Özel Yetkili Mahkeme diye bir şey duydun mu ? Türkiye'de varmış galiba ? Bu mahkemenin esas olayı gizli görüşmeler zaten. Var olma amacı.
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=dMTR8eN8Q6E
Çok güzel bir çalışma olmuş. izlemenizi tavsiye ediyorum.
Güzel olmuş.
bu yoruma sadece gülerim tff ve uefa nın beynini yıkayanlar mahkemenin yıkayamıyorlar sizin işinize öyle geliyor olmasın şu yorumuna ayrıca güldüm.. TFF ve Uefa ile görüşmek bedava diğer kulüplerle olduğu gibi. :) ne yani mahkeme paralımı? :) oda bizdemi yok?:):):)
İnsanların bir yıllık emeklerine laf edilmesinin karşılığı azdır bile. 60-70 liranız gitti ortalığı birbirine katıyonuz. Adam 1 sene 34 x 90 oynadı şikeciler diye camide bu sözlere maruz kalıyor. Bu emek değil mi?
*27 golle Romanya gol kralı olan forvet Wesley Kadıköydeki Fenerbahçe-Vaslui maçında kırmızı kart cezası nedeniyle yok.
*Vaslui takımın hocası görevine 9 gün önce başlamış.
*Fenerbahçe seri başı olursa Fenerbahçe 'nin rakipleri arasında Almanya'nın Mönchengladbach, İspanya'nın Malaga, Fransa'nın Lille, İtalya'nın Udinese takımlarının yanı sıra Dinamo Kiev, Panathinaikos ve Kopenhag takımlarından birini eleyen takım yer alacak. Bu takım Motherwell, Club Brugge ya da Feyenoord olabilir.Seri başı olamazsak bir sonraki turdaki muhtemel rakiplerimiz: Braga - Dinamo Kiev - Panatianikos - Kopehnag - Spartak Moskova
*Ertem Şener : Fenerbahçe Vaslui'ye göre çok güçlü ama Vaslui, futbol tabiri ile 'pis bir takım' çok dikkatli olmak lazım sağı sollu belli değil aman dikkat!!
*Serdar Kesimal:" Rakibimizin adını ilk kez duydum"
Vaslui başkanının faşist açıklamaları geçmişten kalma kuyruk acılarının en güzel örneği.Bizimde 400 yıl sırtımızda at koştursalar bizde böyle tepki verirdik:)
Wesley'in olmayışı iyi haber.
Seri başı olmamalıyız.
Seri başı olunduğundaki muhtemel rakipler daha güçlü sanki.
hani ingiltere, italya, ispanya ligi dördüncüleri falan?
nasıl ya seri başı olursak doha kolay rakip gelmesi gerekmiyor mu nasıl sistem bu :D
İtalya'dan Udinese,İspanya'dan Malaga var...İngiltere'de Chelsea Ş.L'yi aldığı için direk gitti e Arsenal'de 3. oldu eleme oynayacak takım yok bu yüzden İngiltere'de 4 takım direk gruplardan başlıyor...
Herşeyi bir kenara bıraktım.
Başkanlarının söylediği şeyler hiç hoş değil, kuyruk acısından başka birşey de değil.Ne sanıyorsanız kendinizi ?
Futbol ile bazı şeyleri ayrı tutmak gerek.Bakıyorsun takım olarak rakip üstün geriyede böyle nası alta düşürürüm çabası oluyor.Ancak bu saçmalamaktan başka birşey değil.
Turu geçmekten ziyade fark atmamızı istiyorum.
Vaslui gelmeseydi iyiydi.Biz oyunu rölantiye alıp oynuyoruz gibime geliyor özellikle son gs maçında aykut hoca'nın "oyun tam istediğimiz gibi gidiyordu amacımız böyle devam edip 70. dakikalarda gol bulmaktı fakat dia'nın kırmızı planlarımızı bozdu"lafıda bunu doğrular nitelikte buna göre kapanan takımlara karşı çok rahat zorlanırız vaslui de rumen takımı olduğuna göre iyi kapanabilirler.
Başka bir konu ise iyi dribling atabilen,oyuncu geçebilen bir tane adam lazım bize,dia bunu yeryer yapıyordu yine örnek verecek olursak son gs maçında bulduğumuz bütün pozisyonlar dia'nın kanatlarından geldi çünkü iyi adam geçebildiği için bir anda içeri dalabiliyordu.Bizim gibi takıma dia gibi oyun sıkıştığında açabilecek adam lazım bence.
hiç kimse endişelenmesin vasuli masuli dişimizin kovuğunu doldurmaz. benim çekincem 2. turda gelebilecek valencia, tottenham falan gibi takımlardı. onlar da yokmuş zaten. bence işi sıkı tutarsak şampiyonlar ligi'ndeyiz.
İyi tamam başkanları açıklama falan yaptıysa kışkırtıcı tur bizim
Böyle geçmişle ilgili açıklamaları yapması gereken biziz ama onlar yapıyor. :) Neyse büyük Stefan aşkına en az 3 farklı galibiyet bekliyorum.
maç 8 de dimi
Ntvspor'da 20:30'da yazıyordu.
Bu arada;
"UEFA'dan Infantino'nun konuşması sahte çıktı!"
http://fotospor.com/haber/uefadan-in...te-cikti_94390Quote:
Bugün ortaya atılan ''Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının hala netlik kazanmadı'' şeklindeki iddialar sonrasında Fenerbahçeli avukat ve fotospor.com yazarı Emre Kapukaya olayın gerçek kaynağını buldu ve şu bilgilere ulaştı..
Bugün sabah saatlerinde İsviçreli bir muhabirin yaptığı habere göre; Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Genel Sekreteri Gianni Infantino, ''Fenerbahçe'nin (Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki) durumu hala net değil'' dediği iddia edilmiş ve bu haber Türk basınında bomba etkisi yaratmıştı. Ancak Fenerbahçeli avukat ve fotospor.com yazarı Emre Kapukaya'nın haberin kaynağına ulaşarak iddiaların asılsız olduğunu belirtti.
Emre Kapukaya'nın ulaştığı bilgilere göre haberi yapan muhabir daha önce de Türk takımlarının Avrupa kupalarından men edileceği iddiasında bulunmuş ancak ilerleyen süreçte UEFA Başkanı Platini yaptığı açıklamada böyle bir cezanın hiçbir zaman gündeme gelmediğini ve masada yer almadığını belirtmişti.
Yazarımız Emre Kapukaya bu durumu şöyle değerlendiriyor:
''Tesadüf eseri yine aynı muhabir Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi kurasındayken üstelik transfer açıklamasında bulunacakken anlaşıldığı kadarıyla İnfantino'dan ayaküstü 'TFF kurullarının kararları ve ekleri inceleniyor' beyanını alıyor, ve arkasına kendi yorumunu ekliyor. Bu da Türk medyasında anında ''Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden men olabilir'' şeklinde yer alıyor. Bu oyunu bir yerlerden hatırlıyoruz fakat şunu belirtmeliyim ki; 'Aynı suda iki kere yıkanılmaz' Bunlar tamamen ısmarlama haberlerdir ve biz aynı oyunlara bir daha gelmeyiz''
simdi birileri gelir bunada "nasil olsa fenerin avukati tabi fenerin lehine ismarlama haber yapar" der :)
Vaslui Marius Niculae ile sözleşme imzalamış.Kendisi forvet mevkisinde oynuyor arkadaşın.Romanya milli takımında 41 maçta 15 golü var.Kendisi iyi bir oyuncu Romanya ligine göre.Sporting Lizbonda oynamıştı bi ara
cristian kalenin önünde tribünlere yolladi topu :) .. bu arada emrenin eksikligi ciddi sekilde belli oluyor cirstian topal ikilisi daha 1 top tasiyamadi ileriye alex sürekli geriye gelip topu aliyor :)
fenerbahçe ne yapsın etsin forvet alsın sow resmen yokları oynuyo :D
İlk yarının sonlarına doğru yabancı spiker Kuyt'ın pozisyonunu içten bir şekilde eleştirdi sağ kantta alışık olduğu pozisyonun dışında oynuyor 1e1 de adam geçemez gibisinden ama sıkı çalışır takım oyuncusu gibi bişiler dedi
Nasıl oynuyoruz?
ilk yarinin ilk 10 dakikasinda kötüydük ama geri kalan 35 dakikada topun hakimiydik.. ikinci yarida yine ilk yari gibi olacak galiba ilk 10 dakika newcastle hakimdi simdi biz hakimiz.. serdar ile merti begendim.
Serdar dışında iyi oyuncumuz yok sahada. Uyku getirici fenerbahçe geri dönmüş.
kuyt bitmis bence.. sezon icinde yedek kalabilir böyle oynarsa.. sürekli top kaybi yapiyor.
Selçuk girdi atarız bitane :)
alexi cikarip selcugu sokmak nasil bir mantiktir cözemedim :) bienvenu'yu felan soksaydi anlardik..
Fenerbahçe kiminle oynuyor ?
Newcastle'la
golü yedik bu arada :) gecmis olsun..
http://s14.directupload.net/images/120721/rsh9gq3a.swf
golu izleyemenler için
Baron sonunda attı