dark skin için steamden nasıl indireceğim biri yardımcı olailir mi ???
Printable View
dark skin için steamden nasıl indireceğim biri yardımcı olailir mi ???
Steam'ı açın - Topluluğun üzerine gelin ama tıklamayın, alt başlıklar belirecek orada Atölye yazıyor tıklayın ona. - Football Manager konusu belirecek ona tıkla orada göreceksin Dark Skin yazısını.
Abone ol'a tıkla Dark Skin konusuna girdikten sonra o otomatik indirecek zaten.
Transfer sorunu yaşayanlar cache klasörünü sildikleri halde mi bu sorunu yaşıyorlar?
yabancı kuralını bu sefer editorden degistirebilecegimiz soylendi fakat editorde oyle birsey bulamadım.
Arkadaşlar ben oyuna bir türlü giremedim oyunu dün Playstoredan aldım oyunu ekledım indirdim tam girecekken şöyle bir hata verdi
warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
ve ardından crasch dumps verıyor. birkac kişi çevrisini yaptı oyun dosyalarının doğrulayın dediler doğruladım her seferinde brşeyler indiriyor 10 dan fazla kere doğruladım fakat bir türlü oyuna giremedim benimde tek kodum vardı ve şöyle ilginç birşey var apptada/roaming klasörlerinin içinde maalesef sport interactive yok lütfen biri yardımcı olabilirmi surada bırkac gün oynama sürem varda
dark skin ne işer yarıyor
Ronaldo'nun yıllık maaşı 35 diyor doğru değil sanki bu ?
Playstoreden aldım ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım..
Beta çıktıktan sonra gelen güncellemelerin hiç birinden download olmadı bende. Ya da steam de arka planda mı oldu anlamadım. Geçen sene uzun uzun indirmiştim. Sizde de böyle mi oldu?
sanalsaraydan problem yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabildiler mi acaba ? bende aynı problemi yaşıyorum şu anda...
donanımhaber'deki arkadaşların bilgisayarlarına teamviewer ile bağlanıp full sürüme geçirmişler.
tabii ki bu kalıcı bir çözüm değil geçiçi bir çözüm.
oyunu silip tekrar kurmak istediğinizde veya resmi bir güncelleme geldiğinde tekrar adamların bilgisayarına bağlanıp ayar çekmesi gerekiyor.
D&r dan kutulu sipariş vermiştim önceden. Sanırım oyun bugün gelemiyecek :/.
Başlangıç ekranından indirmeler ve oradan da steam atölyesini seçiyoruz. Çok ağır çalışıyor o yüzden donmuş, kilitlenmiş gibi geliyor ama hiçbir işlem yapmadan bir süre beklersen açılıyor. Bende ilk bir kaç denemem de dondu kilitlendi sandım, görev yöneticisinden ancak sonlandırabildim ama kendi haline bırakıp bir süre bekleyince açılıyor.
D&R iyidir aslında ama, gününde gönderirdi benim bildiğim, 1-2 sefer almışlığım var.
Beyler kariyer geçmişini nereden hallediyoruz (sıfırlıyoruz) ? Hani en iyi teknik direktörler olayı var ya.
Download-Steam Workshop bölümüne girince oyunu kilitlenen arkadaşlar için yazayım, ben çözdüm sorunu;
Oyunu, steam'i ve bütün football manager dosyalarını silip(Grafik paket, yüklü oyun vs. başka yere taşıyın) yeniden yüklediğimde benim sorunum düzeldi.
Steam Workshop bölümüne girebiliyorum artık...
http://forum.donanimhaber.com/m_83326814/tm.htm
Mağdur olan arkadaşlar hep birlikte hareket etmekte fayda var.
beyler benim sürüm 14.1.2 görünüyor ama hiç öyle güncelleme falan gelmedi. oyun boyutu da 2.7 gb falan. editoru de indiriyorum şuan. full olmuş mu beta mı hala?
Arkadaşlar ben Steam'den aldım oyunu da bilgisayarı actıgımd kendi yükledi galiba beno yuna gireken yükleme yapılmadı simdi full sürüm mü demo mu nerden anlıcam