Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

20 45.45%
  • Berabere

6 13.64%
  • Fenerbahçe

18 40.91%
1 ile 30 arası toplam 483 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]

Hybrid View

Andre Santos ve Niang gol kaçırdı, onun dışında pozisyonumuz yoktu ama Trabzonspor Teo ve Yattara ile çok kolay golleri atamadılar.

Mert affettirdi kendini penaltıyla ama pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Hayatımda etmediğim kadar küfür ettim Bünyamin Gezer'e penaltı pozisyonunda. Bu hakemlerle lig bitmez, yabancı hakem uygulamasına gitmemiz lazım.

Markus Merk Efendi konuşsun Lig TV'de, ne federasyonu eleştiriyor ne hakemleri, tam TFF'nin işine gelen şekilde konuşuyor. Toroğlu'yu kovdular hakemleri eleştirmesin diye, şimdi bugün Markus Merk yine A.Yılmaz ve F.Aydınus'u savunduğu gibi savunur B.Gezer'i.

Kendi ayağına takılıp düşen Colman'a penaltı çalarsan, böyle ilahi adalet olur işte mübarek ramazan gününde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Markus Merk Efendi konuşsun Lig TV'de, ne federasyonu eleştiriyor ne hakemleri, tam TFF'nin işine gelen şekilde konuşuyor. Toroğlu'yu kovdular hakemleri eleştirmesin diye, şimdi bugün Markus Merk yine A.Yılmaz ve F.Aydınus'u savunduğu gibi savunur B.Gezer'i.
    Lig Tv artık iyice devlet kanalı olmaya başladı. Federasyon da sonuçta devlete bağlı bir kurum diye biliyorum ben. O yüzden Federasyon ve kollarına bağlı kuruluşlara laf gelmesini istemedikleri için doğru söyleyen adamları kovmaya başladılar Türkiye gibi bir ülkede çok garip bir durum olmasa gerek. Ben alıştım arkadaşım, sen de takma kafana bence.

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Lig Tv artık iyice devlet kanalı olmaya başladı. Federasyon da sonuçta devlete bağlı bir kurum diye biliyorum ben. O yüzden Federasyon ve kollarına bağlı kuruluşlara laf gelmesini istemedikleri için doğru söyleyen adamları kovmaya başladılar Türkiye gibi bir ülkede çok garip bir durum olmasa gerek. Ben alıştım arkadaşım, sen de takma kafana bence.
    İnsanda futbol zevki bırakmıyorlar. Dünya kadar para ödüyorum Lig TV'ye, takımım 3-2 mağlup durumda, hakem olmadık bir penaltı çalıp maçın zevkini bitirmeye çalışıyor. 4-2 olsa orda, son 10 dakika öylemesine geçecekti zaten. İnsanı deli döndürüyorlar. G.Gönül gibi dürüst bir adam ısrarla penaltı olmadığını söylüyor üstelik.

Stoch'un düştüğü pozisyon da faul değildi ikinci yarının sonlarındaki duran topta. Hatasını telafi için öyle bir karar verdi.

Takımın 2. yarı gol atamamasının nedeni ne olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün Fenerbahçe kaptansız bir gemiydi. Özellikle Stoch oyuna girene kadar sahada ne yaptığını bilmez, topu aldığında acaba bomba mı karakola mı götürsem yoksa kendim mi imha etsem diye düşünen oyunculardan oluşmuş bir takım gibiydi.

Bu takımın sorunun ortasaha olduğu çok belliydi. Bugün de bu tekrar ortaya çıktı. Çift forvet oynarken sahanın her yerinde basan, hücumda muhteşem işler yapan Fenerbahçe mi vardı ? Hayır. Ardından Semih'in sakatlığıyla Stoch oyuna girdi ve şans Aykut hocanın yüzüne güldü, takım hafiften toparlandı. Sistem 4-4-1-1 oldu ve takım savunmasını aksattığı söylenilen Alex yerine daha fazla koşan Özer oynadı. Sonuç ? Sıfır. Peki 4-4-1-1 oynarken hem de savunma da yapan Özer'le oynarken Trabzon 6 pastan 2 tane %100'ü kaçırmadı mı ? Evet. Demek ki sistemler işin bahanesi. Bu takımın asıl sorununun ortasaha olduğu tekrar ortaya çıktı. Ortasaha göbekte Emre tek başına oynuyor dedik durduk. Cristian gibi bir oyuncunun Fenerbahçe gibi bir takımda önlibero olduğu ülkede astronotum diye iş başvurusu yapılır.

Bugün eğer Fenerbahçe Alex'le başlamış olsaydı ve Niang ancak bu kadar etkili olmuş olsaydı yine ihaleyi Alex'e yıkacaklardı. Niang çabaladı ama bu kadar başıboşluğun olduğu takımda bu kadarını yapabilirdi. Ancak ilerisi için umut verdi. Maça başlanılan kadroyu geçtim. Geride olduğun bir maçta Alex gibi bir adamı 75-80'de mi oyuna sokarsın ? Santos bugün inanılmaz kötüydü, ne defans yaptı ne hücum yaptı. Lugano defansta iyidi, normalde Bilica'yla güzel bir uyumu vardı ancak bugün olmadı. Özellikle yediğimiz 3. gol komedi. Lugano, Bilica, Santos üçü birbirini tutuyor, diğer 3 Trabzonlu da topa kafa vurmak için birbirleriyle kapışıyor.

Yahu kardeşim; bu takım sezon başında ne yaptı ? Takım ne fiziksel olarak sağlam ne de herhangi bir oyun planına sahibiz. Hatta plansızlık oyun planımız olmuş. Saldım çayıra mevlam kayıra. Daum beğenilir veya beğenilmez adamın bir planı vardı. Atarım 1 tane yatarım üstüne, risk midir risktir ama bir düşüncedir, plandır. Peki ya şimdi ? Ne yaptığını bilmeyen bir Fenerbahçe.

Oyuncular hakemleri aldatabilir. Bazı pozisyonlarda hakem çok zor durumda kalır ve ancak daha sonra televizyonda ileri-geri yapınca penaltı olup olmadığı anlaşılır. Ama Bünyamin hoca Colman'ın kendisiyle mücadelesinde kendini yere atmasına penaltı çalıyorsan astronot başvurusunu yapan kişi sen olabilirsin. Neyse ki Mert kurtardı da kendine biraz olsun güveni geldi.

Aykut hoca kahramanlık yapmak istiyorsa geçen sene 7 milyon bayıldıkları Cristian'ı ülkesine postalasın. Yerine kaliteli adam aldırsın, Bilica'nın yerine daha kaliteli oyuncu alsın.

Maalesef gelen gideni aratıyor.

Tebrikler Trabzonspor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri