Sayfa 200 / 220 İlkİlk ... 100150190198199200201202210 ... SonSon
5,971 ile 6,000 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sezonun bu döneminde hala Dany konusunda bu kadar agresif olmaya gerek yok. Gördük işte Galatasaray ın Dany yerine aldığı oyuncuyu. Bizde gidip onun gibi bir şey alacaktık, Dany nin verdiğini de veremeyecekti. Otel falan yalan dolan, en azından mantıklı değil. Biraz araştırmayla mantıklı sebepler bulunuyor. Onun dışında son maçta elde kimse kalmadı, Dany de olmasa elde stoper yok, onu geçtim çakma stoper de yok. İlk dakikadan beri Dany e bu kadar tepkili değildim, hele şimdi hiç değilim, diyelim ki yanlış transfer, bence teknik kadronun o kadar da kredisi vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Bilic de maçı izleyenler arasında idi. Dany seviyor Galatasaray'ı ve bunda bir şey yok bence.

Tabii şuan Fenerbahçe'li olduğumdan ve Allah'a şükür Dany ile bir bağımız olmadığından rahat konuşuyorum.

BJK-GS maçını izle Dany'nin hatasını FB-GS maçında GS lehine yaptığını düşün sonra yorumla
    Ara telefonla söyle ne gereği var oraya gitmenin.

Açıkça söylim normal bir adam o penaltıyı yapmaz bukadar net konuşuyorum. birde üstüne otellerine gidiyorsa art niyet ararım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ben ilk geldiği zamandan daha tepkiliyim şu an.Son 6-7 haftadır takım neredeyse pozisyon bile vermezken oynadığı 3 maçta yediğimiz 3 golün başrolünde bu gereksiz var.Tahammül edemiyorum şahsen.Keşke transfer edilmeseydi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany'i sağ bek, ön libero oynatmayanlar utansın.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany 'i futbolcu diye oynatanlar utansın
    FM Gazetesi

Evlerine ateşler düşsün

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Önümüzdeki sezon için aynı sistemle devam edeceğimize göre;

Tolga-Cenk kale için yeterli.

Sağ bekte Atiba-Serdar-Necip ancak alternatif olabilir. Sağlam bir yabancı sağ bek gerekecek.

Sol bekte Motta alınacaktır, İsmail le birlikte orayı kapatırlar.

Stoperde Ersan-Pedro-Sivok-Necip yetmez gibi. Yabancı kontenjanı ve oyuncuların performansı düşünülünce Lescott tarzı yüksek maliyetli bir oyuncu yerine, gurbetçi bir stoper düşünsek daha iyi olabilir.

Veli-Jones-Necip üçlüsü defansın önündeki ikiliden defansif olan kısma yeter ama Jones tan vazgeçilebilir de. Aslında aynı bölgede oynayabilecek Serdar da var ama hiç denenmedi henüz. Son ihtimal olarak Pedro bile düşünülebilir.

Atiba nın oynadığı bölgeye net bir alternatif henüz yok. Oğuzhan oynasa zayıf kalıyor, Necip-Jones oynasa hücumda zayıflıyoruz, oraya bir Selçuk İnan lazım :P Şart değil ama Türk bir orta saha ile takviye edilebilir.

Oğuzhan ın oynadığı bölgede de alternatif yok ne yazık ki. Gerçi ilk bakılan mevki orası sanırım. Hunt olursa bir de Türk statüsünde oynarsa çok iyi olur.

Kanatlarda Töre-Olcay-Holosko-Kerim ve son çare Oğuzhan var. Töre nin alınması lazım, onun dışında sanki bir kanat oyuncusu daha gerekiyor. Çünkü yedeklerin hiç biri güven vermiyor. Sanırım kanada bir Türk oyuncu alınacak.

Forvette Almeida-Cenk-Pektemek-Ömer fazlasıyla yeter. Birde Eneramo geri gelecek. Almeida giderse yerine kesin birisi alınır, Eneramo yu da kiralamak lazım yine. Bu bölgede fazlılık var gibi görünse de Ömer-Pektemek sürekli sakatlandığı için ancak yeter diye düşünüyorum

Kontenjana gelirsek x sağ bek-Sivok-Pedro-Motta-Atiba-Almeida ya da x santrafor zaten 6 yabancı ediyor. Bunlar kesin gibi. Forvet arkası yabancı statüsünde olursa onunla birlikte 7 oluyor. Son kontenjan için Holosko kalmalı, yedek olmayı sorun etmiyor. Kaldı ki sekizinci oyuncuya pek sıra gelmeyecek gibi. Ya da Holosko mali külfet olmadan gönderilebilirse, yerine kiralık bir kanat oyuncusu düşünülebilir. Ya da paraya kıyıp kanatlara iki tane Türk oyuncu bulup, Holosko ve Eneramo gönderilerek, Jones kadroda tutulabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sivok'dan daha bir hayır gelmez bu saatten sonra Çek futbolcuların kaderi bu galiba Ujfalusi gibi oldu bu da. Sağlam bir stoper alalım yabancı ve Dany ile Sivok'u gönderin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sakatlığıyla ilgili bilinen bir şey mi var bilmiyorum ama formda bir Sivok, Lescott tan iyidir. En az 3 sene daha oynar. Seneye de kontratı bitiyor zaten, sezon başında sakatlık sonrası durumuna göre değerlendirilip kontrat uzatılabilir. Olmazsa da sezon sonu kontratı biter yollarız. Riske gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sivok giderse neden gitti demem,kalırsa da neden kaldı demem şahsen.
    So what?
    Saike

DAHA ÖNCE YARIM GÜNDE TÜKENEN DERBİ BİLETLERİ ÜÇ GÜNDE 2500 SATILDI

Passolig kart satışı ve bu karta yüklenen Fenerbahçe maç bileti rakamları da yönetimi doğrular nitelikte. Kulüpten ve internet üzerinden şu ana kadar satılan ''Passolig'' sayısı 3000 civarı olurken Fenerbahçe maçı için kartına bilet yüklemesi yaptıranların sayısı 3 günde 2500'ü ancak buldu.

Daha önceki maçlarda çıktığı gün tükenen derbi biletlerinin 'Passolig' uygulaması ile bu kadar düşük kalmasının sebebi olarak uygulamanın yeni olması ve taraftarın bu uygulamaya olan olumsuz yaklaşımı gösteriliyor. Fenerbahçe maçının oynanacağı 20 Nisan gününe kadar devam edecek e-bilet satışlarının yine de stadı tamamen dolduracak rakamlara ulaşması beklenmiyor. Derbi maçı için son güne kadar yapılacak satışlar ve kombineler ile birlikte Atatürk Olimpiyat Stadı'na maç saati 35-40 bin arası seyirci bekleniyor.

Fanatik

Türk futbolunu yönetenlerden bir kez daha nefret ettiğimi belirtiyorum. Gerçekten dünyanın en boş insanları bunlar. Kulüp hem ekonomik kazançtan hem de manevi kazançtan yoksun kalacak bu beyinsiz organizmalar yüzünden.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu maçta tribünler 40 bini geçmeyecek, belli ki. Öyle bir zamanda çıkardılar ki şu e-bileti, gel de sövme şimdi!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu maçta tribünler 40 bini geçmeyecek, belli ki. Öyle bir zamanda çıkardılar ki şu e-bileti, gel de sövme şimdi!
    Bu maçta tribünde adım atacak yer olmayacak. Turnikeler patlayacak. Kendileri kaşındılar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu maçta tribünde adım atacak yer olmayacak. Turnikeler patlayacak. Kendileri kaşındılar
    Bak işin o boyutunu unutmuşum, haklısın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

turnikeler felan patlamayacak son alınan karardan sonra olimpiyat etrafında radyodan dinleyeceğiz maçı. Maçta seyirci sayısı tahminen 7-8 bin olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Guzel guzel gerekirse bir sezon seyircisiz oynansın böyle giderse hemen kalkacak en azından.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu e-bilet uygulamasını seneye yapsalar olmuyor muydu? ligin bitimine 5 hafta var çıkardıkları olaya bak. Normalde sistemi destekliyorum ama sezonun bitimine bu kadar az kalmışken ne değişikliği bu. Adamlar her gün biraz da geliştiriyorlar kendilerini.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kasıtlı derbiye denk getirilmeye çalışıldığına inanıyorum ben artık. İki takım da tribünde muhalefet ediyor bu siyasete. Tribünde kimse olmayınca bağıracak insan da olmayacak. Seçim sonrası her şey unutulsun isterler. Biraz zaman geçince hiç bir şey hatırlanmaz keza, Türk halkı balık hafızalıdır. Sezon sonu geç olurdu onlar için.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    turnikeler felan patlamayacak son alınan karardan sonra olimpiyat etrafında radyodan dinleyeceğiz maçı. Maçta seyirci sayısı tahminen 7-8 bin olacak.
    Evet şimdi öyle bir durum da var. Daha güzel aslında. Tepkinin en güzeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabah antrenmanında Veli ile Uğur tekme tokat birbirine girmiş.

Varlığı zarar diye buna deniyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sabah antrenmanında Veli ile Uğur tekme tokat birbirine girmiş.

Varlığı zarar diye buna deniyor sanırım.
    Velinin agresiflik cesaret ve çalışkanlık yüksek. Alt eder Uğuru
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ugur dovmus diyollar (saka saka)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olum niye geyik yapıyorsunuz

Ciddi bir durum bence. Veli'nin derbideki performansına olumlu yansır umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

https://vine.co/v/MJ3DX9un0H0

puhh veli bisi yapamamis

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalnız yumruğu ayırmaya çalışırken Olcay yemiş gibi duruyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ugur dover demistim abi ben

Ortada yumruk falan yok, uğur sadece anlık sinirlenmiş. Az önce bjk tvye çıktılar zaten, uğur hatasının farkına varmış.

https://vine.co/v/MJ39jBBUupm

Holosko çok fena ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ugur dover demistim abi ben

He zaten Veli de, 'dayak yiyeyim de gidip bir foto çekineyim' diyordu. Bu foto eski, Avusturya Milli takımında aldığı darbeden sonra böyle olmuştu.

Oha saglam yumruk cikarmis yalnız. Neyse ki bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko ya komik adam

Mesaj Yetkileri