14,1,2 oldu inmişmi oluyo şimdi oyun ?
14,1,2 oldu inmişmi oluyo şimdi oyun ?
arkadaşlar sanalsaray mağdurları olarak bir arada toplanmamız lazım steam aracılığıyla irtibat kuralım.
berk4210
İçimden bir ses bu olayla uğraşacağız baya gibi geliyor...
Valla 40 lira beni ne fakir eder ne zengin eder ancak durum çözülmezse bu işin peşini sonuna kadar bırakmam.
Playstore'dan aldım. Allaha şükür benim de sorunsuz full sürüm oldu. Ama 2. kod duruyo öyle işlevsiz. Dursun bakalım.
Dark skini de steam atölyeden dark skine abone ol. Sonra oyunun ana menüsünden İndirmeler butonuna tıkla, açılan pencereden Steam Atölyesi sekmesine geç ve ordan yükleyip Tercihlerden de dark skini seç ve keyfine bak.
Oyunu kutulu olarak satın alanlar, Kutulu oyunlarınız size teslim edildiği zaman içinde keyleriniz olacaktır.
Oyunu açtığınız zaman oyunun güncel haline bakın, 14.1.2 ise oyununuz full sürümde ve günceldir.
Steam'i açın. Kütüphane>Araçlar>Football Manager 2014 Editör'ü indirin.
Verebilirsiniz ancak verdiğiniz kişiler offline mod'da oynayabilir. Aynı key ile 2 farklı bilgisayarda aynı anda online oynayamazsınız.
Steam'i açın. Topluluk>Atöyle>Football Manager 2014 içindeki ögelerden bulabilirsiniz.
Oyunu Sanalsaray'dan alanlara 1 tane key gönderilmiş, sanırım bu key sadece Beta oyunu kapsıyor ve bu yüzden full sürüme geçemiyorsunuz. Sanalsaray yetkilileriyle irtibata geçip mutlaka durumu bildirin ve full sürüm keylerinizi alın. "Oyunu ucuza aldık bizi kazıkladılar" diye bir şey söz konusu değil zira Playstore'dan alanlar da aynı fiyata satın aldı. Oyunu kutulu olarak satın alanlar ise kutularını teslim aldıktan sonra içindeki key'i kullanarak oyunu full sürüme geçirebilirler.
...
Geçen senede çift key idi hatta şunuda söyleyebilirim beta key satıcılara bolca dağıtılıyor çünkü geçen sene ben hepsiburadadan sipariş verir vermez mail atmıştım beta key alacak mıyım diye kısa bi süre sonra beta key gelmişti bundan bir kaç saat sonra ise yazdığım maile cevap verip farklı bir beta key daha göndermişlerdi.Mail atıp durumu bildirmiştim bende, size hediyemiz olsun 2.key gibi bi cevap yazmışlardı.
bana tek key gelmişti ama sorunsuzca indirdim beş haftada lig oynadım benim maçlarda leblebi gibi gol oldu ya basket maçı gibi:=)
evet farkındayım. esas sorun şu zaten, bu tür siteler dediğiniz gibi key satışı yapıyor ve tek kullanımla zaten oyun sorunsuzca yükleniyor. ancak retail kod ile fm kendini güvene almak istemiş, ve sanırım gene bu 2. kodu bu şirketlerden almamız istenmiş. ben büyük bir sorun olacağını sanmıyorum, sabah diğer keyler elimize geçer.
Playstore'dan almıştım oyunu.
İlk kodu girerek aktif ettim betayı ve bugün de 22.2 mblık güncellemeyle 14.1.2 oldu ve full sürüme geçti oyunum.
2. kodu girmek istediğimde bu kodun aktif edeceği üründen zaten var diyor. Kod kullanılmıştır demiyor. Bu kodun başka bir hesaptan daha kullanılabileceği hissini uyandırıyor ama beklemek lazım.
Bir de downloads kısmından "Steam Workshop(Dark skin vs. olan bölüm)" bölümüne tıkladığımda oyun kilitleniyor ve sayfayı açmıyor her seferinde, bu sorunu yaşayan var mı?
Hem steam'i hem oyunu ve bütün dosyaları silip yeniden yüklüyorum sorunu çözer umarım.
Herkese iyi oyunlar...
d&r dan alan varmı bugün gidip cd yi alcaz.81 mb güncelliyor.simdik betayı sanırım.full sürüm cd gerek.geçmedi malesef
Konuyu tekrar gündeme getirmek gibi bir niyetim yok fakat dün giremediğimden dolayı belirtmek isterim ki 'kimseye hakaret etme gibi bir amacım olmamıştır' eğer bunu isteseydim de çok rahat yapabilirdim ama sonuçta bu bir oyun / 'you' derken Türkçe'de sen siz gibi ayrı kullanımlar varken İngilizce'de 'you' kelimesini çoğul anlamda da kullanabilirsiniz ve ben de öyle yaptım. İlk cümlemde betanın ilk sürümüyle ve 14.1.1 arasındaki farkı, ortaya çıkan crash dump hatalarını belirtmek için 'upgrade ve downgrade' kelimelerini kullandım. Yanlış anlama olduysa özür dilerim Kİ daha sonrasında forumda bunu belirttim ve hataları madde madde yazdım. Ama benim yazımı , kendi ağzımdan saçma bir şeye döndürmek de bana çok etik gelmedi direkt silebilir yada 'ilk' mesajım olduğundan 'be careful with your essay' falan (yazınıza dikkat edin) gibi şeyler yazabilirlerdi ki çok takmadım. Herkese mutlu oyunlar....
Edit: O yazının hepsi bana ait değildir, çoğuna yakınını farklı kişilerin de düşüncelerinden ve gördüklerinden oluşmuştur , saygılarımla
Arkadaşlar henüz afyonum patlamadı da bilgisayarı açmadım. Maç motoru sürümü 1426 mı hala yoksa o da güncellenmiş mi?
Gamer-market.com'dan ön siparişle almıştım. Oyunum hala beta sürümde. 14.1.1'di sanırım. Canlı destekle konuştuğumda biraz beklemem gerektiğini oyunun tam sürümünün henüz çıkmadığını çıkınca key'in otomatik olarak tam sürüme geçeceği söylendi.
Uzun lafın kısası hakikaten bi oyunu ya kutulu ya da steam üzerinden alıcaksın. Diğer türlü böyle sorunlar çok ortaya çıkıyor
Amacinin hakaret etmek olmadigini ben de tahmin ediyorum.
Ama orada her gun binlerce kisi birseyler yaziyor. Senin niyetini anlamalarinin tek yolu da yazdigini okumak.
Aylardir uzerinde calistiklari bir seye cop demek. Kinayeli bir sekilde oyunu daha iyi yapacaginiza daha kotu yapmissiniz yazmak iyi niyetli bir yazinin icerecegi cumleler degiller. Dil farkli, kultur farki diyelim. Onlar daha kulturlu oldugundan degil. Onlarin kulturunun bizden farkli oldugundan.
Yarin benzer sekilde yazarsan, yine gozardi edilir.
Ama o yaziyi yazmanin amaci saniyorum ki gozardi edilmek degildi.
Adamlar keyfi davraniyor, benim mesajimi siliyor diye dusunmek yerine, acaba neden benim yazdigimi sildiler diye dusunmek gerekli.
Dusuncelerini ve rahatsizliklarini okutmak icin daha olumlu yaklasarak yazmak gerekli.
Arkadaşlar gittigidiyorda 38-39 tlye key var alsam mı güvenilir mi sizce?
arkadaşlar pc 22mblik güncelleme yaptı şimdi full oldumu nasıl anlarım? playstoreden dün almıştım
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
teşekkürler açılmış![]()
transfer sorunu devam ediyor sanırım. si forumlarinda oyle yazan olmus. rastlayaniniz oldu mu?