Sayfa 16 / 94 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    beyler benim sürüm 14.1.2 görünüyor ama hiç öyle güncelleme falan gelmedi. oyun boyutu da 2.7 gb falan. editoru de indiriyorum şuan. full olmuş mu beta mı hala?
    Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Arkadaşlar ben Steam'den aldım oyunu da bilgisayarı actıgımd kendi yükledi galiba beno yuna gireken yükleme yapılmadı simdi full sürüm mü demo mu nerden anlıcam
    Çevrim içi oyuna katıl seçeneği aktif ise full olmuş oluyor sanırım. Beta ve demo da böyle bir imkan yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Oyunu D&R'dan kutulu aldım ancak ön sipariş ürünü. Kodu girdim, Steam'dan oyunu çektim, oyun beta versiyon. Oyunun 14.1.2'ye yükselmesi için ne yapmalıyım? Update gelmedi henüz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Atil konu actim ben de bak onun icin sanirim dnr'a gidip cd talep etmemiz gerekiyor cunku arkadaki kagitta bu anlama gelen bi seyler yazmislar

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne kadar alengirli işler bastık 80 kağıdı oyunu oynayamıyoruz doğru dürüst.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hayir isin ilginc tarafi icinden cd falan da cikmayinca bi huzursuz oluyosun gercegi bildigin halde

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ama aklıma takılan şu cd'yi alsam ne değişecek ben oyunu kurdum, update gelsin bir zahmet önsipariş ürünü diye başka oyun almadık ya.

Ufak bir gerilme bende de oldu, bi heyecanla sarıldım oyuna, kutu boş çıktı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aynen haklisin da benim kutunun arkasinda yazandan anladigim kadariyla full surum kutulu oyunlar raflara kondugunda bizim de gidip yeni kod ve cd almamiz gerektigi. O yuzden fisi sakin atma

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yok yok cüzdanımda. Yarın filan gelir umarım cdler.

arkadaşlar editörü steam üzerinden nasıl yüklüyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by aaa111 View Post
    arkadaşlar editörü steam üzerinden nasıl yüklüyoruz
    Kütüphane -> Araçlar kısmında mevcut.

Dark skin olayını çözdüm...

daha önce bir arkadaşın dediği gibi oyun içinde steam atölyesini açınca oyunu kitliyor ancak siz steam atölyesini açıp bi 10-15 dk hiç bir işlem yapmadan beklerseniz açılıyor ve yükleyip kullanabiliyorsunuz...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Yok yok cüzdanımda. Yarın filan gelir umarım cdler.

Abi ben steamden güncellencek diye biliyodum 2 hafta önce aldım ön siparişle fişi falan attım napcam ben şimdi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bi yardım edin ya

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bekle bakalim kardesim ogrenicez bi sekilde

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Bi yardım edin ya
    D&R müşteri hizmetlerini bi arayıp sor istersen

Arkadaşlar online oynamıyorum dolayısıyla oyunu yarı fiyatını ödeyip ortak kullanacak olan varsa yazsın,gecen yılda aynı sekilde 2 farklı kişi alıp oynamıstık,tabi sorunlu sanalsaray vs değilse ) ( ben ortak olucam)

arkadaşlar girdiğimiz key i daha sonra steam üzerinden görebiliyormuyuz

Beta yazısı kalktı.Çevrimiçi oyuna katıl seçeneği aktif ama siyah tema yok.Hiçbiryere key falanda girmedim.Editörüm de var.Sizce full sürüme geçtim mi ben?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar Dark Skin'e steam'de abone oldum fakat oyuna gelmedi cache falanda silip tekrar girdim oyuna fakat maalesef nasıl olucak o iş
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Arkadaşlar Dark Skin'e steam'de abone oldum fakat oyuna gelmedi cache falanda silip tekrar girdim oyuna fakat maalesef nasıl olucak o iş
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117218

Quote Originally Posted by fenerliyildiz2 View Post
    Beta yazısı kalktı.Çevrimiçi oyuna katıl seçeneği aktif ama siyah tema yok.Hiçbiryere key falanda girmedim.Editörüm de var.Sizce full sürüme geçtim mi ben?
    Full sürüm, dark skin kullanmak için indirmeniz gerekiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

peki transfer sorunu filan çözüldü mü 14.1.1de olan? ne alemde oyun şuan oynanabilecek halde mi?
    turksportal...

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Full sürüm, dark skin kullanmak için indirmeniz gerekiyor
    Teşekkür ederim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    peki transfer sorunu filan çözüldü mü 14.1.1de olan? ne alemde oyun şuan oynanabilecek halde mi?
    Oynanılacak halde sıkıntı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Oynanılacak halde sıkıntı yok.
    Tam da açmıştım artık, saol Burak bey
    turksportal...

Oyuna Manchester City'yi alarak başladım. Bazı transferler ve hazırlık maçları yaptım. Ekran görüntülerini alamadım fakat durumu şöyle anlatayım:

1-Transfer

Stephan Lichtsteiner transferiyle başladım. Mevcut değeri 10 Milyon Euro'ydu. Ben 15 Milyon Euro'ya aldım. Pazarlık yapsam daha da ucuza alırdım ama malum City'deyiz pazarlık yakışmaz.

Oyuncu satışı için direk teklif gelmedi fakat PSG ve Arsenal'den Zabeleta ve Micah Richards için kaç para istiyorsun ulen tarzı teklifler geldi. PSG pazarlıkla 22 Milyon Euro değerindeki oyuncuyu 19'a indirdi. Richards içinse Arsenal bastı parayı aldı. Hiç teklifin yanlış gitmesi gibi bir mevzu yaşamadım.

2-Maç Motoru

Beta'da defans diye bir şey yokmuş onu anladım. Hem kendi takımımın oyuncuları hem de rakip takımın oyuncuları çok yerinde müdahalelerde bulundu. Defans bu sefer olmuş dedim.

Xerez ile yaptığım hazırlık maçında 30 şut çekti takımım, Xerez ise sıfır şut. Yaptığım 3 maçta ortalama 21 şut çektim kalemde 7-8 şut gördüm.

Karşılaştığım tek hata ise kaleci topu ceza sahası dışında tuttu ve sarı kart gördü. Frikikten de golü yedim.

3-Oyuncularla Etkileşim

Gayet mutlu ve umutlu karşıladılar beni. Hem ilk konuşmada hem de takım konuşmalarında söylendiği gibi olumsuz tepki verme olayına karşılaşmadım.

4-Genel

Steam'i açın, kütüphanenize gelin, Football Manager 2014'e sağ tıklayın, özellikler kısmına gelin orada ikinci sekmeden oyunu otomatik güncellemeyi seçin (steam'e girdiğiniz anda update'i indirmesinden daha iyi olan bir şey varsa sizin kontrolünüz altında olmasıdır), kafanız rahat etsin. Oyun bu hali ile oynanır durumda tabi daha 3 maç yaptım bir iki sezon bitirdikten sonra da bir analiz yaparım.
    Last edited by manager725 : 01.Kasım.2013 at 00:18

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

şunu merak ettiğim için soruyorum belki yeri burası değil. Shalke tanınırlığı uluslararası, Leverkusen öyle. Marsilya, Lazio, Fiorentina da öyle Sevilla da. Ben bana göre buraya demek istediğime uygun olmayan takımları yazmadım. Demek istediğim neden Galatasaray, Fenerbahçenin tanınırlığı ulusal? Eğer bizim gözlemcilerimizle alakalı bi durumsa lütfen biraz milliyetçilik filan yapsınlar artık! Eğer yapımcılarla alakalıysa da yazıklar olsun!
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beta için buradan çok küfür ettik Playstore'a ama hakkını yemeyelim şimdi, sorunsuz geçtim full sürüme...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Liderler tablosunda eski kariyerim gözüküyor.Yeni kariyerim yok işlemiyor ne yapmam gerek ?

Ben yine beğenmedim. Hala çok net pozisyonlar gol olmuyor. Garip garip penaltılar ve fouller...

Sayfa 16 / 94 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon

Mesaj Yetkileri