Sayfa 194 / 896 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
5,791 ile 5,820 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

önder'e de af çıkmamasına sevindim zaten kazıma af çıkmalıydı bence öndere değil alt yapıdan oyuncu çıkarabiliriz sertaç eren mesela risk alalım biraz iyi bi stoper olabilir sertaç
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke Marquinhos yada Krivets i felan alsak E-maili yokmu başkanın bi mesaj atalim Ben 600 bin euroya aldım 11 milyon euro ya sattım tam bizim başkana göre Krivets

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ben 600 bin euroya aldım 11 milyon euro ya sattım tam bizim başkana göre Krivets
    Bizim baskan tam tersini yapiyor ama

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kazım'dan kar ettik ama

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ilerde pisman olmayalimda Kazim potansiyeli olan bir futbolcu üstelik daha 23 yasinda sahsen seneye takima geri dönmesini isterdim

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Erik Huseklepp Tercihim Şu Aşamada Ama Dentinho'yada Hayır Demem
    Keşke Yukarıda Yazdığım Gibi İkisini Birden Alabilsek

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Engin Verel CNN Turk'te Aykut Kocaman'ın Brezilya'ya Dentinho'yu transfer etmek için gittiğini söylemiş.mişşş
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sabah sabah kim görse beni Dentinho'yu almış Fener diyo :/

Hadi hayırlısı o zaman. Dentinho gelirse Deivid'e yol verilir artık. Onun yerine 1 stoper alınır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında Deivid'in yerine de bir genç yenetenekli gelecek vadeden bi yabancı alsak..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

L'equipe Monaco'lu Nene için Fenerbahçe'nin 10 m euro teklif ettiğini yazmış.

http://www.lequipe.fr/Football/breve...-par-nene.html
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    L'equipe Monaco'lu Nene için Fenerbahçe'nin 10 m euro teklif ettiğini yazmış.

http://www.lequipe.fr/Football/breves2010/20100119_080619_fenerbahce-seduit-par-nene.html
    Nene'nin Yanında Mathias Defederico İsmi'de Konuşuluyor...
    Bu Duyumcularda Ne Duyum Vereceğini Şaşırdı
    Fm'de Karşılarına Çıkan Oyuncuyu Fener'e Getiriyorlar Herhalde
    Bakalım Hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lig TV'de Haftanın Renkleri programında bir yorumcu cuma günü Aziz Yıldırım ile telefonda görüştüğünü ve yabancı transferi istemiyorum dediğini söyledi. Şu anda oynayan 6 yabancımız var, kulübeye yabancı transferi istemiyorum, bu nedenle yabancı sayısındaki +2 yerine, İngiltere'de ki kadar sert olmasa da belli kriterlerle sınırsız yabancı olmalı gibi şeyler demiş.

Aykut Kocaman eli boş da gelebilir, kanatlara alınacak bir oyuncuyla Özer kulübeye geçecekse kimse gelmesin, dün Gökhan girdikten sonra sağ kanada geçti, orada da çok başarılıydı.

Alınacak oyuncu Gökhan gibi gelecek sene düşünülerek alınabilir, bu nedenle zaman zaman yedek oturması da sorun olmaz. Lugano-Bilica-Santos-Baroni-Alex-Güiza, bu 6 isim takımdan kesilmeyecektir, bekliyoruz bakalım Kocaman'ın dönüşünü, neler olacak?..
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dentinho(corinthians) 21, Maicon(fluminense) 20, Taison(Internacional) 18

Bu 3 isim Brezilyada takip ettiğimiz oyuncularmış. Üçüde İleri uçta her bölgede oynayabiliyormuş.

Edit:Bi daha mesaj yazmayım diye buraya ekleyim dedim
    Birde Defederico diyorlar.

Yönetim bu gençlerden birini alsın beklenilmeyecek bir transfer olur. Böyle vizyon bizim ülkemizde ne gezer çünkü
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 19.Ocak.2010 at 16:54

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sadece Maicon Forvet hattında oynuyor. DiğerLeri Ofansif anLamda ofansif kaLeci diye bir tabir oLsa orda da oynar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hangisi gelirse gelsin 3'üde Brezilya'nın gelecekteki yıldızları. Süper olur alınırsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Deivid gönderip Detinfo ve Taisonu alsak süper olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Detinfo nedir ya Dentinho

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bu zamana kadar adam akıllı Anelka ve Baliçten para kazandı sanırım. Ben başka hatırlayamadım. Şimdi bu genç isimleri duyunca açıkcası şaşırıyorum. Avrupa takımları daha 16-17de kapıyor gençleri. SOnra yüksek bedellere satıyorlar.
    Okocha var bide.

Aziz Yıldırım'ın daha önce vermiş olduğu demeçlerden birinde bu genç oyuncularla ilgili bizlerin de düşündüğü gibi bir isteği var,öyle ki Aykut Kocaman'da bu sebepten dolayı Brezilya'da.Umarım bu adı geçen 3 isimden 1'ini getiririz.

Nesil
    2006

Anelka, Baliç, Okocha, Boliç, Hogh(bizden sonra Chelsea'ye gitti.) bunlar sayesinde gelişti Fenerbahçe. Fenerbahçe bana göre oyuncuyu alırken ticarethane gibi geliştirip satmak için değil. Sadece yararlanmak için almalıdır. Örneğin; Alex istesek zamanında yüksek ücrete satabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Monacolu futbolcu Nene ile ilgilendiğimiz yönünde bugün yazılı ve görsel basında bir takım haberler yer almaktadır. Basınımızı meşgul eden bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Monacolu futbolcuyu kulübümüze transfer etmeye yönelik hiçbir girişimimiz olmamıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nene yalanlanmış, Dentinho yalanlanmamış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Demekki Nene ile ilgileniyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Corinthians teknik direktörü Mano Menezes, Fenerbahçe'nin istediği Dentinho için teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.

Ara transferde kadrosuna Trabzonspor'dan golcü Gökhan Ünal'ı katan Fenerbahçe, yurt dışında futbolcu arayışlarını sürdürüyor.

Brezilya'da bulunan sportif direktör Aykut Kocaman'ın listesinin ilk sırasında Corinthians'ın genç yıldızı Dentinho var.

Corinthians teknik direktörü Mano Menezes, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ismini vermeden Dentinho için yurt dışından teklifler aldıklarını doğruladı.

Menezes, "ülke dışından bir teklif geldiğinde kulüp bunu mutlaka değerlendirir. Corinthians mümkün olduğunca oyuncularını elde tutmaya çalışır ama iyi bir teklifi geri çevirmek de olmaz" dedi.

Corinthians formasıyla çıktığı 80 maçta 15 gol atan Dentinho'da en büyük sorun, birçok Brezilyalı oyuncuda olduğu gibi bonservisinin çeşitli gruplar arasında paylaşılmış olması.

Corinthians, hücuma dönük sol kanat oyuncusunun bonservisinin yüzde 57.5'ine sahip.

Brezilya basınına göre Fenerbahçe genç yıldız için Corinthians'a sekiz milyon euro önerdi. Kulüp ise Dentinho için resmi teklif almadığını açıkladı.

20.01.2010 cnnturk
    ALINTIDIR
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Gel artık be Dentinho

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Dentinho ile ilgilendiğimiz açık 12 mn euro istiyorlarmış basındaki haberlere göre.2-3 seneye 40 a satarsınız diyormuşlar.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

http://www.corinthians.com.br/site/f...cados.asp?id=6
    Teşekkürler Dentinho Diyorlar...
    Ancak Başka Bir Bilgi Yok...
    Bitirdik Mi Acaba Bu Transferi?
    Aşşağıdaki Yazıyı Transferi Fenerbahçe'nin Bitirdiğini Varsayarak Yazıyorum...
    Defederico-Huseklepp-Dentinho İsimleri Geçiyordu Dentinho Geldi Sanırım...
    Ben Bu Üçlü Arasından En Çok Huseklepp'i İstiyordum...
    En Az İstediğim Dentinho Geldi Ama Olsun Ondanda Memnun'um
    Bizde İyi İş Yapacağına İnanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Da Redação
    [email protected]

O atacante Dentinho, revelado nas categorias de base do Corinthians, pode acertar sua transferência para o Fenerbahçe, da Turquia.

A diretoria do time estaria disposta a desembolsar até R$ 23 milhões para ter o jogador em seu elenco. Dentinho jogaria ao lado de outros dois ex-corintianos: o volante Cristian e o lateral-esquerdo André Santos, que saíram do Timão no meio de 2009.

Se a negociação com Dentinho não der certo, o clube turco passa a investir no lateral esquerdo Gustavo Nery, ex-Santo André.

Clube estaria disposto a pagar R$23 milhões para contratar o camisa 31 do Corinthians
    Hadi hayırlı olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Anelka, Baliç, Okocha, Boliç, Hogh(bizden sonra Chelsea'ye gitti.) bunlar sayesinde gelişti Fenerbahçe. Fenerbahçe bana göre oyuncuyu alırken ticarethane gibi geliştirip satmak için değil. Sadece yararlanmak için almalıdır. Örneğin; Alex istesek zamanında yüksek ücrete satabilirdik.
    Ben Anelka neredeyse alındığı civarda bi paraya satıldı diye hatırlıyorum.Hatta 10'a falan alındı 13'e falanda satıldı diye kalmış aklımda.Tam rakamları yazarsanız sevinirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Hadi hayırlı olsun
    23 milyon $ önerildigi yaziyor Corinthians teklifi kabul etmis Google'dan cevirdim vallahi gelmesse bende Google'in yalancisiyim

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gereksiz bir transfer bence forvet bolluğu oluştu zaten takımda. Solda oynayacaksa da bu da Özer'in kesilmesi demek oluyor pek sıcak bakmıyorum bu transfere. Ayrıca 23 milyon dolar çok büyük para :/

Mesaj Yetkileri