hayır unutmadım benim içn bağlayıcı olan uefa ondada sorun olmadığına göre boşa laf tüketmeye gerek yok kupa yerine bardak alınca ts garip işler yapıyor tokadı yiyor yapacak bişey yok.
Mahkemenin beyni yıkanmaz , gizli görüşmelerle iş bağlanmaz o yüzden o sizi bağlamıyor değil mi TFF ve Uefa ile görüşmek bedava diğer kulüplerle olduğu gibi.
Mahkemenin beyni yıkanmaz , gizli görüşmelerle iş bağlanmaz o yüzden o sizi bağlamıyor değil mi TFF ve Uefa ile görüşmek bedava diğer kulüplerle olduğu gibi.
Özel Yetkili Mahkeme diye bir şey duydun mu ? Türkiye'de varmış galiba ? Bu mahkemenin esas olayı gizli görüşmeler zaten. Var olma amacı.
bu yoruma sadece gülerim tff ve uefa nın beynini yıkayanlar mahkemenin yıkayamıyorlar sizin işinize öyle geliyor olmasın şu yorumuna ayrıca güldüm.. TFF ve Uefa ile görüşmek bedava diğer kulüplerle olduğu gibi. ne yani mahkeme paralımı? oda bizdemi yok?