Bnce geçen seene gs nin en etkili oyuncusuydu bir fenerli olarak sevindim ama gsliler ne kadar üzülse haklıdır....
Printable View
Bnce geçen seene gs nin en etkili oyuncusuydu bir fenerli olarak sevindim ama gsliler ne kadar üzülse haklıdır....
Keita'nın gidişinden Galatasaray'da hakikaten para sorunu olduğu anlaşılıyor.Bu sorun geçen seneki transferler yapılırken öngörülemez miydi orası ayrı bir soru.
Keita gibi bir adami tekrar getirmeye kalksalar 8-10 milyon arasi para vermeliler. Iyi paraya satmislar yasinida hesaba katarsak. Keita gittiyse ya Kewell geri gelir yada baska adamlara yönelirler.He birde nedense Haldun Üstünel'in getirdigi adamlar tek tek satiliyor yakinda Baros'u Elano'yu felan satarlarsa sasirmayin.. Adnan Sezgin'in transferlerden sorumlu olmasi GS'i olumsuz yönde etkileyecektir. Elde ne kadar para eder kaliteli yildiz futbolcu varsa satar bunlar.
Keita'nın gitmesini bekliyordum ama istikamet İngiltere olur diye düşünmüştüm.
Vay anasını Serdar Özkan'a kaldık.Tek beklentim artık orta sahaya üst düzey 2 topçu alınması.
Keita yerine kimi alacaklar acaba çok merak ediyorum Baptista ayarında biri gelmesi lazım ki taraftarın tepkisi fazla olmasın yoksa bu senede GS'den performans beklemeyelim boşuna...
Oyuncu satışlarından yaklaşık 15 milyon € gelir elde ettik. Artık bir transfer yapsak iyi olacak.
Webaslan Keita'yı müthiş bir paraya sattık diye manşet atmış geldiği paraya gitti yav :D:D:D:D
Haldun Üstünel olsaydı şimdiye çoktan açıklanmıştı Kallström'le Diarra...
Mesajları okurken biraz daha dikkatli okusan daha iyi olur kanımca. 1cümleyi seçip ona göre yazıyosun. Lyon'a ödenecek paradan bahsediyorum.
Keitanın gitmesine en başta bir futbol sever olarak çok üzüldüm gsnin geçen sene hucum bölgesinde müthiş bir zenginliği vardı bu sene ise elinde sadece arda kaldı formda olarak kewell geri dönmezse veya yerine iyi biri alınmazsa çok sıkıntı çeker bu sene serdar özkanla falan gidilmez
bence keita ucuzada gitmi arap takımına en az 12 mn ye satabilirdi
Ben sevindim saçma sapan hareketler yapan bir adamdı futbolu güzelleştiren daha iyi adamlar gelir umarım bu tarz ne yaptığını bilmeyen adamlardan hoşlanmıyorum.
Taraftarın sevgilisiydi gitmiyecek en iyi topcu gitti , Su ARda'yı yollasanız daha iyiydi.
Ayrıca müthiş bir kar olustu orası ayrı tabi de, satılmaması lazdımdı bu takıma anca Gattuso,Diarra,Baptista gibi adamlar gelirse sesimizi cıkarmayız öteki türlü , Keita'yı gönderip Serdarla dvam edeceklerse başlamada bitsin lig.
Ya Rijkaard Elano'yu sağ tarafta oynatıp Elano'nun yerine Kallstrom falan gelecek ya da en az Keita ayarında biri gelecek.Bunun başka yolu yok.Takımın en değerli oyuncularını satıyoruz.Artık göbeğe çok çok iyi birini almalılar.
1m euro nedir . Keita gibi defansı delen asistler yapan göze hoş gelen futbol oynayan kimi alacaz çok merak ediyorum . bence 10m dan aşağısı az ücret oldu . şu an takıma kimi getirseler fazla bi önemi yok benim için . keita'yı istikrar yok diye gönderip süper istikrarlı baptistayı alacaklarsa hiç almasınlar daha iyi .
Keita gibi bir oyuncuyu Avrupadan getirmek ve 28 yaşının altında getirmek en az 10 milyon euroya patlar gatalarasaraya. İyi bir iş yapmış gibi görünsede çok çok büyük bir hata yapmıştır Galatasaray yönetimi satmakla.
Bence kimse gelmez bu takıma anca alırlarsa en bomba transfer die halil altıntopu getirirler trasfer analayısı bu kadar bunların.Bu adnan sezgin kim ya onu hala teknik kadroda tutuyorlar.gecen sene haldun ustunel bu zamana kadar kac tane transfer yaptı??Bizim adnan bey gozle gorulur kimi getirdi soyleyin bana.(musa cagıran,sedar ozkan ı fln saymayın onlarıda haldun ustunel getirdi.):icon_evil:
Serdar Özkan adına sevindim...
Vay be.. Kewell'dan sonra en sevdiğimiz 2. adamda gitti. İçim bi kötü oldu. Duygusal anlamla yönetime kırgınım ama maddi manada hem umutluyum hem mutluyum. Keita gibi bi adamı gönderdiklerine göre bomba transferler yapacağız. Yoksa gönderilmezdi.
Bunu birkaçgün içinde net bir şekilde göreceğiz :) Tamam Adnan polatı eleştiriyoruz ama bu kadarda saçma sapan bir iş yapmış olamaz. Keita gönderildiğine göre birşeylere hazırlık yapıyorlar.
Keita'nın yerine kimse gelmez.
Franck Rijkaard Elano'nun Brezilya'daki SAĞ KANAT performansından etkilenmiş olucakki Elano'yu Keita'nın yerinde kullanıp yedeği olarakta her ne kadar sevmesemde Serdar Özkan olucaktır. Keita'yada teklif gelmişken satalım mantığındalar.
Doğal oalrak ne olucak?
Geçen sezon Elano - M.Topal ön liberoydu ve Mehmetin transfer olması , Elano'nun gerçek mevkisine dönücek olmasıyla ÖN LİBERO transferi yapılacak.
2 tane direk oynıyabilecek yabancı futbolcu alınır (ÖN LİBEROYA) , Mustafa ve Ayhan yedekte bekler
Facebook'ta Umut Öfkeli (Galatasaray Grubunun Sahibi) Yazmış :
Floryaya geldin mikrofonların basına gectin ilk sozun Selamun Aleykum oldu.. Bizde hep beraber sana Aleykum Selam dedik.. Simdi de buraya kadarmıs gidiyorum diyorsun , bizde yine hep beraber caresiz sana gule gule diyoruz .. Allah'a emanet ol Keita kardaş yolun acık olsun... bu buyuk taraftar seni asla unutmayacak... :)
Yanlız Keita'nın gitmesine çok kızdım bu takımda en çok sevdiğim oyuncuydu satıldı yerine adam akıllı transferler yapsalarda bari bunu telafi etseler.Ayrıca H.Üstünel olsa şimdi bin kat daha iyi olurdu Adnan Sezgin olduktan sonra bize gelecek en iyi futbolcu H.Üstünel'in aklının ucundan geçmemiş adı sanı duyulmamış oyuncular olur:(
Böyle alel acele satılmasının sebebi bir oyuncu ile anlaşılmasından sanırım.Kaliteli bir yabancı gelecektir G.Saray'a...
ne kadar doğru bilemem ama Kadir Çetinçalı'nın Milliyet.com.tr'deki haberinden aldımQuote:
Keita'nın transferini geçen yıl 7,5 milyon euroya 3 taksitte 2 yıl vadeli olarak gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetim bu kez peşin 8.150 milyon euroya satarak öncelikle ekonomik anlamda kar etmiş oldu. Keita'nın transferini gerçekleştiren Haldun Üstünel futbol şubesindeki görevinden istifa etti. Üstünel'in yetkilerini devralan sportif direktör Adnan Sezgin ise Üstünel'in aldığını kolayca sattı.
Bu da Adnan Polat'tanQuote:
"5 YILDIZLA ANLAŞTIK 2'Si GELECEK"
Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın aksine transferde suskun kalan Galatasaray'da Başkan Adnan Polat taraftara müjdeli haberi gönderdi... Galatasaray'ın '1' numaralı ismi, eksik bölgeler için 5 oyuncuyla el sıkıştıklarını, kulüpleriyle masaya oturacaklarını ve 2 yıldızı takıma katacaklarını söyledi. Bu isimleri açıklamaktan kaçınan Polat, Dünya Kupası'na atıfta bulunarak, 'Şili ve Gana'da çok iyi oyuncular var' demekle yetindi. Başkanın özellikle Şili takımı üzerinde durması, transferlerin bu ülkeden olacağı izlenimini biz de uyandırdı. Polat Gana Milli Takımı'nda oynayan Annan için yorumda da bulunarak, 'Çok genç bir oyuncu. Top ayağındayken çok iyi işler yapıyor. Kendisini izledim. Ancak topsuz oyunda mücadele eksiği var' diye konuştu.
Keita iyi paraya satılmış bence iyi oldu gittiği...
Spy.94 Şili ve Ghana üzerinde durulduğunu söyleyince Alexis Sanchez aklıma geldi bi anda.Keita'nın satışından gelen paranın üstüne bi kaç milyon daha ekleyerek Alınabilir.Alınırsada süper olur.
Göbek olarakda Annan çok mücadeleci bi oyuncu.Essien'i anımsatıyor ama boy dezavantajı var.Bence Kallstrom daha mantıklı olur.
Keita'nın gitmesine bende üzülmedim değil.Ama verilen ücret reddedilecek bi ücret değil.Galatasaray Türkiye'den güzel ücretlerle oyuncu gönderebileceğini bize hatırlattı.
Artık AMR ve MC DMC bölgesine en az 2 oyuncu alınması kesin.
Kallstrom ve Annan gelirse orta saha icin yeterli olucakdir , elano buyuk ihtimalle dunya kupasinda oynadigi mevkii ye kaydirilicak , belki bir umudum var forvet arkasina da kaliteli bir oyuncu alinirda Arda gercek ve verimli oldugu sol aciga gecer
Arturo Vidal - Andre Ayew. Göreceksiniz.
Gyan gelmesinde :D:D:D
Bence olmayacak bişey yok.Yeterki Sanchez gelmek istesin.12-15M Euro verilsin Udinese gönderir.Üstelik çok genç oyuncu.Dünya Kupasında da Şili ile çok iyi maçlar çıkardı.
Eğer alırsak biraz daha parlatır 20M'a en kötü ihtimalle aldığımız fiyata satarız.Alan olmazsa da sorun değil.10 Sene Galatasaray'ı sırtlar götürür.
Jean Beausejour. ;)
G.Saray'ın kanat oyuncusu alacağını düşünmüyorum.Adamlar göbeğe adam alabilmek için zaten ellerinde bulunan çok iyi kanat oyuncusunu satmışlar.
Carlos Carmona(Şili)
Muntari(Gana)
:)
Quote:
Bence olmayacak bişey yok.Yeterki Sanchez gelmek istesin.12-15M Euro verilsin Udinese gönderir.
Bak bırakmayacak olmasının nedenini sen yazmışsın. Niye elindeki adamı yollasınki. Pepe'yide satmışken.Quote:
Üstelik çok genç oyuncu.Dünya Kupasında da Şili ile çok iyi maçlar çıkardı.