Türksportal İnteractive İstanbul Buluşması [ Videolar ]
Video 1
Play Station kafeye giderken. Çağrının rüşvet teklifi. Finalde karşıma kim çıkar ve bana yenilirse lap-top'u vereceğim diyor. Türksportal Ailesi Play Station kafeye gidiyor.
Video 2
Play Station kafe'de kura çekimi. Aydın çekme beni çekme beni derken ben kura kağıtlarını hazırlıyorum ve erken final çıktı ( Eray - Çağrı ). Eren kendini çekiyor, bahtsız çocuk. (:
Video 3
Barcelona - Juventus finali videosu ve müthiş yorumları ile seyircilerimiz. (:
Video 4
Barcelona - Juventus karşılaşması. Ayd1n'ın mükemmel yorumları ve sol tarafımızda seyirciler. Kimin seyircileri mi tabii ki de Ayd1n'ın.
Video 5
Barcelona - Juventus karşılaşmasında hakemin yanlı tutumu sonucu Barcelona penaltı kazandı ve Ronaldinho gole çevirdi ve Juventusun afallaması. Aydını çok iyi dinleyin. (: aaa zaman geçiriyor aaa bir şey hatırlatıyor mu ?
Video 6
Barcelona - Juventus karşılaşması ve Eren'in spikerliği.
Video 7
Bu video'da da Eren bir şeyler yapıyor;lakin farkedemiyoruz. Etraf pek karanlık. Aydın'ın yorumlarını dinlemeniz için koyuyorum.
Video 8
Türksportal Ailesi yemeğe gidiyor. Aydının beni kızdırmayın 6 yersiniz yorumu vs. vs.
Video 9
Türksportal İnteraktif Ailesi yemekte, Eray ve Özkan iş üstünde. (:
Video 10
Türksportal İnteraktif Ailesi yemekte 2. Serhat (Nekop / Küçük Polat Alemdar) yakın çekim.
Video 11
Çağrının nargile şovu.
Video 12
Hakan Şükürün gol attığı an ve Erenin manyaklaştığı an. Tabii anasonlu nargileyi çekerse böyle olur. (:
Video 13
Kumpileri için 20 dk beklettiler bizi orada. Gece gece kumpir yiyecekler. (:
Gönderiyorum tek tek ;)