Chelsea Malouda'yı da aldı, Robben'i istemiyor sanırım Mourinho. Robben için en iyisi R.Madrid'e gitmek, orada forma şansı bulur ve futbolunu geliştirir. R.Madrid'in de aradığı kan olacaktır Robben, umarım bu transfer gerçekleşir.
Printable View
Chelsea Malouda'yı da aldı, Robben'i istemiyor sanırım Mourinho. Robben için en iyisi R.Madrid'e gitmek, orada forma şansı bulur ve futbolunu geliştirir. R.Madrid'in de aradığı kan olacaktır Robben, umarım bu transfer gerçekleşir.
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Espanyol'da forma giyen Uruguaylı golcü oyuncu Walter Pandiani, bir başka La Liga ekibi Osasuna'ya transfer oldu.
Geçtiğimiz sezon Espanyol formasıyla UEFA Kupası'nda final oynayan ve attığı gollerle takımının başarısına büyük katkı sağlayan Walter Pandiani, La Liga ekiplerinden Osasuna'yla 3 yıllığına anlaştı. Pandiani'nin birkaç gün içinde, sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni takımıyla resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Pandiani, Osasuna'nın yeni sezon öncesi, İspanyol Javier Portillo, İsviçreli Xavier Margairaz ve Portekizli Hugo Viana'nın ardından kadrosuna kattığı dördüncü isim oldu.
Transferler çok iyi.Ricardo'yu çok beğenirim zaten ben.Hayırlı olsun.
Betis hersene iyi transferler yapıyor ama bir türlü istedikleri başarıyı yakalayamıyorlar ;;) Umarım bu sene yakalarlar;;)
Gİtsin orada hem tecrüblerini aktarsın Amerikalı'lara hemde bol para kazansın.
Açıkcası Robben'i Real forması ile izlemeyi çok istiyorum.Mourinho bırakmak istemiyormuş ama büyük ihtimal bu tranfer gerçekleşir.
Bu saatten sonra tekrar bir ünlü kulübün Capello'ya iş teklif edeceğini sanmam.Bari Amerika'ya gitsin...
çok ii oyuncuları kadrosuna kattı bu sene ii işler yapacağa benziyor
Milito Barça ile imzaladı
Barcelona'nın Real Zaragoza'dan transfer ettiği Arjantinli savunma oyuncusu Gabriel Milito, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Katalan kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/16873.jpg
Real Zaragoza'dan Barcelona'ya transfer olan Arjantinli Gabriel Milito, yeni kulübü ile resmi sözleşme imzaladı.
26 yaşındaki savunma oyuncusu, Barcelona'da sağlık kontrolünden geçerek kendisini 4 yıllığına Katalan kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı.
4 yıl için yaklaşık 20.5 milyon Euro'ya imza atan Milito, Barcelona'nın dünyanın en büyük kulübü olduğunu ifade ederek, "Bu benim için bir rüya. Buraya hep gelmeyi istemiştim. Bana verdikleri güveni sahada göstereceğim" dedi.
Arjantinli oyuncu, Katalan ekibinin bu sezon Henry, Toure ve Abidal'dan sonra transfer ettiği dördüncü oyuncu oldu.
NTVSpor
Barça geçen senenin acısını çıkartmak istiyor ama Real de boş durmuyor. (::)
Ben de çok isterim...
Ligden anlaşıldığı üzere İspanya'nın en iyisi. (::)
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Şampiyonu Real Madrid'in, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Andres Iniesta'yı Bernabeu'ya getirmek için 60 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor.
Javier Saviola'yı ezeli rakibi FC Barcelona'dan transfer ederek dikkatleri üzerine çeken La Liga Şampiyonu Barcelona'nın şimdi de Katalan ekibinin İspanyol yıldızı Andreas Iniesta'nın peşinde olduğu iddia ediliyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde Real Madrid'in Iniesta transferi için 60 milyon euroyu gözden çıkardığı vurgulanıyor. İspanyol basını, Real Madrid'in Arsenal'in yıldızı Cesc Fabregas'ı renklerini bağlamayı başaramayınca Iniesta'ya yöneldiğini de okurlarına aktarıyor.
23 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu 2002-2003 sezonundan beri Barcelona'nın formasını giyiyor.
19.07.2007
Kaynak : İHA
Böyle bir transferin gerçekleşeceğini zannetmiyorum.
kolpa haberdir.
Inıesta 60 hayatta etmez.
Olmaz böyle bir transfer...
İniesta'ya 60 milyon euro veren madridli yöneticilerin aklı yoktur.
madrıd'ın ınıesta'ya 60 mn verıcegını hıc zannetmıyorum
Peki Inıesta yararlı olur mu Madrid'e? Açıkcası bende soru işaretleri mevcut.:confused:
Barcelona başkanı Iniesta'nın futbolu Barcelonada bırakacağını söylemiş.
O paranın çeyreğine daha iyi bir adam alınır.
60M€ ve iniesta...iyi futbolcu ama 60m€ edecek kadar değil..
Barca nasıl yanlış takım olabilir?Şu an dünyanın en güçlü takımlarından birisi.
Anladığım kadarı ile sırf Barcelona'dan almak için o kadar para önerilmiş.Yoksa Inısesta o kadar para hayatta etmez.
Barca bu yıl çok iyi transfer yapıyor hepside faydalı oyuncu seney bomba gibi bir barca olacak
60 MN EURO edecek kadar iyi biri değil daha o paraya 5 tane iniesta alınır zaten barcada madride vermaz
Robben bencede gidecek Reale
Chelsea çok zarar ediyor, gerçi edilen bu zarar Abramovich'e dokunmuyor ama kulübün ettiği zarar çok fazla. Bu zararı azaltmak adına Robben'i iyi bir fiyata satıp en azından kulübün zarar ettiğinin görülmesi engellenebilir.
15 milyon € çok az.
R.Madrid'de normalde sol kanatta kim oynuyor ki?Robinho mu Reyes mi yoksa başkası mı?Çünkü forvette bir sürü oyuncu oldu.(Saviola,Raul,Van Nistelrooy vs...)Robinho yedek olacak değil ya.
iniesta ii topçu ama o para etmez
gercekten yani iniestaya bu kadar para verilirmi yahu
Madrid kazık yemeye alışmış.Olabilir..
Kaka'nın fiyatı ne kadar acaba? ;)
Garanti yalan haber.Değilse de o parayı verenlerin akıllarından şüphe ederim...
60 Milyon Euro mu ? O ne ya :)