Sayfa 157 / 1204 İlkİlk ... 571071471551561571581591672072576571157 ... SonSon
4,681 ile 4,710 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya işte ligin bitiine kadar olan alacaklarımı özderseniz giderim demiş.. Bildiğin sözleşmesini fesetmek..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Parasını City ödeyecek
    25 Ocak 2010 Pazartesi * 12:06

Galatasarayımız'da Jo Alves'in transferinin yankıları sürüyor. Brezilyalı yıldızın beklenmedik transferi yine sihirbaz yönetici Haldun Üstünel'in marifeti.

İki yıl önce Manchester City'nin 24 milyon euro ödeyerek transfer ettiği yıldızın Galatasaray'a 6 ay için nasıl bir maliyet faturası çıkardığı tartışma konusu oldu. Ancak ortada bilinmeyen bir gerçek var ki, sihirbaz ünvanını alan Haldun Üstünel'in bu kez gerçekten sibirbazlara taş çıkartacak bir ustalıkla Jo'yu sarı kırmızılı renklere kazandırdığı ortaya çıktı. Üstünel uzun süren görüşmeler sonra İngiliz kulübüne Jo'nun 6 ay için istediği ücretin büyük bir bölümünü üstlenmesini sağladı. Böylece G.Saray'dan yarım sezon için 1 milyon 200 bin euro alacak olan Jo, bu ücretin 800 bin eurosunu İngiliz kulübünden alacak. Böylece Haldun Üstünel para sıkıntısı çeken kulübe önemli bir transferi sanılan çok azına G.Saray'a kazandırmış oldu.
    Kaynak: DHA
    Kewell'ın lakabından da esinlenerek Haldun Üstünel'e Wizard of Transfer demek istiyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

İmza atmak üzere!
    Galatasaray'ın transfer etmek istediği Dos Santos'un imza atması an meselesi.
    İngiliz Times gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarının sonuna geldiğini ve anlaşmaya varılmak üzere olduğunu yazdı.

“Galatarasaray, Tottenham Hotspur'den kiralık olarak Giovanni dos Santos'la bir anlaşmanın eşiğine geldi” denilen haberde, 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Totttenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığı anımsatıldı.

Ara transfer döneminde Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den Lucas Neill ve Jo'yu renklerine bağlamıştı.changeTarget(document.getElementById("n ews_content"))

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ben kimin geleceğinden daha çok gelen adamın yerine kim gidicek onu çok merak ediyorum açıkçası..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Ben kimin geleceğinden daha çok gelen adamın yerine kim gidicek onu çok merak ediyorum açıkçası..

nonda/kewell/baros bu üçünden birinin sözleşmesi ya dondurulacak ya fesih edilecek.

bir an önce sonuçlansa şu transfer işi....

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    nonda/kewell/baros bu üçünden birinin sözleşmesi ya dondurulacak ya fesih edilecek.

bir an önce sonuçlansa şu transfer işi....
    sanırım içlerinde en mantıklısı nonda her nekadar sakatta olsalar kewell ve baroşun sözleşmesi dondurulur yada fesh edilirse taraftardan çok tepki alır yönetim..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Robinho işi ilginç ama balon haber gibi geldi bana.Yalnız işin başında Wizard of Transfer oluncaVe haber İspanyol kaynaklı olunca adam hemen kesip atamıyo

Nesil
    2007
    Yer
    34

Baros'un sözleşmesini askıya alma konusunda büyük yol kateden G.Saray, son bombasını Meksikalı ile patlatacak

Transferin hızlı takımı G.Saray'ın, Tottenham'da oynayan genç golcü Dos Santos'u bugün geç saatlerde İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Günler önce Meksikalı ile anlaşılmasına rağmen yabancı kontenjanının dolu olması henüz transfere resmiyet kazandırmadı. Bu nedenle yönetim, sakat olan Baros'un sözleşmesini askıya almak için yoğun çaba sarfediyor.

Üstünel beklemede
    Çek oyuncu ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığı gelen haberler arasında. Milan Baros'un yapılan pazarlıklar sonucunda "tamam" dediği an İngiltere'de bulunan başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in Giovani Dos Santos ile birlikte İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Böylece Aslan, ara transferde Meksikalı golcü ile 3. bombasını patlatmış olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

robinho nun brezilyanin santos takimina transfer olmak istedigine dair dedikodular var fakat kesinlikle yalan bu dedikodular cunku hatirlarsaniz ailesi santos kentinde ataga ugramisdi bu unlu brezilya korsanlari tarafindan o yuzden bu transferin olmasi cok zor , ekstra bir parantez aciyim robinho nun City den ayrilacagia %99 cunku dunya kupasinda oynamak istiyor ve yeni t. direktor mancinin taktiginde robinho ya yer yok , bu yuzden oncelikli olarak GS olmazsa portekizde iyi bir klube gidicegini dusunuyorum fakat dos santos transferi gerceklesirse GS adina o zaman robinho da portekize gider

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şimdi işin içinde Haldun Üstünel olunca ayrıca son yaptığımız transfer olan Jo'nun takımının Man.City olduğu düşünülürse ve Haldun Üstünel'in hala Manchester'da olduğunu düşünürsek ayrıca Robinho'nun nasıl bir futbolcu olduğunu bilip ne kadar ünlü olduğunun farkında oLup Mart ayındaki kongreye elinde süper bir kozla girmek isteyecek GS yönetimi olunca insanın inanası geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Bu ustteki ROBINHO haberi fanatigin uydurmasi degil ispanya kaynaklidir , o yuzden ufakda olsa bi inanma payi birakiyor bana bekleyip gorucez
    yok artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Bu ustteki ROBINHO haberi fanatigin uydurmasi degil ispanya kaynaklidir , o yuzden ufakda olsa bi inanma payi birakiyor bana bekleyip gorucez
    İspanya ve İngiltere kaynaklı olduğunu ben de duydum da hangi gazete acaba Marca'ysa kesin yalandır bizim Fotospor'dan eksik kalır yanları yok vallaha

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu akşamı bekleyin. Eğer akşama kadar (Akşam derken gece 2 de olabilir ) bi haber çıkmazsa dahada çıkmaz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bekliyoruz ya Gio ya Robinho

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

acikcasi ben dos santosun satin alma opsiyonu ile birlikte kiralanmasindan yanayim yasi henuz 20 cok iyi bir potansiyeli var bu kadar iyi ve yildiz oyuncunun yaninda parlama yapabilir ve bundan 2-3 yil sonra cok guzel paralar kazanabiliriz dos santos dan umarim olur bu is...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

dos santos zaten gelirse bonservisiyle gelecek çok yüksek ihtimal..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Robinho iyi de olabilir, kötü de... Şöyle ki, Robinho-Elano-Jo üçlüsü Brezilya çetesi oluştururlarsa takım mahvolur, ama durup da adam gibi tüm takım içinde dostluk ve takım ruhu oluşursa ortalık yıkılır, Avrupa Ligi'ni kazanmamız kolaylaşır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağlık Raporu: Elano Blumer

Dün gece sabaha karşı başlayan ağrıları nedeniyle muayene ve ayrıntılı tetkikleri yapılan Elano Blumer’de böbrek taşı tespit edildi.

Tedavisi düzenlenen Elano evinde istirahat ettiriliyor.

Yuh arkadaş bütün hücumcularımız sakat neredeyse.İşte bu yüzden transfer şart.İnşallah fazla uzun sürmez tedavisi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Sağlık Raporu: Elano Blumer

Dün gece sabaha karşı başlayan ağrıları nedeniyle muayene ve ayrıntılı tetkikleri yapılan Elano Blumer’de böbrek taşı tespit edildi.

Tedavisi düzenlenen Elano evinde istirahat ettiriliyor.

Yuh arkadaş bütün hücumcularımız sakat neredeyse.İşte bu yüzden transfer şart.İnşallah fazla uzun sürmez tedavisi.
    elanonun niye oyundan çıktığı belli oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende düşürmüştüm vücuttaki en şiddetli ağrı böbrek taşının verdiği ağrıymış tıpta tespit edilne birşey. Çok şiddetli ağrısı. Düz duvara tırmanabilirsiniz o ağrıyla. Ben usain Bolt ile yarışırdım. Abartı değil cidden o kadar şiddetli. Düşmanımın başına vermesin. Elano'da inşallah en kısa zamanda atlatır. Gerçi Arkasında Galatasaray varken basit bi operasyonla alırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok büyük birşey değil. Ankarada sahada olmaz, Emre Çolak oynar :P Bol bol bira içsin, küçük abdeste çıksın

Bu arada Gio hayırlı olsun demeye çok çok az kaldı. Bu geceye kadar açıklanması, yarın istanbulda olması konuşuluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

yine tekrarliyorum dos santos un satin alma opsiyonu olmazsa bu transfer den hic bir yarar gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ulen zorla beni gs'li yaptıracaksınız neyse bi hafta daha sabredeyim, bakalım Demirören'den kurtulamazsak düşünücem bunu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    ulen zorla beni gs'li yaptıracaksınız neyse bi hafta daha sabredeyim, bakalım Demirören'den kurtulamazsak düşünücem bunu
    abi ne olursan ol yine gel geL abi sende GS'li ol Allah'ından bulsun Demirören

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Robinho mu? E yok artık labran.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Robinho mu? E yok artık labran.
    Yakında kaleci adaylarına basketçileride yazarlar abi benden söylemesi Yao'yu falan getirirler 3 büyüklere

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Robinho Gio İkiside kabulüm

Ama Robinho gelirse Türkiye ayağa kalkar

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Yakında kaleci adaylarına basketçileride yazarlar abi benden söylemesi Yao'yu falan getirirler 3 büyüklere
    Eeee Türkiye'de İvesa varken(Basketçi gibi adam)Beklerim Yao'yu Türkiye'ye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Robinho Gio İkiside kabulüm

Ama Robinho gelirse Türkiye ayağa kalkar
    ne Türkiye'si ya dünya ayağa kalkar Mars'la yer değiştirir cidden büyük bomba olur ama bu sefer beklentiler artar her transfer döneminde bir Kaka gelir artık ya da C.Ronaldo

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    ne Türkiye'si ya dünya ayağa kalkar Mars'la yer değiştirir cidden büyük bomba olur ama bu sefer beklentiler artar her transfer döneminde bir Kaka gelir artık ya da C.Ronaldo
    Gelsin iyi işteHepsi gelsinKewell'ı gönderip CR9'u alsınlar mesela

Mesaj Yetkileri