Tebrikler Trabzonspor - Geçmiş Olsun Fenerbahçe gerçekten güzel maç oldu. Ligimizde böyle maçlar izlemek güzel oluyor.
Printable View
Tebrikler Trabzonspor - Geçmiş Olsun Fenerbahçe gerçekten güzel maç oldu. Ligimizde böyle maçlar izlemek güzel oluyor.
Trabzon 3 puanı aLdı.Çok güzeL bi maçtı iki takımıda kutlamak lazım..
Vay be bu kadarını beklemiyordum, harika bir maç izletti sahadaki oyuncular. Her iki takımada sonsuz teşekkürler bu zevki bize yaşattıkları için. Güzel maç izlemeyeli uzun zaman olmuş, iyi geldi bu son iki karşılaşma :)
Trabzon üstün oynadığı maçta hakettiği 3 puanı aldı böylece. Tebrikler Trabzon'a.
Tebrik ederim TS'yi. Geçmiş olsun Fenerbahçe :)
:)
Maçtan önce böyle bir maç beklemiyordum.2 takımında ayak süreyeceğini düşünüyorsum.İzlediğim en güzel futbollardan biriydi.Açıkçası bu maçı izlediğim için kendimi şanslı sayıyorum.
2.yarı yorgunluklar birkle 60'tan sonra oyun yavaşladı ama skor 2. yarı 7-5 olabilirdi.
Tebrikler Trabzon:)
brezilya milli takımının sol beki olması beni, taraftarı ilgilendirmez
brezilya dan da nefret ediyorum zaten bunlar sayesinde
dünya yansa bi kalbur samanı yanmıyo saha içinde
yattara koridor yaptı dönüp gelemedi hiç gittiği yerden
abuk sabuk pas hataları
umrunda değil fenerbahçe, skor.
fenerbahçe den büyük değil kimse
arması takımı için savaşmıyorsa
defolsun gitsn nerenin sol beki oluosa olsun
ümit özat bin kat iyi benim gözümde santos tan
Andre Santos ve Niang gol kaçırdı, onun dışında pozisyonumuz yoktu ama Trabzonspor Teo ve Yattara ile çok kolay golleri atamadılar.
Mert affettirdi kendini penaltıyla ama pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Hayatımda etmediğim kadar küfür ettim Bünyamin Gezer'e penaltı pozisyonunda. Bu hakemlerle lig bitmez, yabancı hakem uygulamasına gitmemiz lazım.
Markus Merk Efendi konuşsun Lig TV'de, ne federasyonu eleştiriyor ne hakemleri, tam TFF'nin işine gelen şekilde konuşuyor. Toroğlu'yu kovdular hakemleri eleştirmesin diye, şimdi bugün Markus Merk yine A.Yılmaz ve F.Aydınus'u savunduğu gibi savunur B.Gezer'i.
Kendi ayağına takılıp düşen Colman'a penaltı çalarsan, böyle ilahi adalet olur işte mübarek ramazan gününde.
Trabzonspor a tebrikler , macin buyuk bolumunu domine ettiler , 2. yarinin son ceyreginde Stoch girdikten sonra cok iyi hareketlendi FB ilk yari 3-3 de bitebilirdi son dakkalarda Topuz kacirmasa idi , 2. yariya yine mukemmel Basladi Trabzonspor ve ilk 15 dakkada 3 tane %100 luk gol kacirdilar Teofilo ve Yattara ile , ardindanda Colman'in kacan penaltisi biraz sans olsa bu mac sanki 6-3 , 7-3 biterdi Trabzonspor'un lehine
Trabzsonspor su anda lige en hazir ve en iyi kadrolardan birine sahip takim biraz sans ile gecen sene Bursaspor'un yaptigini cok rahat becerebilicek gucdeler , bu sezon 3 buyuklerin isi her zamankinden dahada zor
Bize boyle guzel bir mac izlettigi icin Tesekkurler Trabzon Tesekkurler Fenerbahce !
İkinci yarı daha gol atamadık sene başından beri. Buna bir çözüm bulması lazım A.Kocaman'ın.
haklısın penaltı pek penaltı gibi gelmedi banada. Birkaç kez tekrarını gösterdi pozisyonun ama Gökhan'ın direkt bir müdahalesini göremedim, kendi ayağına takılıp düştü.
Trabzonu Tebrik ederim maçı izlemedim o yüzden yorum yapamayacağım özeti bekliyorum ama herkes güzel maç olduğunu söylüyor iki kaliteli takımdanda böyle bir maç beklenirdi..
Lig Tv artık iyice devlet kanalı olmaya başladı. Federasyon da sonuçta devlete bağlı bir kurum diye biliyorum ben. O yüzden Federasyon ve kollarına bağlı kuruluşlara laf gelmesini istemedikleri için doğru söyleyen adamları kovmaya başladılar :) Türkiye gibi bir ülkede çok garip bir durum olmasa gerek. Ben alıştım arkadaşım, sen de takma kafana bence.
maçı fenerbahçede kazanabilirdi ama olmadı trabzonu tebrik ediyorum.
Değişim sancılı olmaya devam ediyor.
İlk yarı ortasahada hakimiyeti kaybederek bütün insiyatifi Trabzon'a verdik.2 tane bireysel hata ile 2-0 geriye düştük.Stoch oyuna girdikten sonra biraz daha hareketlendi oyun.İlk 11'de başlasa daha iyi olabilirdi.Lugano'nun golünden sonra 3.golü yemeseydik gardımız düşmeyecekti ama Trabzonspor da çok iyi oynadı,iyi mücadele etti.
2.yarı iyi savaştık,fakat golü bulamadık.Trabzon daha iyiydi.
Cristian,Özer,Selçuk çok top kaybı yaptı.
Hakem Bünyamin Gezer bütün takdir haklarını Trabzonspor'dan yana kullandı.Gördüğü,görmediği her pozisyonda neredeyse.Hele ki penaltı pozisyonu.Yahu resmen ayağı takılıyor,düşüyor.İnanılmaz küfür ettim hakeme.Neyse ki bu mübarek günde ilahi adalet oldu.
Bu maçta belki 3 puan kaybettik ama ileride kazandıracakları oldukça fazla.Tekrardan tebrikler Trabzonspor.
İnsanda futbol zevki bırakmıyorlar. Dünya kadar para ödüyorum Lig TV'ye, takımım 3-2 mağlup durumda, hakem olmadık bir penaltı çalıp maçın zevkini bitirmeye çalışıyor. 4-2 olsa orda, son 10 dakika öylemesine geçecekti zaten. İnsanı deli döndürüyorlar. G.Gönül gibi dürüst bir adam ısrarla penaltı olmadığını söylüyor üstelik.
Stoch'un düştüğü pozisyon da faul değildi ikinci yarının sonlarındaki duran topta. Hatasını telafi için öyle bir karar verdi.
Takımın 2. yarı gol atamamasının nedeni ne olabilir?
Bünyamin Gezer'in penaltı pozisyonu hariç ciddi bir hatasını görmedim, yenilgi acısıyla yüklenmeyin o kadarda. Elinden geldiğince oyunu soğutmamaya, topun oyunda kalmasına çalıştı, kart gösterilebilecek bazı pozisyonlarda inisiyatif kullanıp oyuncuları uyarmakla yetindi sırf zaten gergin, tempolu geçen maçı daha fazla zor duruma getirmemek için.
direkti geç hiç müdahale yok gibi gördüm ben..
Yenildik ama gelecekten umutluyum stoch u ve niang ı gördükten sonra. Niang pek pozisyona girmese de yapması gerekenleri yaptı, adam geçti şutunu attı, ikili mücadeleler çoğunlukla onun kontrolündeydi.
Öncelikle adrenalini yüksek,tempolu ve güzel bir maç oldu.Bana öyle geliyorki bu sene Trabzon'un senesi olucak gibi.Çok iyi bir hava yakaladılar.Camia-taraftar-oyuncular bütünlük içinde.
Niang süperdi bugün. Gol dışında her şey tamamdı. İkili mücadeleleri kazandı, en son PVH'de gördüğümüz rakip yarı alanda bize faul kazandırdı sıkça. Çalım attı, adam geçti, Andre Santos'a lokum gibi pas verdi. Çok net bir pozisyona da giremedi, ancak kaliteli topçu olduğunu gösterdi.
Çok iş yapar Niang, ama daha fazla pozisyon bulmamız gerek. Özer çok yetersizdi, Dia takıma katılınca daha fazla katkı verir.
Bugün gördüm ki en ideal kadro: Stoch-Emre-Topuz-Dia, önlerinde Niang-Semih
maçın özetini kaçta vericek TRT?
İstanbul kan ağlıyor bu hafta. Bu sene şampiyon Anadolu'dan :D
Rıdvan Dilmen'in yüzü gülüyordu önceki günler şimdi sinir küpü :D
Niang'ı ben de beğendim.Çok kaliteli bir futbolcu.Tek eksiği goldü gerçekten.PVH'den sonra nihayet forvetimizi bulduk.
Bugün Fenerbahçe kaptansız bir gemiydi. Özellikle Stoch oyuna girene kadar sahada ne yaptığını bilmez, topu aldığında acaba bomba mı karakola mı götürsem yoksa kendim mi imha etsem diye düşünen oyunculardan oluşmuş bir takım gibiydi.
Bu takımın sorunun ortasaha olduğu çok belliydi. Bugün de bu tekrar ortaya çıktı. Çift forvet oynarken sahanın her yerinde basan, hücumda muhteşem işler yapan Fenerbahçe mi vardı ? Hayır. Ardından Semih'in sakatlığıyla Stoch oyuna girdi ve şans Aykut hocanın yüzüne güldü, takım hafiften toparlandı. Sistem 4-4-1-1 oldu ve takım savunmasını aksattığı söylenilen Alex yerine daha fazla koşan Özer oynadı. Sonuç ? Sıfır. Peki 4-4-1-1 oynarken hem de savunma da yapan Özer'le oynarken Trabzon 6 pastan 2 tane %100'ü kaçırmadı mı ? Evet. Demek ki sistemler işin bahanesi. Bu takımın asıl sorununun ortasaha olduğu tekrar ortaya çıktı. Ortasaha göbekte Emre tek başına oynuyor dedik durduk. Cristian gibi bir oyuncunun Fenerbahçe gibi bir takımda önlibero olduğu ülkede astronotum diye iş başvurusu yapılır.
Bugün eğer Fenerbahçe Alex'le başlamış olsaydı ve Niang ancak bu kadar etkili olmuş olsaydı yine ihaleyi Alex'e yıkacaklardı. Niang çabaladı ama bu kadar başıboşluğun olduğu takımda bu kadarını yapabilirdi. Ancak ilerisi için umut verdi. Maça başlanılan kadroyu geçtim. Geride olduğun bir maçta Alex gibi bir adamı 75-80'de mi oyuna sokarsın ? Santos bugün inanılmaz kötüydü, ne defans yaptı ne hücum yaptı. Lugano defansta iyidi, normalde Bilica'yla güzel bir uyumu vardı ancak bugün olmadı. Özellikle yediğimiz 3. gol komedi. Lugano, Bilica, Santos üçü birbirini tutuyor, diğer 3 Trabzonlu da topa kafa vurmak için birbirleriyle kapışıyor.
Yahu kardeşim; bu takım sezon başında ne yaptı ? Takım ne fiziksel olarak sağlam ne de herhangi bir oyun planına sahibiz. Hatta plansızlık oyun planımız olmuş. Saldım çayıra mevlam kayıra. Daum beğenilir veya beğenilmez adamın bir planı vardı. Atarım 1 tane yatarım üstüne, risk midir risktir ama bir düşüncedir, plandır. Peki ya şimdi ? Ne yaptığını bilmeyen bir Fenerbahçe.
Oyuncular hakemleri aldatabilir. Bazı pozisyonlarda hakem çok zor durumda kalır ve ancak daha sonra televizyonda ileri-geri yapınca penaltı olup olmadığı anlaşılır. Ama Bünyamin hoca Colman'ın kendisiyle mücadelesinde kendini yere atmasına penaltı çalıyorsan astronot başvurusunu yapan kişi sen olabilirsin. Neyse ki Mert kurtardı da kendine biraz olsun güveni geldi.
Aykut hoca kahramanlık yapmak istiyorsa geçen sene 7 milyon bayıldıkları Cristian'ı ülkesine postalasın. Yerine kaliteli adam aldırsın, Bilica'nın yerine daha kaliteli oyuncu alsın.
Maalesef gelen gideni aratıyor.
Tebrikler Trabzonspor.
Yırtıcı özelliklerini sahaya yansıttı bu akşam, sıkıntılı anlar yaşattı Trabzonspor defansına. Galiba aradığı forveti buldu Fenerbahçe. Semih'te iyi başlamıştı ama nasıl sakatlandığını anlamadım. O pozisyonda Egemen'in sakatlanması gerekmezmiydi :) sonuçta ayağına darbeyi alan Egemen'di :)
Fenerbahçe Christian'ın yerine Fransa'dan bir önlibero bulursa, şöyle Sissokho gibi, Matuidi gibi...orta alanda daha üstün oyun sergiler, hemde takıma adaptasyon açısından sıkıntı yaşamazlar.
Maçın başında Alex'in sahada olmayışına sevindim açıkçası.Artık on'suz bir 11'e alışmalıyız. Alex oynasaydı "şunu yapardı ,bunu atardı" diyenler olabilir.Ama belki de oynadığı zaman orta sahada daha ezik kalacak,daha fazla gol yiyecektik.Hiçbirşeyin garantisi yok.
mehmet topuz,lugano,cristian,santos rezalet ötesi oynadılar.hadi diğerlerini biliyoruzda ayıp yahu lugano 20 tane uzun top attı bi tanesi bile isabetli değildi yeter yani atamıyosan zorlama.Mehmet attığı golde bile çok kötü vurdu kanat değil cristianın yerinde orta saha oynamalı.Cristian'a diyecek bişey yok oynatmayacaksın bu kadar basit.Andre cepten yedi diyelim bence hala kredisi var.
Mert'e gelince 2. golde hatalı olabilir ama onlar dışında hata yapmadı yedek kaleci olabilir bence.zaten yedek kaleciden cok daha fazla eksiğimiz var an itibariyle.
2 takımda çok pozisyona girdi zevkli bi mücadeleydi bence tebrikler trabzonspor
Bilica ve Baroni'yi hatta sadece Baroni'yi dünyada başka bir takıma koyun bu kadar sırıtamazdı heralde.Bu kadar gereksiz,boş bir adamın burda ne işi var anlayamadım.