1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Gökhan İnler gibi bitmiş bir oyuncuyu yedek kulübesi için almak dünyanın en saçma transferiydi. Necip gibi takıma ruh katan ve kulübeden her zaman iyi katkı yapan bir oyuncu yerine 32-33 yaşında beli dönmeyen ve 2 milyon euro maaş alan bir topçu getirdiler. Necip'i de rotasyonda geri attı, katkısı da yok. İnanılmaz derecede kötü bir transferdi. Parayı savurdular.

    Sol bek Adriano ve Caner iyi transferler buna lafım yok ama ikisine de as oyuncu maaşı vermek cok anlamsızdı. Sosa yerine gelen Talisca bence yine etkili bir oyuncu ve daha çok şans bulmalı, en kötü sağ açıktan içe kat eden oyuncu olarak oynamalı. Gizli santrafor gibi.

    Adriano kronik sakat. Beşiktaş satmak için çaba sarf ediyor. Oyununu nasıl beğendiğinize de şaşırdım. Caner de sezonu kapattı. Sağlam döneceğine de pek emin değilim. Çapraz bağ sakatlıkları kariyer bitirebiliyor. Necip zaten sınırlı oyuncu, Veli de sakatlık dönüşü fizik olarak tükenmiş durumda. Beck zaten etkisizdi, Gökhan da istikrarsız.1 maç oynadı, 4-5 maç yok. Gökhan'daki düşüş geçen seneden beri çok ciddi gidiyor. Beşiktaş kritik mevkilerde gizli bir krizin içinde. Talisca da çok sakatlandığı ve eforlu oynayamadığı için Benfica'dan gönderilmiş bir oyuncu. Beşiktaş'ın formatını da ayrıca bozuyor. Şenol Güneş asimetrik diziliş denemek için 4 takla attı ilk yarı boyu. Sosa'nın ne kadar değerli olduğunu herkes görmüş oldu böylece.


    Galatasaray Chedjou'yu satmaya çalışacak. Beşiktaş'ın ilgilenmesinden rahatsız olmuşlar. Sözleşme feshi beklemeyin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  2. #2
    Nesil
    2009
    Yer
    Eskişehir
    Yaş
    42
    Mesajlar
    25

    Default

    Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Caner de sezonu kapattı. Sağlam döneceğine de pek emin değilim. Çapraz bağ sakatlıkları kariyer bitirebiliyor. .
    Düzeltme yapayım Caner Erkin'in Çapraz bağları değil kopan aşil tendonu .

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •