Fikret Orman'la alakası yok. Kulüpte 1 kuruş para yok.
Printable View
Fikret Orman'la alakası yok. Kulüpte 1 kuruş para yok.
Slaven Bilic, Tomas Sivok ve Uğur Boral'a veda edildi. Hizmetleri için teşekkürler hepsine. Özellikle de Sivok'un yeri bende ayrıdır. Ronaldo'dan sonra bize gelen en iyi stoperdi. Yolu açık olsun.
Veli 3 ay daha sakatmış. Ne zamandır yok artık bu süreden sonra geri dönse ne faydası olur
Artık bir zahmet orta sahaya adam alsınlar yani. Aslında 2 transfer lazım o bölgeye; ama bir tanesine de razıyım ben. Hiç almamalarından iyidir. Tabii, alacakları adam G.İnler, Cambiasso veya o ayarda olmalı.
İnler baya iyi olur Atiba'nın yanına.
nice hazırlık macını izledim simdi ismail köybası yedek daahi olamaz bu takıma her topu kaptırdı cenk tosun ve olcay iyi yedek olur necip de yedek olamaz kesinlikle gönderilmesi lazım. oguzhan bu sene oynar serdar kurtulusta ii yedek olur. orta saha ve forvet sart bu takıma..
Orta saha - Forvet - Kaleci kesin alınmalı Beck'i beğenmedim, Tosic eh işte, Eslem'i çok beğendim üzerine düşülmesi lazım, ayrıyetten Cenk TOSUN soyadını Kerim'e devretse yeridir Tosunpaşa gibi olmuş, Oğuzhan Samet AYBABA döneminden sinyaller verdi, Pedro büyük takım stoperi olmadığını tekrar kanıtladı, Ersan sakatlık öncesi formunun sinyallerini verdi, Necip - İsmail -Mustafa bu takımın yedeğini bırak adamı dahi olamayacağını kanıtladılar anlayacağınız bu sene işimiz zor. Gomez - İnler ve iyi bir kaleci alınırsa belki daha iyi şeyler konuşabiliriz.
olimpiyakos Beşiktaş maçını izliyorum takım pek iyi degil tam kadro oynuyoruz.
defans hattını begendim beck rdolfo ersan tosic iyi 4 lü olmus atiba iyi ancak yanına kesinlikle iyi biri alınmalı necip oynuyor sahada var mı yok mu belli degil. trabzonun aldıgı mbia yı biz almıs olsak 10 numara iş yapmıs olacakmısız oguzhan da pek iyi degil. quaresma bildiginiz gibi tek hareketli o suanda ataklarda gökhan töre kötüydü suana kadar gomez kondisyonu pek iyi degil sanırım ama pozisyon takibi iyi bir pozisyon yakaladı vurusu da güzeldi ama olmadı.
kaleye gelecek olursak birisi su tolgaya söylemesi lazım her degajı ileriye vuruyor sürekli geri gelip atak oluyor defanstan oyun kuramıyoruz tolga yüzünden her gelen topu ileri dikiyor adam sinir olmamak elde degil. bir ortasaha alırsak iyi bir takım oluruz bu sene ben umutluyum ancak ortasaha gelmezse işimiz cok zor.
Takımımızın İbrahim Toraman ile olan sözleşmesi karşılıklı feshedilmiş. Evet yeni feshedilmiş. 2 yıl öncesinin haberi değil, yeni.
Bu konuyu biraz canlandıralım yahu en güzel zamanlarını yaşıyor takımımız.
3,5 ay sonra ilk yorumu ben yazayım konuya:
Bugünkü hazırlık maçını izledim, çok sağlam bir takım izleyeceğiz inşallah bu sezon. Rakip, G.Antep olduğu için fazla uçmak istemiyorum; ama ligde de oynayacağımız takımlar ve ligin kalitesi ortada.
Geçen seneden daha etkili bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum, çünkü orta sahada Sosa'nın yerine Talisca ve G.Inler ile 2 hamle birden yaptık. Beklerimiz de çağ atladı resmen. İsmail ve Serdar'dan bir anda GG, Caner ve Adriano'ya evrildi sol&sağ bek. Tek soru işareti forvet gibi görünüyorsa da, Aboubakar güçlü fiziği ve defans arkasına sarkma özelliğiyle ligde çok iyi işler yapar.
En büyük şansımız, Şenol Hoca olacak elbette geçen sene olduğu gibi.
Maşallah diyelim, nazar değmesin! :)
Maalesef çok uçmuşuz. :) Futbol anlamında hiç tatmin olamadığım bir sezon geçiriyoruz. Şanslıyız ki, FB ve GS de iyi durumda değiller sıralama anlamında.
Devre arası, bizim için çok iyi zamanda geldi aslında. Umarım, stoper ve forvet transferleri es geçilmez.
Gökhan İnler gibi bitmiş bir oyuncuyu yedek kulübesi için almak dünyanın en saçma transferiydi. Necip gibi takıma ruh katan ve kulübeden her zaman iyi katkı yapan bir oyuncu yerine 32-33 yaşında beli dönmeyen ve 2 milyon euro maaş alan bir topçu getirdiler. Necip'i de rotasyonda geri attı, katkısı da yok. İnanılmaz derecede kötü bir transferdi. Parayı savurdular.
Sol bek Adriano ve Caner iyi transferler buna lafım yok ama ikisine de as oyuncu maaşı vermek cok anlamsızdı. Sosa yerine gelen Talisca bence yine etkili bir oyuncu ve daha çok şans bulmalı, en kötü sağ açıktan içe kat eden oyuncu olarak oynamalı. Gizli santrafor gibi.
Stopere Chedjue hayırlı olsun şimdiden. Fikret Orman kaçırmaz bu fırsatı diye düşünüyorum.
Adriano kronik sakat. Beşiktaş satmak için çaba sarf ediyor. Oyununu nasıl beğendiğinize de şaşırdım. Caner de sezonu kapattı. Sağlam döneceğine de pek emin değilim. Çapraz bağ sakatlıkları kariyer bitirebiliyor. Necip zaten sınırlı oyuncu, Veli de sakatlık dönüşü fizik olarak tükenmiş durumda. Beck zaten etkisizdi, Gökhan da istikrarsız.1 maç oynadı, 4-5 maç yok. Gökhan'daki düşüş geçen seneden beri çok ciddi gidiyor. Beşiktaş kritik mevkilerde gizli bir krizin içinde. Talisca da çok sakatlandığı ve eforlu oynayamadığı için Benfica'dan gönderilmiş bir oyuncu. Beşiktaş'ın formatını da ayrıca bozuyor. Şenol Güneş asimetrik diziliş denemek için 4 takla attı ilk yarı boyu. Sosa'nın ne kadar değerli olduğunu herkes görmüş oldu böylece.
Galatasaray Chedjou'yu satmaya çalışacak. Beşiktaş'ın ilgilenmesinden rahatsız olmuşlar. Sözleşme feshi beklemeyin.
Mitroviç'e Ayrı Bir Patantez Açayım. Şuana Kadar 2-3 Maç da Oynadı Avrupa Ligi de Dahil Adama Mest Olmuş Durumdayım.
Eğer Böyle Devam Ederse Dünya Standartlarının da Üzerinde Geriden Oyun Kurabilen Mükemmel Bir Stoper Kazandık. Kim Aldıysa Kim İzlediyse Helal Olsun.
Ayrıca Babel'i ve G.İnler'i de Kim Aldıysa Kim Kakaladıysa Bize Ona da (Foruma Aykırı Olacağından Susuyorum) Ayrıca Kötü Niyetlerimi Gönderiyor Selamlarımı İletiyorum :icon_twisted:
Eee, eğleniyor muyuz gençler? :)
Atiba Hutchinson, kutlamalar başlasın! :D