-Baroni-Alex-Güiza, bu 6 isim takımdan kesilmeyecektir, bekliyoruz bakalım Kocaman'ın dönüşünü, neler olacak?..
Dentinho(corinthians) 21, Maicon(fluminense) 20, Taison(Internacional) 18
Bu 3 isim Brezilyada takip ettiğimiz oyuncularmış. Üçüde İleri uçta her bölgede oynayabiliyormuş.
Edit:Bi daha mesaj yazmayım diye buraya ekleyim dedim :)
Birde Defederico diyorlar.
Yönetim bu gençlerden birini alsın beklenilmeyecek bir transfer olur. Böyle vizyon bizim ülkemizde ne gezer çünkü :D
Sadece Maicon Forvet hattında oynuyor. DiğerLeri Ofansif anLamda ofansif kaLeci diye bir tabir oLsa orda da oynar.
Hangisi gelirse gelsin 3'üde Brezilya'nın gelecekteki yıldızları. Süper olur alınırsa.
Deivid gönderip Detinfo ve Taisonu alsak süper olur.
Detinfo nedir ya Dentinho :n:
Aziz Yıldırım'ın daha önce vermiş olduğu demeçlerden birinde bu genç oyuncularla ilgili bizlerin de düşündüğü gibi bir isteği var,öyle ki Aykut Kocaman'da bu sebepten dolayı Brezilya'da.Umarım bu adı geçen 3 isimden 1'ini getiririz.
Anelka, Baliç, Okocha, Boliç, Hogh(bizden sonra Chelsea'ye gitti.) bunlar sayesinde gelişti Fenerbahçe. Fenerbahçe bana göre oyuncuyu alırken ticarethane gibi geliştirip satmak için değil. Sadece yararlanmak için almalıdır. Örneğin; Alex istesek zamanında yüksek ücrete satabilirdik.
Monacolu futbolcu Nene ile ilgilendiğimiz yönünde bugün yazılı ve görsel basında bir takım haberler yer almaktadır. Basınımızı meşgul eden bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Monacolu futbolcuyu kulübümüze transfer etmeye yönelik hiçbir girişimimiz olmamıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Nene yalanlanmış, Dentinho yalanlanmamış.
Demekki Nene ile ilgileniyorlar :)
Corinthians teknik direktörü Mano Menezes, Fenerbahçe'nin istediği Dentinho için teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.
Ara transferde kadrosuna Trabzonspor'dan golcü Gökhan Ünal'ı katan Fenerbahçe, yurt dışında futbolcu arayışlarını sürdürüyor.
Brezilya'da bulunan sportif direktör Aykut Kocaman'ın listesinin ilk sırasında Corinthians'ın genç yıldızı Dentinho var.
Corinthians teknik direktörü Mano Menezes, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ismini vermeden Dentinho için yurt dışından teklifler aldıklarını doğruladı.
Menezes, "ülke dışından bir teklif geldiğinde kulüp bunu mutlaka değerlendirir. Corinthians mümkün olduğunca oyuncularını elde tutmaya çalışır ama iyi bir teklifi geri çevirmek de olmaz" dedi.
Corinthians formasıyla çıktığı 80 maçta 15 gol atan Dentinho'da en büyük sorun, birçok Brezilyalı oyuncuda olduğu gibi bonservisinin çeşitli gruplar arasında paylaşılmış olması.
Corinthians, hücuma dönük sol kanat oyuncusunun bonservisinin yüzde 57.5'ine sahip.
Brezilya basınına göre Fenerbahçe genç yıldız için Corinthians'a sekiz milyon euro önerdi. Kulüp ise Dentinho için resmi teklif almadığını açıkladı.
20.01.2010 cnnturk
ALINTIDIR
Gel artık be Dentinho :)
Dentinho ile ilgilendiğimiz açık 12 mn euro istiyorlarmış basındaki haberlere göre.2-3 seneye 40 a satarsınız diyormuşlar.
http://www.corinthians.com.br/site/f...cados.asp?id=6
Teşekkürler Dentinho Diyorlar...
Ancak Başka Bir Bilgi Yok...
Bitirdik Mi Acaba Bu Transferi?
Aşşağıdaki Yazıyı Transferi Fenerbahçe'nin Bitirdiğini Varsayarak Yazıyorum...
Defederico-Huseklepp-Dentinho İsimleri Geçiyordu Dentinho Geldi Sanırım...
Ben Bu Üçlü Arasından En Çok Huseklepp'i İstiyordum...
En Az İstediğim Dentinho Geldi Ama Olsun Ondanda Memnun'um :)
Bizde İyi İş Yapacağına İnanıyorum :)
Hadi hayırlı olsun (::)Quote:
Da Redação
[email protected]
O atacante Dentinho, revelado nas categorias de base do Corinthians, pode acertar sua transferência para o Fenerbahçe, da Turquia.
A diretoria do time estaria disposta a desembolsar até R$ 23 milhões para ter o jogador em seu elenco. Dentinho jogaria ao lado de outros dois ex-corintianos: o volante Cristian e o lateral-esquerdo André Santos, que saíram do Timão no meio de 2009.
Se a negociação com Dentinho não der certo, o clube turco passa a investir no lateral esquerdo Gustavo Nery, ex-Santo André.
Clube estaria disposto a pagar R$23 milhões para contratar o camisa 31 do Corinthians
Gereksiz bir transfer bence forvet bolluğu oluştu zaten takımda. Solda oynayacaksa da bu da Özer'in kesilmesi demek oluyor pek sıcak bakmıyorum bu transfere. Ayrıca 23 milyon dolar çok büyük para :/
Hayatta 23 Milyon vermeyiz genç bir oyuncuya.. ya o 23 milyonlu haber yalan ya da dentinho hepten yalan.. O portekizce haberi görünce umudum tam kesildi.. Keşke 7-8 e alabilseydik..
Ben isterim o kadar iyi bi futbolcuysa gelmesini. Özeri bence solda oynatmamalıyız zaten. Dentinho - Santos iyi olabilir
SON DAKİKA... Ligue 1 resmi sitesi, Toulouse'un Colin Kazım'la sözleşme imzaladığını duyurdu
Ntvspor
Satın alma opsiyonuyla birlikte..
Kiralık gitmiş. 4m avro satın alma opsiyonu varmış.
Ligue1.com: "Kazım Toulouse'da"
Fransa Ligue 1'in resmi internet sitesi olan ligue1.com Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Kazım Kazım'ın Toulouse kulübüyle sözleşme imzaladığını duyurdu.
Fransız ekibinin 23 yaşındaki genç futbolcuyu satın alma opsiyonu ile birlikte 6 aylığına kiraladığı ve resmi imzaların atıldığı ifade edildi. Toulouse'un sezon sonunda 4 milyon avro bonservis bedeliyle Kazım'ı satın alma hakkına sahip olduğu da belirtilirken, milli oyuncunun kariyerinden notlar ilgili haberde yer aldı.
Toulouse teknik direktörü Alain Casanova'nın Kazım hakkındaki ilk sözleri ise şu şekilde oldu: "Çok kuvvetli, hızlı ve ofansın her alanında oynayabilen, rakip defansa zor anlar yaşatabilen bir oyuncu. "
Toulouse ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
http://i47.tinypic.com/9bknbd.png
Alıntıdır..
Umarım dentinho'nun gelmesi adına bi işarettir bu
Kazım gitmesine üzüldüm en azından 1 sene gidip daha sonra tekrar gelseydi belki aklı basına gelirdi.
Kazım'ı severdim, takımdaki favori oyuncularımdan biriydi. Zaten favori oyuncularım bi türlü kalamadı şu Fenerde, misal Serhat.
Saha dışındaki hayatını biraz olsun bizden kısıtlayabilseydi çok iyi olurdu. Hamit anlatıyodu biz maçtan sonra gidip biramızı içerdik taraftarlarla diye. Türkiye'de yap bakayım yenildiğin maçtan sonra ne oluyo : )
Dentinho haberleri ciddi ciddi çıkmaya başladı. Deivid'in gönderileceğini düşünüyorum ben. Dentinho'nun gelmesi Özer'i kesmez.
Bu sezon Galatasaray maçında neler yapabileceğini göstermişti bizlere ama disiplinsizlikleri nedeniyle tutunamadı. Yönetim aldığı kararın arkasında durarak yalan söylemesini affetmedi ve gönderdi, bu yönden memnunum.
Dentinho gelirse Özer sağda oynayabilir, hatta Antalya maçında sağ kanatta daha etkiliydi ama Mehmet Topuz bu sefer yedek kalacak, üstelik yabancı sayısı nedeniyle Güiza'nın yedeğe geçme durumu var, bekliyoruz gelişmeleri.
Sürekli devam eden disiplinsiz davranışları ve en son yönetime yanlış beyan vermesi Fenerbahçe'de sonunu hazırlayan gelişmeler oldu.Kazım kumaşı çok iyi bir futbolcu,kafasını biraz olsun futbola verse çok iyi yerlere gelecektir.
Daum böyle köklü bir değişiklik yapmaz gibime geliyor, Emre ve Mehmet orta sahayı kapatabilir ama Emre daha defansif oynamak zorunda kalırLigde iş yapabilir bir kadro oluşur. Aslında Hamit alınabilseydi, Emre-Hamit çok iyi ikili olurdu.
Bu hafta Alex cezalı ve Güiza-Gökhan yan yana oynayacak. Özer de kadroda olur. Ama kim gelirse gelsin, Özer böyle oynamaya devam ettikçe kadroda mutlaka yer bulur, Topuz ofansif anlamda kendini geliştirmezse yedeğe kayabilir.
Ben Topuz'un ofansif daha iyi oynadığını düşünüyorum abi son maçlarda biraz düşüş yaşada.Ama Dentinho gelirse o zaman herşey belli olur.
Şimdiye kadar Cristiansız oynamayı hiç denemedik yanılmıyorsam. Bence 1 defa bile olsa denenmeli Topuz o bölgede. Eğer o kendini ofansif anlamda geliştiremiyorsa(ki geliştirmesi lazım) o mevkiide denensin bence bir maçlığına.
Ben de özerin sağ kanatta oynamasından yanayım çok daha etkili olur. Solda uğur ya da vederson daha mantıklı olur biri gelmese bile.
Uğur ve vederson bir arada oynamalı ama.:p Uğur 90 dakika katkı sağlayamaz takıma, ikisi de birer devre oynasa olur.:D
Mehmet, Daum'un oyunculara fazla serbestlik tanımamasından dolayı öncelikle bölgesinde kalmayı tercih ediyor. Burada da takımda kalıcı olmak için risk almayıp, daha çok savunma görevini yapıyor, sık sık topu alıp içeriye katettiğini, rakibi çalımlarla geçmeyi denediğini ya da insiyatif aldığını pek görmedik. Bu da hem yerinin garanti olmaması hem de Daum nedeniyle böyle diye düşünüyorum. Özer ile o bölge için forma yarışına girerse Özer avantajlı olur.
Cristian yoksa Selçuk oynar, Mehmet'in oynaması takımında genel olarak görevlerin değişmesine neden olabileceğinden bu riske girmez Daum.
Bana kalsa 4-3-1-2 çok ideal, Emre-Cristian-Topuz, önlerinde Alex ve çift forvet. Zaman zaman Özer hem Emre hem Topuz hem de Alex yerine oynayabilir, sıkıntı olmaz. Yabancı hakkımı da iyi bir defanstan yana kullanırım, Bilica ve Lugano da formayı garanti görmemiş olur. Ama bu yönde bir planlama yapılmıyor görüntüsü var.
Dentinho'yu canlı hiç izlemedim ama yanlış hatırlamıyorsam yeni Robinho diyorlardı bunun için. Ama ne olursa olsun 23 Milyon $ çok para. 23 milyon $'a ne futbolcular alınır. Fenerbahçe eğer bir transfer'e 23 Milyon $ harcamak istiyorsa Angel Di Maria gibi gelecek vaad eden ve Avrupa'yı koklamış oyunculara yönelmeli diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Dentinho'yu o kadara almak kumar oynamak demek...
Bilmiyorum'da Brezilya lılar sanki Kaka yada Pato yu satacaklar.. Daha hiç birşey ispat etmemiş bir oyuncuya Neredeyse 25-30 m € istemekte tuhaf. O kadar para istiyorlarsa almayalım. Zaten satacağımız zaman o kadar paraya gönderemeyiz. Takımada alınmasa birşey kaybetmeyiz. O paraya alırsakta ne kadar faydalı olacağı şüpheli.. Kazıma ise üzülmedim hakettiğini buldu. Yetenekli kaliteli ama vurdumduymaz.. Belki bir umut sezon sonu satın alma opsiyonunu kullanmazlar aklı başına gelir tekrar döner ama zor çünkü huylu huyundan vazgeçmez. Öyle yetişmiş birisi..