Doğum günün kutlu olsun 'Büyük Başkan'. :k:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...81410777_n.jpg
Printable View
Doğum günün kutlu olsun 'Büyük Başkan'. :k:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...81410777_n.jpg
Fırat Günayer @firatgunayer
!!! ?? Beşiktaş'ın Galatasaray'dan kiraladığı Dany, Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı takımın kaldığı otele gitti. (DHA)
http://i.hizliresim.com/LPPX1G.jpg
Patron arena'da kartal pozu vermiş. Samet aybaba olsa gözlerini kısar sonra sonra der giderdi.
6 hafta daha sabredeceğiz maalesef, sonrasında geldiği yere geri döner zaten. Yalnız, Ersan hemen dönsün ve bir daha da sakatlanmasın, Franco da böyle devam etsin. Mecbur bırakmasınlar bizi şu adama!
Gerekirse Toraman affedilsin , Necip ya da Atiba stopere çekilsin , bir şeyler yapılsın ama bu herif bu formayı giymesin !
Bilic sempatik adam herkesin sevgisini de kazandı. Düşünün ki ezeli rakibin hocası taraftarın göbeğinde oturuyor ve millet baya kartal pozu vererek fotoğraf çekiniyor alıştığımız tepki görmesi hocanın oysaki.
Toraman'dan hayır yok artık, affedilse de bir şey veremez bence. Anlamadığım şu ki, Escude neden bıçak gibi kesildi? Sivok için de 1-2 ay dediler, 4 ay oldu; hâlâ yok piyasada.
Hızlı stoper oynatacaklar diye fıtık edecekler bizi. Tahammül edemiyorum şu Dany'ye, elimde değil ya! :uzgun:
Şahsen Beşiktaşlı olsam rahatsız olurdum. Sonuçta şampiyonlar ligi için Galatasaray ve Beşiktaşın çekişmesi var. Bir Beşiktaşlı oyuncunun şuanki en büyük rakibini destekler gibi otele , stadına gitmesi benide rahatsız ederdi açıkçası.
Sezonun bu döneminde hala Dany konusunda bu kadar agresif olmaya gerek yok. Gördük işte Galatasaray ın Dany yerine aldığı oyuncuyu. Bizde gidip onun gibi bir şey alacaktık, Dany nin verdiğini de veremeyecekti. Otel falan yalan dolan, en azından mantıklı değil. Biraz araştırmayla mantıklı sebepler bulunuyor. Onun dışında son maçta elde kimse kalmadı, Dany de olmasa elde stoper yok, onu geçtim çakma stoper de yok. İlk dakikadan beri Dany e bu kadar tepkili değildim, hele şimdi hiç değilim, diyelim ki yanlış transfer, bence teknik kadronun o kadar da kredisi vardır.
BJK-GS maçını izle Dany'nin hatasını FB-GS maçında GS lehine yaptığını düşün sonra yorumla :) Ara telefonla söyle ne gereği var oraya gitmenin.
Açıkça söylim normal bir adam o penaltıyı yapmaz bukadar net konuşuyorum. birde üstüne otellerine gidiyorsa art niyet ararım.
Valla ben ilk geldiği zamandan daha tepkiliyim şu an.Son 6-7 haftadır takım neredeyse pozisyon bile vermezken oynadığı 3 maçta yediğimiz 3 golün başrolünde bu gereksiz var.Tahammül edemiyorum şahsen.Keşke transfer edilmeseydi.
Dany'i sağ bek, ön libero oynatmayanlar utansın.
Dany 'i futbolcu diye oynatanlar utansın :icon_biggrin:
Evlerine ateşler düşsün :D
Önümüzdeki sezon için aynı sistemle devam edeceğimize göre;
Tolga-Cenk kale için yeterli.
Sağ bekte Atiba-Serdar-Necip ancak alternatif olabilir. Sağlam bir yabancı sağ bek gerekecek.
Sol bekte Motta alınacaktır, İsmail le birlikte orayı kapatırlar.
Stoperde Ersan-Pedro-Sivok-Necip yetmez gibi. Yabancı kontenjanı ve oyuncuların performansı düşünülünce Lescott tarzı yüksek maliyetli bir oyuncu yerine, gurbetçi bir stoper düşünsek daha iyi olabilir.
Veli-Jones-Necip üçlüsü defansın önündeki ikiliden defansif olan kısma yeter ama Jones tan vazgeçilebilir de. Aslında aynı bölgede oynayabilecek Serdar da var ama hiç denenmedi henüz. Son ihtimal olarak Pedro bile düşünülebilir.
Atiba nın oynadığı bölgeye net bir alternatif henüz yok. Oğuzhan oynasa zayıf kalıyor, Necip-Jones oynasa hücumda zayıflıyoruz, oraya bir Selçuk İnan lazım :P Şart değil ama Türk bir orta saha ile takviye edilebilir.
Oğuzhan ın oynadığı bölgede de alternatif yok ne yazık ki. Gerçi ilk bakılan mevki orası sanırım. Hunt olursa bir de Türk statüsünde oynarsa çok iyi olur.
Kanatlarda Töre-Olcay-Holosko-Kerim ve son çare Oğuzhan var. Töre nin alınması lazım, onun dışında sanki bir kanat oyuncusu daha gerekiyor. Çünkü yedeklerin hiç biri güven vermiyor. Sanırım kanada bir Türk oyuncu alınacak.
Forvette Almeida-Cenk-Pektemek-Ömer fazlasıyla yeter. Birde Eneramo geri gelecek. Almeida giderse yerine kesin birisi alınır, Eneramo yu da kiralamak lazım yine. Bu bölgede fazlılık var gibi görünse de Ömer-Pektemek sürekli sakatlandığı için ancak yeter diye düşünüyorum :)
Kontenjana gelirsek x sağ bek-Sivok-Pedro-Motta-Atiba-Almeida ya da x santrafor zaten 6 yabancı ediyor. Bunlar kesin gibi. Forvet arkası yabancı statüsünde olursa onunla birlikte 7 oluyor. Son kontenjan için Holosko kalmalı, yedek olmayı sorun etmiyor. Kaldı ki sekizinci oyuncuya pek sıra gelmeyecek gibi. Ya da Holosko mali külfet olmadan gönderilebilirse, yerine kiralık bir kanat oyuncusu düşünülebilir. Ya da paraya kıyıp kanatlara iki tane Türk oyuncu bulup, Holosko ve Eneramo gönderilerek, Jones kadroda tutulabilir.
Sivok'dan daha bir hayır gelmez bu saatten sonra Çek futbolcuların kaderi bu galiba Ujfalusi gibi oldu bu da. Sağlam bir stoper alalım yabancı ve Dany ile Sivok'u gönderin.
Sakatlığıyla ilgili bilinen bir şey mi var bilmiyorum ama formda bir Sivok, Lescott tan iyidir. En az 3 sene daha oynar. Seneye de kontratı bitiyor zaten, sezon başında sakatlık sonrası durumuna göre değerlendirilip kontrat uzatılabilir. Olmazsa da sezon sonu kontratı biter yollarız. Riske gerek yok.
Sivok giderse neden gitti demem,kalırsa da neden kaldı demem şahsen.
DAHA ÖNCE YARIM GÜNDE TÜKENEN DERBİ BİLETLERİ ÜÇ GÜNDE 2500 SATILDI
Passolig kart satışı ve bu karta yüklenen Fenerbahçe maç bileti rakamları da yönetimi doğrular nitelikte. Kulüpten ve internet üzerinden şu ana kadar satılan ''Passolig'' sayısı 3000 civarı olurken Fenerbahçe maçı için kartına bilet yüklemesi yaptıranların sayısı 3 günde 2500'ü ancak buldu.
Daha önceki maçlarda çıktığı gün tükenen derbi biletlerinin 'Passolig' uygulaması ile bu kadar düşük kalmasının sebebi olarak uygulamanın yeni olması ve taraftarın bu uygulamaya olan olumsuz yaklaşımı gösteriliyor. Fenerbahçe maçının oynanacağı 20 Nisan gününe kadar devam edecek e-bilet satışlarının yine de stadı tamamen dolduracak rakamlara ulaşması beklenmiyor. Derbi maçı için son güne kadar yapılacak satışlar ve kombineler ile birlikte Atatürk Olimpiyat Stadı'na maç saati 35-40 bin arası seyirci bekleniyor.
Fanatik
Türk futbolunu yönetenlerden bir kez daha nefret ettiğimi belirtiyorum. Gerçekten dünyanın en boş insanları bunlar. Kulüp hem ekonomik kazançtan hem de manevi kazançtan yoksun kalacak bu beyinsiz organizmalar yüzünden.:mad:
Bu maçta tribünler 40 bini geçmeyecek, belli ki. Öyle bir zamanda çıkardılar ki şu e-bileti, gel de sövme şimdi!
turnikeler felan patlamayacak son alınan karardan sonra olimpiyat etrafında radyodan dinleyeceğiz maçı. Maçta seyirci sayısı tahminen 7-8 bin olacak.
Guzel guzel gerekirse bir sezon seyircisiz oynansın böyle giderse hemen kalkacak en azından.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu e-bilet uygulamasını seneye yapsalar olmuyor muydu? ligin bitimine 5 hafta var çıkardıkları olaya bak. Normalde sistemi destekliyorum ama sezonun bitimine bu kadar az kalmışken ne değişikliği bu. Adamlar her gün biraz da geliştiriyorlar kendilerini.
Kasıtlı derbiye denk getirilmeye çalışıldığına inanıyorum ben artık. İki takım da tribünde muhalefet ediyor bu siyasete. Tribünde kimse olmayınca bağıracak insan da olmayacak. Seçim sonrası her şey unutulsun isterler. Biraz zaman geçince hiç bir şey hatırlanmaz keza, Türk halkı balık hafızalıdır. Sezon sonu geç olurdu onlar için.
Sabah antrenmanında Veli ile Uğur tekme tokat birbirine girmiş.
Varlığı zarar diye buna deniyor sanırım.
ugur dovmus diyollar :D :D (saka saka) :D
Olum niye geyik yapıyorsunuz :D
Ciddi bir durum bence. Veli'nin derbideki performansına olumlu yansır umarım.
https://vine.co/v/MJ3DX9un0H0
puhh veli bisi yapamamis :D
Yalnız yumruğu ayırmaya çalışırken Olcay yemiş gibi duruyor :n: :D
ugur dover demistim abi ben :D
https://pbs.twimg.com/media/BlVqSWgCQAA_H2y.jpg
Ortada yumruk falan yok, uğur sadece anlık sinirlenmiş. Az önce bjk tvye çıktılar zaten, uğur hatasının farkına varmış.
https://vine.co/v/MJ39jBBUupm
Holosko çok fena ya. :D
Oha saglam yumruk cikarmis yalnız. Neyse ki bir şey yok.
Holosko ya komik adam :D