Ya işte ligin bitiine kadar olan alacaklarımı özderseniz giderim demiş.. Bildiğin sözleşmesini fesetmek..
Printable View
Ya işte ligin bitiine kadar olan alacaklarımı özderseniz giderim demiş.. Bildiğin sözleşmesini fesetmek..
Kewell'ın lakabından da esinlenerek Haldun Üstünel'e Wizard of Transfer demek istiyorum:D:DQuote:
Parasını City ödeyecek
25 Ocak 2010 Pazartesi * 12:06
Galatasarayımız'da Jo Alves'in transferinin yankıları sürüyor. Brezilyalı yıldızın beklenmedik transferi yine sihirbaz yönetici Haldun Üstünel'in marifeti.
İki yıl önce Manchester City'nin 24 milyon euro ödeyerek transfer ettiği yıldızın Galatasaray'a 6 ay için nasıl bir maliyet faturası çıkardığı tartışma konusu oldu. Ancak ortada bilinmeyen bir gerçek var ki, sihirbaz ünvanını alan Haldun Üstünel'in bu kez gerçekten sibirbazlara taş çıkartacak bir ustalıkla Jo'yu sarı kırmızılı renklere kazandırdığı ortaya çıktı. Üstünel uzun süren görüşmeler sonra İngiliz kulübüne Jo'nun 6 ay için istediği ücretin büyük bir bölümünü üstlenmesini sağladı. Böylece G.Saray'dan yarım sezon için 1 milyon 200 bin euro alacak olan Jo, bu ücretin 800 bin eurosunu İngiliz kulübünden alacak. Böylece Haldun Üstünel para sıkıntısı çeken kulübe önemli bir transferi sanılan çok azına G.Saray'a kazandırmış oldu.
Kaynak: DHA
İmza atmak üzere!http://www.spor3.com/images/news/276246.jpg
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Dos Santos'un imza atması an meselesi.
İngiliz Times gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarının sonuna geldiğini ve anlaşmaya varılmak üzere olduğunu yazdı.
“Galatarasaray, Tottenham Hotspur'den kiralık olarak Giovanni dos Santos'la bir anlaşmanın eşiğine geldi” denilen haberde, 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Totttenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığı anımsatıldı.
Ara transfer döneminde Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den Lucas Neill ve Jo'yu renklerine bağlamıştı.changeTarget(document.getElementById("n ews_content"))
Ben kimin geleceğinden daha çok gelen adamın yerine kim gidicek onu çok merak ediyorum açıkçası..
Robinho işi ilginç ama balon haber gibi geldi bana.Yalnız işin başında Wizard of Transfer olunca:zuhahaVe haber İspanyol kaynaklı olunca adam hemen kesip atamıyo:D
Baros'un sözleşmesini askıya alma konusunda büyük yol kateden G.Saray, son bombasını Meksikalı ile patlatacak
Transferin hızlı takımı G.Saray'ın, Tottenham'da oynayan genç golcü Dos Santos'u bugün geç saatlerde İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Günler önce Meksikalı ile anlaşılmasına rağmen yabancı kontenjanının dolu olması henüz transfere resmiyet kazandırmadı. Bu nedenle yönetim, sakat olan Baros'un sözleşmesini askıya almak için yoğun çaba sarfediyor.
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos..._5082928_n.jpg
Üstünel beklemede
Çek oyuncu ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığı gelen haberler arasında. Milan Baros'un yapılan pazarlıklar sonucunda "tamam" dediği an İngiltere'de bulunan başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in Giovani Dos Santos ile birlikte İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Böylece Aslan, ara transferde Meksikalı golcü ile 3. bombasını patlatmış olacak.
robinho nun brezilyanin santos takimina transfer olmak istedigine dair dedikodular var fakat kesinlikle yalan bu dedikodular cunku hatirlarsaniz ailesi santos kentinde ataga ugramisdi bu unlu brezilya korsanlari tarafindan o yuzden bu transferin olmasi cok zor , ekstra bir parantez aciyim robinho nun City den ayrilacagia %99 cunku dunya kupasinda oynamak istiyor ve yeni t. direktor mancinin taktiginde robinho ya yer yok , bu yuzden oncelikli olarak GS olmazsa portekizde iyi bir klube gidicegini dusunuyorum fakat dos santos transferi gerceklesirse GS adina o zaman robinho da portekize gider
şimdi işin içinde Haldun Üstünel olunca ayrıca son yaptığımız transfer olan Jo'nun takımının Man.City olduğu düşünülürse ve Haldun Üstünel'in hala Manchester'da olduğunu düşünürsek ayrıca Robinho'nun nasıl bir futbolcu olduğunu bilip ne kadar ünlü olduğunun farkında oLup Mart ayındaki kongreye elinde süper bir kozla girmek isteyecek GS yönetimi olunca insanın inanası geliyor:D:D:D
Bu akşamı bekleyin. Eğer akşama kadar (Akşam derken gece 2 de olabilir :D) bi haber çıkmazsa dahada çıkmaz.
Bekliyoruz ya Gio ya Robinho:zuhaha
acikcasi ben dos santosun satin alma opsiyonu ile birlikte kiralanmasindan yanayim yasi henuz 20 cok iyi bir potansiyeli var bu kadar iyi ve yildiz oyuncunun yaninda parlama yapabilir ve bundan 2-3 yil sonra cok guzel paralar kazanabiliriz dos santos dan umarim olur bu is...
dos santos zaten gelirse bonservisiyle gelecek çok yüksek ihtimal..
Robinho iyi de olabilir, kötü de... Şöyle ki, Robinho-Elano-Jo üçlüsü Brezilya çetesi oluştururlarsa takım mahvolur, ama durup da adam gibi tüm takım içinde dostluk ve takım ruhu oluşursa ortalık yıkılır, Avrupa Ligi'ni kazanmamız kolaylaşır...
Sağlık Raporu: Elano Blumer
Dün gece sabaha karşı başlayan ağrıları nedeniyle muayene ve ayrıntılı tetkikleri yapılan Elano Blumer’de böbrek taşı tespit edildi.
Tedavisi düzenlenen Elano evinde istirahat ettiriliyor.
Yuh arkadaş bütün hücumcularımız sakat neredeyse.İşte bu yüzden transfer şart.:)İnşallah fazla uzun sürmez tedavisi.
Bende düşürmüştüm vücuttaki en şiddetli ağrı böbrek taşının verdiği ağrıymış tıpta tespit edilne birşey. Çok şiddetli ağrısı. Düz duvara tırmanabilirsiniz o ağrıyla. Ben usain Bolt ile yarışırdım. Abartı değil cidden o kadar şiddetli. Düşmanımın başına vermesin. Elano'da inşallah en kısa zamanda atlatır. Gerçi Arkasında Galatasaray varken basit bi operasyonla alırlar.
Çok büyük birşey değil. Ankarada sahada olmaz, Emre Çolak oynar :P Bol bol bira içsin, küçük abdeste çıksın :icon_smile:
Bu arada Gio hayırlı olsun demeye çok çok az kaldı. Bu geceye kadar açıklanması, yarın istanbulda olması konuşuluyor.
yine tekrarliyorum dos santos un satin alma opsiyonu olmazsa bu transfer den hic bir yarar gelmez
ulen zorla beni gs'li yaptıracaksınız :D neyse bi hafta daha sabredeyim, bakalım Demirören'den kurtulamazsak düşünücem bunu :D:D:D
Robinho mu? E yok artık labran.
Robinho Gio İkiside kabulüm:D
Ama Robinho gelirse Türkiye ayağa kalkar:)