dedim dedim leonardo inter için mükemmel bi adam dedim de dinletemedim onlar artık ait oldukları yere orta sıralara geri dönsünler şampiyon Milan !
Printable View
dedim dedim leonardo inter için mükemmel bi adam dedim de dinletemedim onlar artık ait oldukları yere orta sıralara geri dönsünler şampiyon Milan !
İyi transferlerde yapıyoruz zaten, Napoliyle çekişiriz bu sene şampiyonluk için. - Rossoneri
Maçları hangi kanaldan izleyebiliriz, yayın ihalesi olmadı mı?
Olmadı diye biliyorum A Haber alsa iyi olurdu...
Hay arkadaş ya olacak iş değil Atalanta - Palermo maçı yarıda kaldı yoğun yağmur nedeniyle bende maça Karşılıklı gol var oynamıştım 1-0 şu anda devam etmiyor maç acaba ne olacak :D
Engin ballı adamsın maç ertelenirse yırtıyon :D
Nasıl ballı adam ya maç 2.yarıda kaldığı için o skorla tescil edilebilirmiş.
Dakika 90'da da yarıda kalsa, 24 saat süresi içerisinde oynanmazsa tekrarı oran 1 olarak işleniyor, etkliemez Engin. Şanslısın bence de :D
Yok maç başlıyor şimdi.
Yağmurdan önce Palermo gol atabilecek gibi oynuyordu şimdi saha da top gitmiyor hayatta gol olmaz artık 1-0 bitecek gibi :D
Napoli - Milan maçı süper gidiyor. İlk yarı 2-1 bitti goller Cavani x2 ve Aquilani. Napoli çok akıllı oynuyor.
Hiç zevk alamadım maçtan , Milan yenildiği için de olabilir 3-1 son skor bitmiştir heralde bitirmeden kapadım
Gilardino 5 hafta yok
19 Eylül 2011 15:52 | NTV Spor ve Ajanslar
Fiorentina'nın forveti Gilardino sakatlığı nedeniyle sahalardan en az 5 hafta uzak kalacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/187/alberto_0AEXU.jpg
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Fiorentina'nın forvetlerinden Alberto Gilardino sakatlığı nedeniyle sahalardan en az 5 hafta uzak kalacak.
Fiorentina kulübünün açıklamasında, dün Udinese ile oynanan maçta rakip takımın kalecisi Samir Handanoviç ile çarpışan Gilardino'nun sol bacağından sakatlandığı belirtildi. Fiorentina maçı 2-0 kaybetmişti.
29 yaşındaki Gilardino, geçen sezon ligde 12 gol atmıştı.
Adam harbiden MORatti..:)
Gasperini kovuldu. Ranieri geliyor.
Inter'de Gian Piero Gasperini'den boşalan teknik direktörlük görevine Claudio Ranieri'nin getirileceği konuşuluyor...
Goal.com İtalya'dan edinilen bilgilere göre Claudio Ranieri 48 saat içersinde Inter'in başına geçebilir.
Inter yönetime yakın bir kaynak, Goal.com'a yaptığı açıklamalarda, "Ranieri şu anda Inter'de teknik direktörlük görevi için favori isim. Henüz arada resmi bir görüşme yok ancak Ranieri bir çağrı bekliyor." diye konuştu.
Milano ekibinin aslında önceliğinin Carlo Ancelotti'de olduğu, ancak deneyimli teknik adamın hem maliyetli, hem de uzun süreli bir kontrat istemesi nedeniyle bu transferden vazgeçildiği de gelen haberler arasında.
Son günlerde kulislerde konuşulan bir diğer isim Luis Figo'ydu. Ancak Başkan Massimo Moratti'nin deneyimli bir isim düşündüğü ve bu riski almak istemediği öğrenildi.
Raineri gelirse Moratti hata üzerine hata yapmış olur.
moratti sahada kazanmanın ne demek olduğunu anlamıştır heralde.
Carlo Ancelotti'yi tercih etmeleri İnter adına daha hayırlı olur.Jose'nin yerini doldurmak zor tamam ama adam gibi de bir hoca getirmediler takımın başına.
Ne Ranieri'si Allah aşkına Ranieri'mi kaldı artık. Al Hiddink'i sen de kurtul biz de kurtulalım:)
Lucescu veya, Hiddink olabilir ( hiddinkiten Kurtuluruz )
Inter'deki görevine son verilen Gian Piero Gasperini, istediklerini gerçekleştirememesinden ötürü üzgün olduğunu söyledi.
Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Inter'deki görevine son verilen Gian Piero Gasperini, kulüp içinde iyi ilişkiler kurmasına rağmen başarılı bir dönem geçirememiş olmasından dolayı üzgün olduğunu ifade etti.
Son olarak, lige yeni yükselen takımlardan Novara'ya 3-1 mağlup olan ve resmi maçlarda henüz galibiyet elde edemeyen Inter'de, başkan Massimo Moratti, maçın ardından durumu değerlendireceklerini söylemişti. Moratti, fazla vakit kaybetmeden Gasperini'nin işine son verdi.
Tuttosport'un haberine göre, bugün tesislere gelerek teknik ekiple vedalaşan Gasperini, üzgün olduğunu belirtirken, "Bu kadar erken bir şekilde koptuğumuz için üzgünüm. Ancak her şeyi belirleyen sonuçlardır." dedi.
Kulüple arasında iyi ilişkiler bulunduğunu kaydeden Gasperini, "Benimle takım arasında son derece güzel ilişkiler vardı. Biraz da bundan dolayı pişmanlık duyuyorum." dedi.
2006 ile 2010 yılları arasında Genoa'yı çalıştıran Gian Piero Gasperini, üç aydır başında bulunduğu Inter'le yalnızca 5 karşılaşmaya çıkabildi.
Resmi olarak duyuruldu.
Bundan en karlı çıkan Trabzonspor oldu :icon_smile:
Ranieri yanlış bir seçim gibi duruyor.Yine de önyargı ile bakmamak lazım tabii.
Ranieri çok iyi niyetli bir hoca olsa da bu çapta takımlar için yetersiz ve tam bir loser.
Mourinho'nun son senesinde Roma ile şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayıp kılpayı kaçırmıştı Ranieri.Hatta Roma 23 maç sanırım yenilmemişti ligde.Öyle bir istatistik yakalamıştı.Ama bana göre Ranieri ismi çok yanlış bir tercih oldu Inter için.Ben Moratti'nin yerinde olsam Spalletti'yi getirirdim.