bence bişi yapamaz ama çok güçlü ve sert şutları var en tehlikeli olayı o
Printable View
bence bişi yapamaz ama çok güçlü ve sert şutları var en tehlikeli olayı o
işte fotomactan bi süper haber daha...:D
Totti'yi verin
Roma'nın hocası Spalletti'nin "Mancini ve De Rossi'nin yanına Appiah'ı istiyorum" demesi üzerine harekete geçen Roma'lı yöneticiler, F.Bahçe ile temas kurdular. Sarı-lacivertliler ise "Biz de sizden Francesco Totti'yi almak isteriz" dediler.
APPİAH HEP GÖZDE
Teknik direktör ve yıldız futbolcu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de hiç hesapta olmayan bir transfer gelişmesi yaşandı. İtalya'nın Roma Kulübü, Stephen Appiah'a talip oldu. Roma Teknik Direktörü Spalletti, Mancini ve De Rossi'nin görev bölgesine F.Bahçe'nin Gana'lı yıldızı Appiah'ı istediğini rapor etti. Bunun üzerine harekete
geçen İtalyan kulübü yöneticileri, sarı-lacivertli kulübe bir faks çekerek, Appiah'a talip olduklarını bildirdiler.
ROMA KULÜBÜ GERİ ADIM ATTI
Geçen sezon F.Bahçe'de harikalar yaratan Appiah'ı satmayı hiç düşünmeyen Fenerbahçe yönetimi de Roma Kulübü'ne "Siz Appiah'a talip olabilirsiniz. Ama biz bu futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. Eğer çok ısrar ediyorsanız biz de sizden Francesco Totti'yi isteriz" cevabını verdiler. Roma yönetimi, F.Bahçe'den gelen bu cevap nedeniyle geri adım attı. Çünkü Totti de şu an için Roma'nın her şeyi. Bu transfer gelişmesi şu an için başlamadan bitti.
Roma'lı gladyatör Totti
İtalya'nın başkenti Roma'da doğan Totti, İtalya'nın en ünlü ve en karizmatik futbolcularından biri. Totti, tam anlamıyla Roma'nın 'Altın Çocuğu, Gladyatörü' durumunda. 30 yaşındaki süper yıldız, aşırtma şutlarda tam bir uzman. İtalyanca'da "cucchiaio" denen bu teknikle birçok jeneriklik gol kaydetti.
vay be şimdi kimleri alıyordu fener...
totti, adriano,ronaldinho, carlos, sol campell
ronaldinho :D:D
Vatan Gazetesi de, "Fenerbahçe Hamit'i bitirdi" diyor.. Aziz Yıldırım hasta yatağında hem hamit ile hem de schalke ile anlaşMIŞ...
:D bu bhasın akıllanmıcak daha ya :( :)Quote:
Originally Posted by Neron_FB
aynı haberi fanatikte yazdıQuote:
Originally Posted by Neron_FB
Yabancı transferindeki kısıtlı kontenjan nedeniyle 100. yıl kadrosunu yerli yıldızlarla donatmak isteyen Fenerbahçe, Altıntop kardeşler için tüm gücüyle bastırıyor. Schalke’de geçen sezon bir çok maçta yedek kalan Hamit’in işini bitirmeye çok yaklaşan Sarı-Lacivertliler, Alman ekibinin yeni transferi Halil’e de resmen talip oldu.
Bedelsiz aldılar, bırakabilirler
Hamit Altıntop, Fenerbahçe formasını giymeye sıcak baktığını ve görüşmelerin sürdüğünü açıklarken, Schalke’nin bonservis bedeli ödemeden aldığı Halil’i de yüklü bir bonservis ücreti karşılığında bırakabileceği bildirildi. Hamit’in Fener’e sıcak bakmasının Halil’i de olumlu yönde etkilediği öğrenildi.
FENERBAHÇE’nin, FIFA tarafından dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Barcelonalı Ronaldinho ile ilgilendiği öne sürüldü. "MSBnews" adlı dış kaynaklı internet sitesi, sarı lacivertli kulübün Brezilyalı futbolcu için tam 56 milyon Euro teklif ettiğini yazdı. Transfer görüşmelerinin Barcelona Kulübü Başkanı Joan La Porta tarafından da doğrulandığını belirten site, Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldıza ise, haftalık 150 bin Euro teklif ettiğini bildirdi.
kaynak:Hürriyet
Gullit sürprizi
F.Bahçe yönetimi, Hollandalı teknik adamdan olumlu yanıt aldı. Scolari kupadan sonra karar değiştirirse rota Ruud Gullit'e çevrilecek
Teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak tedbirli davranıyor. Sarı-lacivertli ekibin ilk tercihi olan ve yapılan görüşmelerde prensipte anlaşma sağlanan Brezilyalı Felipe Scolari'nin alternatifinin Ruud Gullit olduğu öğrenildi. Hollandalı teknik adamla geçtiğimiz günlerde yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.
YÖNETİCİLER RAHATLADI
Gullit'in F.Bahçeli yöneticilere "Şartlarda anlaşırsak F.Bahçe'yi elbette çalıştırırım" dediği kaydedildi. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertli yöneticiler iyice rahatladı. Düşük bir ihtimal de olsa Scolari'nin Dünya Kupası'dan sonra yıldızının iyice parlayıp başka bir kulübü tercih etmesinden çekinen yöneticiler, bu olasılığın gerçekleşmesi halinde Ruud Gullit'le masaya oturacak.
Crespo gelirse fenere görun bakın nasıl fenerlıler Nobreyı mumla arıcak.
gullit bence yanlış tercih olur
Hah, işte mesele budur..Quote:
Originally Posted by mertcan1304
Bekliyordum hangi sorunlu gazete bunu alıp haber yapacak diye, kısmet Hürriyet'e imiş..
"bilmemne sitesinin haberine göre" diye başlayan haber mi olur yahu?
Fotospor da "Ronaldinho Türkiye'de" manşetiyle bugün haber yaptı ve bu sitedeki haberi göstermiş kaynak olarak.
Her iki kulüpten bu konuda ne yalanlama ne de doğrulama gelmedi, demiş gazete.
Fotospor ve Hürriyet de yaptı Ronaldinho haberini, Fotospor şunu demiş : "Dünya bu haberle çalkalanıyor."
Yapıyorum şimdi bir blog, tüm dünya starlarını topluyorum Türkiye'ye merak etmeyin..
İngilizce yapayım ki daha bir ciddiye alsınlar..
ya şu basının haline üzülüyorum.biz taraftarları boşu boşuna dolduruyolar o iş olmayınca hepimiz darılıyoruz.örneğin ronaldinho gelicek diyolar ronaldinho gelmiyo yok işte bilmem ne kadar para istedi falan diyolar olan yine bizlere ve kulüplere oluyo yapmayın artık böyle şeyler türk basını LÜTFEN
bu turk basininin kafasina saksi dusmus saksi...
Anlamsız atışmalarınız bir son bulsun artık! YETER! Saçma-sapan mesajların tamamı silinmiştir.
Fener in Hamit ve Fatih Tekke ile anlastigi ama bonservislerinin daha halledilmedigi belirtiliyor. Fener ayrica hamit in kardesi halil ile de ilgileniyor. yabanci transferde ise sol campbell in bonservis bedelinin coktan Arsenal a Isvicre bankalarindan biriyle odendigi belirtiliyor. hernan crespo ise yakindan takip ediliyor. ..
Hürriyet rezil-rüsva oldu
Hürriyet Ronaldinho'nun Fener'e transfer olacağını yazmıştı. O haberin perde arkası aralandı.
G.Saraylı bir taraftar, msbnews adlı varolmayan site yarattı... Ronaldinho'yu Fener'e getirdi. Hürriyet balıklama atladı.
56 milyon euro önermiş!
Cumartesi, Hürriyet okuyanlar gözlerine inanamadı. msbnews internet sitesi kaynak gösterilerek verilen habere göre, F.Bahçe, Ronaldinho'ya 56 milyon Euro önermişti. Barcelona Başkanı da transferi doğrulamıştı. Haber doğru muydu? Tabii ki hayır... İşte tarihi asparagasın gerçek ve çarpıcı hikâyesi:
Yanlış ismi bile farkedemediler
Bir taraftar, transferle ilgili yazdığı İngilizce metni, msbnews.com adresli ara yüz yaratarak sanal ortama taşıdı.
Başkan Laporta'nın adını da, "Kapı" anlamına gelen "La Porta" olarak yazdı... Bunu farkedip haberi almayacaklarını düşünüyordu.
Hürriyet hem haberi aldı, hem başkanın adını yanlış yazdı...
Kaynak : internetspor.com
buda ortega olayından sonra en bomba 2.taraftar hilesi olmuştur heralde :D :D :D :D :D
gerçi kimse inanmamıştı ama güzeldi :D
:D :D sabahta bu haberi vermişti bazı gazeteler olarask ismini vermişti hürriyetin.yani sazan gibi atlamamakk lazım.hürriyeter uyarımız bu yönde:D.tabi yayın yönetmenin fb li olunca bööle oluyor heralde
Fotospor gibi saygın bir gazete de manşetinde duyurmuştu :D Fotomaç'a laf ediyoruz da, onlar bu konuda hiç haber yapmadılar :) Yazıklar olsun Fotospor ve Hürriyet!
Helal olsun Fotomaç, Fanatik :D
fotospor almam okumam ama eski bir gazte olduğunu bilirim o da yaptıysa yazıklar olsun.ya arkadaşlar düşünüyomda hangi spor gazetesini alcaz???
En iyisi bu haberleri sitelerin resmii sitesinden takip etmek ;;)
Hürriyete gazetesine gülmekten kırıldım ya yeni duydum böyle bi şeyin olduğunu :D
milliyet okuyun arkadaşlar çok nadir yanlış haber okursunuz
bence burda yapılan hileden çok gazeteciliğin ne kadar kolay olduğunu anladık ...
internetteki bir haberi direk araştırmadan hemde gerçekleşmesi imkansız bir transferi spor haberlerine koyan yıllanmış bir gazetenin durumuna bak ...
ben bu haberi yapan gazeteciyi kovardım ...
fotospor zaten fotomaç ın o yüzden şu ana kadar sürekli hayali transferler yapan fotomaçı bu gazetelerden ayrı tutmayalım ...
walla en iyisi transferleri avrupa sitelerinden takip etmek ... veya selman dan :)
zaman na yalan haber yoktur:D
bu arada fenerbahcenin tekke yi alabilecegine ben sahsen bizzat kendim inanmiorum:D
Arkadaşlar Hamit Altıntop yıllık 1.5 € ya bonservısı ıcınde 4.5 € ya anlaşmıs fenerbahce yonetıcılerı. Ne diyorsunuz bu oLaya? Hamit Shalkeye bedava gelmişti ve yılda 600 000 € kazanıyordu 1.500 000 € ya zor ikna ediliyor Sizce bu ne kadar doğru?
Beyler bu arada Fenerbahce onceden anlastigi Fatih Tekke nin takimi Trabzonspor ile de anlasti.Ama Fatih su an Umre ye gittigi icin geldikten sonra imzalayacak.Hamit transferinin de bittigi ve Halil icinde son olarak 72 saatlik bi sure de ugrasilacagi soyleniyor. Sasirtici olsa da fenerbahce Adriano icin Inter e teklif goturdu. Anelka + Para takasi onerildi.Bu transfer icin Sol Campbell transferi askiya alindi deniliyor. F.Capello dan ve Spaletti den olumsuz cevap alan Fener in Hector Cuper ile gorustugu ogrenildi.
Capello 7 mılyn € istedı yıllık Fenerbahce Scoları gelmedıgı için Capellonun teklıfıne evet dedı bakalım Kim başa gelıcek. Adriano haberıde bence hava Crespo gelıcek fenerbahceye.