Luce filan gelmesin Türk gelsin Y.Vural gelsin takımı şampiyon yapar o adam :D:D
Printable View
Luce filan gelmesin Türk gelsin Y.Vural gelsin takımı şampiyon yapar o adam :D:D
Magath gelsın yeter
türkiye'yi tanımayan hoca gelmesin 3 senedir kötü gidiyo bu takım hatta zicoyla şampiyon olduğumuzda da başarılı bi puan yoktu ortada.bize türkiyeyi tanıyan bile bir hoca lazım rijkard aragones geldiler başarısız oldular ilk sezonlarında, kim gelirse böyle olacak o yüzden aykut kocaman gelmeli.ben aykut kocaman'în antrenörlük yeteneğinin inanılmaz olduğuna inanıyorum neden şans verilmiyo anlayamıyorum cidden.yeter ödediğimiz tazminatlar bizden biri gelsin.TAKIM KAYBETTİĞİNDE BENİM HİSSETTİKLERİMLE AYNI ŞEYLERİ HİSSEDECEK BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ OLSUN ARTIK.
Kaybedince bizim hissettiklerimizi hissedecek Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman var ancak Rıdvan zaten düşünmediğini belirtti gönlümden geçen kişi Aykut dedi ama Aykut'un da getirileceğini hiç sanmıyorum, sportif direktör olarak görevine devam eder.Bir stoper bir sağ açık (Kazım'a da bağlı burası) bir sol açık bir de forvet yeterli.Ortada Emre ve Mehmet Topuz ikilisi bana ideal geliyor.Olmadı Cristian da var, Cristian'ın formunun yükseleceğini ve 2.senesinde patlama yapabileceğini düşünüyorum.Artık Deniz,Selçuk,Ali Bilgin gibi isimlerden arınmalı takım.Gördükçe içim bir tuhaf oluyor bu kişileri klübede.Daha sonra gelecek teknik direktörün de talepleriyle dediğim yerlere kaliteli transferler yapılırsa başarının gelmemesi için hiçbir neden yok.Volkan,Lugano,Gökhan Gönül,Emre,Mehmet Topuz,Özer benim için çok şey ifade ediyor.
Takımın kadrosu zaten iyi. İlk 11 oynayan oyuncular kalburüstü adamlar. Ama bunlara birşey olduğunda yerlerinde oynayabilecek o kalitede adam yok. İlk önce bu çözülmeli.
İspanya'nın 23 Kişiye indirilen dünya kupası kadrosuna Güiza alınmamış bu kötü oldu.
Şimdi Valencia da almaz.:D Elimizde kalacak herhalde.
Bu Valencia nın anket olayına el atsak olmaz mı :)
Guiza zaten açık ara önde ankette %90 larda falan
valencia yönetiminin, o taraftar sitesindeki anketi kaale alacağını sanmıyorum. zarar edeceğiz bu adamdan.
Fenerbahçe ikinci Appiah’ını buldu
Ganalı Bernard Kumordzi’yi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, 25 yaşındaki oyuncunun kulübü Panionios’u ikna etti.
19 May 2010 21:58:00
http://u.goal.com/59000/59027_news.jpg
Ghanasoccernet.com’un haberine göre, Panionios’ta forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Kumordzi Fenerbahçe’yle anlaşmak üzere.,
Sarı-lacivertli kulüp 25 yaşındaki oyuncusu için 2.6 milyon avro bonservis bedeli ödemeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Dünya Kupası öncesi transferi tamamlayıp riske girmek istemiyor.
Kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgili bir açıklama yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Menajerim teklifler arasından bir seçim yapmamı istedi. Ama ben acele etmek istemiyorum. Kafamda Gana ve Dünya Kupası’ndan başka bir şey yok. Transferi Dünya Kupası’ndan sonra konuşabiliriz” dedi.
Takımda savaşçı oyuncular görmek istediğini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Kumordzi’nin bu tipte bir oyuncu olduğuna inanıyor.
kaynak : goal .com
Hadi kaldı Guiza elimizde bari zorlasakda emekli olsa :n:.Yada kiralık verelim bi klübe.:p
Bizim için kötü İspanya için iyi oldu Dünya Kupasını kesin kazanırlar artık :n:
Daum ve avukatıyla yapılan toplantıya Şekip Mosturoğlu da katılmış. Şekip bey katılıyorsa demek ki sözleşmenin feshi için hukuki konular konuşulmuş. Dış basında Fenerbahçe için Lucescu ismi geçiyormuş.
Scolari gelebilir.. Demedi demeyin..
Büyük ihtimal yeni hoca Lucescu olacakmış. Cumartesi günü görüşme yapılacağı konuşuluyordu.
Guiza 2 sene daha Fenerbahçe ile sözleşmesi olduğunu ve bu forma altından emekliye ayrılmak istediğini söylemiş.
Yabancı oyuncuların Türkiye'de kazandığı parayı -Katar tarzı ülkeler haricinde- başka ülkelerde kazanmaları çok zor. Dolayısıyla belli bir yaşı aşmış oyuncuların parayı kariyere tercih etmesi normal. Güiza da artık 29-30 yaşında olduğundan şu kalan 4-5 senelik futbol hayatımda ne kadar para kazanırsam iyidir şeklinde bakıyor. Ben Güiza'nın takımda tutulacağını sanmıyorum, tutulsa dahi kesinlikle başka bir forvet alınacaktır. Güiza La Liga takımlarıyla takasta da kullanılabilir.
Ah ne olur Magath gelse :o
Güiza en az 1 yıl daha kalmak istiyorum, sözleşmem bittiğinde 33 yaşında olacağım ve futbolu burada bırakmak istiyorum diye açıklama yaptı.
Ama yönetim zannetmiyorum ki bu saatten sonra Güiza'yı takımda tutsun. İstenilen fiyatın altında da olsa gönderilecektir.
Lucescu ismi ise çok geçiyor. Bakalım, bekliyoruz.
Lucescu mu yahu neden sürekli eskiden burada çalışmış adamlara dönüyorlar anlamış değilim.Madem imkanların var getir sağlam bir adam(Bknz. Rilkaard)
Büyük camialarda şampiyonluk her yıl birinci hedef olarak belirleniyor. O yüzden ligin dinamiklerini bilen hocaların tercih edilmesi doğal. Örneğin Daum her ne kadar başarısız kabul edilse de Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine kadar taşıdı, şampiyonluk son maçta verildi. Dışarıdan getirilecek isimli bir hocanın bu başarıyı dahi kazanacağının garantisi yok ki bunu Rijkaard, Aragones, Del Bosque örnekleriyle defalarca yaşadık. Mesela Rijkaard bu sene öğrendikleriyle seneye çok başarılı olabilir, ancak Fenerbahçe'nin, 3 yıldır şampiyon olamadığını da hesaba katarsak, sabretme lüksü bulunmuyor.
Lucescu ismine gelirsek, Lucescu uluslararası başarıya sahip, bilgi ve birikim bakımından dünyanın sayılı teknik direktörlerinden birisi. Fenerbahçe'nin sahip olduğu kaynaklar emrine amade edilip hiç bir yetkisine karışılmazsa 3-4 yıl içinde avrupa şampiyonu bir takım oluşturabileceğinden hiç şüphem yok. O geniş kaynakları da en verimli şekilde kullanır, çünkü Lucescu 12 milyon euro harcadı mı Cristian ve Santos'a değil, Brezilya milli takımında banko seçilecek 23 yaş altı bir oyuncuya harcar. En azından Shaktar'da başarı sağlarken bu şekilde sağladı. Hatta Luce Fenerbahçenin Aziz Yıldırım dolayısıyla kaybettiği sempatinin bir kısmını bile geri alabilecek bir kişiliğe sahiptir.
Ancak ligimiz gibi Fenerbahçe de kendi içinde farklı dinamikler barındırıyor. Aziz Yıldırım'ın teknik direktörlere yeterince özgürlük vermediği ve onlarla zaman zaman ego çatışması yaşadığı biliniyor. Öyle bir durumda alınan verim de sınırlı olur elbet.
Keşke gelsede akılları başlarına gelse. :)
Bu adamın gittiği bütün takımlarda 2.sezon sonrası futbolcu şikayeti ile kovulmuşluğu var. :)
Tabi Magath klübün neredeyse tüm işleri ile ilgilenmeyi seven bir hoca. Kısıtlandığı anda huzursuz oluyor. Tek patron o olmak istiyor ki bu da bizim ülkemizde biraz imkansız. Yani ben biraz imkansızı istiyorum.
fotospor, radomir antiç fenerbahçe'de, sırbistan elenince krasic'i de alıp gelecek diye haber yapmış :D
Mike Brown da LeBron u alıp gelcekmiş abi :) . Yaa yıllardır bu vardır Türkiyey bi teknik adam gelir gelirkende bi kaç adamını yanında getirir . Avrupada bi kaç örneği var ama ben daha görmedim Türkiyede :) :)
Daum gittimi yaw herkez teknik direktör sıralamış :S :)
Küçük bir ihtimal!
Fenerbahçe yönetimi hoca arıyormuş gibi görünse de akıllarda Aykut Kocaman’ın takımın başına geçirilmesi var!
21/05/10 09:32
http://im.htspor.com/2010/05/21/5166...jpg?1274430768
HABERTÜRK
Fenerbahçe’de yeni sezon için teknik direktör arayışları son hız devam ediyor... Yönetimin kafasında birçok ismi var. Yeni hocayı seçmek konusunda ise Aykut Kocaman tam yetkili durumda. Kocaman, Daum’un takımın başından ayrılmasının ardından görevini sürdürüyor. Yeni teknik adam için ince eleyip sık dokuyan Kocaman ve yönetim bu konuda hiç acele etmiyor. Gerekirse Dünya Kupası’nın bitimine kadar beklenecek. Ancak yönetimin düşüncesi takımın başına Aykut Kocaman’ın teknik direktör olarak geçmesi... Geçen sezon staj dönemini atlatan, medyayı, yönetimi ve Samandıra’yı tanıyan Kocaman’ın artık Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü’ne hazır olduğu görüşü hakim.
ÇEKİNCELERİ BULUNUYOR
Aykut Kocaman, yönetimin bu talebine “Evet” demek istese de daha önceki açıklamalarında kesinlikle Daum’un yerinde gözü olmadığını birçok kez ifade etmesi yüzünden çekinceler yaşıyor. Takımı ve Türkiye’yi tanımayan, yüksek ücret ve sağlam sözleşme ile gelecek yabancı hocanın başarısızlığını kaldıramayacak olan camiada yönetimin açıklamasa da bir numaralı teknik direktör adayı Aykut Kocaman.
aykut kocaman çalıştırmalı takımı yetmedi mi milyon eurolarca tazminat ödemeleri.caner erkin'i almalılar o çocuk fenerbahçeli olduğunu açıklamıştı zaten bizimde sol kanat oyuncusu eksiğimiz var.caner'i seviyorum ben manisadan beri.barış mıydı diyarbakırın kaptanı orta sahaya düşünülebilir.bursadan olursa transfer volkan şen olsun ozan ipek bence o kadar yetenekli değil yani volkan daha üst düzey bi oyuncu olabilir bence.orham şam alınmalı yekta kurtuluşta olabilir ama yedek kalabilir en fazla sonuçta ali bilgin oturacağına yekta otursun.türkiyede yapılacak transferler çok önemli bu sene ve teknik ekibimiz mutlaka türk olmalı
Doğrumu bilmiyorum ama Volkan Şen gönlündeki takımın BJK olduğunu söylemiş ama orayada gitmez Bursa'da kalır bence..FB mutlaka ama mutlaka kanat oyuncusu almalı Krasic haberleri vardı gelirse estirir..Alex'de yollanırsa Dzagoev'i alsınlar oda manyak bi topçu
bjk haberlerinin doğruluguna inanmıyorum zamanlama ve direkt bahsedebilmesi son şampiyonun futbolcusuyken hemde çok mantıksız geldi bana.sadece bjk transferi bitirmişse ve medyaya yansımamışsa daha bu kadar rahat açıklama yapabilir bir futbolcu
haklısın FB kesin Bursa'dan o süper 3'lüden 1 tanesini alıcak öyle hissediyorum..
Fenebahçe'de de bence artık Alex yollanmalı takımdan. Fenerbahçe'nin oyun yapısı Alex üzerine kurulu olduğu için kısıtlı kalıyor takım. Sadece Alex'e bakıyor. Onun yerine artık yenisi gelmeli. Alex her zaman Türkiye'de top oynar ona sözüm yok asla ancak Fenerbahçe'de bir revizyona gitmeli.
Alex seneye daha iyi olup, Aykut Kocaman'ı geçip, en çok gol atan 10 futbolcu arasına girmek istiyorum diye açıklama yaptı.