1 ile 30 arası toplam 539 sonuç

Konu: Turksportal İstanbul Buluşması | 2 Haziran 2007 - Cumartesi

Hybrid View

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Abi buluşalım zaten. Stres atmam lazım. Ayrıca nargile içmeye gidemedim bu aralar malum durumlardan dolayı o yüzden nargile içmeye de gitmeliyim Tophane'ye... şöyle damardan bi BAHREYN!!!! Allaaaahh!!!
    Beyler size tarihi veriyorum..

17 Haziran saat 13:00'dan sonra..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post

Güzel bir tarih aslında bunu düşünelim... Daha 11 gün var abi! Yalnız bu sefer Beşiktaş'ta döner yemeyelim Tophane'deki et şiş daha iyiydi bence. En azından doyurucuydu. Beşiktaş'ta doymadım ben yahu! Hem sadece dıymayan ben değildim. Aydın'da doymadı!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Güzel bir tarih aslında bunu düşünelim... Daha 11 gün var abi! Yalnız bu sefer Beşiktaş'ta döner yemeyelim Tophane'deki et şiş daha iyiydi bence. En azından doyurucuydu. Beşiktaş'ta doymadım ben yahu! Hem sadece dıymayan ben değildim. Aydın'da doymadı!
    Orada doyan kişi yokki zaten doymuş gibi yaptı herkes

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Orada doyan kişi yokki zaten doymuş gibi yaptı herkes
    Eraaaayyy!!! Oğlum Polat da doymamış. topuklarına sıktırmasın şimdi senin ?? Kolla kendini sınava şurada 11 gün var. Çıkma evden dışarı.

Default Türksportal İnteractive İstanbul Buluşması [ Videolar ]

Video 1

Play Station kafeye giderken. Çağrının rüşvet teklifi. Finalde karşıma kim çıkar ve bana yenilirse lap-top'u vereceğim diyor. Türksportal Ailesi Play Station kafeye gidiyor.

Video 2

Play Station kafe'de kura çekimi. Aydın çekme beni çekme beni derken ben kura kağıtlarını hazırlıyorum ve erken final çıktı ( Eray - Çağrı ). Eren kendini çekiyor, bahtsız çocuk. (:

Video 3

Barcelona - Juventus finali videosu ve müthiş yorumları ile seyircilerimiz. (:

Video 4

Barcelona - Juventus karşılaşması. Ayd1n'ın mükemmel yorumları ve sol tarafımızda seyirciler. Kimin seyircileri mi tabii ki de Ayd1n'ın.

Video 5

Barcelona - Juventus karşılaşmasında hakemin yanlı tutumu sonucu Barcelona penaltı kazandı ve Ronaldinho gole çevirdi ve Juventusun afallaması. Aydını çok iyi dinleyin. (: aaa zaman geçiriyor aaa bir şey hatırlatıyor mu ?

Video 6

Barcelona - Juventus karşılaşması ve Eren'in spikerliği.

Video 7

Bu video'da da Eren bir şeyler yapıyor;lakin farkedemiyoruz. Etraf pek karanlık. Aydın'ın yorumlarını dinlemeniz için koyuyorum.

Video 8

Türksportal Ailesi yemeğe gidiyor. Aydının beni kızdırmayın 6 yersiniz yorumu vs. vs.

Video 9

Türksportal İnteraktif Ailesi yemekte, Eray ve Özkan iş üstünde. (:

Video 10

Türksportal İnteraktif Ailesi yemekte 2. Serhat (Nekop / Küçük Polat Alemdar) yakın çekim.

Video 11

Çağrının nargile şovu.

Video 12

Hakan Şükürün gol attığı an ve Erenin manyaklaştığı an. Tabii anasonlu nargileyi çekerse böyle olur. (:

Video 13

Kumpileri için 20 dk beklettiler bizi orada. Gece gece kumpir yiyecekler. (:

Gönderiyorum tek tek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post

Anladığım kadarıyla ÖSS'den hemen sonra oluyor
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri