Çevrim içi oyuna katıl seçeneği aktif ise full olmuş oluyor sanırım. Beta ve demo da böyle bir imkan yoktu.
Printable View
Oyunu D&R'dan kutulu aldım ancak ön sipariş ürünü. Kodu girdim, Steam'dan oyunu çektim, oyun beta versiyon. Oyunun 14.1.2'ye yükselmesi için ne yapmalıyım? Update gelmedi henüz.
Atil konu actim ben de bak onun icin sanirim dnr'a gidip cd talep etmemiz gerekiyor cunku arkadaki kagitta bu anlama gelen bi seyler yazmislar :D
Ne kadar alengirli işler bastık 80 kağıdı oyunu oynayamıyoruz doğru dürüst. :)
Hayir isin ilginc tarafi icinden cd falan da cikmayinca bi huzursuz oluyosun gercegi bildigin halde :D
Ama aklıma takılan şu cd'yi alsam ne değişecek ben oyunu kurdum, update gelsin bir zahmet önsipariş ürünü diye başka oyun almadık ya. :)
Ufak bir gerilme bende de oldu, bi heyecanla sarıldım oyuna, kutu boş çıktı. :D
Aynen haklisin da benim kutunun arkasinda yazandan anladigim kadariyla full surum kutulu oyunlar raflara kondugunda bizim de gidip yeni kod ve cd almamiz gerektigi. O yuzden fisi sakin atma
Yok yok cüzdanımda. :) Yarın filan gelir umarım cdler.
arkadaşlar editörü steam üzerinden nasıl yüklüyoruz
Dark skin olayını çözdüm...
daha önce bir arkadaşın dediği gibi oyun içinde steam atölyesini açınca oyunu kitliyor ancak siz steam atölyesini açıp bi 10-15 dk hiç bir işlem yapmadan beklerseniz açılıyor ve yükleyip kullanabiliyorsunuz...
Bi yardım edin ya
Bekle bakalim kardesim ogrenicez bi sekilde
Arkadaşlar online oynamıyorum dolayısıyla oyunu yarı fiyatını ödeyip ortak kullanacak olan varsa yazsın,gecen yılda aynı sekilde 2 farklı kişi alıp oynamıstık,tabi sorunlu sanalsaray vs değilse :)) ( ben ortak olucam)
arkadaşlar girdiğimiz key i daha sonra steam üzerinden görebiliyormuyuz
Beta yazısı kalktı.Çevrimiçi oyuna katıl seçeneği aktif ama siyah tema yok.Hiçbiryere key falanda girmedim.Editörüm de var.Sizce full sürüme geçtim mi ben?
Arkadaşlar Dark Skin'e steam'de abone oldum fakat oyuna gelmedi cache falanda silip tekrar girdim oyuna fakat maalesef nasıl olucak o iş
peki transfer sorunu filan çözüldü mü 14.1.1de olan? ne alemde oyun şuan oynanabilecek halde mi?
Oyuna Manchester City'yi alarak başladım. Bazı transferler ve hazırlık maçları yaptım. Ekran görüntülerini alamadım fakat durumu şöyle anlatayım:
1-Transfer
Stephan Lichtsteiner transferiyle başladım. Mevcut değeri 10 Milyon Euro'ydu. Ben 15 Milyon Euro'ya aldım. Pazarlık yapsam daha da ucuza alırdım ama malum City'deyiz pazarlık yakışmaz.:D
Oyuncu satışı için direk teklif gelmedi fakat PSG ve Arsenal'den Zabeleta ve Micah Richards için kaç para istiyorsun ulen tarzı teklifler geldi.:D PSG pazarlıkla 22 Milyon Euro değerindeki oyuncuyu 19'a indirdi. Richards içinse Arsenal bastı parayı aldı.:D Hiç teklifin yanlış gitmesi gibi bir mevzu yaşamadım.
2-Maç Motoru
Beta'da defans diye bir şey yokmuş onu anladım. Hem kendi takımımın oyuncuları hem de rakip takımın oyuncuları çok yerinde müdahalelerde bulundu. Defans bu sefer olmuş dedim.
Xerez ile yaptığım hazırlık maçında 30 şut çekti takımım, Xerez ise sıfır şut. Yaptığım 3 maçta ortalama 21 şut çektim kalemde 7-8 şut gördüm.
Karşılaştığım tek hata ise kaleci topu ceza sahası dışında tuttu ve sarı kart gördü. Frikikten de golü yedim.
3-Oyuncularla Etkileşim
Gayet mutlu ve umutlu karşıladılar beni. Hem ilk konuşmada hem de takım konuşmalarında söylendiği gibi olumsuz tepki verme olayına karşılaşmadım.
4-Genel
Steam'i açın, kütüphanenize gelin, Football Manager 2014'e sağ tıklayın, özellikler kısmına gelin orada ikinci sekmeden oyunu otomatik güncellemeyi seçin (steam'e girdiğiniz anda update'i indirmesinden daha iyi olan bir şey varsa sizin kontrolünüz altında olmasıdır:)), kafanız rahat etsin. Oyun bu hali ile oynanır durumda tabi daha 3 maç yaptım bir iki sezon bitirdikten sonra da bir analiz yaparım.
şunu merak ettiğim için soruyorum belki yeri burası değil. Shalke tanınırlığı uluslararası, Leverkusen öyle. Marsilya, Lazio, Fiorentina da öyle Sevilla da. Ben bana göre buraya demek istediğime uygun olmayan takımları yazmadım. Demek istediğim neden Galatasaray, Fenerbahçenin tanınırlığı ulusal? Eğer bizim gözlemcilerimizle alakalı bi durumsa lütfen biraz milliyetçilik filan yapsınlar artık! Eğer yapımcılarla alakalıysa da yazıklar olsun!
Beta için buradan çok küfür ettik Playstore'a ama hakkını yemeyelim şimdi, sorunsuz geçtim full sürüme...
Liderler tablosunda eski kariyerim gözüküyor.Yeni kariyerim yok işlemiyor ne yapmam gerek ?
Ben yine beğenmedim. Hala çok net pozisyonlar gol olmuyor. Garip garip penaltılar ve fouller...